Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én annyira teli vagyok gamekkel, hogy már csak max 1-1.3 dolcsiért veszek játékokat...
Max akkor ha valami jó drága van nagyon leárazva és érdekel nagyon -
szarnyasdino
tag
Fanatical - BYO Survival Horror Bundle
Csessze már meg a fanatical... tömve van wishlistes cuccal és sajnos most nem 1.38-as árral hanem 2.71-essel....de üsse kavics kettő megveszek
-
gyimger
őstag
Ebből az Exodus Bundle-ből Agatha Christie játékot vennék!
-
De4d
őstag
Bundleból nem maradt senkinek egy Terminator: Dark Fate és egy Songs of Conquest?
-
-
Louro
őstag
válasz
vidaila
üzenetére
Az első a Detroit volt. Imádtam. Nagyon-nagyon magasra tette a lécet. Most a Quarry-vel lazítok. Következő a Beyond Two souls, mert nemrég ingyen volt a Stove-on.
Azután, amik a listán vannak:
- The Expanse-től is van valami ilyen telltale jellegű játék
- Complex
- Five hearts under the roof (ez picit kilóg a sorból
)
- Quantum break
- Citizen Sleeper (ezt elkezdtem, de nagyon KJK stílusú inkább, azaz olvasós)
- Prey
- The ascentvagy ha pihennék, akkor FF7 Remake-nek nekikezdek végre. És nemsokára lesz ingyen Heavy rain. Hátha sikerül azt is behúzni. Igaz nem drága most sem, de annyi játékot vettem már, hogy garasoskodok
-
vidaila
senior tag
Ha tetszett akkor ajánlom a the Dark Pictures Anthology sorozatot, az is pont ilyen stílusú játék szintén horror elemekkel vagy a beyound:two souls.
Érdekességképp megjegyzés, hogy ezeket a játékokat sosem fedezem fel ha a szinkronsarok nem létezne és nem tették volna le az asztalra a Ditroit become human-t. Ugyan is a szinkronnal kipróbálva a játék beszippantott majd elkezdtem hasonlo játékokat keresni és akkor fedeztem fel a korábban felsoroltakat. -
Louro
őstag
Ba***us, miért nem mondtad ezt korábban. Tegnap este rászántam magam, hogy na most elkezdem TV-n és sós perecet készítettem be.
Igaz még a Chapter 9-nél tartok, de imádom. Tényleg mintha egy sorozatot néznék, ahol néha kell reagálni, de élvezem nagyon. Bár lehet FMV-ben is megcsinálhatták volna, mert sok szereplőt felismertem és nem random arcokat kreáltak.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Beyond Blue is volt ingyen 2 x is...
A steam group buyson se pörög annyira, szóval necces lenne 1 miatt megvenni -
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen igen kb hasonló ....
kivéve azt amit irtam 
-
szarnyasdino
tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Planet Coaster volt ingyen nemrég. Dont be Afraid jó kis indie horror 0.35-ért be is tudtam szerezni. Beyond Blue is frankó. A többit bottal se
-
TheNewDawn
addikt
Nekem Fanatical Charity Bundle ebből kellene egy Imagine Earth... csak hát 11 game van benne a 90% meg szerintem kutyának se kell
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
A Harold Harold Halibut volt kb 100 ft-ért már gog-ról kulcsos oldalakon... és még mindig van, k betűvel kezdődök az oldal neve, reklámozni nem lehet ezért nem írom ki , eredetileg a kulcs arról az amazonos dolgról van, nézd meg h mennyi ideig érvényes, mert lejár pár hónap alatt.,
A bundle nem érős meg, mert 1-2 játékot nehezen foghsz tudni eladni, mert volt már sokszor volt olcsón /bundlezva
... ..
Engem az In Stars and Time In Stars and Time érdekelne.. Bár mostanában már annyi játékot vettem, hogy tizedével nem fogok tudni játszani -
chatran
őstag
Egy Broken Sword-ot vinnék ebből a bundliból, ha valaki bontaná.
Igazából vinném a Harold Harold Halibut-ot, The Invincible-t és a Season: A Letter to the Future-t is, de tuti nem tudnám elpasszolni a maradék 3-at.
-
AcCEsS
senior tag
Ha valaki mégis megválna a Valhallától, írjon rám, nekem kellene!

-
szarnyasdino
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
3 eurot nekem megérne... és ahogy nézem valaki 5 euroért is azonnal viszi szóval a dlc-k hidegen hagynak sokakat
Tower defense is érdekel de azt is viszik mint a cukrot
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Érdekelne a Valhalla, de nem így mert így drágább ha a kiegek is kellenének... Szóval ha lenne valakinek kuponja én megvenném, és eladnám belőle azt, annyiért amennyiért pörög a group buyson...
Amúgy téged miért érdekelne a Valhalla, ha így drágább?
Bár átgondolva csak 2 játék kellene, lehet jobban járok, ha keresek valaki a group buyson
-
FunPro
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ezzel a bundlival majd egy hetet késtek!
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Bár az is igaz, hogy húzócímnek kijelentenem is már elég erős túlzás volt, főleg, hogy szokás szerint csak az alapjáték. Ha már Ubisoft, akkor mondjuk egy SW Outlaws vagy egy Avatar nagyobbat durantott volna már csak azért is, mert később jelentek meg.
#21539 De4d: az Origins és az Odyssey már voltak choice-ban, ráadásul szerintem megjelenésük után jóval hamarabb, mint most a Valhalla.
-
De4d
őstag
válasz
üzenetére
Én elhiszem

Amúgy jó is meg fura is a tipp, mivel annyi "új" AC van már, és pont ez.
Akár az Odessey, Origins is lehetett volna.
Amúgy sajnos egyre gyengébbek ezek a csojszok. Régen volt legalább 2 húzó cím meg 2-3 még egész jó.
Most, egy ezerszer valamennyire akciózott AC, a Mória volt már free epicen, a többiről nem is hallottam
UI.:Azt hiszem arról végleg lemondhatunk mint régen, hogy voltak 20-30 eurós legjobb áras játékok és azok kerülnek be hirtelen. Már csak akkor kerül be valami jobb név, ha már az is 100x akciós volt. Hiába régi két tippem és várományosom nem érkezik, pedig egyik se egy AAA ( Last train home, Atomfall)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Érdekel ? Azt hogy? Mármint nemrég volt 4€ ért, a teljes pakk season pass+ raggnarok+ minden egyébel egyutt 10 ért . Szerintem 3 éve kb leggyengébb hónap
-
törölt tag
Itt dögöljek meg, ha nem akartam beírni conexke-nek 18:57-kor, hogy nem tudok leakről, de az AC Valhalla lesz a húzócím.
Persze mivel nem írtam be, így senki nem hiszi el.
-
szarnyasdino
tag
Humble Choice április
Valhalla érdekel de tuti nem lehet majd beszerezni bontásba mert mindenkinek az kell majd

-
conexke
aktív tag
hátha ma lesz valami jó choice nem néztem lesznek-e leak-ek maradjon titok

-
Vertigo18
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Egy évig voltam Choice előfizető. Ennek már egy éve. Se közbe, se közvetlenül utána, se azóta nem kaptam egyetlen egy kupont sem...
-
szarnyasdino
tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
A legutóbbi choice áremelés előtt kb havonta adtak kupont ha skippelt az ember. Márpedig sajnos abból egyre több van,mert a csomagok milyensége eléggé felemás (számomra jóval gyengébb mint emelés előtt)
Talán emelés óta nem is volt nagyon csak 1-2x kupon... Gondolom ez éppen annak a függvénye ,hogy milyen gyatrán szerepel egy adott havi csomag.
A másik baj a csomagokkal mivel ha gyenge akkor max csak 1 game érdekli az embert már ha érdekli,de mivel az sok esetben nem volt bundlezva mindenki mást is...így még bontásban is irgalmatlan nehéz lecsapni rá. -
Vertigo18
addikt
Tök érdekes, hogy én m ég soha a büdös életben nem kaptam személyre szabott, kedvezmény kupont...
-
szarnyasdino
tag
Aki esetelg nem kapott kuponta humble choicehoz....
$8
Single use promo code coupon (MARCH26) Coupon is redeemable for a Humble Choice plan at $8 USD per month for 1 month before any applicable taxes and fees. Coupon expires on April 7, 2026, at 9:59 am PT and offer is limited to the first 10,000 customers. This price is locked in for 1 month, and this offer will be void if your plan is canceled or paused. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Enter the code “march26” at checkout in order to receive the coupon -
Troy.
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Smalland: Survive the Wild játékot pici pénzért én is vinnék.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Bent van itt is és most futó Fanatical Bundleben is mi kell még ?
[WAR COMMANDER BUNDLE] Egyébként adom , és ott a Showgunners ( ami ráadásul tier 2 ben van) ami pedig valahol már volt ingyen ( azt hiszem Amazon Prime mondjuk arról pont lemaradtam de akkor is
) a GC4 meg jó és szép dee... alapjáték, 15526 inc. -
szarnyasdino
tag
Teminátor érdekelne de ritka gyengén és drágán összeválogatott pakk..Old World konkrétan egy korábbi choiceban volt ahol sokszor 0.5 -ért se kellett senkinek. Erre beletolják egy 20 euros csomagba meh
Lesz ez még olcsóbb is innen már csak lefelé visz az út
(Terminator-ból a Terminator: Resistance ami nagyon nagyon érdekel,de megdöbbentő mód a sokkal később megjelent Robocop nagyon hamar bele lett tolva mindenhova fillérekért ez meg nem akar sehova bekerülni
) -
De4d
őstag
[link] Ez a bundle senkit se érdekel?
Egy Songs of conquest érdekelne, meg esetleg egy Terminator dark fate -
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem is jó.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
szuper köszönöm szépen, örök hálám

-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
CD kulcsot? Azta derég hallottam, te sem 2000 utáni születésű vagy!
-
szarnyasdino
tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Privátba elküldtem a cd kulcsot is és a paypalt is
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
természetesen. szuper lenne.
-
szarnyasdino
tag
Így megfelelne nektek?
Smalland: Survive the Wild 1€
Tempest Rising 2€
(paypal természetesen) -
Én meg egy Smalland: Survive the Wild-re lennék vevő kicsi pénzért.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én is ezt tenném de nice
Ha esetleg előbb vennéd mint én akkor please te dobj egy uzenetet, a Tempest Risingért akkor úgy tuti kell
-
szarnyasdino
tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Lehet én is megveszem így aztán leszek az első és egyetlen a group buysban aki árban adja a játékokat. Nem minden hős visel köpenyt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ok, legkősőbb szombatig kigondolom mit akarok kezdeni ( ha egyáltalan ) a Tempest Risinggal
Aztán írok ha megvettem . Mármint a choicet
-
TheNewDawn
addikt
Aztadurva,... Biztos ami biztos alapon kettőt is kaptam, vajon ha mindkettőt kiválasztom akkor még nekem fizet a Humble ?
-
szarnyasdino
tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Nem nem ,sokat el lehet adni 1.5-2 euoért is... mai splitekben is azonnal viszik őket.
Ha megveszed akkor a Zero Hourt átveszem 0.25-ért . Na jó a Sworn-al együtt adok érte 1 eurot
#21514: Nekem is kettőt mutat...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát basszus......eskuszom ezért elgondolkoztam.... 100% hogy a Tempest Risingon kivul soha nem inditanek el sőt fel se telepitenék de még le se töltenek semmi mást ( és gondolom mindegyik értéke kb 0,2€ szóval elpasszolason se érdemes filozni.... De mivel onmagaban ezt is 5€ ért adják... akkor már lehet érdemes megvennem a pakkot most 1 euró miatt szarozzak ? Csak az a baj hogy MOST AZONNAL még azt sem inditanám. Kell ez nekem ?

-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem is adott. €6.1 az ára, ha valaki ennyiért elcsábulna.
-
szarnyasdino
tag
Csekkolja mindenki a fiókját. Humble Choice így a végnapokra laza 7USD-re értékelte a csomagot...

-
TheNewDawn
addikt
Engem még a choicebol ha valaki megvette/megvenné/kuponja van és a Tempest Rising nem kell neki belőle akkor nagyon szívesen megvenném.
-
Crus
addikt
Megvenném a bundle-t, de nekem csak 2 játék (Pentiment és Tetris Forever) kellene belőle, többit nem vinné el valaki? P.ü.-ben beszéljük meg mennyi az annyi. Nekem az is jó, ha más veszi meg... részletkérdés.
The ESA All-Star Alliance Bundle - 19.68€
- Pentiment
- Mafia Trilogy (Defenitive Edition részek!)
- Horizon Chase 2
- Tetris Forever
- Far Cry Primal
- Dishonored 2
- State of Decay 2
- Harry Potter: Quidditch Champions -
szarnyasdino
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Futás, futópályák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ketogén étrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!

)