-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz icecave #51845 üzenetére
tegnap rendeltem magamnak telefont webshop útján, jött is azonnal az sms, hogy átvehető - olyan üzletet adtam meg az átvételre, ahol volt készleten -, amikor pedig átvettem, azonnal dobtak egy üzenetet, hogy a rendelés státusza változott, a termék szállításra vár...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cellpeti
nagyúr
céges előfizetésem van. Megadom a számom, belép a "T" oldalára, de mégse tudom megrendelni az adott készüléket. Járt már így valaki?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
törölt tag
Páran kérdeztétek lesz -e fekete péntek:
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Ha webes felületen készülékváltást választok (ergo aláírok még két év hűséget, e mellé pedig díjcsomagot is váltok), akkor az új díjcsomag mikortól fog élni? Egyből miután leadtam a webshopon a rendelésem?
Vagy miután átvettem a telefont?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Zoty4
őstag
Husegpontok felhasznalhatok tartozek vasarlasra? Pl autostarto, tok ilyesmi?
-
ryori
senior tag
vágott microsim és az új nanosim, mint kiderült nem elég a vágás, mivel maga a chip is kisebb.
[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz djculture #51884 üzenetére
Kalandos útja volt, mert a telefont benzinkutas pick pack pontba kértük, ezt is oda küldte Telekom de GLS-el. Oda meg nem tudják kézbesíteni, mert címzett ismeretlen (érthető is). Akkor átkértem csomagpontra, oda nem tudták kézbesíteni mert alá kell írni, majd harmadik napon saját címre hozták el.
⭐ Stella
-
HardRic
addikt
Nagyon jó a Telekom ismét:
Leadtam neten a rendelésem, tök új csomag, saját név, minden. Bemegyek a T-pontba ahol szeretném átvenni, mondja a (egyébként tehetségtelen, hozzánemértő, állandóan főnököt odahívogató) nő, hogy ez a Like S cég nevére van, ezért nem tudja megcsinálni. Én meg nézek, hogy WTF. Nem tudta megmondani hogy miért van anyám cégére megrendelve, úgyhogy felhívtam a központot, ahol végre valaki értett valamihez, és mondta, hogy a szar rendszerük olyan, hogyha egy emaillel már rendeltem céghez akkor az ahhoz fog tartozni.
Az nem zavarja a rendszert, hogy újra kitöltöttem mindent, simán beírja onnan az adatokat.
Úgyhogy most megrendeltem másik címmel, de azt már házhoz, nem akarok még egyszer ügyintézőt látni. -
Vangelis
félisten
webshop bexart?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
djculture
félisten
2015 január 1-töl megint aszf változás, jött az sms
-
Vangelis
félisten
De jó, hogy én menekülhetek ..... 29.én.
Mind a két előfizetés megy a levesben...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
313313
addikt
válasz Vangelis #51897 üzenetére
Flottától kicsit fázok, a macera vele, legtöbbnél személyesen intézkedni se tudsz, meg céges előfizunak számítanak. Azért ha netet is akar bele az ember, a legtöbbnél már ott tart, mint akármelyik szolgáltató csomagjával, csak max ingyen beszél flottán belül.
Inkább fizetek kicsit többet, de bármikor az asztalt tudom borogatni, mint előfizető/számlafizetőHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest