- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibzon
csendes tag
Helló az lenne a kérdésem hogy ha feltöltőkártyás vagyok akkor tudok a play áruházról vásárolni?
-
n@p@lm
őstag
válasz quailstorm #69096 üzenetére
A microsim adapter egy százas, de új sim esetén úgy is tudja a keretet adapterként használni.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Szeretnék a családban lévő sima dominos kártyás feltöltő mellé mobilnetet venni.
Ezt találtam.
Gondolom itt a nincs díjcsomagodban kell választani.Ha mondjuk ezt választom:
Domino
NetPlusz L
Részletek 1 GB 150 Mbit/s
garantált: az esetek
100%-ban 0 Mbit/s 2 2490 Ft/hóKell hűségidőt kötni rá? VOIP működik rajta?
Esetleg van jobb konstrukció?Köszönet
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz regvoltrossz #69094 üzenetére
Szerintem az egy különálló SIM amit csak készülékhez adhatnak és saját telefonszáma van. Mintha vennél egy új Domino előfizetést.
MyPhoneExplorer
Azon kívül W610 MemoryStickre is tud kimenteni VCF-be. SIM-ről oda vissza másolni, megjeleníteni melyik hol van. (alapértelmezettben SIM-et nem is használhatod tárolásra), Bluetoothon küldeni az egészet. Nehogy már ezen ne tudd megoldani, az egyik legjobb platform.Adaptert kell használnod a SIM-hez ha vissza akarod tenni, kb. egy ezres.
-
kory24
őstag
Szasztok!
A t-nél mindegyik net csomag 4G-s? A 200mb-os S is?
[ Szerkesztve ]
-
regvoltrossz
aktív tag
2008-ban vettem utoljára mobiltelefont (Sony Ericson W610i), és akkor kötöttem (flottás) előfizetői szerződést is. Nyolc év alatt azért már megérett a készülékcsere, így kinéztem egy Microsoft 640-et. Két kérdésem volna:
1. A webshopban a kosárba helyezés alkalmával megkérdezi, hogy kell-e nekem Domino Upgrade Sim csomag? Nem tudom mire való, mert semmi info nincs róla a honlapon. Szóval kell ez nekem 990-ért?
2. A W610i-m sim kártya nélkül nem működik. Az uj telóhoz azonban microSim(vagy macro, vagy nano vagy mittudoménmilyen..) kell, amivel kapcsolatban az világos, hogy ingyen kicserélik a régi sim-et ilyenre, csakhogy én szeretném a mostani telefonomban lévő dolgokat áttenni először is az új telefonra, ráadásul sok telefonszám esetén fogalmam sincs mi van pl. sim-re és mi a telefon memóriájára mentve Ez hogyan oldható meg? Ráadásul akkor a w610i-t ezután dobhatom a kukába? Merthogy ha uj sim lesz akkor szerintem még tartaléknak sem használhatom, ha mondjuk az uj elromlik. Vagy igen?Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
RedCactus
senior tag
A MOL-nál is ez van.
-
Because
őstag
semmi aranyhétvége?
-
MODERÁTOR
Kissé repetitív az akciós kalendárium. Ahogy a Lumia 640 ismétlődött, úgy ismétlődik ma a memóriakártya.
Úgy érzem hogy nem túl nagyszabású az idei akciózás. -
ANDROID???
addikt
Jelenleg.ezt találni a kínálatban..
Ez ugyanaz lenne?
-
MODERÁTOR
válasz ANDROID??? #69086 üzenetére
Nekem egy Sony van, nagyon bevált.
-
legenda
válasz ANDROID??? #69086 üzenetére
a trust kapcsán nincs gyakorlati tapasztalatom, a másik kettővel igen - kapcsolódó sony terméket nem látok most a kínálatban -, amik pozitívak.
a jó ár/érték arány pontos típusa függvénye.
bő egy éve ilyet adott ajándékba a telekom, amikor a note 4-et vásároltam, nem vártam tőle nagyon sokat, de azóta is erő felett teljesít - bár nem nyúzom halálra -, amit nem gondoltam volna.
bármilyen készülékkel elboldogulnak, amik specifikáció szerint passzolnak hozzájuk, digitális fényképezőgéppel is, ha az ilyen módon tölthető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ANDROID???
addikt
A T választékánban a Trust, Thumbox, Sony akku-töltők közül melyiket érdemes választani, esetleg van amelyik nem boldogul Huawei készülékekkel?
Pl digis fényképező is tölthető vele? -
legenda
-
RedCactus
senior tag
válasz polonic #69045 üzenetére
Detto, de másnap felhívtam őket munkaidőben. Átkapcsoltak, aztán ott sikerült lemondani. Tényleg nem értem minek kell futni ezeket a fölösleges köröket? Még az lenne szép, ha bemennék előfizetést kötni és mondanák, hogy nyolc napon belül értesítenek, addig van időm átgondolni, hogy tényleg akarok e szerződést kötni.
-
legenda
válasz South Velen #69075 üzenetére
a letiltott készüléken is működnie kellene a kikapcsolásnak/újraindításnak, már ebből is sejthető volt, hogy nem szolgáltatós tiltás áll a háttérben, hanem a készülék szoftveres vagy hardveres hibája.
vwpolopg; bármi lehetséges, változtass jelszót, az a biztos.
szükség esetén tudják ellenőrizni, hogy mikor és milyen adatokkal történtek bejelentkezések.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
Ha random időpontokban kapok értesítő sms-t telekom honlapra való belépésről (olyankor amikor nem lépek be), kezdjek gyanakodni, hogy feltörték a my telekom fiókom, vagy csak a szokásos t bugok egyike szórakozik velem?
-
legenda
válasz br.rak #69064 üzenetére
szia,
domino esetén a surf mellé éri meg nagyobb adatkeretes díjcsomagokat aktiválni, mert úgy az olcsóbb bővítők adottak, a surf 890 ft havonta, abban van 150 MB adatkeret is, amellé a vízválasztó + 1 GB 1590 ft, felette viszont sokkal olcsóbb +3 GB 2590 ft, +5 GB pedig 3290 ft.
d@minator; vezetékes témában itt tudnak segíteni; link
a saját telefont a hgw megfelelő kimenetére kell csatlakoztatni, a fizikai rész ennyi, viszont a szerződésben szerepelni kellene a hívószámnak...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Meg mindig nincs senki, aki kiszivarogtatta volna a hetvegi arany hetvege akciokat?
-
d@minator
addikt
Azért az nem természetes, hogy egy iPhone így viselkedik. Lehet lesz még baj vele...
Van valakinek itt vezetékes telefonja? Csak, mert nem kaptam vezetékes számot. Vagy ha rádugok egy telefont a modemre kiderül? Ja szerződésem sincs róla sem a Telekom oldalon sem email-ben sem papírosan már hónapok óta (Hoppá Plusz).
-
CoolMan
MODERÁTOR
Akkor tényleg legyen vége az offnak, maradjunk a topic témájánál. Köszönöm.
-
-
törölt tag
Az előtted kali által írt my telekom-os megoldás nem jött össze sajnos.
Viszont ma bent voltam. Jó 'sim tartót' találtam meg. Jó puk kódot adtam meg. És utána 2x ugyan azt a pin-t, szóval ők sem értették hogy hogy jött össze ez a dolog, + lecsesztek, hogy nem gyári szoft. van a telefonon, de 500 Ft-ért problem solved -
br.rak
őstag
sziasztok.
Van egy domino számom, amit nem igazán használok, viszont pénz az van rajta és kellene egy második mobilnet. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy nem igazán tudom megoldani, hogy a digi adjon még egyet.
Szóval van-e olyan internet, hogy havi 1900ft-ért egy sima dominóra rátöltve adjon 2 giga netet? Vagy ez még mindig mission impossible és a diginél próbálkozzak egy második mobilnetért?
-
Sofian
őstag
Kérlek nézz utána a szólásszabadság fogalmának. A szólásszabadság azt jelenti hogy elmondhatja, közzéteheti véleményét.. anélkül hogy ezt megakadályoznák. De nem következmények nélkül.
-
MODERÁTOR
Már egy ideje megtették, nem kell összemosni semmilyen közelmúltbeli történéssel. Van olyan minisztériumi szerv, ahol már hónapokkal ezelőtt. Csak most ügyesen rákommunikálnak.
A hírben elbújtatva látszik, hogy a mobilinternet szerződéseket mondják fel. Mondjuk mást már nem is nagyon tudnának, mert az előfizetéseket tudomásim szerint már az év folyamán átvitték egy másik szolgáltatóhoz. Ha érdekes, megkérdezem neked hogy pontosan mikor, de úgy emlékszem nyár vége vagy ősz volt."nem mondott semmi olyat, amiért így kellett volna bánni vele"
De szerintem igen.
"ha mondott volna, akkor is szólásszabadság van"
Abba nem fér bele minden.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz SUPREME7 #69052 üzenetére
Ez a "bohóc" nem mondott semmi olyat, amiért így kellett volna bánni vele. Mellesleg, ha mondott volna, akkor is szólásszabadság van. Ő nem azt mondta, amit Kövér, mellesleg én még Kövérrel is egyetértek, nemhogy a sokkal szofisztikáltabban nyilatkozó Ákossal
Amúgy én voltam tegnap a koncertjén és azok a fa******pó k*****g b***i bérencek akik ott fütyörésztek meg beszólogattak a koncertre menőknek, na azokat kellett volna megbüntetni.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Az összes minisztérium felmondja a szerződését a Magyar telekommal
-
BB9000
senior tag
válasz Derek V. #68936 üzenetére
Amit tek keresel, az itt van: Fradi Sas díjcsomag:
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/havidijas/fradi-sasBocs, most láttam, hogy már kaptál választ. . .
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Üdv. A kékektől szeretnék egy másik szolgáltatóra váltani, Smarttarifa 3 csomagom van jelenleg, viszont nem szeretnék náluk újítani az internet miatt, mivel ha lejár akkor nem lekorlátoznak hanem tiltanak, és csak ezért nem szeretnék extra 1500-at fizetni havonta. Hasonló árban lévő előfizetésre érdemes lenne a T-hez átjönni? Akár új telefon vételével, hátha van valami jó akció. LG G4 ára körül gondolkodnék ha átjönnék, de csak ha van normális előfizetés. Remélem tudtok nekem segíteni, nagyon köszönöm előre is!
-
MODERÁTOR
Milyen szállítási időben kell most gondolkozni, ha az ember rendel, a jóváhagyástól számítva?
-
Zeki
nagyúr
válasz Outlander #69042 üzenetére
Nézd, az asszonyé a teló, aki dolgozik. Ő simán kétségbeesett, hogy mi van, így nekem kellett kinyomozni, hogy mi lehet a buli. Az ájfónból kinéztem volna azt is hogy letiltódik, mert elég hülye a biztonsági rendszerük.
De azt csekkoltam. Így maradt a reset. Ha az sem segít, mehetem volna be hozzá a melóba. -
polonic
félisten
Elmentem személyesen lemondani a mobilnet előfizetésemet.
Rögzítették az igényt, 8 napon belül felhívnak megerősítés miatt. Gondolom majd győzködni akarnak.De semmi papírt nem adtak. Mondtam hol írjam alá... Erre azt mondják, hogy ez így megy.
Minek? Szerintem elég meggyőző voltam, hogy nem akarom tovább ezt az előfizetést...
-
wutuka
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Netplusz S mellé lehet e venni az 1890-ért a korlátlan tematikus opciók közül a Böngészés és e-mail lehetőséget?
Lionel Messi : The Best !
-
-
Zeki
nagyúr
válasz Vangelis #69040 üzenetére
Na ez megoldotta a problémát:
Az iPhone készülék teljes újraindításához kérjük, hosszan tartsd egyszerre nyomva az eszköz tetején található kikapcsolás és a készülék alsó részén található funkció gombot. Típustól függően előfordulhat, hogy 15-20 másodpercig is nyomva tartani a két gombot.
a google találatért köszönet a vodafone-nak. -
_Moriarty_
aktív tag
A Telekom app telepítve volt a telefonomon, viszont frissítéskor történt vele valami és az ellenőrzés résznél megakad a dolog. Kapok sms-t, hogy sikeresen beléptem, de semmi. Töröltem, majd újra letöltöttem és ugyanaz. Már 2x.
Rózsaszín (bocs, magenta) karika és ellenőrzés felirat, sms is jön, de semmi.
Másnál volt ilyen hiba?Szerk: most néztem Play Áruházban véleményeket, sajnos nem egyedi eset
A frissítés nem sikerült a legtökéletesebben.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Létezhet hogy a nyáron a telekomtól "használtan" vett Iphone 5c letiltódott? Vagy csak elromlott?
Ma délelőtt még tudott telefonálni a feleségem, aztán egyszercsak valami gebasz lett. Telefonálni nem engedte, kikapcsolni sem tudja, ki sem csörög, mert hálózaton sincs a telefon.
Ez most mi a franc? -
glaci
őstag
válasz #04441088 #69021 üzenetére
Szia!
Ha beírtad a PUK kódot és kéri hogy írd be a kívánt PIN kódot, akkor már jó helyen vagy (voltál).
Kitalálod, hogy mit szeretnél új kódnak, beírod kétszer és onnantól az lesz majd az új PIN kódod!
Szóval igazából nem is értem, hogy mi a problémád ...
Szerintem Te nem ugyanazt írtad be a 2 alkalommal, amikor bekéri (az elírás kiszűrése miatt kéri 2 alkalommal) azért futott sikertelenre.
Szóval: PUK + 2 * új PIN és örül!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
313313
addikt
Úgy tűnik a Microsoft 640 nem fogyott eléggé, ma is az akciós...
Holnap ez lesz 3.392ft-ért...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz #04441088 #69025 üzenetére
adott hozzá opció;
próbáld meg telefonról az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton; *111# -> hívás indítása -> 1 (továbblépés) -> 2 (szolgáltatások és biztonság) -> 4 (tiltás és biztonság) -> 2 (biztonság) -> 2 (puk kód lekérdezése)
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #69022 üzenetére
Próbáltam. Ott meg azt írja hogy hibás PUK.
Holnap bemegyek T-hez. Azt hiszem 500 Ft-ért kiadják a PUK-ot. Akkor már csak jó lesz...
2 lehetőségem maradt már csak a 10-ből, nem próbálkozok többet. Pedig a SIM-en pont ugyan az a számsor van, mint alul a vonalkódnál, de mindegy. -
törölt tag
Sziasztok!
Valaki segítsen légy szíves...
Elrontottam 3x a PIN kódom. Meg lett a kártya PUK1 kódja, beírtam, helyesen. Utána kéri hogy adjam meg a kívánt PIN kódot. Próbáltam a régivel, amit elrontottam, nem jó. Próbáltam PIN1, PIN2 kóddal, egyik sem jó. Próbáltam random 4 számmal, úgy sem jó. Jelenleg 5 lehetőségem van, utána tiltva végleg a kártya. Mit, hogy csináljak? -
MODERÁTOR
Webshopos rendeléssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ugye ha van a webshopban, akkor két dolgot ír, vagy hogy 1-2 napon belül kiszállítjuk, vagy akár azonnali átvétel xy db helyen.
Az első verzió világos, de mi van akkor, ha egy adott készüléknél nincs ott, hogy kiszállítják akár 1-2 napon belül, hanem csak az van, hogy azonnal akár 23 üzletben.Jól gondolom-e, hogy ez azt jelenti, hogy ez az adott üzletek készlete, de én hiába rendelném meg online, egy másik üzletben történő átvétellel, oda nem szállítják át? (Abban a megyében, ahol lakok, nincs üzlet, ahol készleten lenne.) Szóval a kérdés, hogy ha megveszem online, és átvételnek bejelölöm azt az üzletet, ami a lakóhelyemen van, de ott a ws szerint nincs készleten, akkor átviszik-e oda, és meg tudom-e venni.
-
legenda
válasz Vangelis #69017 üzenetére
pont nem fordítva, de így eteti egy ideje a média az embereket, kiforgatva és feláldozva a tényeket, a valóságot...stb. a hírérték oltárán...
azt gondolom, hogy ha a egy szolgáltatónál/cégnél kellően magas arányú összességében a női dolgozók száma, ráadásul magasabb beosztásokban is, akkor azt nem lehet a kapcsolódó témában képmutatónak titulálni, aki pedig kiemel néhány olyan szélsőséges szekciót az összes közül, ahol épp nem és azzal próbálja szemléltetni az igazát, az kiforgatja a valóságot, illetve nem azt mutatja be.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Vangelis #69012 üzenetére
igen, ilyen oldalakat, mert ott is csak a ferdítés megy általában...
elolvastam most a kedvedért, hogy konkrétumot tudjak írni; képmutatónak titulálják a szolgáltatót az alapján, hogy néhány szélsőséges és meglehetősen kevés tagot számláló szekcióban vizsgálták a férfi/nő arányt, mint például az igazgatóság, felügyelő bizottság, vagy audit bizottság.
biztos kaptak/szerezhettek volna sok más területről is kapcsolódó infót, vagy esetlegesen meg is történt, de mivel sok más szekcióban jelentősen más az arány, úgy nem lehetne ilyen mondvacsinált hírértéket erőltetni, ha azt is publikálják, ezért azok nem fontosak számukra, de így annyit is ér a hír...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz dedike #69008 üzenetére
a telefon gyártójának/típusának a függvénye is, hogy miként és milyen gyorsan adott a kód, netán más módon kell kivitelezni, mint például a iphone esetén a kapcsolódó feldolgozás után itunes és netes elérés kell hozzá.
tsigalko87; szia, itt találod a kapcsolódó leírást; link, az 5. pontban a lényeg, a visszáru nyomtatvány hivatkozása is adott.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, rendeltem egy meglepetésnek szánt LG Leon 4G-t a Telekomtól 23e Ft-ért, de akinek szántam közbe vett egy másik telefont, így felesleges, 3-4 nap telt el, vissza tudom küldeni esetleg a 14 napos határidőn belül? Minden bontatlan Domino kártya is Ha igen, hol kezdjem, írjak mailt? Vagy kérjek futárt, esetleg telefonáljak? Köszönöm ha valaki válaszol előre is.
-
törölt tag
válasz MittuDomain_ #69007 üzenetére
Kabbe....
-
törölt tag
Üdv. Van most valmi mobilnet akció?
Mozaik XS a csomagom, 200mega után lassít. Most járok a lassítási fázis felénél, és egyszer csak megtàltosodott a net.
Nézem a Speedtestet, 65/24 az LTE sebessége.
Nézem a Telekom appot, még van 568mega adatforgalmam. A 200-ból.
Nézem a rendelt szolgáltatásokat, semmi extra adatopció nincs megrendelve.
Ilyenkor mi van? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest