- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Ha IPv6 vagy publikus IPv4 címet kap egy telefon mobilneten, akkor mindkét esetben egy port scan megmutatja a nyitott portokat / elérhetők a nyitott portok az internet felől?
Mert ugye privát IPv4 címnél ezek biztos nem igazak, de IPv6 vagy publikus IPv4 esetén? -
zzola
titán
válasz Winne #115789 üzenetére
Próbáltam 11x, de nem megy. Telefonon intéztem mindent, gondolom az ügyintéző mindkettőhöz ugyanazt írta be. Mondjuk 1x kérte csak, hogy adjak meg egy 5 jegyű számot.
Egyszerre váltottam, mert Magenta1-be mentek a kártyák...AZ ügyfélkód az MT azonosítóhoz tartozik, vagy telefonszámhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz zzola #115776 üzenetére
Nekem is 2 volt, uez a sztori, de elsőre róla nyúltam rá szerencsére. Ha rosszat próbáltam volna akkor dobta volna azt, amit írtál. A másik meg egy korábbi váltásom, szintén váltottunk kártyát üzletben, ott helyben egy perc múlva tudtam róla váltani.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zzola
titán
Zene opció: A Telekom Zene opciójával belföldön korlátlanul hallgathatod az Apple Music-ot, a Spotify-t, a Deezer-t és a Tidal-t. Az előfizetés havi díja csak a zenei tartalmak korlátlan lejátszását biztosítja, a zeneszolgáltatások havi díját nem.
YT Music akkor nem játszik? Vagy csak kihagyták...
-
Aaron14
őstag
TV-t boltban is le lehet adni elállás esetén?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
zzola
titán
válasz Winne #115774 üzenetére
Többször beszéltem az ügyfélszolgálattal, egyik-másik nem is értem mit keres ilyen pozícióban egyáltalán. Több probléma is adódott. Az egyik az, hogy itt a 2 új SIM a kezemben, de egyikre sincsen ráírva semmi sem, tehát hogy melyik SIM melyik számhoz tartozik. Ugye aktiválásnál azért ez nem mindegy. A másik probléma pedig a mai SIM kártya csere (az egyik ügyintéző szerint). Lehet nem frissül le ilyen hamar a Telekom rendszere és hiába írom be a jó adatokat, mégsem működik az aktiválás.
Az egyiket közben sikerült aktiválni, a másikat nem. Lehet még várni kell...Nem, nem. Az új SIM kódját adtam meg.
-
Winne
nagyúr
válasz zzola #115771 üzenetére
Az ügyfélkódod lesz a gond akkor. Próbálj meg újat ügyezni a 1414-en azonosítás után, talán adnak. Én is most csináltam meg, Menü 3 2 1 ügyfélkód # pin # majd a szöveg után 1.
A pin kódot nyilván nem olvasod le rosszul, más nem nagyon lehet.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zzola
titán
válasz AnonymusX #115759 üzenetére
Ma bementem Telekom fiókba. Szó nélkül kicserélték a kidobott domino kártyákat újra, ingyen. Most próbáltam végigcsinálni az aktiválási folyamatot, de nem lehet megcsinálni. AZ automata szerint nem jó az ügyfélkód vagy a SIM PIN, pedig mindkettő jó.
Nesze neked Telekom...már most tele a cipőm az egésszel. -
sch_a
addikt
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
-
veterán
válasz sch_a #115766 üzenetére
Ha itthonról egy hazai számot hívsz, akkor a részedről lényegtelen, hogy hol tartózkodik a hívott fél, te annyi költséggel telefonálsz, amennyi itthon lenne, nem minősül külföldi hívásnak.
A hívott fél ez esetben EU-ban van, így neki sincs roaming költsége (kivéve spec esetek, ebbe nem megyek bele telóról). De ha Mozambikban lenne ő, extra költséged akkor sem lenne őt hívva, csak neki jelentene ez roaming díjat."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
válasz sch_a #115766 üzenetére
Tudtommal az unió megszűntette az eu-n belüli roamingot. Ugyan azzal a tarifával lehet telefonálni mint itthon. Amúgy neked nem kötelességed tudni, hogy a hívott szám lokálidan itthon van vagy külföldön, így ha te hívod, akkor neked mindenképpen normál percdíjjal számláznak.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
sch_a
addikt
Sziasztok,
Egy kérdésre nem találok választ. Mobil S díjcsomagom van. Mi van olyankor, ha másik telekomos számot hívok, de a hívott fél külföldön (EU) tartózkodik? Nekem a 35 Ft-os percdíj lenne logikus, de az látom, hogy az egyenlegem nem változik. Létezik, hogy ilyen esetben is percdíj nélkül hívom? -
V.Stryker
nagyúr
Apple Watch-ot lehet venni 20 havi részletre?
Vagy legalábbis a Cellurart engedné,de a simát nem.[ Szerkesztve ]
-
-
Winne
nagyúr
-
AnonymusX
senior tag
válasz zzola #115758 üzenetére
Ezek olyan folyamatok, amelyek be vannak égetve. Egy-egy eset kedvéért nem lehet csak úgy belenyúlni az automatikus folyamatba, ami nem igényel emberi beavatkozást, ha már el lett indítva.
Azért is kell az előfizető direkt közbenjárása, hogy ő maga tudja megejteni, amikor neki kényelmes, így elkerülve az előfizetői irritációt.
Persze lehetne más is a folyamat: pl. akkor aktiválódjon a SIM, amikor a futárszolgálat kézbesített állapotot jelez vissza a T-nek. Ekkor meg a futárszolgálat rendszerére hagyatkozna a T és nem mellesleg, lehet akkor vágná le a T a dominós SIM-et mikor épp beszélsz rajta.
Nem véletlenül lett kitalálva a rendszer úgy ahogy. Neked peched volt, mert az ügyintéző nem tájékoztatott pontosan a csere menetéről. Kíváncsi vagyok, mit mondott volna, ha közlöd vele, hogy ki akarod dobni a domino SIM-eket.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz AnonymusX #115757 üzenetére
Nem érted, amit írtam.
Ha kivárom a 15 napot, akkor tudják ativálni, ha nem, akkor menjek be személyes, kérjek egy Domino kártya cserét, majd hívás indítással aktiváljam az új SIM-et.
A Domino kártya csere előfizetésre váltás esetén nem is volt kérdés.De persze értem, amit írtál.
Be kell mennem akkor.[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz zzola #115756 üzenetére
14 nap az elállás online rendelés esetén, ezért a 15 nap. Illetve, ha nem is érkezne meg, elég az idő a jelzésre (ugye ezért is nem küldik aktiválva, hisz ha esetleg eltűnne a kártya, akkor azzal valaki szép kis havidíjat hozhatna össze neked).
A kártyacsere pedig a Telekom rendszere miatt kell. Más az előfizetős és más a feltöltős SIM.
-
btudos
nagyúr
válasz zzola #115752 üzenetére
Nem gyűjtögetni kell, de azért legalább addig, amíg megbizonyosodsz arról, hogy valóban élnek az új kártyák, célszerű megtartani a régieket.
Az előfizetés onnantól él, hogy a Domino kártyáról indítva kezdeményezed az aktiválást, addig a régi SIM és a Domino konstrukció él, attól függetlenül, hogy Telekom fiókban ott vannak-e vagy nem. Az üzletben is ezt fogják csinálni, csak ehhez egy-egy kártyacserét kell majd csinálni, hogy legyen miről beaktiválni az új, már kiküldött SIM-eket.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
zzola
titán
Átváltottam 2 Dominot előfizetésre. Telefonban azt az információt kaptam, hogy küldik az új SIM kártyákat, teendőm nincsen! Na én nyugodt szívvel kicsaptam a kukába a régieket.
Ma megjött a 2 új SIM és természetesen a régiekről kellene aktiválni az újakat!
Telefonon nem tudnak segíteni, fáradjak be egy Telekom fiókba.
Hogy sz@rnának sünt! Ez valami kib@szott vicc vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
A hűség lejàrta előtt hány hónappal lehet újra készüléket venni?
-
-
lord_m
senior tag
válasz AnonymusX #115733 üzenetére
Köszi, megnéztem, házhoz kértem, GLS 1+rendelés azonosító alapján ma hajnalban( 5:30) még a Csomagelosztó központba érkezett (Alsónémedi). Ez a legfrissebb adat.
Tehát még nem írja, hogy kézbesítés alatt. Remélem, szombaton nem kézbesítenek, max akkor hétfőn.
Pedig eddig GLS mindig szokott emailt küldeni...
Köszi a többieknek is, majd figyelem azért a mai nap folyamán!
[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
A megrendelt mobil a Telekom oldalán "Szállítás alatt" van tegnap óta, mai kézbesítést ír 9-17h-ig.
Viszont az utolsó email, melyet kaptam "Szállításra vár"-ról szól. Azóta sem a futárcég, sem a Telekom nem küldött újabbat, sem a beállított SMS értesítést...
Fentiek ellenére várható tényleg, hogy ma megérkezik, ahogy írják?
-
Aaron14
őstag
Holnap jon a TV-m, a HDT hozza. Van valakinek tapasztalata veluk? Mobil elofizetesem melle rendeltem, igy remelem nem off topik. 😅
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
AnonymusX
senior tag
válasz Karcub #115728 üzenetére
Nem a Magenta 1 miatt van korlátlan beszéd és mobilinterneted, hanem mert olyan díjcsomagod van.
Másik telefonszámot akkor vonhatsz be Magenta 1-be, ha a neveden van és akkor is -30% kedvezmény a havidíjból, illetve dupla net jár nem korlátlan beszélgetés és net.
Arra ugyanúgy megfelelő díjcsomag kell (ha csak egymás között kell korlátlan beszélgetés, akkor arra ott a családi mobil opció akár domino mellé is, de ha hálózaton belül korlátlan csomagban van a másik szám, akkor felesleges).
[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
helló! Magenta 1-ben vagyok jelenleg, ugye ez korlátlan beszéd meg mobilinternet stb. A kérdés az lenne, hogy más telefonszámot nem tudok becsatlakoztatni, hogy azon a számon is korlátlan beszéd és mobilinternet legyen?
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #115722 üzenetére
Mint írtam, ha úgy van a jogszabály akkor egyetértek. Viszont eddig csak "szerintem, gondolom, úgy kéne, ha mondjuk" elmélkedések vannak, attól még nem biztos ténylegesen úgy van a jogszabály. Az is kérdés, akinek ez fontos, az írt a futárcégnek változtassanak, hogy ilyen igény lenne? Mert többet érne ennél a fórumnál.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz #86564352 #115719 üzenetére
Gondolom az meg van határozva, hogy ez az ügyvédes/közjegyzős meghatalmazás mire hatalmaz fel, tehát ha mondjuk úgy van a jogszabályban lefektetve, hogy kvázi "teljhatalmat" kapsz a meghatalmazótól, akkor nincs miről beszélni. Az mindenre, és mindenkire vonatkozik, még a GLS-re is.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
balint82
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy HUAWEI NOVA 5T lesz esetleg még készleten.
Google Pixel 4a
-
zebede
őstag
Azt lehet tudni, hogy amikor előleget kér a tékom, azt milyen részletekben írja jóvá, vagy ez teljesen hektikus?
-
törölt tag
válasz hangyász2 #115705 üzenetére
Figyi én csak leírtam függetlenül a meghatalmazás dologtól H-V 0-24-ben át lehet venni a cuccot több helyen, tehát nem megoldhatatlan feladat. Bevásárolni, városközpontba, benzinkútra, újságoshoz csak jár az ember egyébként is.
Azzal is egyetértettem veled, hogy az ügyvédes pecsétest jó lenne ha elfogadnák, ugyanakkor neked el kell fogadnod a vásárlási feltételeket és senkit nem érdekel hogy te olyan elfoglalt ember vagy H-V 0-24-ben nem tudsz elmenni érte, az se olcsójános vagy az ajándékot magad postázni stb.
Ezen a ponton túl minden közgazdasági és jogász elmélkedésed csak fárasztó rizsa. Most is meg akarod magyarázni a vásárlási feltétel szerinted miért nem jogszerű. Én sem vagyok jogász, de ha megmutatod a jogszabályt, hogy a futárcég köteles meghatalmazás alapján bárkinek odaadni, akkor igazat adok neked.
Az is kiderült neked nem probléma van ügyvéded, családtagod ráér elmenni átvenni, akkor mégis problémázol rajta sok hsz-en keresztül. Akkor ki ragadt le kinél? -
Lackooo84
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #115717 üzenetére
Nem csak neked. Szerintem nekem több is volt.
The Truth is out there...
-
Nikaré
őstag
válasz kovacsmi_74 #115715 üzenetére
Megnézem majd ezt a VoLTE állítási lehetőséget.
Danke! -
Nikaré
őstag
válasz kovacsmi_74 #115713 üzenetére
Jó a logikád, de nem régi készülékek. Ezért nem értem.
Volt repülő mód, újra indítás és mégsem jön értesítő sms. Nem értem. -
Nikaré
őstag
válasz kovacsmi_74 #115711 üzenetére
Családban 3 kártyát bíztak rám, hogy kapcsolgassam de egyikre sem érkezik sms.
-
Nikaré
őstag
Úgy legyen!
Csak valahogy most tűnt fel így az "i" re bökve.
Előtte nekem is az maradt meg a bekapcsolástól számított 24h.
Oké, köszi a válaszokat!
Thx -
Nikaré
őstag
Srácok!
Ez a dominó 30/300 kedvezmény már csak az adott nap éjfélig használható fel? -
hangyász2
aktív tag
válasz #86564352 #115704 üzenetére
Látod, nem is nagyon olvasol, csak írsz. A kérdéseidre mind már korábban válaszoltam.
Egyébként meg a vásárlási feltételeik nem mindig vannak összhangban a jogszabályokkal, kaptak is már bírságot többször is. Nem vagyok jogász, de szerintem ez is necces, ptk. stb.. Szóval nem kell mindig mindent elfogadni, főleg, ha nem jogszerű. És egyébként most nem én voltam az érintett, csak helyeseltem a múltbéli tapasztalataim alapján.
És mivel már jóban vagyunk a GLS-futárral - ahogy ezt is írtam már -, nekem ez már nem is lesz probléma. Viszont most nem is rólam volt szó, ezért nehezen érthető, hogy ragadtál le nálam.. -
törölt tag
válasz hangyász2 #115703 üzenetére
Nem vontam le semmilyen következtetést. Hogy szerintem az ügyvédi pecsétest elfogadhatná a futár, hogy szerintem az jogos kifogás lenne a kényelemért, az csak az én véleményem volt. Megnézve a feltételeket, hogy írják a futárok nem fogadnak el semmilyen meghatalmazást, az pedig vásárlási feltétel. Ehhez joguk van, ez a szabály, nekem ezzel nincs problémám, elfogadom a magánvéleményem ellenére is. Ahogy a Mekiben is elfogadom nincs abrosz teríték ezüst evőeszköz. Te nem vagy képes felfogni a vásárlási feltételeket és rizsázol ezerrel hogy miért nem jó úgy neked. Mi változik attól itt rizsázol rajta ennyi ideig? Azt hittem nem vagy időmilliomos. Ha ilyen gyakran rendelsz tőlük, hogy ez ilyen fontos kérdés, nekik és a futároknak írtál már ilyen igényed lenne? Vagy csak a topikot fárasztod ezzel?
-
hangyász2
aktív tag
válasz #86564352 #115701 üzenetére
Csak azt az egyet áruld már el, hogy a " nem fogadnak el semmilyen meghatalmazást " részből mégis hogy vontad le azt a következtetést, hogy a pecsétest elfogadhatnák.
Egyébként nem is teszik. Az a bajod, hogy állandóan az én magatartásomat akarod megmagyarázni, holott a fenti az alapprobléma, amit te ismertél el, hogy jogos kifogás. A többi rizsa.
Majd akkor gyere vissza szerintem, ha saját magadat tudod értelmezni. Az egészbe kár volt belekezdened, előtted mindenki pontosan értette, miről van szó, max. nem egy véleményen voltunk. De te ezt sem tudtad megugrani.blackmajesty
Nem a GLS, ők elfogadnák, csak nem tehetik. Az ellenjegyzett meghatalmazáson ott vannak az adatok (hitelesen, ez a célja), és meghatalmazottól elkérheti bemutatásra az igazolványát, ugyanúgy, mint a megrendelőét elkérhetné.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz hangyász2 #115690 üzenetére
Mint te is írtad, Telekom üzletben elfogadják az ügyvédi/közjegyzői meghatalmazást. Az, hogy a GLS nem fogadja el, az valószínű, hogy nem a Telekom sara, hanem a GLS-é.
Egyébként valószínű, hogy azért nem fogadja el a futárszolglatok, mert a meghatalmazást csatolni kell a szerződéshez, hogy egy reklamációnál legyen nyoma, hogy nem te vetted át, hanem más, és azt a meghatalmazást te adtad neki, és ez a futárszolgálatnál nem megoldható. Mivel nincs náluk fénymásoló, ahol aláírsz, az nem képes fotót csatolni, az meg nem megoldás, hogy a telefonjával lefotózza, mert az meg GDPR miatt nem lehet.
Telefonon meg tudod rendelni, d ott nem is tudja a személyidet elkérni, megnézni, hogy tényleg TE vagy az. Ezért ezt átvételkor a futárnál/Pick Pack ponton/üzletben tudják leellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hangyász2 #115700 üzenetére
Félrebeszélsz. Segítek a szövegértelmezésben: Szerintem az ügyvédeset, pecsétest elfogadhatnák mert azzal szerintem probléma esetén minden szereplő védve (cég, futár, megrendelő, átvevő), viszont szerintem a cégnek is joga van a saját feltételei alapján árulni, ha ez valakinek nem tetszik nem muszáj ott vásárolni, ha neked kevés a számos H-V 0-24 kínált lehetőség az átvételre. Ennyi. Te találsz ki minden kifogást, filozófiát a kapitalizmusról te vagy a világ közepe mindenki igazodjon hozzád címszóval, ami már elég unalmas így befejezhetnénk. Olvasd el a vásárlási feltételeket, ha nem tetszik rendelj máshol, ez ilyen egyszerű. Feleslegesen passzolgatunk itt, ki lett vesézve bőven, engedjük el a témát még offban is túl sok volt ez már.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Digitális Állampolgárság Program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest