Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
8zabi
őstag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a következő mondat: "A kedvezményt 2007. augusztus 1-jétől 2008. június 30-ig veheti igénybe."
- a kedvezményt csak június 30-ig lehet igényelni
- vagy hogy a kedvezmény június 30-án megszűnikköszi a válaszokat
-
8zabi
őstag
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy Domino 5 kártyás csomaghoz igénybe lehet-e venni a Domino NetPlusz internet szolgáltatást az olcsóbb áron, szóval adatforgalom bővítésnek minősül-e? a Domino 5 csomagban benne van a Go!NapiNet
remélem érthető voltam
-
8zabi
őstag
tudom kicsit off, de belinkelném ide is itt
voda-blue számhordozás horror, hátha találkozott már ilyesmivel valaki, minden okos ötletet szívesen fogadok
-
8zabi
őstag
lehetséges, hogy bizonyos helyeken a nagy LTE mánia jegyében eltűntek H+ sugárzók a térképről és a helyükön csak Edge + LTE maradt?
-
8zabi
őstag
az előző hónapban kipróbáltam a korlátlan böngészés opciót, mivel oda volt írva, hogy december 31-ig történő megrendelés esetén a rendelés hónapjában és az azt követőben ingyenes
erre ma jött a számla és ki van számlázva xD
hol lehet számlázással kapcsolatban legeredményesebben, leggyorsabban reklamálni? van egyéb lehetőség a 1430-on kívül?
-
8zabi
őstag
válasz ForRedGlory #54803 üzenetére
igen, online rendeltem és a számla végösszegén látom, hogy kifizettetik velem, nincs semmi jóváírás erre vonatkozólag
-
8zabi
őstag
válasz ForRedGlory #54805 üzenetére
látom nem hiszel az embereknek
itt a számla, jó sok mindent ki kell satírozni
-
8zabi
őstag
szánalom ami itt megy... szerencsére nincs hűségem, megyek innen jó gyorsan
-
8zabi
őstag
van még esély kicsikarni a havi 1000 forint kedvezményt az áremelések miatt, vagy ne is próbálkozzak?
-
8zabi
őstag
előfizetésesek kérhetnek sim kártya cserét ezen az oldalon, ha a régi kártya nem 4G-s?
-
-
-
8zabi
őstag
válasz Mr.Csizmás #75209 üzenetére
Korlátlan böngészés és e-mail opció
lakossági előfizetéshez, mindenkinek, de láttam már üzleti csomaghoz is mint opciót
goop
ez a fajta forgalom már le/feltöltésnek minősül, de olvasd el a részleteket
vannak kivételek, olyan oldalak amik működnek, annak ellenére, hogy nem kéne, de ez nincs leírva sehol, neked kell kipróbálnod
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz Ricardo #78774 üzenetére
úgy kell feltölteni, mint ha kártyás lennél, ugyanazon az oldalon, utána az összeg levásárolható
-
8zabi
őstag
üdv
MoveXS-ről lehetséges váltani Fix-re? ha igen, akkor a Fix mellé az olcsóbb vagy a drágább NetPlusz vásárolható?
-
8zabi
őstag
MoveXS előfizetést váltanék váltanék Domino Fix-re
az univerzális egyenlegen lévő összeggel mi történik ilyenkor? viszem tovább vagy ajánlott levásárolni?
-
8zabi
őstag
mostantól ha valakinek csak net kell, akkor blue mobile: 3GB 2310 forint és utána csak lassítanak
-
8zabi
őstag
én már nem értem ezt az egészet
jelenleg van egy MoveXS csomagom hűség és telefon nélkül meg hozzá egy korlátlan böngészés
velem mi lesz?
-
8zabi
őstag
válasz dragon1993 #86903 üzenetére
köszi, ezt tesztelni fogom én is, mert az őrületbe kerget, hogy egy keresésre perceket kell várni, miközben minden más száguld
-
8zabi
őstag
Helló,
MoveXS-ről váltanék az online felületen 0 perc + 6GB netre, de nem engedi csak a 80 perces csomagot választani. Új előfizetéshez simán választható. Mi lehet az oka? Hűség nincs semmilyen formában.
-
8zabi
őstag
válasz -secret- #95485 üzenetére
Jelenlegi új csomagról van szó: 0 perc + 6GB kombó.
Ezt nem engedi választani, ha váltanék MoveXS-ről.
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz radi8tor #95511 üzenetére
Korlátlan belföldi tematikus adatopciók:
-Korlátlan böngészés és e-mail opció
-Korlátlan közösségi oldalak opció
-Korlátlan navigáció opcióSzerintem mindre vonatkozik a lassítás / kikapcsolás: (Lakossagi_aszf_5a melleklet_díjak_mobil_havidijas_lezart_20180301_rendes.pdf)
"A bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet csomagok esetén a benne foglalt adatmennyiség felhasználását
követően az adatforgalmazás lassításra, vagy leállításra kerül (részletesen lsd. az adott csomag leírásánál). A korlátlan tematikus
adatopciók esetében az Előfizető mobilinternet csomagjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően a csomag feltételeivel
összhangban a korlátlan tematikus adatopciók is csökkentett sebességgel vagy egyáltalán nem használhatóak tovább."[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
az a gáz, hogy aki nem jár fórumra és nem olvasgatja szabadidejében az ászf-et az nem tudja mi a baj, mert egy nyomorult emailt nem tudnak írni az érintetteknek.. és ez nem az EU sara, hanem a Telekomé
egy ilyen mértékű változást illene normálisan, érthetően közölni az ügyfelekkel, akár még meg is magyarázni nekik, hogy miért történik ez velük... már ha kell nekik az ügyfél továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest