- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy mikor várható újabb Macbook Air szállítmány? Talán csütörtöktől van kint,hogy nem lehet rendelni. Mikor várható, hogy újra rendelhető ilyenkor? 2 hét?
-
törölt tag
-
will5
tag
Nyilván nem azt kívántam, hogy bárki pontosan leírja. Viszont már ez is egy hasznos info, hogy valószínű pár hónapon belül követi a feltöltőst. Mivel az én esetemben 2-3 hónap várakozás nem számít, így kivárok. Ha nem lesz változás akkor meg megkötöm amire eredetileg gondoltam.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Most Move XS csomagban vagyok de nem is telefonálok semmit, mert van céges telóm.
Van olyan domino csomag amivel jobban jönnék ki? Amire kell, hogy legyen rajta akár lassított net, mert messengerhez kell de amúgy otthon is meg cégnél is van Wifi. Létezik egyáltalán olyan domino net amiután csak lassítanak nem kikapcsolják? -
will5
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy a Telekomnál idén lesznek új havidíjas csomagok. Erről lehet tudni valami információt, hogy kb milyen variációk lehetnek? És, hogy mikor tervezik indítani az új csomagokat? Szeretnék előfizetést váltani, de ha pár hónapon belül jöhetnek az új csomagok akkor lehet célszerű lenne megvárnom és nem kötni most egy 2 éves hűséget (mert lehet felfelé nem tudnék váltani ha olcsóbb lenne az új csomag).
-
StLui
veterán
válasz
dptrsk #81032 üzenetére
Tegnap délután váltottunk, azóta szinte nem is használta a telefont, ehhez meg legalább rendszer update kéne, hogy elfogyjon. Sms jött is, hogy elfogyott a keret, innen is tudunk róla. Visznt azt mondja a lányom, hogy lassított net azért van rajta, pedig azt gondolom ilyen dominónál ilyenkor annak sem kéne lennie.
CineDOG1 Köszi, az lesz akkor.
-
dptrsk
Topikgazda
-
StLui
veterán
Tehát ahogy írtam Fun S-ről váltottunk Domino Fix-re tegnap. 1990Ft-ot kellett fizetni ott helyben a boltban, otthon letöltöttem a számlát, és ez volt benne:
Domino csom Prepaid-Postpaid migrációra
PP234FF/DFE/MIGR/1GB/80/366 DB 1 566,93 Ft 1 566,93 Ft 1 990,00 FtTudunk róla telefonálni, volt net is rajta, azt gondoltuk a számlán szereplő szöveg miatt, hogy megkaptuk a 80 percet és az 1GB-ot, de most kapott a lányom sms-t, hogy elfogyott az adatkerete. Max pár messenger üzenetet küldött. SMS-t nem tud küldeni, telefonhívást tud indítani egyelőre, online nulla egyenleget látunk. Mi lehet most akkor? Elvileg az ügyintéző annyit mondott, hogy az 1990Ft-ot fogják lebeszélhetőnek jóváírni, de ő még ezt a fajta domino csomagot sem ismerte, én mutattam neki a telefonom böngészőjében a T-mobilos linken, hogy mi ez.
-
törölt tag
Üdv!
Arról tudnátok infót adni, hogy "domino fix" díjcsomagra való számhordozás esetén:
- mennyibe kerül a kezdőszám
- ebből mennyi az egyenleg
- az egyenleget milyen forgalomra lehet felhasználni: csak belföldi perc, vagy net is vehető belőleKöszönöm.
Korábban, amikor még csak "domino5" volt, olvastam itt 4050 Ft-ot, 2700 Ft-ot is.....aztán a boltban 2500 Ft-ot mondtak, amiből 2000 Ft volt leforgalmazható....
-
punky10
addikt
válasz
enginev3.0 #81022 üzenetére
Nem csak azt lehet, bár a webes felületen én sem tudtam mást előhozni.De üzletben simán megcsinálják bármelyik dijcsomaggal.Én pl csak egy Fun S csomaggal vagyok benne.Illetve kettővel...
-
StLui
veterán
létezik, hogy Domino fix 80 perce nem használható sms írásra? Vagy valami beállítás hibádzik azért nem tudunk sms-t küldeni?
-
enginev3.0
félisten
Magenta csomagba miért csak Next telefon csomagot lehet választani?
-
betyarr
veterán
ezeknél az új dominós csomagoknál (pl az 1gb adat,80 perc beszéd) a fiókban lehet követni,hogy mennyi van még hátra,vagy jó t szokás szerint nem?
gondolom ezeknél is be lehet a 9-19 forintos percdíjas beszédet állítani.vagy kizárólag a 25-öst engedi csak? -
Zeki
nagyúr
válasz
Spiritchief #81014 üzenetére
TELEFONT is!
-
Spiritchief
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használtan szeretnék vásárolni Iphone 7-et. Viszont aggódom amiatt, hogy letilthatják. A telefon telekom függő egy összegben lett vásárolva már meglévő előfizetés mellé. Ha a vásárló nem fizeti az előfizetését a hűségidő lejártán belül, akkor csak a sim kártyáját tiltják vagy az egész telefont IMEI alapján?
Választ előre is köszi!
-
-
zoltan6
addikt
domino fix extra-nál mi az a belföldi internethasználat?
-
StLui
veterán
Ma voltam T-nél, Fun díjcsomagot váltottam Fix-re, nem is tudott róla az ügyintéző, hogy van olyan. De végül meg tudta csinálni, és kifejezetten rendes, normális srác volt, ismét. Én még nem nagyon csalódtam náluk szerencsémre. 2000Ft volt az átváltás, de megkaptuk lebeszélhetőben.
Viszont ami meglepett, hogy leválasztották T fiókomról, pedig maradt ugyanúgy cégnéven. Akartam intézni rá egyenleget, netet stb. De most nem tudok, mert lányom elment a telefonnal, és oda küldi az sms-t amivel jelszót tudok csinálni a hozzáadáshoz, fölhívni most meg nem tudom, hogy milyen kódot kapott az sms-ben. -
glaci
őstag
válasz
Heisenberg69 #80983 üzenetére
Azért szerintem teszteld le, mielőtt véglegesen át állítod 3G -re!
Könnyen megeshet, hogy a 2 -es térerős 4G -vel jobban fog menni a NET -ed, mint a fullos 3G -vel!
(A saját tapasztalatom az, hogy nálam bizony jobb az előbbi, mint az utóbbi. A 4G szerencsére egy jóval fejlettebb techológia, így sokkal jobban is tolerálja a gyengébb jelet.) -
törölt tag
válasz
punky10 #81001 üzenetére
Pálcika.....
vs.
dBm....ASU....Még a hőskorban történt, amikor nem volt a westel dominonak roamingja: Felvidéken voltam pár napig, ~50 km-re a határtól, egy hegycsúcson elővettem a telefonom. Pálcika az volt dögivel, de olyan messze volt az adótorony, hogy a hívás elveszett az éterben....
-
punky10
addikt
válasz
radio100jozs #80996 üzenetére
Szerintem én is ezt írtam...
Internet:3 pálcika,hívás(vissza 3/2G-re):1 pálcika...
A 4-s hálózat erősebb pár helyen,mint a 3G.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest