Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Sziasztok
Évek óta volt tcom iphone5 céges mobilt ki tudom függetleníteni mert 1 éve minden számot átvittem a vodádhoz ? -
anulu
félisten
válasz MK VII #91850 üzenetére
hmm, ez számomra teljesen új info... akkor miért nem tudják azt mondani, hogy nem függő a készülék, illetve kb fél éve miért vállalták volna a hivatalos T boltban, h 15e forint ellenében függetlenítik?
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
XFishboneHUN
senior tag
Ha valakit esetleg érdekelne:
A telefonok hálózatfüggetlenítését is szabályozó törvény módosítása 2017. október 24-én lép hatályba. A törvénymódosítás főbb pontja az alábbiak:
1. A határozott időtartamú előfizetői szerződés legfeljebb 12 hónapra köthető meg, azzal, hogy a szerződés megkötését megelőzően a szolgáltatónak fel kell ajánlania a határozatlan időtartamú szerződés megkötésének lehetőségét, és be kell mutatnia annak részletes feltételeit.
A határozott időtartamú előfizetői szerződés az előfizető kérésére 24 hónapra is megköthető, ha ahhoz készülékvásárlás is kapcsolódik.
2. A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy a szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).
3. A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szereplő szerződési feltételeknél.
A szolgáltató a határozott idejű előfizetői szerződés lejárta esetén október 24. napját követően köteles díjmentesen eleget tenni a készülék hálózat-függetlenítési kötelezettségének. Javasoljuk tehát az igényt a törvény hatálybalépését követően érvényesíteni.
A törvény a fogyasztó részére nem ír elő kötelezettséget a készülék doboza vagy a jótállás jegy bemutatására vonatkozóan, így a szolgáltató ezt nem írhatja elő a hálózat-függetlenítés teljesítéséhez. A szolgáltató ilyen magatartása esetében javasoljuk a céggel szemben az írásbeli panasz benyújtását, amelynek elutasítása esetében az elutasítás indokaitól függően a jogszabálysértéssel kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál tehető bejelentés.
Felhasznált jogszabály:
- 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=75939.340229
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
radio100jozs
őstag
válasz XFishboneHUN #91861 üzenetére
Forrás???
Amúgy muszáj minden topikba ezt bemásolni???
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz radio100jozs #91862 üzenetére
3 szolgáltató topicjába raktam fel, pusztán azért, hogy minden szolgáltatós fórum informálva legyen. Nem hiszem, hogy ezzel rosszat tettem.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
enginev3.0
félisten
válasz XFishboneHUN #91861 üzenetére
Nekem hasznos volt, bár nagyrészét tudtam, de így már kívülről fújom és engem már biztos nem vernek át
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nikaré
őstag
válasz thomas77 #91849 üzenetére
Na akkor írom mi történt eddig, tárcsázóba beütöttem a megfelelő kódot és
a Hálózatzár menüpontba belépésnél, PIN kódot kér, ami azt jelenti, hogy függő a készülék,
méghozzá T függő.
Ilyenkor mit lehet tenni
Miért küldeném el újból az IMEI számot, ha jót küldtem elsőre is? -
Esqs
tag
Üdv,
egy ilyen Domino Quick SIM kezdőegyenlege nem használható mobilvásárlásra? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
S7 Edge-re igényeltem és kaptam kódot.
A teló előfizus, részletes.
Így is lehet függetleníteni?
Bocs, de a szolgáltató oldalán nem találok erre vonatkozó kisbetűs részt.
Köszi a választ! -
bombibmw
veterán
Köszi srácok!
Természetesen fizetve van minden és lesz is.Még egy kérdés.
Meddig lehet felhasználni a kódot?
Jelenleg nem találok senkit, akinek van nem T-s nano sim-e.[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Hali!
Az iPadek is függetlenek, vagy függetlenítetni kell azt is? Egy Air 2-m van.
Illetve ha kiküldik a függetlenítő kódot akkor azt hova kell majd beírni vagy mit kell vele kezdeni?Egyébkent elég vicces ez a telekom, hogy meg is szüntette a tarifakedvezményes díjcsomagokaz, akr veszek készüléket akár nem...
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
tepenzed
őstag
Akinek cserélték gariban a telefonját, ezért nincs benne az imei a t adatbázisba, az jutott előre azóta valamit? Tényleg elkezdték utólag ezeket hozzáadni a db-hez? Kicsit kételkedem benne, jöhetne tőlük valami infó, mert egy visszautasító sms-en kivül semmim nincs. Ráadásul szerintem mégegyszer kéne indítani kérést.
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Az szuper, ugyanis nekem is cserélték gariban, akkor buktam egyelőre?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Nikaré
őstag
válasz norberto_th #91877 üzenetére
Nem valószínű mert, ha a szolgáltató adja ki akkor elméletileg ezt rögzíteniük kell.
-
Soulfly842
addikt
válasz Nikaré #91847 üzenetére
Igazán nem kellett volna sokat visszaolvasni:
Probléma:
[link]Megoldás:
[link](#91876) tepenzed
Nem egyszerű a történet, mivel ezek a készülékek/fődarabok nem a Telekom készletéből származnak, hanem a külső (telekomtól független) gyártói szerviztől. Szerintem már zajlik ezeknek az egyeztetése és rövidesen ez a része is gördülékenyebb lehet az érintetteknek.
Gariban egyedül csak akkor cserélik a szolgáltató készletéből, ha az ügyfél a szerviztől egy csereigazolást kap vissza és ezzel kell bemennie egy üzletbe csere miatt. Minden más esetben nem MT készletről vannak ezek.
Ahogy már írtam is:
Egy kis türelem
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Soulfly842 #91880 üzenetére
Oké köszi, türelem van és várok.
Csak azt nem értem igy, hogy kerülhet fel a hálózatra, ha nincs hozzá regisztrálva? -
djpety
tag
válasz Nikaré #91881 üzenetére
Simán felmegy, iPhone is. Sőt, mobilnetet is használja a hálózati zár feloldásának ellenőrzésére ha nincs Wifi vagy iTunes. Viszont ha felhívod a számot, foglaltat jelez, tehát leteszi a készülék. Ezek a zárak teljesen szoftveresek, a kérdés, hogy milyen szinten korlátoz.
[ Szerkesztve ]
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
golyós
őstag
Sikeresen túlvagyok az S3 mini függetlenítésén, a G2 minire még várni kell, még nem kapták meg a kódot a gyártótól.
Ha jól értelmezem az idén vásárolt A5 is kikódolható mert egyösszegben lett fizetve.Vagy meg kell várni a hűséget ha volt rá?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
kovakovi77
tag
válasz kovakovi77 #91885 üzenetére
Úgy látom más is LG-re vár, ez is az, akkor türelemmel leszek még péntekig, lg-ék ezek szerint nem kapkodják el a kód küldést
-
Nikaré
őstag
válasz kovakovi77 #91886 üzenetére
Olvass vissza 8-10 hozzászólást!
-
tbalint3
tag
válasz kovakovi77 #91885 üzenetére
Jól látom, hogy LG G3 függetlenítésére vársz te is?
Csak azért kérdezem mert én is pont ilyen üzenetet kaptam, és nem tudom kb ez mennyi időbe telhet. 1 hét - 1hónap? -
balint82
senior tag
Domino maratont simán tudok rendelni havidíjas előfizetéshez? Vagy kell vennem egy domino SIM-et és meg kell hozzá vásárolni külön 4000 Huf-ért?
Google Pixel 4a
-
thomas77
senior tag
Megkaptam az 1997 májusában vásárolt (több mint 20 éves) nokia 1611-hez a kódot. Szép teljesítmény...
-
thomas77
senior tag
válasz MK VII #91899 üzenetére
Igazából sok éve független, de kíváncsi voltam, hogy foglalkoznak-e vele egyáltalán...
De ezen a dolgon felbuzdulva megpróbálom felújíttatni az akksiját. Amíg van 900-as GSM, márpedig a telekomnál év a vodánál még van, addig használni is lehet. Igaz, csak beszédre meg sms-re, de heti 4-5 órát most is beszélek, szóval lehetne próbálgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen