Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teko001
üzenetére
Nem minden banknál lehet a kártyaforgalmi SMSre limitet tenni.
Általában csak a számlaforgalmi SMS paraméterezhető.
A tranzakciós díj se feltétlen mindegy, hogy csoportos beszedés fix 50ft, s a szolgáltató beszedi a GP forgalmat is, vagy csak a saját forgalmát szedi be(és a GP forgalom jutalékos), de éves szinten akár 3-4 alkalmazás ára is összejöhet ezekből.Illetve egy szolgáltatónál könyebb s gyorsabb a panaszkezelés, mint egy banknál...
-
Teko001
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Be lehet állíttatni limitet, hogy x ft alatt ne küldjön. A tranzakciós díj-at meg elég nehéz elkerülni, az a költség valahol jelentkezni fog. epacknál is kártyával fizetsz, postához felveszel pénzt, stb... Onnantól meg mindegy, hogy 1000ft-nak fizeted az 1%-át (fogalmam nincs épp mennyi), vagy 10*100ft-nak az 1%-át.
-
Teko001
őstag
válasz
üzenetére
Manapság már - pont az ilyen esetek miatt is - tettek óvintézkedéseket, és figyelik, ha valakinek elkezd kiugrani a számlája. De az univerzális egyenleg is valamilyen szinten korlátozva van. Ennek ellenére külföldön is rengeteg probléma / per volt ezekből. Persze nem feltétlen ez áll a hátterében, mindenesetre nem csodálkoznék. Egyébként kicsit off topic, de miért jobb egyenleggel fizetni, mint bankkártyával? Nagyjából ugyanannyi érintésbe kerül mindkettő az eszközön...
-
törölt tag
válasz
Teko001
üzenetére
ennyi erővel telefonszámlát is feltekerheti a gyerek vagy akár ki a családban, nekem megboldogult édesanyám csinált 100ezres számlát a pannonnál anno, 1 délután alatt mikor véletlenül otthon hagytam a telóm! mielött bárki megkérdezné vagy megkérdőjelezné, megoldható volt anno, volt egy műsor, 500 forint volt egy emelt díjas szám/hívás és akit bekapcsoltak az nyert, nos édesanyám boldogan hívogatta ezt a számot közel 200szor... szerinted nem kaptam agybajt mikor kijött a számla és mikor megkérdeztem mit hívott, azt mondta nem ő volt...a hívás részletezőbe ott volt a dátum, idő, telefonszám... akkor sem ő volt, álltig tagadta hogy ő hívta fel... tehát nem csak a GP-n lehet számlát gyártani, a gyerek nem hibás, a szülő a hibás aki lehetővé tette hogy a gyerek hozzáférjen a telefonhoz, ha olyan helyre teszi ahol a gyerek nem éri el vagy olyan védelemmel látja el hogy ne tudja feloldani akkor nem tud számlát gyártani a gyerek...ha meg annyi idős a gyerek hogy már tud vigyázni meg bánni az okostelefonnal akkor nála nem kell beállítani a fizetési lehetőséget, most más hibájából többen szívnak mert ő balF volt! hát gratulálok a jó szülőnek!
-
kelekyle
őstag
válasz
üzenetére
Igen, ez egyelőre és szerintem még egy darabig csak az univerzális egyenlegről fog működni, ami ugye Dominósoknak van csak... de ha erre többen jeleztek igényt, akkor ezt továbbítom (Még nem láttam embert, aki ezt használni akarta volna
) 
Mobiltárca, szerintem még egy darabig csak OTP marad, de valóban tervben van a többi bankkal való kooperáció. Szerintem amúgy nem baj, hogy OTP mivel leginkább az OTP volt az első aki ezt a PayPassos okosságot bevezette és használta és ennek az egész dolognak feltétele volt a PayPass

Tavaly nyáron volt vége a teszt időszaknak azóta megy élesben, szóval ezt nevezhetjük friss dolognak.
Ha megtudok valami publikusat, akkor megírom ide
-
Teko001
őstag
válasz
üzenetére
A logika hasonló szerintem, ami a mobilelőlegnél: Bevállalják-e azt, hogy mondjuk a gyereked csinál egy 20 ezres számlát Google Play tartalmakkal, amit te nem vagy hajlandó kifizetni, viszont nekik ki kell fizetniük a Google felé, ők pedig megint futhatnak a pénzük után...
-
válasz
kelekyle
üzenetére
Mobiltárca...
988 forint gyártási díj, éves díj 3982 forint második évtől.
Telekom dolgozóknak az OTP elengedte a díjakat, s azthiszem 3 évig nincs éves díj se(de lehet, hogy csak első évben nekik is), de gyártási díj biztos nincs..A teszt alatt használtam, ha nem lenne ilyen magas az éves díj elgondolkodnék rajta..., de így drága, s ugyanazt tudja, mint a PayPassos kártya(ami nekem díjmentes)...
-
törölt tag
válasz
kelekyle
üzenetére
ÓÓÓÓÓ,
akkor neked szegezem a kérdést
mikor lesz a mobiltárcában banklista bővítés hogy többen is tudják használni? már nagyon megérett ennyi idő után!
illetve Google Play vásárlási lehetőség előfizetők részére a számla terhére? mert mikor felhozza ezt az opciót és rányomok, akkor azt írja ki hogy csak telekom ügyfeleknek elérhető
ééééés a poén, telekomos vagyok
mert eddig csak kizárólag dominósok vehetik igénybe 
-
kelekyle
őstag
Telekomnál dolgozok, nem jártam utána, de nem is érdekelt annyira

Most a Mobiltárcára álltam rá, szerintem, akinek adott minden lehetősége (NFC képes készülékkel rendelkezik, van OTP számlája, kártyacserét bármikor intézhet, vagy már adott az új NFCs kártya), és érdekli az ilyen az járjon utána és igényelje meg, ingyen van és adott szituációkban baromi hasznos. Telefon ajánló topikban látom folyton a kérdést, hogy NFC nincs benne... de minek is, főleg Magyarországon... hát az NFC pont erre jó

-
törölt tag
sajnos ebben egyetértek veled, a telekom-nál nagyon gyakoriak a rendszerhibák...nekem az utolsó rendszerfrissítéskor kiírta a bejelentkezésnél hogy a felhasználó felfüggesztve - magamban: - mi a fa... bajod van?
de délutánra megjavult... a t-home szolgáltatásban is voltak hibák mostanában ami országos szinten sok előfizetőt érintett, pl. nekünk törölte a rendszer a HD csatorna csomagot, m rendeltük meg újból, meg mikor megkötöttük a szolgáltatást az iptv-re 8szor küldték ki ugyan azt a szerződést...
de alapjába véve egetrengető problémánk nincs se a Telekommal se a T-home-mal... -
válasz
kelekyle
üzenetére
nem találkoztam még ilyennel, pedig nem kevés telefont rendeltem már - iphone esetén az előrehozott különbözetet sem kérték be -, de csúnyán is néznék, ha drágábban adnák, mint egy új előfizetőnek...
elírást vagy rendszerhibát elképzelhetőnek tartok persze, de alapesetben nem tartanám elfogadhatónak. -
törölt tag
válasz
üzenetére
előleget nem mindenkitől kérnek, meg csak új szerződés kötésekor kérnek, hosszabbításkor már nem...ácsi, a készülékek ára nagyban függ a választott tarifacsomagtól is! nekem a teló nexts-sel 144ezer lenne új előfizetőként, tehát ennél drágábban nem adhatják a készüléket főleg ha jogosult valaki kedvezményre is!
-
törölt tag
válasz
kelekyle
üzenetére
ez érdekes, ha kint van egy fix ár ami új előfizetőkre vonatkozik, kedvezményes készülékcserélnél személyre szabott ajánlattal nem lehet drágább csak olcsóbb, főleg ha arany- vagy platina szintű az ügyfél... megkérdeztem a telekomot, azt mondták ki kell várnom még az óra lejár, ez április 30.-án 10:30 körül lesz és akkor fogja kiírni a rendszer hogy pontossan mennyibe fog majd fájni az új telefon...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de esélyes.
Apám platina ügyfél és 1000.-Ft-al drágábban hozhatna el egy telefont a bárki számára elérhető árlistához képest...mondjuk tőle nem kérnek mobilelőleget. Ennyi...Kurvanagy megbecsülés...A T az új belépőkre hajt, tojik az arany meg platinás ügyfelekre. 
-
törölt tag
üdv, nekem olyan kérdésem lenne hogy csütörtökön fogok kedvezményes készülékcserét kérni a telekomnál, aranyszintű ügyfél vagyok de a net nem írja még hogy milyen személyreszabott ajánlatot fogok kapni a kinézett készülékre...ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? NextS díjcsomagot fogok hosszabbítani, a kinézett készülék ára ebben a tarifacsomagban 144ezer, átlagban mennyi kedvezményt szoktak adni?mert ami kint van az a rendes ára NextS csomaggal...válaszokat előre is köszönöm
-
"Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy 2015.06.01-jétöl Åltalànos szerzödési feltételeink (ÅSZF) mòdosulnak. Részleteket 2015.04.30-àtòl a www.telekom.hu weboldalunkon talàl. A mòdosìtàssal kapcsolatos elöfizetöi jogokat az ÅSZF 9.2 pontja tartalmazza. Üdvözlettel: Telekom"
Emelés várható megint?
-
kelekyle
őstag
Mert a Fun S már előfizetéses kategória (és így tudsz váltani arra) de nagyon hasonló a dominos rendszerhez.
[Amúgy ha valaki telefonál, annak rohadtul nem éri meg a Domino, a Domino egyedül azoknak éri meg, akik baromi ritkán hívnak és inkább hívásfogadásra használják a telefont net nélkül]
-
erdoke
titán
válasz
kelekyle
üzenetére
A belépés. Magyarul semmi. A számok külön-külön most már mennek, a fiókhoz is megjön a jelszócserés email, de belépni utána sem enged.
A jelszó emlékeztető is mindig csak másodszorra jön meg, amikor az alsó linkre kattintok, miszerint nem kaptam mailt. Szerk: Nem, most másodszorra se jött meg... -
dokee78
félisten
Move XS-hez és Eco XS mennyi lenne 1 GB netcsomag?
-
Zeki
nagyúr
[moderálva]
Mégis milyen erőgép kell, hogy a kib@szott weboldal normálisan megnyíljon?
Csak pörög a bevásárlókocsi mellett a fogaskerék, nem tud betöltődni, mert alul a rohadt reklámok töltődnek be folyamat! Nem tudok belépni, mert meg sem jelenik! Nem tud!
Chrome böngészővel próbálva.[moderálva]
Nem tudom ellenőrizni ki hogy áll netben meg Surf csomagban, meg egyenlegben!
És nem, nem tudom mindenki telójára telepíteni az appot!Fogalmazz kulturáltabban!
[ Módosította: Qru ]
-
kelekyle
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Senki nem beszélt arról, hogy jó a magas ping

A kolléga azt írta hogy normális sávszél, normális pinggel érzékelhető változást hozott neki a korábbi gyatrább netekhez képest. Amúgy én ezt annyival egészítettem ki, hogy van egy 10megás neted de 1000ms a pinged akkor ugyanúgy sokat kell rá várnod és az egy megás net 10ms pinggel párosítva gyorsabban behoz mondjuk egy mobilarenát.
Ezt hagyjuk abba mert mást szerintem nem is érdekel
Inkább menjen a webshop flame. -
kelekyle
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Alapból zavarosan fogalmaztál, de a szövegértésed sem túl jó. Senki nem írta, hogy jó a nagy ping, én pont azt írtam, hogy rossz de a kolléga is hasonlót írt, te meg odanyögtél valami 10megás katyvaszt belekeverve a pinget. (Arról volt szó, hogy oké, hogy megvan a sávszél de legyen meg a megfelelő válaszidő is ahhoz...) No offense. De ezt itt zárjuk le

-
r3dsnake
nagyúr
https://www.telekom.hu/telekomfiok/hoppa?4#_=_
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Nemhiszemel.

-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Te kevered a ping-et a sebesseggel.
10 mbit/s-el is lehet alacsony a ping es ugyan ugy gyors lesz a betoltes. -
Soulfly842
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Ez a "kb. észre sem vennéd" finoman szólva megmosolyogtatott.
Közel két éve használom a 4G-t és jócskán volt már tapasztalásra lehetőségem. 3G-n és HSPA-n is brutális differencia volt reakcióidőben és felejtsük már el ezt a "nincs értelme, mert nincs elég GB a csomagban-t".
Amire oly sokan várnak az is előbb vagy utóbb meg fog történni. Volt már többször precedens arra, hogy duplázták vagy lényegesen nagyobb adatforgalmat biztosítottak a korábbiakhoz képest, mert a technológiai korlátok megengedték. A Telenorral kötött megállapodás is ezt segíti elő. Év végéig adott lesz a 97%-os lefedettség, addig szerintem jócskán megtörténnek majd a finom hangolások. Saját kútfőből írva, az eddigi tapasztalatot látva (szubjektív vélemény) 99% hogy lesznek itt még adatforgalomban elég szemléletes pozitív változások.
Telekomos dolgozói csomagban - úgy, hogy ezernyi telefont láttam már használatban is kisebb engedélyezett 4G sávszéllel, vagy akár nagyobbal - úgy, hogy kitudtam használni a telefonok által is elérhető maximumokat letöltögetés nélkül is (amit az adott területi lehetőségek kínáltak) és láttam, mennyit jelent egy normális ping és egy normális le-, ill feltöltés - az eltérés szignifikáns.
Elég egy spotify-ba egy egyszerű, primitív keresésre bökni és már ott is szépen visszaköszön a felhasználói élmény, a folyamatosság, s egy normálisan működő 4G. A keresésekről, az oldal betöltési időkről nem is beszélve...
-
-
válasz
üzenetére
akkor marad a szolgáltatón keresztüli ügyintézés.
nézem közben az istyle...stb. szervizes leírását, de személyes leadást írnak mindenhol.icecave; lezongoráztam végig, a házhozszállítást nem kínálja fel, jelenleg csak telekom üzletben vehető át. a házhozszállítást reklámozó felirat lehet, hogy csak sablonosan maradt ott, amilyen káosz most van, még csodálkozni sem tudok, bár az már jó jel, hogy most elsőre engedte a rendelést az utolsó lépésig...
-
-
generaltoti2
tag
Agyhugykövet kapok. Bejelentkezésnél beírom a számot/ jelszót a mobiltelefonszámom is kipipálva de semmi. vagy 503-as hiba vagy adjak meg telekom nevet. Röhej.
-
Látom már, mi a hiba, szerintem az, hogy Domino surf-el kell megrendelni, ezt írja a honlapon is, hogy ingyenes ezzel, házhoz szállítással. Viszont ennek a domino csomagnak havidíja van. Akkor az a kérdésem, hogy át lehet egyből állítani ezt egy nem fizetősre? Tehát sima dominósra?
Közben végigcsináltam a rendelést Surf-el, és úgy sem engedi kiválasztani. Remek. Pedig bazinagy betűkkel ott van a honlapon a főhírek között, hogy házhozszállítással: [link]
-
válasz
cris78
üzenetére
ott még nem látok összevonást, külön lehet csak a telefonszámokkal belépni.
Akt@; a szolgáltatón keresztül is lehet, de egyszerűbb és gyorsabb direktben intézni, iphone esetén apr, samsung esetén a s4 pedig prémium kategóriás, szóval azt korábban sem volt érdemes a szolgáltatónál leadni, hanem hívni hozzá házhoz a szervizest, aki ott javít gyorsban, csak asztal és áram kell neki, a my samsung regisztráció a feltétele a szolgáltatásnak.
icecave; szia, vannak bizonyos típusok, amik csak üzletben vagy csak kiszállítással vásárolhatók meg, bár miként írod is utólag, bizonyos esetekben akár konstrukció függvénye is lehet.
-
Sziasztok!
Vennék domino-ban egy Xperia E1-et, de nem lehet a kiszállítást választani, csak a személyes átvételt, ez hogy lehet?
-
törölt tag
Most,h nincs szerviz a t pontokba,hogyan lehet a telefonokat szervizeltetni? Konkreta egy iphone-rol es samsung s4rol lenne szo. Koszonom a valaszokat!

-
cris78
őstag
És a Telekom alkalmazás most is csak egy előfizetést kezel vagy mindet ami hozzá van rendelve?
-
Vangelis
félisten
Én inkább maradok a telefonszámos belépésnél.
Ez ez fos:
ÁLTALÁNOS HIBA
ENVIRONMENT: PRD
ERROR ID: 190150
sessionid: -
erdoke
titán
Amikor a leállás után először léptem be a saját számommal, megkérdezte, hogy akarok-e Telekom fiókot létrehozni. Megadták az e-mail címet, jelszót, és utána tovább engedett. Ha most új fiókot akarok létrehozni, kiírja, hogy az e-mail cím már egy másik fiókhiz tartozik.
Másik számmal (ahogy többször is írtam) nem tudok bejelentkezni, ezért idáig nem jutok el, hogy a fiókhoz lehessen adni. Csak a saját számommal tudok belépni, szám + 5 jegyű kód. Ennek ellenére látom a többi számot, mint korábban is, csak éppen hol vált közöttük a webshop, hol nem. Inkább nem. -
Mivel a hívásnál LTE-ről 2G-re váltós történetemmel kapcsolatban a Telekom csak a szokásos "biztos gyenge a 3G" sablonválasszal jött (annak ellenére, hogy nyomatékosan megírtam, hogy 5/5-ös 3G van a házamban is), ezért kíváncsi lettem, és közületek azokhoz fordulnék, akik jelenleg a 800-as (vidéki) LTE hálót használják. Nálatok is rögtön 2G-re vált vissza a telefon hívás előtt, miközben a 3G is fullos a lakóhelyeteken, ezáltal jelentősen megnyújtva a hívásfelépítési időt? Légyszi oprendszert írjatok mellé, hátha csak iOS-en probléma ez. Köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
erdoke
üzenetére
Én is ezt a hibaüzenetet kaptam. A mai napon tisztult le, hogy már volt egy telekom fiókom november óta, amikor is egy dominó kártyát regisztrálam be oda. Ez januárban át lett váltva előfizetéses csomagra, amely nem lett beregisztrálva a telekom fiókba.
Amikor ma reggel be akartam regisztrálni az előfizetést a telekom fiókba, akkor az azonosítónál a telefonszámot adtam meg, és aztán a belépés után jött is az általad írt hibaüzenet. Ezután egy gondolattól vezérelve az email címemmel léptem be a telekom fiókba, és láss csodát: sikerült az előfizetést hozzárendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 

tudok telefonálni, ketyegnek a percek és az sincs kifizetve,majd ki lesz
mikor lesz a mobiltárcában banklista bővítés hogy többen is tudják használni? már nagyon megérett ennyi idő után!
illetve Google Play vásárlási lehetőség előfizetők részére a számla terhére? mert mikor felhozza ezt az opciót és rányomok, akkor azt írja ki hogy csak telekom ügyfeleknek elérhető 
de délutánra megjavult... a t-home szolgáltatásban is voltak hibák mostanában ami országos szinten sok előfizetőt érintett, pl. nekünk törölte a rendszer a HD csatorna csomagot, m rendeltük meg újból, meg mikor megkötöttük a szolgáltatást az iptv-re 8szor küldték ki ugyan azt a szerződést...
de alapjába véve egetrengető problémánk nincs se a Telekommal se a T-home-mal...