Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Ha nincs kedvem csinálni házilag SIM kártya sebészetet (normálból mikro), akkor ha bemegyek a T-be adnak újat, és díjmentesen átmentenek mindent a régi kártyámról az újra? Nyilván szám megtartással meg minden.
Köszi
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Pszihonaranc #57752 üzenetére
Nem mentenek át semmit, de a többi stimmel.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Pszihonaranc #57754 üzenetére
SIM-re mentett számok 2015-ben?
-
legenda
szia,
leírás itt; link
a régit megtarthatod, de már nem lesz aktív.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zeki
nagyúr
válasz Pszihonaranc #57754 üzenetére
Bármelyik gsm boltban van ilyen sim vágó, 500-1000Ft-ért a meglévőt kivágják neked. Akár sorbanállás nélkül.
És akkor marad a régi simed. -
Zeki
nagyúr
Nekem is azt mondta a srác, hogy ennek ára annyi, amennyit adni gondolok érte. Kapott egy 500-ast, mert szépen beletette anyám telójába, és kipróbálta hogy mükszik, meg mikroszálas törlővel áttörölgette a telefont.
A mellette lévő t-mobilban meg szép nagy tömeg volt.
Szóval nem sajnáltam tőle. -
ryori
senior tag
Nokia lumia 930 -hz milyen hangszórót adnak? mi a pontos tipusa? nem nagyon találtam.
esetleg ez? [link]
Amúgy valaki aki aranykártyás vagy tudna új előfizetést (új szám,részletre telo) intézni, érdekelne a segítsége[ Szerkesztve ]
-
kissbg
tag
Egy sörért megcsinálom ingyen, ha Ferihegy fele jársz
-
törölt tag
Telekomnál várható valamien nőnapi akció ?
A Mostani árak viccek dominoba 630-at megkapom annyiért függetlenül mint amennyiért adják.
-
StLui
veterán
válasz Pszihonaranc #57757 üzenetére
"De még 2025-ben is! "
Végül is van aki szeret magát sanyargatni Fölösleges kiszúrás magaddal.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdésem az enne, hogy mostani előfizetésem egy move S de a netet meg szeretném növelni, azt mondták a t-sek hogy válasszak ki egy díjcsomagot és kész, elvileg azzal az X ezer forinttal kellene többet fizetnem majd havonta, elvileg ezen a felületen lehetne nem? De a kötbéres rész az rám vonatkozna?
Xbox One: bandymnc
-
313313
addikt
Beszéltem illetékessel (chaten) valami hiba, ami miatt elnézést kért.
Elmondása szerint x tarifa alatt nem is lehet Iphone-t részletre venni (Move M-el már igen), szóval azért nem enged tovább a rendszer...
Nokia Lumia 930 is fennáll ez a hibaHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
M.A.Z.
aktív tag
Még hogy nem ér semmit a hűség...
22 ezer helyett 5 ezerért kapok Xperia E1-et, ha aláírok újabb két évet (most Mozaik XS-ben vagyok), a Domino-s ára is 15 ezer![ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Még egy éve említettem kb a 4. mobilszolgáltató néven megjelenni kívánt dolgot. Ma ismét felkerestek.
Ahogy átfutottam, meg amiket mondtak, ilyen mlm rendszernek tűnik. Hát nem keltette fel az érdeklődésemHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
w333
félisten
válasz 313313 #57771 üzenetére
Fúúú hát ez nagyon igénytelen ... egy telefon nincs, drága percdíjak, drága díjcsomagok, lefedettség biztosan kuka, tényleg mit szeretnének ? felőlem aztán simán húzhatják lefelé a rolót, ettől már még a "gazdaságos" szolgáltató is jobb
Na de sebaj ... majd jön a DigiMobil az majd odacsap a nagyoknak
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
313313
addikt
Itt örömködtek, milyen jó, egymás között ingyen beszélgetés, olcsó...
Ilyen előadások vannak hetente, a jóságról...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
madle
őstag
Ha több előfizetés van a nevemen ATK-val, akkor idővel lesz ennek valami előnye számomra hogy összejön sok pontom? Kedvezményesebben telefonálhatok esetleg? Vagy csak Készülékekre kapok kedvezményt?
-
madle
őstag
válasz zsof Nokia #57775 üzenetére
Értem, magyarul a lakossági előfizetések árából nem fognak nekem kedvezményeket osztogatni. Köszi!
-
smileismarci
tag
Ma én is megpróbálkoztam a 4G képes SIM cserével.... Hát mondnom sem kell nem jártam sikerrel ami eléggé felhúzott. Két helyen jártam többet már nem volt kedvem sorban állni. Az egyik a Bajcsyn levő T-partner pont. Ott a hölgy mondta, hogy nekik ilyen nincs ezt majd valószínűleg neten tudom intézni, majd keresett valamit gépbe utána telefonál ez ügyben. Ott mondták neki, hogy azért nem találja a rendszerben az infót mert még, ez nem lehetséges. Végül is csak Március 1.-jétől van ez a lehetőség... Majd a West End Telekom üzletbe próbáltam révén, hogy ez rendes üzlet. Azt hittem sosem végzek. Ott a hölgy már azt mondta megnézi érkezett e nekik majd eltűnt majd 10 perce. (remélem tényleg kereste hogy van e ) Visszatért persze semmi eredménnyel csak azt mondta, hogy fű alatt azt az infót kapta, hogy március 20-tól lehet regisztrálni a neten és majd kiküldik. És, hogy ők tegnapelőtt kaptak erről infót, hogy van ilyen lehetőség egyáltalán. Rá kérdeztem, hogy a Mobiltárcás SIM-mel működik-e. Erre azt mondta, hogy az más technológia és, hogy biztos nem.
Összességében elég nagy csalódásnak érzem, hogy ez nem megy. Főleg úgy, hogy már van akinek működik. Ha tudták előre, hogy majd még egy hónapig nem tudnak ilyen SIM-mel szolgálni akkor miért nem Április 1től működik ez a szolgáltatás. Akkor én is azt mondnám milyen jó fejek h 20.ától már lehet regisztrálni SIM cserére. Meg azt is elég viccesnek tartom, hogy Januárban már rajta volt ez a számlán meg ASZF-ben is elég rég le van írva az ügyintéző meg állítólag két napja tudta meg, hogy lehet SIM-et cserélni....Szerk: Tudtok valami e-mail címet amire megírhatom a panaszom ?
[ Szerkesztve ]
#%
-
veterán
válasz smileismarci #57777 üzenetére
Én se értem. Nagyon elbaszták ezt az egészet.
Itt tudsz panaszt tenni, az Ügyintézés - panaszkezelést kiválasztva.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
smileismarci
tag
válasz szabogabor10 #57778 üzenetére
Köszi ezt már megtaláltam azt hittem van e-mail cím is de akkor írok itt.
#%
-
veterán
válasz smileismarci #57779 üzenetére
Ez igazából e-mail, csak űrlapformába öntve.
-
smileismarci
tag
-
Teko001
őstag
-
legenda
válasz smileismarci #57777 üzenetére
igaz, nekem minden előfizetésem havidíjas, így nem érint a domino sim lte képességének a kérdése, ezért részint könnyen beszélek, de lehet nézni a másik oldalról is, miszerint már korábban is sok domino előfizető írta itt és máshol is, hogy lte hálóra csatlakozik fel a készüléke - akár már a március 1-jét megelőző napokban is -, tehát náluk már lte képes domino sim kártya van, így rájuk nézve hátrányos lett volna, ha egy hónappal később engedélyezik csak azért, mert nem mindenkinek adott a megfelelő sim kártya.
a szolgáltató nem tudhatja látatlanban, hogy a domino előfizetők közül milyen arányban igénylik egyáltalán az lte képességet - bár nem vagyok szolgáltatós illetékes, de más területről van gyakorlati tapasztalatom, hogy nagyon sokan nem foglalkoznak ilyesmivel, vagy akár nem is ismerik a különbséget, az előfizetők jelentős részét nem érdeklik az ilyen dolgok, inkább csak az ilyen szakmai fórumokon vannak jelen olyanok, akik jobban képben vannak és/vagy érdekli őket a téma -, bár az igaz, hogy attól még a bevezetéssel azonos időben illett volna biztosítani a megfelelő sim kártyára történő csere lehetőségét.
erre az e-mail címre tudsz írni; ugyfelszolgalat@t-mobile.hu
utóbbit Teko001 is írta közben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
smileismarci
tag
Ebből a szempontból igen nem lett volna jó. De úgy ahogy a hivatalos bekapcsolás előtt elérhető volt pár embernek már. Akkor a későbbi indulás előtt is lehet élhetett volna. De ez csak mind feltételezés. Már nem is érdekel annyira, csak egyszerűen felidegesít ha valami nem úgy megy ahogy én azt elvárnám.
Mellesleg másik T-nél elehető a feltöltősöknek a LTE ?
[ Szerkesztve ]
#%
-
veterán
válasz smileismarci #57784 üzenetére
Igen.
-
Zeki
nagyúr
Igaz, sok embert nem érint, nem érdekel a 4G. Meg amúgy a mobilnet sem.
De ha már beharangozzák, akkor szerezzenek be sok-sok 4G képes sim kártyát. Elvégre nem romlandó.
Az hogy a mázlisták már hamarabb tapsikolhattak, az egy dolog. Egy szolgáltatásnak nem csak a mázlistáknak kell működnie.
Nekem is azt mondták, hogy kb 2 hét mire lesz 4G Dominó sim.
Tehát nem készültek fel. Pedig biztos nem indult tízezres roham, hogy 4G Dominó kártya kell!
A boltokban ha nincs az akciós termékből, vagy tényleg csak nagyon kevés, akkor simán megbüntethetik őket.
Egy mobilszolgáltatónál ha nincs sim amivel igénybe vegyem az új szolgáltatást, hát Istenem. Majd lesz. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Készülékbiztosítás lemondása esetén is részarányosan számláznak vagy kiszámlázzák az egész hónapot?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Készülékcserével ma meg akartam rendelni részletre egy mobilt, de csak egy összegben engedi.
Másik díjcsomagot sem enged választani. A jelenelegi díjcsomag ITGTK_NextS.
Ha belépek egy másik hívószámmal amivel ugyancsak mátol lehetne készüléket vásárolni, ott felajánl másik díjcsomagot is és részletfizetésre is van lehetőség. A díjcsomag kategória ugyan az.
Lehetséges, hogy azért nem engedi mert T-Home aranykártyához van kötve az előfizetés? -
Lacko84
aktív tag
Készüléket csak akkor rendeletek ha újra alá írok 2 évet a lejárt hűségemre?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
madle
őstag
LIKE S csomagnál ha kiválasztom a MyTelekom-ban a 3 kedvezményes számot, akkor ha véletlen nem Telekom előfizetős a szám, attól engedi elfogadtatni, vagy kiírja hogy nem lehetséges?
-
Zeki
nagyúr
-
veterán
válasz erdoke #57796 üzenetére
Pontosan. Azért van miből hálózatot fejleszteni, sőt ez nekik igazából aprópénz...
Döbbenetes profitot zsebelnek be csak a roaming-ból...és ehhez a szemét korrupt ET még asszisztál is.[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megérkezett az elektronikus számlám pár napja, amit kissé sokallok. A telekom.hu weboldalon be tudok lépni folyószámlaszintű jelszavammal, azonban részletezést nem látok. Miért lehet ez? Melyik menüpontban kellene keresnem a részletezést? Lehet én vagyok a béna.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
legenda
válasz Aaron14 #57799 üzenetére
szia,
letölthető/letöltötted *.pdf formátumban?
btz; meg is valósult sok helyen a fejlesztés, de az ilyen bejelentések egyik szolgáltatónál sem arról szólnak, hogy mindenhol/minden előfizetőnél, aki pedig - területileg - a kivételes százalékba esik, az sajnos így járt...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen