Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
A játék végigvéve.
39es szinttel (egy hangyányi hiányzik és 40hez.)
99%os befejezéssel (Egy mellék küldetés nincs meg, nemtudom mi hiányzik.)
Az Avada Kedavra nincs meg. -
Plata
félisten
válasz
Bal0924
üzenetére
Klubhelyiségben van rejtett szoba is.
Egyébként minden házzal végig vittem.
Griffendélessel adja a legjobb párbeszédeket.
Főleg griffndéles lány és mardekáros fiú szó párbajai viccesek.
Elvileg mardekáros lánnyal a baziliszkuzt is megláthatod,mert éjelente néha a lányok szobája előtt oson el. -
Bal0924
senior tag
A kutyus elég könnyen ment.
Hozzá vágtam dolgokat és az ősi mágiára nagyon kényes volt
Pikk-pakk alatt megvolt.
A hátasdologról tudok és mindenen át tud menni, jó kiskutya.
Griffindóór, házban vagyok.

98%-os játék menettel és kb. 39,5szinttel. (már csak a fő és mellék küldetések hiányoznak.)Még valamit tudni szeretnétek?

-
Plata
félisten
Ő a sztoriban lesz elérhető,majd kell vele rombolni.

De előtte is ott kell lennie. Csak nem tudod befogni. -
Bal0924
senior tag
Lassan a játék végefelé járok.
A Böklenc mikortól elérhető?
Többször is voltam a fészkénél, de egyszersem talátam ott. -
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp
üzenetére
Lol.
A Morrowindel sok ezer órát töltöttem el és fogalmam sincs hányszor játszottam végig.
Főleg mivel CS@ modjaival durván elvoltam.
Skyrimmel dettó.
Skyrim most is megvan steam-en.
Morrowind meg dvd-n.
Oblivion meg fogalmam sincs hova lett.
De utáltam és sosem vittem végig.
Még annyi hogy sima Skyrimet vittem végig sokszor,de a special editiont nem,valahogy azt nem tudtam rendesen modolni,mindig szívtam vele és feladtam.
Plusz amíg a Skyrim a maga idejében gyönyörű volt és a gyerekek is szerették mert milyen szép,addig specialt újra feltéve azt vettem észre borzalmasan megöregedett.
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem tudom,én szeretem az RPG-ket,Dragon Age Mass effect meg a többi,de egyik Witcher-t sem tudtam végigvinni,három most is fent van,de tartok kb 10%-nál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fallout játékok is megvannak,sosem vittem végig egyiket sem,de bejöttek.
Négy is fent van a gépen.Nem tudom mikor nyúltam hozzá.
Be jönne amúgy a játék,csak nekem túl fakó a látványvilága,jó tom hogy posztapokaliptikus. Plusz sajnos túl sok földalatti rész van,Elder Scrolls játékokban több ezer órám van,sosem zavartak a földalatti bányák,de valahogy falloutban zavar a földalatti rész és előjön a klausztrofóbiám.
Pedig fenébe is az ESO-ban is folyton földalatti dungeonokban császkálok.
CP nekem nagyon sivár,az NPC-k a város élettelen,vannak NPC-k de bénák és gagyik.
Basszus GTA V-ben több ezer óra után is találok újdonságot érdekességet és olyan apróságot ami meglep.
CP-től is azt vártam hogy talán hozza GTA szintet,de jézus,azok a bugyuta és ócska bugok,az NPC-k dilettánsak,a fizika nevetséges.
Szerintem Witcher 3-ban jobban megvan csinálva egy 10 házból álló falu mint CP-ben a város.
Jah Witcher 3,nincs valami magyar végigjátszás valahol vagy útmutató vagy bármi?
Nem érdekel hogy elspoilerezi a sztorit,de akkor is jobban tudnám élvezni. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
Igen, a könyveket én is olvastam, azok is tetszettek, a filmek is eléggé jól sikerültek.
Illetve számomra maga a játék nagyon hozta a filmek, könyvek hangulatát, először ez fogott meg, majd az óriási kastély, amiből a filmekben olyan sokat nem láttunk, mint itt, illetve a grafika se utolsó, na meg az open world!Ha elkezded a CP-t, gyere át ide, jó kis csapat gyűlt össze: Cyberpunk 2077
A Witcher-t toltad, beszéltünk is ott a fórumon, kíváncsi leszek a CP bejön-e Neked. -
Sajnos nem jön be a játék, úgyhogy elköszönök.
Következő kiszemelt a cyberpunk.
-
Bal0924
senior tag
-
-
homerhamm
veterán
-
-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ártatlan NPC-ket nembár szivathatod őket,de banditákat ölheted.
Lopás nincs,legfeljebb zárfeltörés.
Néha nézd a térképet,ha a térképen látsz egy sárkányt akkor jó eséllyel ott lesz a valóságban is. -
Enigma1945
őstag
ennyire elcsesztek a jatekot a frissitesek? szomoru.
tegnap amikor meg angol volt a game, mar kint jarkaltam a kastelyon kivul, egy fiuval kelett elmenni masik faluba vagy mi az, a ray tracing az valami elkepesztoen gyonyoru maxon
megmondom oszinten teszt miatt ettem fel, hogy fut a gepemen stb, de utanna magaba szippantott
olyat lehet majd csinalni, hogy embereket megtamadsz, lopsz toluk gonosz dolgokat csinalsz? -
Enigma1945
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Volt gonosz karim,minden sötét varázslattal,dee őszintén gagyi.
A sötét varáslatok cd-je marha nagy,maxos erősítésekkel is kevés,bár szórakoztató.
De sokkal durvább karit lehet csinálni nem sötét varázslatokkal.
Egyébként ha mardekár vagy és lány,megláthatod ha mázlid van a baziliszkuszt.
Azért lány mert egy perverz kígyó és a csajok hálójában mászkál.
Lányok hálójába fiú karakter nem tud bemenni.
Ui:A mardekár klubhelységben ha sokat vered az ablakot előjön még egy szörny.
De mardekár szörnyei piskóta ahhoz ami egy másik házba kerülve rád vár.
Azkaban cseszettül para hely. Legjobb dumákat akkor kapod ha griffendéles vagy,a sztoriban két mellék szereplő akivel sokat mászkálsz mardekáros,griffendél mardekáros barátság nagyon poén szócsatákat eredményez.De a griffendéles szív a legjobban sztorival.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én nem csináltam, szerintem félig-meddig lehet, de nem akarok spoiler-ezni!
-
Enigma1945
őstag
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Tudta a game, hogy új voldemort van születőben...
-
Enigma1945
őstag
igen én is azt tettem fel. na végre, most eljutottem a kastélyba, most kelt fel a karakterem.
szóval a menüben ki kell választanom a magyaritást, a modok kozott?
de igy is magyar, akkor miert kell kivalasztani?
hogy ne legyen fagyás?tenyleg köszönöm srácok mindenkinek aki segit/tanacsot ad!
ez az en jatekom lesz ugy erzem

Mardekár-t választottam
gonosz karaktert szeretnék majd, vagyis ha itt van ilyen
-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én azt használom amit a magyarítások portálon találtam.
Nézd meg a modok közt és engedélyezd . -
Enigma1945
őstag
Melyiket hasznaltad?
En a magyaritasok portálról szedtem le, azóta nem tudok 5 percet játszani vele, mert ezt csinalja..
Láthatjátok a lenti képen még a várba sem tudok eljutni amióta a magyarosítás fent van.
Valaki tudna segiteni?
Amúgy teljesen furcsa ez nekem, mert amikor régen videóról láttam a játékot nem jött be..
Most hogy ingyenes lett, gondoltam letöltöm adok neki egy esélyt, és teljesen magába szippantott pedig alig haladtam még a sztorival..
Dehát sajnos nem olyan jó az angolom hogy minden szót értsek így angolul nem nagyon szeretnék belevágni..
Van mas magyarositas is esetleg?
-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Még egy dolog, a házad is meghatároza a sztorit, sztori eleje attól függ melyik házban vagy. Teljes sztorit úgy érted meg ha mindegyikkel megcsinálod a fejetlen fafej sztorit. Akkor látod át hogy mekkora egy balfax.

-
tibaimp
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Igen, ez a gond sok esetben a magyarításokkal.
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp
üzenetére
Második karinál már ügyesen fejlődtem, olyan tápos voltam hogy simán megfektettem nevesített bosst is úgy hogy vagy 10-20 szinttel nagyobb volt.
Ha le mentettem volna a videóimat megmutatnám. De sajna újra lett rakva gép és minden videóm oda, vagy trágya sd minőségben van a telefonomon.
Szerintem úgy lehet ápolni ha az elején belehúzol és sok kihívást csinálsz mikor kevés varázslatos van, sok varázslattal a kihívások már b+ kategóriába mennek át.
-
Üdv mágusok és boszorkányok!
Megkezdtem első botladozásaim a varázsvilágban. Meglátjuk sikerülnek-e a vizsgák.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Be van osztva a külvilág területe szintekre, azt nagyon tartsd be, mert kinyírnak egyből, elején értelem szerűen a kis szintűeket kell kipucolni. Keresd a ládákat, mert kell a pénz meg a loot, mert az öltözékeddel tudod a sebzést a pajzsot növelni, cseréld is a ruháidat, még akkor is, ha hülyén nézel ki (bár a kinézet külön állítható), gyors billekre tedd be a varázslatokat. Célszerű kombinálni a varázslatokat, én például úgy csináltam, hogy egy levitációs varázzsal megemeltem az ellent, majd támadó varázs.
Találtam egy lementett térképemet, láthatod fent az Enemy level 20-40, vagyis az ellenség szintje 20-40-ig, ide ne gyere 10-esként mert keksz lesz, persze vannak sokkal kisebb szintű területek is:

Később lehet majd a cuccaidat fejleszteni --> upgrade-elni:

-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nem,a játék pár frissítés után ilyen szar lett.
Kb úgy három négy hónap után kiadtak egy nagy frissítést és elkúrta a játék optimalizációt.
Azóta sem csinálták meg,de vannak hozzá modok.
De a fene tudja. -
Enigma1945
őstag
esetleg ez a magyaritas ront a teljesitmenyen?
emlekszem pontosan meg live-oltam is haveroknak a jatekot, folyton 100+ fps-em volt az elejen, dlss-el, ray tracing is ultran stb, most meg felraktam a magyaritast, es mar csak 70-80 fps-em van
illetve crashelt a jatek, valami unoffical mod-ra hivatkozva.
meg a legejelen, a kastelyban sem vagyokköszi a tanacsokat!

-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ne siess vele.
Haladj lassan,ha gyorsan tolod a küldiket akkor gyenge leszel és nehéz lesz a harc.
Mikor még tök lúzer kezdő varázsló vagy akkor menj el felfedezni a világot,lesznek kihívások,amikor kevés varázslatot ismersz a kihívás tök egszerű,sok varázslatnál már szívás.
Kihívás akkor jön elő mikor bele botlasz egy csapat ellenségbe,legyen az farkas,zakkant sárkány vagy egy hülye kobold banda. -
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Van hozzá rendes magyarítás.
Keresd meg a magyarítások portálon,ne a gépi szemetet rakd fel.
Bááár. Ha jókat akarsz röhögni akkor felteheted azt is.
De a diákok néhol úgy fognak beszélni mintha nem a roxfortból jöttek volna hanem egy bordélyházból. Plusz a virágoknak olyan neve lesz hogy fertrengsz a röhögéstől ha egyet meglátsz.
-
Enigma1945
őstag
hali!
beszereztem ingyen a játékot.
de nekem olyan nehéz, nem tudom mikor mit kell tenni?
tudnátok adni tippeket, mit kell csinálni egyáltalán?
sajnos az a baj, az angolom már nem a régi, amióta nem foglalkozom vele -
tibaimp
nagyúr
Mondjuk az eredeti játékoknál meg van az az előny, hogy van support. Például jártam úgy az AC Odyssey-vel, hogy az egyik legendás állat beesett a grafika alá, és ott annak rendje és módja szerint meg is döglött, csakhogy onnan nem tudtam kiloot-olni, mivel a teste is a grafika alatt volt, így viszont az egyik főbb küldetés sorozatot nem tudtam volna befejezni. Írtam a support-nak, azok bekérték a mentést file-t, majd valamit csináltak és mikor betöltöttem azt, a lény teste már kint volt a felszínen, ki tudtam loot-olni.
Szóval ilyen is van. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp
üzenetére
Nekem még a Dragon age játékkal volt ilyen,mind a három rész megvan,van amelyik többször is,origin és steam is.

Aztán törttel vittem végig mert az eredeti indításnál úgy kifagyott hogy a gépet újra kelett indítani.
Negyedik rész nincs meg mert az már nem dragon age hanem lmbtq barbi szimulátor. -
tibaimp
nagyúr
Én a Ubisoft féle Tom Clancy Windlands-el jártam így. A törtbe beletettem vagy 100 órát, aztán megvettem, mondom megér ennyit, és az meg első indításkor meredtre fagyasztotta a Win-t, konkrétan Reset gombbal tudtam csak újraindítani...Többszöri próbálkozásra se ment, azóta csak ott pihen a könyvtárban....(mondjuk azóta már volt hardver cserém, szóval már lehet menne)
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp
üzenetére
Dettó.
Mass efect első részét eredeti dobozossal és origines változattal sem tudtam végig vinni,mindig ugyan annál a küldetésnél meghalt a játék és kezdhettem újra,tört játékkal vittem végig.
Amikor megvettem steam-en a legendary változatot paráztam hogy megint nem fog működni,de ment.
The godfather 2 játék eredeti dobozos majd origines magyar nyelvű nem volt jó,csak az eget láttam és a karakterem fejét.
Tört változattal vittem végig,majd amikor az EA törölte a magyar nyelvet a játékból angol eredeti már ment. -
tibaimp
nagyúr
Az Epic-en ingyenes most!
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Ma olvastam egy pletykát mi szerint lehet hogy a második rész MMo lesz.
-
Plata
félisten
Hogwarts Legacy Build Version – 1569535
Developer notes – Added support for the ROG Xbox Ally X and ROG Xbox Ally Handhelds with full handheld compatibility. Several general performance improvements and Mod fixes for PC have also been added.
Patch Overview:
Modding fixesResolved issue causing “installation stalled” to appear incorrectly when updating mods
Resolved incorrect sorting when using the Highest Rated filter
Resolved “Load Game” UI in the mod menu being clipped at certain resolutions
Resolved issue which prevented the report mod button from working, if it was previously clicked
Resolved an issue which sometimes prevented the player from accessing the “Load Games” menu screen from the Enabled Mods menu
Resolved “Copy Save” button for mods not working as intended when using a controller
Stability/PerformanceResolved incorrect graphics profiles being applied to some handheld devices
AMD configuration changes to improve overall stability for PCs using that chipset
Miscellaneous
Xbox ROG Ally and Xbox ROG Ally X support added
Intel XeSS and XeFG improvements added to lower end PCs
XeLL optimization improvements
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest