Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Ha megrendelem a music opciót és a 23. napon azt mondom, hogy ez annyira nem is jó akkor számláznak vagy ténylegesen ingyenes a 30 nap? Nem akarok cigánykodni, de tényleg csak próba lenne.
-
n@p@lm
addikt
ahogy észrevettem ez a mobile voip tiltás random.
nekem domino-s sim-em van, és holt tiltódott, hol nem. -
Zeki
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
A mobilevoip NEM tiltódik sehol. Ha nem megy, az a weboldali szerver hiba, ahova a mobilevoip nem tudott bejelentkezni. Sőt, a viber is megy nekem. Meg a SIP hívások. Dominó sim.
-
válasz
mclaren777
üzenetére
itt olvasható a hivatalos leírás; link
a gyakorlatban nem minden esetben érvényesül a tiltás ott, ahol a leírás szerint adott kellene, hogy legyen. -
mclaren777
senior tag
A T-Mobile korlátozza a VOIP telefonálást a havidíjas Domino mobilnetjén? Ma az egyik nagyvárosban ahol egyébként gyorsan bejöttek a különböző weboldalak, a MobileVOIP nem tudtam hívást indítani. (wifin kiválóan megy)
-
Ákinard
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem is kell megvárnod a 6 hónapot sem. Én helyben kifizettem 1 évet, most rá 3 hónappal meg a másik 1 évet.
Igazából rossz helyre kattintottam rendeléskor, és már nem variálta. Black Friday volt, sietni kellett
Nem zavart a részletre vásárlás, gyakorlatilag 2 részletben letudtam. -
enginev3.0
félisten
Most megrendeltem egy telefont, de nem tudom , hogy tényleg megrendeltem-e
Végig mentem minden ponton, kérte egy 5számból álló jelszót, azt is megadtam, meg egy választott telefonszámot, aztán kiírta, hogy a kosár üres, most ez nem tudom hogy jó vagy rossz
előtte persze kosárba raktam ami kellett -
válasz
enginev3.0
üzenetére
ezt szerintem még a t-s illetékesek sem tudják, vagy csak néhány nagyon érintett rendelkezhet hozzávetőleges információval, az viszont általánosságban látható/tudható, hogy az iphone 6 64gb típus beszerzése problémás a kezdetektől.
vwpolopg; előfordul néha, hogy sokáig nincs egy típus készleten, aztán megint elérhető, illetve akár olyan is, hogy nem várnak már belőle újabb készletet, kifutó lesz, aztán megint elérhető és rendelhető, lásd például; iphpne 4s 8gb.
-
vwpolopg
őstag
Ha egy termék 4 hónapja azt írja a webshopban, hogy Újabb készlet várható, akkor gondolom arra már ne nagyon várjak igaz? Csak akkor tudnám mi a jó francnak hagyják fent az oldalon...
-
Teko001
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Nem valószínű, oda kellett volna behelyettesítenie a kódot
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem hiszem, hogy ellenkeznének.

DonMedve; szélsőséges esetben nem is tűnik soknak még a 80 e ft sem, legalábbis ha azt veszem, hogy valaki új vagy problémás előfizetői státuszban kivisz egy 200 e ft körüli vagy drágább telefont részletre, 0 ft vagy nagyon minimális kezdő befizetésével, ráadásul a drágább díjcsomagok valamelyikére előfizetve.
ideális esetben csak nem a maximummal számolnak. -
csababarca
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Áá nem, decemberben vette egy I6-ot meg díjcsomagot váltottam...de nem bánom,máshol se kedvezőbb a helyzet, pedig osztottam,szoroztam hogy váltsak e szolgáltatót.
Első sms-ben nem írtak évet, hanem az év helyén egy PARAM1 nevű valami volt...ez valami kód? ha igen,nyugodtan használja fel valaki.
-
cris78
őstag
Asszonynak megköszonték az 1 évet, majd rá fél órára a 3 évet. Kód meg sehol. De nekem se... egy nyamvadt sms-t nem kaptam.
-
enginev3.0
félisten
válasz
csababarca
üzenetére
Azt hittem már lejárt...

-
Gyee
csendes tag
Sziasztok!
A T oldaláról szeretnék rendelni mobilt, 15%-s kedvezménnyel. Az akció szerint meglévő díjcsomag hűségidejének meghosszabbításával is lehetséges. Like S díjcsomagom van, amit tavaly októberben kötöttem újra. Telefont utoljára 3 és fél éve vettem a T-től. A webshopban viszont kedvezményes készülékcsere fül alatt nem tudom megvenni a telefont, csak új előfizetésre vagy feltöltőkártyával tudom megrendelni.
Valaki esetleg tudja miért van ez? Járt így esetleg más is?
Köszi!
-
tomy86
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Nekem megköszönték, hogy 18 éve náluk vagyok és ezt ajánlották (2000Ft kedvezmény, egy 5000 Ft-nál drágább kiegészítő vásárlásakor. Nehogy véletlenül ingyen elhozz bármit is.). Nem mondom, hogy megerőltették magukat (persze több, mint a semmi). Úgy látszik nem fogynak a kiegészítők

most látom, hogy megelőztek a hírrel

-
válasz
DonMedve
üzenetére
szia,
itt ír az illetékes a hitelképesség vizsgálatáról és a mobil előlegről; link
fontos tudni, hogy amíg a befizetett előleg tart, addig nem kapsz számlát, tehát az első pillanattól folyamatosan jóváírásra kerül.enginev3.0; volt már szó pedig ezekről is, főként a részlettel kapcsolatos kérdés merült fel többször régebben, bár az a ritkább, hogy a vásárlás pillanatában akar valaki előtörleszteni, inkább a vége felé közeledve szeretnék hamarabb letudni az emberek.
-
lacib
tag
válasz
csababarca
üzenetére
Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy 18 éve megtiszteli cégünket bizalmával.
A 2000 Ft-os kuponnal sem erőltették meg magukat.
-
csababarca
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
És ha belógatják a kötbérről szóló papírokat akkor mi lesz?

-
enginev3.0
félisten
válasz
csababarca
üzenetére
Menj be, mondd, hogy fel mondod a szerződésed, és egyből kapsz olyan ajánlatokat amit egyébként sose
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csababarca
őstag
Kedves ügyfelünk! Köszönjük,hogy 5 éve megtiszteli cégünket bizalmával! Reméljük, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is megelégedéssel veszi igénybe a Telekom mobilszolgáltatásait! Üdvözlettel: TElekom
Ezt ma kétszer elküldték. Köszönöm a figyelmességüket,de valamit azért adhattak is volna, mittomén, 10 ingyen sms, 100mb plusz adatforgalom, egy turbó rágó vagy egy zsebkés...mindegy, csak kicsit vicces...
-
DonMedve
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Értem, köszi.
-
Garada
őstag
Esetleg arra valaki tudna választ adni, hogy mint a Lenovo 3. legnagyobb telefongyártó mért nem került be a kínálatba?A Prestigio is megtalálható pedig ő bőven nem mondhatja magát ekkorának.
-
DonMedve
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi! Előbb voltam fent az oldalon, hogy tudom előcsalni? Nem találom. Egyáltalán ilyenkor van még?
-
DonMedve
addikt
Üdv. Urak!
Ebben esetleg valaki tudna segíteni?
-
-
Garada
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miket meg nem lehet tudni. Köszi szépen a hasznos infókat, hamarosan váltok ismét készüléket és akkor biztosan élni fogok a lehetőséggel.

-
enginev3.0
félisten
Most beszéltem Tmobil oldalon chaten egy segítővel, és nagyon sok fontosat megtudtam

Lehet online rendelni amit átvehetsz a boltban, ami ugye egyértelmű
Viszont amit nem írnak le sehol
-Boltban átvételkor, ott tudsz hagyni annyi pénzt amennyit akarsz, a telefon kezdőrészletre, tehát ha egy telefon kezdőrészlete 15ezer, de azt mondod, hogy Te szeretnél ott hagyni 6 havi kezdőrészletet, akkor csak a 7. hónaptól kell legközelebb fizetned, és addig csak a díjcsomag árát fizeted havonta, ez szerintem nagyon jó dolog, ennek nagyon örülök, és ezt nem írják le sehol.-Ha van már otthoni telefon, tv vagy internet előfizetésed akkor nem kell hogy legyen aranykártyád az aranytárskártyás díjcsomag választásához, hanem hozzárendelik az otthoni előfizetésedhez a mobil előfizetést, és gond nélkül választhatod bármelyik opciót, aranytárskártyásat is.
Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ha online rendelsz, akkor nem tudod kiválasztani az aranytárskártyás opciót mert akkor be kéne lépned egy aranykártyás telefonszámmal miközben rendelsz, ez esetben kiválasztasz egy másik díjcsomagot, megrendeled a telefont, mikor bemész a boltba a készülékért, akkor kéred őket, hogy Te pontosan mit is szeretnél, és hogy össze szeretnéd kötni az otthoni előfizetéssel, így élve az aranytárskártyás lehetőséggel. Ez is nagyon fontos információ -
válasz
Gaben92
üzenetére
itt a szélsőség már azt jelenti, hogy jogszabályba ütközik, szóval nem megérteni fogom a példát, hanem elutasítani.
érteni, példa nélkül is értem, csak nem mindegy, hogy valami a jogszabályok adta lehetőségeken belül történik, vagy sem.
az nem lényeges adott szempontból, hogy anno milyen lehetőségeket választhattál volna - akár azonos feltételekkel, hiszen feltételes módról van szó és nem úgy döntöttél -, de az aranytárskártyára (akár next s) váltást nem tartom lehetetlennek a későbbiekben, ha minden feltételnek megfelelsz; link (6. oldalon a táblázat alatt, illetve az 56. oldalon a 8. (7), valamint az ászf kapcsolódó rendelkezései) -
Gaben92
őstag
Nyilván szélsőséges példát hoztam, mert tapasztalatból tudom, hogy úgy a legkönyebb megértetni az álláspontod.
Next S Aranytárskártya. Készülékkel és készülék nélkül is 5490. /Van egy másik előfizum ami aranykártyás/ Problémám se lenne vele ha rendelek egy NetPlusz M vagy L-t hozzá, de abba nem akarok beletörődni, hogy még 2 év hűséget a nyakamba sózzanak, mivel mikor vettem a telefont már akkor is kérhettem volna egyből Next S Aranytárskártyát, ugyanezekkel a feltételekkel. (Ugyanannyi volt a telefon ára, a havi törlesztés, a hűségidő, szóval minden) És ha a feltételek ugyanazok voltak már akkor akkor nem értem mi akadálya, hogy a 11.19-én lejáró hűséggel vegyenek át.
-
válasz
Gaben92
üzenetére
a next s drágább lenne - mivel készülékkel lett vásárolva, így minimum 7990 ft -, mint az ikon 200 lte.
szélsőséges, illetve erősen életszerűtlen példát írtál, erre nincs mit hosszan reagálni, de az már jogilag is az a kategória, ahol az üzleti magatartás problémákba ütközik és jogi útra lehet terelni a dolgot.eddie17; szia, igen, mivel a move díjcsomagoknál nincs olyan kitétel, hogy olcsóbb vagy drágább készülék nélkül vagy azzal rendelve, illetve 1 vagy 2 év hűséggel, netán anélkül.
-
eddie17
addikt
Szia! Te mint szaki, mondd hogy jó infót kaptam.
Volt nekem egy mozaik s csomagom ma véletlen át váltottam move m-re, pedig nem akartam. Egy kattintás, Ki gondolta volna.
Viszont a hűségem maradt idén június elsejéig. És kétszáz forinttal olcsóbb a move m.
ez oké. Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy ha nem veszek telefont akkor hűség nélkül is ugyan annyiért megkapom a csomagot. Tehát 2 hónap múlva váltok move s-re és nincs mellé telefon akkor hűség nélkül is 3490 marad? Legalább is ezt mondta nekem. Mert akkor ez így tökéletes lenne. 
Bocs ha katyvasz egy kicsit.
Mod: a mozaik s-hez volt készülék de azt előbb kifizettem egyben a 24 hónap előtt. Ha ez érdekes infó még, lehet ezért tudtam kvázi feljebb de mégis olcsóbbra váltani. -
Gaben92
őstag
elég nehéz lenne - mind a két fél számára - igazságosan átültetni úgy, hogy egy korábban másik díjcsomagban megkezdett hűség folytatása legyen.
Pont a Next S volt az amivel ugyanilyen feltételekkel lehetett megvenni a telefont. Ennek függvényében szerintem igencsak egyszerű lenne igazságosan átültetni az előfizetést, úgy hogy a megkezdett hűség folytatása legyen. Tekintettel arra is, hogy nem önszántamból kell váltanom.
Szóval ha én indítok egy szolgáltatót, ahol adok 300.000-es telefont részletre 240.000-ért havi 10k árban, és ezt egy 1000 Ft-os díjcsomagban teszem, majd miután megvették sokan, kifuttatom az 1000 Ft-os díjcsomagot, és bevezek egy 800 Ft-osat 1500-as percdíjjal és csak erre tudnak átállni, vagy kifizenek 200.000 kötbért, az ezek szerint teljesen legális lesz. Köszönöm, nincs több kérdésem.
-
válasz
Gaben92
üzenetére
a kapcsolódó szabályozás a havidíj összegét veszi figyelembe - márpedig a move m olcsóbb, mint az ikon 200 lte -, a szerződési feltételek...stb. is úgy kerülnek meghatározásra, az sajnos nem befolyásoló tényező ilyen tekintetben, hogy az előfizető szokásainak mi felel meg jobban.
a next bizonyos tekintetben speciális díjcsomag, az árazása függ egyrészt attól, hogy készülékkel vagy anélkül rendeli valaki - ennek függvényében, akár menet közben is változik az ára -, másrészt nem mindegy, hogy 2 vagy 1 év hűséggel, esetleg anélkül rendeli meg valaki, szóval elég nehéz lenne - mind a két fél számára - igazságosan átültetni úgy, hogy egy korábban másik díjcsomagban megkezdett hűség folytatása legyen.a megtehetik és az igazságtalanság kapcsán;
az ikon is tekinthető ilyen szempontból speciális díjcsomagnak, hiszen csak iphone vásárlása mellett lehetett igénybe venni, hiába vásárolt valaki hasonlóan drága, de eltérő gyártós csúcskategóriás mobiltelefont, ahhoz más, jellemzően kevésbé jó ár/érték arányú díjcsomagot választhatott csak.
vagy a másik oldalon;
iphone egy ideje nem vásárolható részletre úgy, hogy csak az előfizetésre ír alá hűséget az előfizető, de szinte minden más gyártó készüléke igen.
ezekre mindre írták/mondták már előfizetők, hogy hátrányos megkülönböztetés, meg jogi útra terelik a dolgot, de ez nem ilyen egyszerű dolog, a szolgáltatók - a kapcsolódó jogi szabályozást figyelembe véve - adhatnak kedvezményeket bizonyos esetekben, illetve el is vehetik azokat, vagy szabhatnak meg bizonyos esetekben szigorúbb feltételeket az többitől/átlagtól eltérően, az ügyfél meg eldönti, hogy neki melyik felel meg, illetve ha a későbbiekben következik be változás bármelyik fél oldalán, akkor a szabályozásnak megfelelően térhetnek csak el a szerződéstől, illetve az abban meghatározott lehetőségekkel lehet élni.az igazság odaát van...
-
Gaben92
őstag
-
válasz
Gaben92
üzenetére
Ez azért nem túl pontos számítás.
100 SMS helyett, mivel ikonban is csak hálón belüli SMSek voltak,
SMS M csomag 990ft/hó (korlátlan SMS Telekom mobilhálózatba)össz:8580ft
Esetleg a kényszerű váltás miatt 1 évig havi -1000 forintot is meg lehet próbálni elérni(ha már úgyis maradsz a Move Mben)...
úgy, akkor: 7580 ft/hó
-
Gaben92
őstag
Pontosan annyi volt a telefon, mint ha egy összegben vettem volna Dominosan, csak részletre.
Move M: Havidíjban olcsóbb. De számold ki, hogy 200 perc beszélgetés Move díjcsomaggal magában 6600 Ft, a 100 SMS még további 3300 Ft, és egy NetPlusz M díjcsomag, hogy 1 Gb neted legyen további 990, azaz összesen 10890 Ft. Ennyit a Move M díjcsomagról. És igen, az Ikon 200-hoz képes a díjcsomagok nagy része valóban a semmirekellő kategória.
Ezért érdekel, hogy nem lehet-e jogi útra terelni a dolgot. Mert bár papíron olcsóbb csomagokra is válthatok, az adott szokásaimhoz képest csak drágábbra tudok.
Másik dolog meg az, hogy mikor vettem a telefont pontosan ugyanezekkel a feltételekkel volt még választható a Next S aranytárskártya csomag. Most, hogy át akarnak rakni máshova, miért hosszabbítják meg 2 évvel a hűségemet? Hiszen ugyanezekkel a feltételekkel vehettem volna igénybe ezt a díjcsomagot annó. 2 hasonló kaliberű szolgáltatásból ha az egyiket megszüntetik miért nem raknak át automatán a másikra a korábbi feltételek szerint? Értem én, hogy megtehetik de attól még bekaphatják...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az a 128 kilobit a második csomag esetében elírás csak.
-
válasz
Gaben92
üzenetére
a részletre vásárolt készülék ára is tartalmaz valamennyi kedvezmény a listaárhoz képest, ha nem is minden konstrukcióban túl sokat.
a semmirekellő díjcsomagok közül, még az általuk (csak) javasolt move m is olcsóbb havidíjú, mint az eddig használt ikon 200 lte, így nem kell többet fizetni, legalábbis a szabályozás által figyelembe vehető havidíj tekintetében, az már más kérdés, hogy a benne foglalt kedvezmények és szolgáltatások nem annyira felelnek meg az előfizetőnek, de ez adott tekintetben (sajnos) nem olyan szempont... -
Gaben92
őstag
Az első részével semmi bajom a történetnek. Ingyen felmondhatnám a szerződésemet.
A készüléket annyira kedvezményesen vettem, hogy hihetetlen. Eredeti áron mindenféle engedmény nélkül csak kamatmentes részletre. Ha azt mondanák, hogy felmondhatom az előfizut és csak a készülék árából fennmaradó részletet kell kifizetnem, ámde legyen. Semmi probléma. Max amiatt baszogatnám őket, hogy vállalják már át a függetlenítési díjat. De itt még rám akarják terhelni a 120.000-es kötbért is.Szóval mindenképp náluk kell maradnom, csak vagy egy semmirekellő díjcsomagot választok és sokkal többet fogok fizetni amíg lejár a hűségem, vagy aláírok május 1-től még 2 évre...
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
így igaz, domino esetén a surf az, amihez az olcsóbb bővítő aktiválható, ha a feltételek adottak.
-
V.Stryker
nagyúr
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
az összefoglalóban megtalálod a választ, a gyakran ismételt kérdések közül az elsőre írtat olvasd el.
-
-=RelakS=-
veterán
Ezt csak én nem értem?
Az egyetlen különbség amit láttam az a túlforgalmazáskori sebesség
-
w333
félisten
Helyzetjelentés ...

Reggel jött egy másik futár, ő szó nélkül átadta a telefont nekem is

-
válasz
radi8tor
üzenetére
korábban is mindig az lett a vége az ilyen és hasonló eseteknek, hogy olcsóbbra is lehetett váltani - külön szankció nélkül -, jogilag is ez az egyetlen, amit meg mernék támadni, ha nem így tennének.
Gaben92; szia, nem csak szerinted problémás, de a szolgáltatónak joga van díjcsomagokat lezárni és kivezetni, arra nem kötelezhető, hogy megtartsa bármelyiket is, ahogy arra sem, hogy a korábbival - az előfizető szerint - egyenértékűt biztosítson.
A lényeget lásd fent, cserébe engedniük kell(ene), hogy adott ikon díjcsomagra még meglévő hűség ellenére is bármelyik olcsóbbra váltson az előfizető - külön szankció nélkül -, hiszen a szerződés azon részét a szolgáltató módosította egyoldalúan.
Az a része már más kérdés, ha az előfizető a hűséges előfizetéshez készüléket is vásárolt és annak árából kedvezményt kapott a hűségért cserébe, ilyenkor nem lehet olyan egyszerűen kibújni a történetből. -
Gaben92
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Igazából pont baszhatom, hogy milyen díjcsomagra válthatok. Semmi se kínál olyan feltételeket mint az Ikon. Egyedül a Next S aranytárskártya amivel meglennék, de ezek után nem akarok aláírni még 2 évre.
Ha nagyon ráértek számoljatok utána mennyibe kerülne bármelyik másik díjcsomagban 200 perc beszélgetés, 100 SMS és 1 Gb adat (amihez kapásból NetPlusz M kell minimum)
Én kiszámoltam... Elárulom, hogy rohadt sokba.
És a jogi úton azért gondolkodom, mert nem tudnak olyat ajánlani amivel nem kerülök hátrányos helyzetbe. A szerződés felmondásával meg ha 14 nap, ha nem annyi (mellesleg nekem még nem járt le a 14 nap) is ott vagyok ahol a part szakad. 120.000 telefon kötbér + 15.000 függetlenítés amivel megrövidítenek pluszba...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen ez lett volna az elvárt dolog, de volt akit másképpen tájékoztattak.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
én is írtam korábban, hogy szerintem (bármelyik) olcsóbb díjcsomagra is engedni kell váltani a kivezetésre kerülő ikon díjcsomagra még hűséggel rendelkező előfizetőket.
enginev3.0; ebben a szabályozásban megtalálod az aranytárskártyás díjcsomagok igénybevételeinek a feltételeit; link
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lupus_l
üzenetére
Ez jól hangzik, akkor mégis megoldható lesz ez.

-
lupus_l
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Gyakorlatilag a Telekom hivatalos Twitter csatornáján mást kommunikálnak - pedig rá is kérdeztek. Nagyon úgy néz ki, hogy a cég már megint rosszul kommunikálja le az ügyfélszolgálatosokkal (lásd ingyenes SIM csere).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gaben92
üzenetére
Volt már szó erről korábban.
Jogi út kizárva, a legutóbbi számládon szerepelt a szöveg, hogy május 1-től megszűnik a díjcsomag és a számla kézhezvételétől kezdve 14 napon belül felmondhatod a szerződést.
Az email az után érkezett, hogy letelt ez a 14 nap, tehát most már csak díjcsomag váltás a megoldás, aminél szerintem aranytárskártya csomagra váltás nem megoldható.
Valakinek azt mondták, csak drágább csomagba lehet menni, mint Ikon 200 LTE volt, olcsóbbat nem lehet választani.Én személy szerint még nem intézkedtem az ügyben.
-
Gaben92
őstag
Sziasztok!
Kaptam levelet, hogy az Ikon 200 LTE díjcsomagomat kifuttatják, és köteleznek, hogy átváltsak bármi másra.
6000-et fizetek egy hónapban érte, ebben van 200 perc beszélgetés, 100 ingyen SMS Telekom hálón belül, és 1 Gb internetAkárhogy néztem, osztottam szoroztam, bármire váltok mindenképp többet fogok fizetni nem is kicsit. Az egyedüli alternatíva egy Next S aranytárskártya csomag lenne és egy NetPlusz M (hogy maradjon az 1GB internetem). Még azzal is többet fizetnék 480 Ft-al, viszont alá kéne írnom még 2 évre... A mostani hűségem 11.19-én jár le, szóval ha hűségidő nélkül is venném igénybe akkor is lenne hűségem 11.19-ig.
Ha fel akarom mondani akkor eltekintenek a díjcsomag kötbértől, DE a telefonétól nem, szóval ki kéne csengetni a maradék részletet (53k, kibírom), meg még 120.000 kötbért, és nagylelkűen 15.000-ért kifüggetlenítik, ha máshova akarok menni.
Valami ötlet?

Csak szerintem kiba..ás, hogy kötelezve vagyok arra, hogy váltsak át egy sokkal előnytelenebb díjcsomagra? Igen, hűségem van, de az konkrétan az Ikon 200 LTE-re szóló hűség, és nem akarok másikat...
Jogi út esetleg?
-
alph4
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Szeretnék a T-mobile oldalán új telefont előfizetéssel részletre venni, úgyhogy a mostani Dominos kártyaszámom megmaradjon amit eddig használtam. Nem egy bonyolult, de mégis mi ennek mi a menete?

Mert a rendelésnél azt akarja hogy válasszak mindenképp számot nem találok opciót a meglévő számomra. -
enginev3.0
félisten
Mondhatok ezt az aranytarskartyat, mi annak a feltétele? Nem találtam sehol értelmes leírást
Otthoni netem és telefon is T-től van, annyi elég? -
St3ven
addikt
Mehetne bele az aktuális egyenleg magyarázata 1430 tollából (tényleg, ő merre jár
), továbbá külön bele lehetne tenni a SIM-csere ingyenességének eseteit. -
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Előfizetőként, hogyan tudom megnézni, hogy mikor telik le az idő és tudok kihozni új telefont ?
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Elárulná vki, hogy míg a nagyvárosokban az LTE fullon van, addig
több helyen csak éppen 1 rublika van. pl. Esztergom. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
direktben nincs ilyen lehetőség, a 14 napon belüli elállás esetén a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, tehát vissza minden, de annak semmi akadálya, hogy utána másmilyen típusú készüléket vásárolj egy új előfizetéssel, akár eltérő konstrukcióban.
a többi jótállási opció sem jó, mert 3 munkanapon belül azonosra cserélnek - ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot -, utána javítanak vagy kicserélik, de szintén azonos típusra. -
enginev3.0
félisten
Ha online veszek készüléket részletre előfizetéssel, mik a feltételek a visszavásárlásra ha esetleg a készülék nem felel meg?! Ilyenkor van lehetőség az elő fizetést megtartani és másik készüléket valsztani mellé?
Lumia 930on gondolkodom de túl sok hibáról olvasni, és ha nálam is eljönne, akkor lenne i6
-
sziasztok,
elkészítettem a téma összefoglalóját, kérném a segítségeteket, hogy mivel kellene/lenne érdemes még kiegészíteni, de pontosítást és minden más érdemi észrevételt is tisztelettel megköszönök, ami segít a TIR fejlesztésében!

-
válasz
csasaKKP
üzenetére
szia,
a rendszer frissítése, de akár egy problémás alkalmazás, illetve annak frissítési is állhat a probléma mögött, ezért érdemes lenne visszaállítani gyári állapotra a rendszert (link - csak azt a pontot nézd, ami adott helyzetben kivitelezhető) és ha az megoldást jelent, akkor nem futsz felesleges kört.
fagyást vagy újraindulást okozhat problémás sim kártya is, de annak eltávolítását követően, vagy másik sim kártyával konkretizálható ez a hibalehetőség, illetve utána már nem szokott megmaradni a bootlop, mert az inkább szoftveres indíttatású. -
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Ma vettem ajándékba egy Xperia E1 telefont. Kipróbáltam otthon, frissítettem a rendszert és jópár alkalmazást, majd kikapcsoltam pihenni, töltőre dugtam. Később ismét bekapcsoltam, de bootloop-ol a telefon, állandóan újraindul. Holnap már viszem is vissza. Szerintetek ezt okozhatja az, hogy egy régi Dominós SIM kártyával teszteltem\használtam azalatt a pár óra alatt a telefont, vagy valami más (pl. A szoftverfrissítés) okozza a bajt?
-
cris78
őstag
Párom ppp-os. T-mobilos csomagot, csak szig ellenében adják ki. Minden más csomagot, más okirat ellenében is kiadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem zavart a részletre vásárlás, gyakorlatilag 2 részletben letudtam.

20-30k még szódával de 80? Akkor még két hónapba félreteszem azt megveszem függetlenül. Lehet ez is lenne a legjobb megoldás.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), továbbá külön bele lehetne tenni a SIM-csere ingyenességének eseteit.