Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Telekomnál így használtna vett telefonokat lehet-e hivatalosan náluk függetleníteni? Ha igen,van valami árlista, vagy egységáras?
-
dashed
senior tag
-
Sanyaman
tag
-
válasz
hroberto
üzenetére
szia,
lehetséges. a my telekom fiók enged azzal a telefonszámmal belépni?
Noá; szia, domino esetén hálózaton belül is fizetős, 14 ft/perc, amit te fizetsz minden átirányított perc esetén, havidíjas csomagoknál ez díjmentes.
KZP; személyesen köthető csak, biztos az üzletekben van részletes leírás, bár attól még illene tudni a telefonos ügyfélszolgálatnak is.
gboszi; szia, az aktiválástól számított 30 nap elteltével.
Vangelis; nem olvasok ilyen oldalakat, a link címében olvasottat viszont örömmel konstatálom.
-
Vangelis
félisten
-
psajti
aktív tag
Elég komoly, hogy a telekom még a mai napig sem tudta megoldani a korábban már többször is emlegetett spotify problémámat.... Nem hiszem el, hogy olyan nehéz a csomagomból kitörölni egy felhasználónevet, hogy aztán végre én beregisztrálhassam saját magam
Mert ugye a probléma az, hogy a telefonszámomhoz a kezdetektől fogva hozzá van már rendelve egy spotify fiók, csak éppen az nem én vagyok és fingom sincs, hogy ki lehet az de amíg ott van addig én nem tudom használni... De sajnos úgy tűnik, hogy ez a probléma már nem fog addig megoldódni amíg nem vonom bele a dologba a fogyasztóvédelmet is :\ Pedig komolyan mondom én nem szeretek balhézni meg fenyegetőzni meg ilyenek de már lassan kihozzák az emberből ezzel a hozzáállással. És nem az a bajom, hogy a beígért 3 nap alatt nem javították ki a hibámat de az már sokkal inkább bosszant, hogy lassan 1 hónapja ezzel szenvedek és a legutóbbi hibabejelentésem is 2 hete "függő" állapotban van és ezzel szemben a számlát bezzeg napra pontosan képesek kiküldeni. -
gboszi
senior tag
Sziasztok, olyan dologban kéne segítség, hogy frissen vásárolt domino simet mikor tudok legkorábban számhordozni? Telekom -> Bluemobile. telefonon beregisztráltam, nevemen van. Mikor hivhatom a bluemobile-t, hogy számot szeretnék behozni? Köszi
-
zoli62
addikt
Tipikus Telekomos ügyfélkiszolgálásról szóló történet. December 2-ána 1430-on kértem, hogy a bevételi osztály a túlfizetésemet könyvelje össze az előző havi lezártszámlám egyenlegével. Naponta ellenőrzönm az online ügyfélszolgálaton, hogy mikor jelenik meg a helyes befizetendő összeg. Hétfőn, 14-én megelégeltem, hogy még mindig nincs változás, rákérdezek, annyit mondanak, türelem.Ma megint rákérdezek, hogy miért nem látom a helyes összeget, válasz nem tudjuk, erre reklamációt adok be. Felhívom a behajtási osztályt, kiderül, hogy ennek ellenére nincs kiemelve a számla felszólítási folyamatból. Véletlen szerencse, hogy egy olyan ügyintézővel beszélek, aki az különféle átszervezések előtt a számlreklamációs osztályon dolgozott. Természetesen a számlámat az esetre való tekintettel a jogos reklamáció idejére egyből kiemelte, és csofálkozott, hogy bár az átkönyvelés már 4-én megtörtént, miért nem frissült az egyenleg az online felületen.Tanulság: többek között ezért kellett szétverni idén áprilisban az ügyfélszolgálaton belül az évek óta jól működő számlareklamációs osztályt.... Magyar Telekom, én így szeretlek...
-
migabi24
nagyúr
Valamit heggesztenek megint, mert be se tölti a telefonokat, lehet jönnek az akciós árak?
-
törölt tag
Egy gyors segítséget szeretnék kerni!
Van egy dominos kártyám de szeretném átirányítani a számot az előfizetesesre amit vettem. Olvastam hogy díjmentes, de azt is, hogy percdíjas, ez hogy is működik pontosan? Én fizetek ha hívnak, mert átirányítottam?! Nem szeretnem az új számomat mindenhol leadogatni viszont a régit is használnám.
Köszi!
-
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Új T-s vagyok. Letöltöttem a Telekom alkalmazást, de nem enged belépni. Azt írja, hogy ezzel a számmal nem használhatom.
Flottás csomagom van, lehetséges, hogy emiatt nem megy?
Köszi! -
-
soonine
újonc
válasz
vizslakutya
üzenetére
13 ft-os percdíjért Budapest közelieknek megfontolandó lehet.
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
szia,
az ászf-ben nem látok külön kapcsolódó megjegyzést ezzel kapcsolatban, így passz.
hasonló példát tudok mondani; az iphone-specifikus ikon díjcsomagokat sokan használták másmilyen készülékkel (látja a szolgáltató) és nem foglalkozott vele a szolgáltató.vwpolopg; kérdezz rá az okra, amennyiben szabályos volt a rendelés, úgy pláne csak mondanak valamit rá.
-
vwpolopg
őstag
Tök király, hogy a T simán törölheti a rendelésem a házhozszállítás előtt egy nappal, a rendelés után öttel...
A verzió: valakinek kellett amit rendeltem
B verzió: rossz volt a készlet a ws-ben, illetve a megrendelések feldolgozásánál semmit nem számít mikor rendeled, csak az, hogy mikor akarod átvenni. Mivel akik utánam rendelték, de az enyémnél korábbi átvételt kértek, mind megkapták...
-
miből szedné tovább, ha nem semmilyen formában sem túlforgalmazós opció?
a roaming adatkeret elfogyáskor lekapcsol a roaming adatforgalom, ha meg nem kerül leforgalmazásra a rendelkezésre állási idő alatt, akkor (a maradék) elvész.
más, megfelelő opció kell ahhoz, hogy bármit is tovább szedhessen.
a hívások;
Az indított hívások az EU zónából magyarországi hívószámokra, illetve a roamingolás helye szerinti adott országbeli hívószámokra vonatkoznak, átirányított hívásokra nem (az EU zónák jelenleg az EU tagállamokon túl a tagállamok külbirtokait, valamint Andorrát, Liechtensteint, Norvégiát és Izlandot is tartalmazzák). -
MittuDomain_
őstag
Kérném a kedves topicgazdák/hozzáértők segítségét, hogy válaszoljanak erre a kérdésre, mert el vagyok veszve az éterben már két napja, és nem kívánom személyesen a T-t megkérdezni róla érthető okokból.

Köszönöm!
-
szia,
megrendelés;
- külföldről is díjmentesen elérhető roaming adatdíjcsomag választó oldalon; link
- telefonon (1430)
- személyesen t-pontbankikapcsolás; nem kell külön lemondani, újraaktiválni is csak az érvényességi idő letelte után lehet. (a fel nem használt adatmennyiség és perc a lejáratkor elvész.)
iphone; az adatroaming opció kell, az eu passz, nem tudom, hogy a rendszer az eu 100 opciót minek titulálja, a gyakorlatban kiderül majd.
a 100 MB elérésekor;
Túlforgalmazási díj nincs, a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül.
forrás: link -
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Hetvegen kulfoldre megyek es szeretnem hasznalni ezt az eu100t, mint next S atks elofizeto.
-A kerdesem az volna, hogy tudom ezt aktivalni?
-hazajovetelkor ki kell e kapcsolni a szolgaltatast?
-iphoneon a roamingot be kell kapcsolni, meg az euroamingot is?
-ha esetleg tullepem a 100MB netet, akkor horror aron roamingozok tovabb, vagy lekapcsol az eu100?Koszonom a valaszokat
-
válasz
migabi24
üzenetére
ez az egyszerűbb, ha csak ennyi volt a gond - bár ennek is oka van/lehet -, ezt nem is vetettem fel, de régebben sokat volt szó róla, én is többször írtam, hogy valamikor ie11 alól nem ment, chrome alól viszont igen, máskor meg fordítva, de egy ideje nem tapasztaltam a problémát.
annyit érdemes még megtenni, ha probléma van bármelyik böngészővel, hogy üríteni az előzményeket, vagy inkognitó módban, bővítmények nélkül rápróbálni, hátha azok közül kavar be valami. -
migabi24
nagyúr
Én továbbra se tudok vásárolni a lejárt előfizumra, belépek a főoldalon sikerül is, de mikor kiválasztok egy készüléket és rámegyek a hűséghosszabbítással fülre, csak egy gomb jelenik meg, hogy lépj be, rámegyek, hogy belépjek, de csak eltűnik semmi nem történik, nem tudok vásárolni így, napok óta így van, nem a szokásos szar a webshop, mi a szösz lehet
-
-
glaci
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Na most tedd a szívedre a kezedet és válaszolj őszíntén!
Elhinnéd, hogy a Telekom weboldalát nézed és nem gyanakodnál, hogy esetleg valami adathalász "klón" oldalt sikerült betölteni, ha minden tökéletes lenne rajta?Ez már mondhatni, a védjegye az oldalnak! Amíg tele van hibával és semmi nem működik rendesen, addig biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz!

-
válasz
MK VII
üzenetére
más készülékekben ha működik adott sim kártyával a mobilinternet, akkor a 225 lehet a probléma forrása.
külön az adatkapcsolat nincs esetleg tiltva rajta?
régebben lehetett sms-ben/gyorsbeállítóval - nem működik most az oldal -, sőt, anno még a nokia honlapján is egyszerűen ment - bár azt a symbian korszakban használtam utoljára -, most csak a vertu típusokra találok már hivatkozást.
esetleg rákérdezhetsz a 1430-on, hátha tudnak valami külön okosságot, mert forgalmazzák adott típust és abban előre konfigurálva van minden. -
balint82
senior tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Ez igazából pont a telekom webshopnál érthető!

-
PainKiller13
őstag
Egyik ismerősöm írt a telekomnak, azt válaszolták, hogy nem tudni előre, hogy mikor lesz használt vásár, viszont ameddig minden rendelést ki nem szállítottak, addig nem indul új.
-
balint82
senior tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Beragadt a főoldalon a hétvégi akció (lumia,g8,desire626,idol3)...
-
_Moriarty_
aktív tag
Fura módon sok telefont listáz akciósan (Next S atk díjcsomagra keresve) a Telekom, de rákkattintva a részletekre nem is akciósak. Pl. Lumia 640, Alcatel Idol 3, Huawei G8 vagy HTC Desire 626. Én nézek el valamit?
-
MK VII
veterán
Szia.
Köszönöm a segítséget..
Sajnos az alapján beállítva sem csatlakozik a netre.. APN-t állítottam wnw-re, internetre, internet.telekomra. A helyzet ugyan az.. Semmi..
Nincs már olyan mint régen, hogy le lehet kérni a telekomtól a beállításokat sms-ben?
Vagy ez a Nokia 225 sajátossága, hogy szopatja az embert? Akármilyen telefonba csak beteszem a kártyám és van net.. Ezen nincs..
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Egy olyan problemam lenne hogy platinakartyas ugyfelkent sajnos egy kulfoldi ut soran csinaltam egy 66ezer forintos szamlat amit egybe nem tudok kifizetni kertem reszletfizetest de nem adtak meg mondvan csak akkor adnak ha letiltjak amit szeretnek elkerulni illetve ha tobb szamla tartozasom van irtam a behajtasnak de meg nem jott valasz mi ilyenkor a teendo? -
törölt tag
Egy gyors kérdés azokhoz, akik figyelemmel követték az ezüst hétvégét Telekomnál.
Már szombaton hajnalban, 4-5 óra körül lehetett rendelni akciós áron a készülékeket? Vagy akkor még nem volt elérhető az ajánlat?
-
MK VII
veterán
Üdvözletem.
Vetem egy Nokia 225-ös telefont és az istennek nem akar internetre felcsatlakozni..
Gyárilag beállítja a hálózatról a net beállításokat, de nem csatlakozik.
Vagy nekem kéne kézzel beállítani? Olvastam a Nokia 225 topikban, hogy elég macerás a beállítása.
Net tuti van a kártyán idáig Lumiákban használtam teljesen rendben. Androidos készülékeken is működik. Csak ezen nem akar valamiért.
Kövezzetek meg, de nem találtam sem a Telekom oldalán a beállításokat sem itt... Lehet túl késő van és nem tudok figyelni..
Esetleg sms-ben lehet kérni a készülékre beállításokat?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Derek V.
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A helyzet az, hogy már annyit kerestem és olvastam a telekom oldalán, hogy már fáj a szemem tőle.

Like S ezek szerint felejtős számomra.
Leegyszerűsítve a dolgot, nem nagyok az igények:
Havi max 5000Ft-os telefonszámla,olcsóbb percdíj kb. 20-25Ft (jelenleg 39Ft) és hálózaton belüli ingyen beszélhetőség 2 szám esetében max. 100 perc.Mobilinternet 1-2GB.
Kövezettek meg, de én ilyen csomagot nem találtam, és összerakni sem sikerült!
Havi 10-15 ezreket meg nem akarok csak mobilszámlára fizetni!
Látom, körül kell néznem a konkurenciánál is, hátha találok ott kedvezőbb ajánlatot! -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Derek V.
üzenetére
Olyat nem lehet, hogy a te neveden van, és más mutatja be a diákigazolványát. Csak az veheti igénybe, akinek van érvényes diákigazolványa.
Másrészt ha neked lenne diákigazolványod, akkor sem léphetnél át, a jelenlegi számod megtartásával:
"Meglévő előfizetés Like S díjcsomagba online csak Like, Like 50 vagy Like 300 díjcsomagból váltható.
A Like S díjcsomag Telekom üzletekben kizárólag számhordozás esetén, valamint Domino-ról előfizetésre váltás során kérhető." -
válasz
Derek V.
üzenetére
szia,
aki megfelel a feltételeknek, annak a nevére köthető szerződés, más nem mutathatja be helyetted az okányait a te szerződéseddel kapcsolatban.
A Like S díjcsomagok kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like, vagy Like 300 díjcsomagról Like S díjcsomagra történő váltással igényelhető azok részére, akik, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal, vagy amennyiben 18. életévüket már betöltötték, érvényes középiskolai diákigazolvánnyal rendelkeznek. Érvényes magyar felsőoktatási (vagy középiskolai) diákigazolvány hiányában a felsőoktatási intézmény (középiskola) által kiállított, a hallgatói státuszt igazoló igazolás is elfogadott. Ez esetben az Előfizető felelőssége, hogy a felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványa megérkezését követően azt haladéktalanul bemutassa személyesen valamely Telekom vagy Telekom Partner üzletben. Amennyiben ezt elmulasztja, úgy a két év lejártával a Like S díjcsomag további igénybe vételére nem lesz jogosult. Az előfizető a díjcsomag választásával hozzájárul ahhoz, hogy felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványának száma rögzítésre és kezelésre kerüljön a Magyar Telekom Nyrt. rendszereiben a szolgáltatás igénybevételének végétől számított egy év 30 napig, kizárólag a jogosultság ellenőrzése céljából, visszaélések elkerülése érdekében. A felsőoktatási (középiskolai) diákigazolvánnyal való visszaélés esetén a visszaélést elkövető Előfizető/Számlafizető a Move XS díjcsomagba kerül automatikusan átváltásra. Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like S díjcsomag használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani.
forrás; linkattól függően, hogy milyen tekintetben kellene hasonló - mert olyan publikus díjcsomag nincs, ami a speciális feltételek mellett biztosított kedvezményeseket teljesen fedi -, itt nézelődj; link
flották tekintetében a flottás témában érdeklődj, amit közben be is linkeltek.anderledani; igen, az elállás a szerződést is érinti, amit csak az tud intézni, aki azzal kapcsolatban a szolgáltatóval szerződésben áll, illetve te csak megfelelő meghatalmazással - természetes személy esetén közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett.
otps; a voip miatt nem tudok megfelelő domino változatról.
a hang alapú előfizetések által alapban adott adatkeret azonos sim kártyán van, illetve külön is aktiválható arra bővítő vagy külön adatcsomag, a duonet opciót nem direkt erre írtam. -
szabacsik
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszönöm szépen!
Meg most láttam hogy dupláztam telóról sorry érte
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Régebben kértem itt tanácsot csomagváltással kapcsolatban, de a helyzet az hogy a Like S díjcsomag lenne nekem jó, viszont nincs érvényes magyar felsőoktatási vagy középiskolai diákigazolványom!
Ennek a feltételnek mennyire kell megfelelni? Családtag vagy rokon is bemutathatja a diákigazolványát?
Az én nevemen van az előfizetés (Mozaik XS), erről válthatók Like S-re?
Esetleg van más díjcsomag ami hasonló ehhez és átlag előfizető is igénybe veheti? (Publikus,nem publikus)A válaszokat előre is köszönöm!

-
MittuDomain_
őstag
Valaki aki ért hozzá, segítene nekem ebben?
-
otps
aktív tag
@kali
Köszi, kezdetnek nem rossz!
Igazad van, egy fontos paramétert valóban kihagytam: legyen kártyás (Domino és társai, ha más néven is van), a VOIP korában nem fogok havi 2 ezret lebeszélni. Nem egyszeri akció, inkább, ami eszedbe jut az állandóak közül:
- Aranykártya (Platina nincs, de nézzük meg, arra mi van, "majd lesz"), Magenta, társkártya (erre mondtad a Duonetet). OK, ami még fontos, hogy egy kártyán legyen a számom, meg a net, a jobb (legalábbis szimpibb) telefonokat nem gyártják kétkártyás változatban.
-
válasz
anderledani
üzenetére
szia,
nem vagy köteles másmilyen típusú készüléket elfogadni, ha az addotságai, tulajdonságai tekintetében eltér, viszont figyelembe kell venni, hogy elállás esetén a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, mintha az meg sem történt volna, tehát te is mindent vissza és a szolgáltató is, már amennyire lehetséges, ha esetlegesen még ketyeg hűség.
balint82; igen, ezért írtam én is korábban a feltételek módosulását, hogy normál díjcsomag esetén van/lenne eltérés a díjcsomag árában, atk esetén viszont nem, a kérdés már csak az, hogy azt külön miként látja/kezeli a rendszer, de kipróbálod és kiderül, ha meg nem megy, akkor megoldják majd neked "erőből".
-
-
anderledani
őstag
Sziasztok!
Ha a Samsungtól kapok egy csereutalványt, és a Telekomtól nem szeretnék venni semmit, mert nincs náluk olyan, akkor visszaadják a pénzt?
További kérdés még, hogy a telefon amikor véve lett, úgy volt 146.500 Ft hogy adtak hozzá egy 20 ezres fejhallgatót. Akkor is a telefon fejében visszaadna 146.500-at? -
válasz
kaposznyak
üzenetére
szia,
a next díjcsomagok esetén adott a korlátlan beszélgetés, amennyiben csak hálózaton belül kell, úgy next s - ebben van 160 perc egyéb irányban -, ha minden alapdíjas irányban belföldön, akkor pedig next m.
next s; link
next m; linkDrughi; szia, utóbbi lesz, hiszen nem tudni, hogy mikor és milyen érkezik majd.
kérj értesítést, hátha sikerül időben lecsapni egyre, amikor érkezik belőle. -
válasz
kaposznyak
üzenetére
Publikusban nincs ilyen csomag, csak a Next M korlátlan, abban meg van ami van.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Szerződéshosszabbítást szeretnék a telekomnál, készülékvásárlással.
Viszont a kinézett típus, jelenleg nincs, de lesz majd (még nemrég jelent meg, Lumia 950).Ha bemegyek és megcsinálom a szerződéshosszabbítást, megrendelik nekem a telefont és bemehetek majd érte, ha megjött, vagy csak akkor csinálhatom végig a procedurát, ha már van készleten a telefon?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Telefonhoz analfabéta sógoromnak kellene valamilyen olyan tarifacsomag, ami korlátlan beszélgetést tartalmaz, de nincs hozzá MyTV, extra internet, egyéb fiszfaszok, amivel általában a figyelmetlen ügyfelek előfizetéseit meg szokták nyomni a kedves szolgáltatók.
Hűséget vállal, ha kell, de készülék nem kell.
-
Szólista
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Ezüst hétvégi ajánlat volt a félár de hamar "elfogyott a készlet".

De normál áron már is van érdekes módon.
-
MittuDomain_
őstag
Láttam a sok féláras G8 hozzászólást, gondoltam csak ránézek, és mi fogad:
http://www.telekom.hu/shop/mobiltelefonok#/N-10394/availableTariffPlan-prod3220038/commitmentPeriodForSubscription-24/contractType-newPostpaid/producers-Huawei/tariffPlanCommitmentPeriodForSubscription-0/No-0/Nrpp-10 - tényleg félár
erre rámegyek a termék oldalára, és híre-hamva nincs a dolognak
http://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+G8--HUAG8BLACK?contractType=newPostpaid&commitmentPeriod=24&preselectedTariffplanId=prod3220038 -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, szeretett BB OS 10 rendszerem és a Z10 céges telefonként folytatja pályafutását, átveszi a helyét egy One M8.
Viszont piszok szimpi ez a Blackberry Net, hogy hűség nélkül havi 690,- Ft a 1GB adatforgalom.
Ha beteszem a SIM-et a droidos készülékbe és beállítom az APN-t a BB-vel egyező módon, menni fog-e vele az androidos készülék ill. hagyja-e ezt a magenta, vagy tudják szűrni/szankcionálják?A Z10 topicban azt a választ kaptam, a Honor6 + 3GB / 2100,- Ft páros működik, de nem 100%os garancia...
Köszi!
-
spici
tag
Üdv!
Van ez a korlátlan böngészés opció ami a szöveg alapú tartalmakat (email, web stb) lassítás nélkül megjeleníti.Na ezt vajon VPN használatával ki lehet kerülni? Pl beállítani hogy azon a porton kommunikáljon mint a imap vagy ilyenek, esetleg smtp.
-
törölt tag
Sziasztok!
Innen a topikból kik Telekomos dolgozók?
Tudnátok linkelni pár személyt? Szeretném felvenni velük a kapcsolatot.
-
az összes lehetőség elég sok opciót takar, érdemesebb nézegetni a honlapon az akciókat, arany/platina kiemeltségű előfizetőknek szóló kedvezményeket...stb., mint mindet betetetni itt, pláne most, a rövid intervallumú (néhány napos) akciókat is dobáló időszakban.
minden tekintetben ingyenes mobilinternet egyik szolgáltatónál sincs.
kiválasztod a legolcsóbb, valamennyi adatkeretet alapban tartalmazó díjcsomagot - például move xs, ami e-pack esetén 1990 ft, teljesen lebeszélhető, sms-ezhető...stb. -, 30 MB adott - azt írtad, hogy nem kell sok adat -, utána lasított lesz (32/32 kbit/sec) - nem írtad, hogy mennyire lehet korlátos -, de a 4g/lte hálózat elérése így is adott lesz. megfelel?
költői a kérdés, mert a legtöbben nem ilyenre gondolnak, ha nem is részletezik kellően... -
otps
aktív tag
@kali
Igazad van, sry, ez elkerülte a figyelmemet. (Eleve nehezitett pálya ez a fórummotor. Hatékonyabb fórummotoron sokkal hatékonyabb, gördülékenyebb lehetne a kommunikáció. Mind1, ugorjunk.)
de elég tág a kör, tudni kellene, hogy mik érdekelnek.
A DuoNetet konkrétan megtaláltam.
Igazából és inkább úgy működök, hogy szeretek tudni az összes lehetőségről, aztán mjad kiválasztom, mi lehet érdekes. (Előző posztom azért támpont.)
(Fordítva eleve sokkal nehezebb lenne, hogy a kínálat konkrét ismerete nélkül találjam ki, mire vágyok, aztán pont az vagy van, vagy nincs. Amúgy elég elénk a fantáziám, szóval tessék: lehetőleg ingyen akarok mobilnetezni, akár korlátos, de 4G hálózaton, nem kell sok adat. Percdíj nem érdekes.)
Lefordítva:
Elég, ha csak a szóba jöhető termékek, opciók nevét mondjátok (mint a fenti példa, Duonet), és majd megnézem, kisakkozom, választok.
Köszi!!
-
válasz
lugosi
üzenetére
nem hiszem, hogy erre 100% pontos választ lehet adni, még illetékes sem vállalkozott rá.
otps; kaptál korábban válazt a kérdéseidre.
nem frissítés kérdése, tudtommal nem tervezik bevezetni az illetékesek, hogy a végtelenségig szerkeszthető legyen a hozzászólás az elkövetője által, ennek több oka is lehet, például visszaélésre adna lehetőséget a felhasználók számára, ha - mondjuk egy vita során - visszamenőlegesen módosítgatható lenne bármi és bármikor. -
otps
aktív tag
Úgy értem, erre:
http://prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_68762-68762.html
Meg erre:
http://prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_68763-68763.html
Őszinte érdeklődéssel kérdezem, mi értelme, hogy 5 percen túl nem tudom módosítani, amit írtam? Nem lehet itt egy apró hibát sem elkövetni, az embernek résen kell lennie

A fórummotor mikor lesz update-elve 2015-ösz szintre? Legalább 2010-esre?
Maradok őszinte tisztelőjük
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- iPhone topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom álom, de egyszer talán valahol előkerül egy ilyesmi készülék.. 

Remélem behajítanak vmit fél órán belül míg netközelben vagyok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk