Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
Death's Door 800 ha vkit érdekel. Írj PM-et!
-
vorosmarti
senior tag
Ha valakinek marad, egy Banisher engem is érdekelne
-
TheNewDawn
addikt
Passz 3-4 euró függően attól szerintem hogy van e valakinek kuponja a hónapra , de szerintem eladó szokta meghartározni
-
chris0000
őstag
hi. Banishert mennyiért vennétek, mi a maximum ár? thx.
-
oio1i10o
lelkes újonc
Egy Banisher-t én is átvennék.
-
Sziasztok,
A humble choice felhozatalból szívesen átveszem a banisherst, hol van akinek nem kell. -
TheNewDawn
addikt
Szinten zenész, egy Banisherst szivesen fogadnék.
-
reelc
veterán
Ha megveszi valaki a Humble Choice-t, érdekelne egy My Time at Sandrock.
Nem érek rá Steam Groupbuyozni.
Ott 2 EUR.
Nekem 3 EURt megér. -
TheNewDawn
addikt
Micsoda hullámvasút
valszinuleg nekem skip lesz, és ha valaki eladná a Banisherst akkor megvenném szivesen, mert a Persona engem full hidegen hagy, ez viszont nagyon érdekel belőle. De ennek elleére hogy egy műfaj nem érdekel, a minőséget tudom értékelni mint mindig mindenben. Szóval szerintem ez most egy nagyon jó hónap lett.
-
chatran
őstag
Hmm, ismét azonnali skip az új monthly.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Anonymusxx #21104 üzenetére
Természetesen itt néztem, semmi sincs. Úgy látszik engem nem akartak visszacsábítani...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Vertigo18
addikt
Én egy évig voltam aktív Humble Choice member, skippeltem 3 hónapja, de semmilyen kupont nem kínált fel, hogy maradjak. Sőt, azóta sem próbáltak visszacsábítani. Hol kellene keresnem ezeket az ajánlatokat, kuponokat?
-
Maksifül
senior tag
[link] Sniper Elite 5-öt vennék a Humble Bundle kínálatából. A többi megvan már.
-
Rentlord melyik bundliban van? nem irja az augmented steam, es keresovel se talalom...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21093 üzenetére
Jaaa értem köszi. Én a hd collectiont vettem 23 ban így bontva kb 5 euróért azzal kevertem.
-
chris0000
őstag
Death's Door érdekel vkit? 1200Ft írj PM-et!
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #21092 üzenetére
Ez nem a hd collection, hanem a DmC: Devil May Cry. Nincs más neve. 2013-ban adták ki.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #21089 üzenetére
Nem szeretnék az üzletbe rondítani, de ez túl magas ár érte.
Maga a játék egyébként a sok szidalom ellenére nekem talán a kedvenc részem a szériában.
-
Anonymusxx
senior tag
DmC: Devil May Cry - 4.27 euro -ért érdekelne valakit a bundleból?
-
bepken
veterán
válasz
FunPro #21087 üzenetére
random.org - ha mögöttes logikát keresel, szerintem valami ilyesmi lehet...
-
-
chris0000
őstag
hi van egy Balrumom, ha vkit érdekel Fanatical BYOB RPG and Fantasy Bundle-ből. 1ezerFt
írj PM-ben!
-
FunPro
őstag
Ismét van kupon a humble profil alatt, nálam 9$. Email nem jött róla.
Én ezt a hónapot fixen skippelem így nem tudom mennyi, de az előző hónap logikája alapján ennek 10€-nak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest