- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Készülékcsere miatt elhagyom eme remek kis csapatot, minden jót!
Esetleg ha kell valakinek egy kifejezetten jó állapotban lévő Grand X, keressen privátban!
Hibái vannak, de nem vészesek, esetleg alkatrésznek is kiválló lehet.Üdvözlettel:
T
-
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Eltelt 5 nap, és eddig minden rendben.
Nincs fagyás, nem felejti el a beállításokat a készülék.
Amit még tudni kell, hogy a wifi nincs folyamatosan bekapcsolva, csak ha kell.Üdvözlettel:
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Mint emlitettem nemrégiben, sikerült törölnöm/letiltanom néhány gyári alkalmazást.
Itt vannak a screenshot-ok az app-okról. Azóta nincs képernyőfagyásom, és úgy tűnik a rendszer képes megjegyezni a csengő, illetve értesítő hangokat. Persze kell néhány nap, hogy biztos legyek, de egyenlőre jónak tűnik. Hátha segít, hátha valami app okozza.Üdvözlettel:
T
----------
Linkesítettem őket, a többi posztot pedig töröltem. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre! A minap szórakoztam a telefon beállításaival, és meglepődve tapasztaltam, hogy a gyárilag telepített alkalmazásokat le lehet törölni! Ezt idáig nem sikerült eszközölnöm, mindenestre dícséretes!
Nincs rootolva a telefonom, szóval nem tudom mi történt!Valaki esetleg tapasztalt ilyet? Vagy lehetett mindíg is törölni?
Lehet hogy én siklottam el felette ...
Üdvözlettel:
J
-
Tigryss76
tag
válasz
Ed3r_X_ #19152 üzenetére
Pontosan! Bár az egyémnél visszabutították B06-ról B04-re. Majd pár nap múlva ugye szólt, hogy frissítsek.
Valamivel jobb lett, de már nincs kedvem tépni a szám. Képtelen megjegyezni bármilyen egyéni beállítást. Értsd pl. értesítési és csengő hangok ... de már megint kezdem ... uhh ... Bocsánat. -
Tigryss76
tag
Bocsánat, eszembe jutott még valami. Néhány napja a telefon az első reggeli bejövő hívásomat automatikusan kihangosítva adja be. It's a feature?
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Számomra ismeretlen jelenségre lettem figyelmes a minap.
Elővettem a telefont, hogy hívást kezdeményezek. Megnyomtam a képernyőfeloldást, és miután feloldott, teljes sötétség fogadott. Az értesítősáv megvolt, és aktív is volt, tehát lehúzhattam, stb. A képernyő többi része viszont csak sötétséget mutatott. Kikapcsoló gomb segítségével lockscreen, majd vissza felold, hátha. De nem. Így csak a telefon újraindítása orvosolta a problémát. Ez mi lehet? Mi okozhatja?Köszi!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Nekem is megvan még! Néha csinál ezt azt, de már leírni sem érdemes.
Viszont!
Most van egy olyan jelenség, hogy ha Viber üzenetet kapok, az megjön sms-nek is!
Ez miért van? Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném!
További balesetmentes használatot!
T
-
Tigryss76
tag
Ejj, megint kezdődik, pedig már úgy örültem. Tegnap este repülőgép üzemmódba raktam a telefont úgy, hogy előtte még az adatkommunikációt is külön letiltottam. Mostanábban így csinálom. 68%-on állt. Ám reggelre enni kért a lelkem, 4%-os szintet mutatva. Megnéztem, hogy mi van a task-ban, kizárólag a Gmail futott. Elképzelhető, hogy a Gmail kétségbeesve kereste a lehetőségét, hogy adatfolyamhoz jusson, és ez merítette? Vagy?
Azon már nem lepődöm meg, hogy megint kezdi elfelejteni a beállított csengőhangokat is. -
Tigryss76
tag
válasz
Keeperv85 #18352 üzenetére
Sziasztok!
Én régebben írtam, hogy nekem is így történt a dolog! Visszarakták a B04-et! Azóta megjöttek a frissítések, és nincs különösebb baja. A hangminőség már rendben! Egy cimborám, aki fejleszt iOs-ra és Android-ra is, mondta, hogy nem lehetetlen, ha egynémely app beleszól a hangminőségbe, illetve a rendszer beragadt funkciói is előidézhetnek ilyen problémákat. Tekintettel arra, hogy azóta rendben van, nem tartom kizártnak ezt az eshetőséget. Mi a véleményetek? Én nem értek hozzá ilyen mélyrehatóan!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Dead Trigger 2 szépen hasít, ha valaki néha egy kis kikapcsolódásra vágyik!
Üdv.:
T
-
Tigryss76
tag
válasz
sziluboy #18028 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor nem egyedi a probléma! Egyébiránt a szervizes történetemben rosszul írtam a szoftververziókat! Helyesen: B03, B04. Nem tudom honnan vettem a B06-ot ... Bocsánat. Csak azért derült ki, mert most megint kaptam egy szoftverupdate-et, de továbbra is B04. Gondolom most ellenőrzött a rendszer a szerviz óta, és ez még a régi update.
Én meg pont a g+-t használ(nám)om csak ... Na de sebaj, ez a legkevesebb.
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
A google+ az senkinek nem működik? Pár másodperc múlva szó nélkül kilép.
Egyébiránt a merülési anomáliáim is megszűntek a szerviz után.
Ha valaki tud valami ötletet a g+ működésre bírására, ne legyen rest!
Előre is köszi!
T
-
Tigryss76
tag
Üdvözletem!
Nagyjából egy héttel ezelőtt voltam a T-nél, a telefon problémáim miatt. Végül a Mom Park-ban lévő egységhez jutottam el, ahol is egy értelmes, idősebb szervizes fogadott. Miután ecseteltem a problémákat a készülékkel kapcsolatosan, közölte, hogy újrahúzzák a szoftvert, ez szokott segíteni. Mivel már felkészülten érkeztem, – értsd biztonsági mentések elraktározva – így neki is vágtak. Mindösszesen negyed óra eltelltével megjött az úriember, közölte, hogy sikeres volt, és még az adataim sem vesztek el. Megkért hogy teszteljem, és adott egy papírt, hogy mit csinált. Így ha gondom adódna, ez a lépés a következőkben kihagyható a szervizes részéről.
Azóta érkezett egy frissítés, gondolom a B04-et rakhatták rá vissza, sajnos ezt nem néztem, mikor átvettem.
Most B06. A problémák megszüntek. De tényleg, meglepődtem. Leszedtem a regpont is, – egy itt elhangzó hozzászólás hatására, amiért köszönet – és nincs képernyőfagyásom. Kopp-kopp. A WiFi-t nem felejti. A hang is jó, már hallanak a vonal másik végén. Eddig úgy tűnik a csengő, és különböző értesítési hangokat is megjegyezte a készülék.Remélem így is marad!
Maradok tisztelettel:
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem jártam erre, kérdésem lenne.
A telefon cseréjével most mi a legfrissebb információ, tekintettel arra, hogy már nem kapható?Visszavinném ma, vagy holnap – allee – hogy tudnak-e valamit kezdeni az eszközzel.
Tudatosan nem telefont írok, mert telefonálni tudok vele a legkevésbé.
No de a hibák:– Telefonáláskor hol hallanak, hol nem, mindenféle statikus zajt, hordóból beszélést, elhalkulást, torzított
hangot emlegetnek az érintettek. Egyre többen.
– Wifi hálozatokat nem jegyzi meg.
– Csengőhangokra szintén ez jellemző.
– Random nem tudok netezni, wifi és 3G is elérhető, ettől függetlenül csak kikapcsolás, bekapcsolás segít.
– Szintén véletlenszerűen rohamos merülésbe kezd, volt úgy hogy 1 óra alatt lemerült 80%-ról 14%-ra.Szóval ezt már nem.
Tapasztalatok? Mind cserével, mind az allee-s T hozzáállásával kapcsolatban érdekelnének! Illetve cserekészülék lehetőségek!
Előre is köszönöm:
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Most ovastam a Blade Super tesztet. Szent meggyőződésem, hogy valaki, vagy valakik a ZTE berkein belül direkt hibás döntéseket hoznak, hogy lejárassák a céget. Másra nem tudok gondolni.
HD kijelzős telefon nem tud HD-t lejátszani? Nem lesz rá JB? Te jó ég! (És még sorolhatnám.) Azt megértem, hogy a mi Inteles telefonunk egy kisérlet volt, és pont telibesz@rják a support-ot – pedig igény volna rá – de könyörgöm, ilyet épp gondolkodású emberek nem tesznek.
Én magam úgy döntöttem, hogy nem támogatok többet egy ilyen elfuserált céget. Nyilván nem ők az egyetlen. De úgy tűnik megint előjött az olcsó húsnak híg a leve effektus! Az én hibám, hogy így döntöttem, de tanultam belőle. Kár hogy eladni sem tudom, mert kinek kéne egy hibákkal teli telefon?Megtanultam a leckét. Bocsánat, de ki kellett írnom magamból a csalódottságomat.
T
-
Tigryss76
tag
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Mostanában – néhány napja, hete – az a gondom, hogy ha elhagyom az otthoni, vagy munkahelyi wi-fi hatósugarát, a készülék nem hajlandó visszakapcsolni azt, miután újra a hatósugarába érek.
Beállítások/Wifi/Speciális – Tartsa bekapcsolva a Wi-Fit alvás közben: Mindíg
Regpon wifi KeepAlive: Mindkét lehetőségnél pipa
Bár itt megjegyzem, mikor belépek az alkalmazásba, akkor inicializálás van, és utána kerül "run" állapotba az app.
Szóval ez miért lehet? Üti egymást a két beállítás? Ha nem használok Regpon-t, akkor pedig fagyás van.
Van ötletetek?
Előre is köszi!
T
-
Tigryss76
tag
válasz
gyuribácsi88 #15796 üzenetére
December 1-ikei. 1,5 nap. Néhány perc telefon, 1,5 óra zene, 30 perc net.
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Továbbra is van képernyőfagyás a wifi/3G csatlakozás váltások között, így marad a "regpon". Viszont nem kell újraindítani a telefont, ha 3G-t akar valaki használni, – miután elhagyta a wifi hatótávot – szóval végülis jobb lett. Nincs panasz a beszédminőségre senkitől, és jobb lett az érzékenység is a képernyőn. Ezek a tapasztalataim.
Üdv.:
T
-
Tigryss76
tag
Lezúztam a "regpon"-t, kíváncsi leszek, lesz-e fagyás ... Eddig minden más remeknek tűnik ...
-
Tigryss76
tag
De most komolyan. Teljesen gyári minden. Soha nem root-oltam, meg semmi, és akkor nekem mé' nem megy a frissítés ... Ejj, de szomorú tudok ilyenkor lenni ...
No, mindegy ... Várok ...
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Gond nélkül lejött a frissítés, de az újraindítást követően nekem is dobott egy hátast a kis robot.
Még az a szerencse, hogy egy teljes kikapcs után visszakaptam a rendszert. A frissítés nem sikerült, de legalább van telefon. Remélem javítják a problémát.Üdv:
T
-
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Több mint egy hete használom a Regpon wifi ... app-ot, és amellett hogy nincs képernyőfagyás, a wifi-3g váltásoknál sem jön elő a hiba, miszerint 3g használathoz újra kéne indítani a telefont. (Régebben írtam erről.)
Valamint levegőspray-vel kifujtam a mikrofont, így úgy tűnik, mindenki remekül hall. Lehet hogy könnyen kosozolódik ...
Összefoglalva minden rendben. Nekem 2 mp késésem nincs, vagy én még annál is lassabb vagyok ...Üdvözlettel:
T
-
Tigryss76
tag
Köszi a választ, akkor kipróbálom ma így is, hátha ez volt a gond. Kiváncsi leszek, megoldja-e a fagyás problémát, ugyanis valami különös oknál fogva ezek egyre sűrűbben jelentkeznek. Nem értem, hónapok óta nincs semmi új dolog telepítve.
Köszi mégegyszer!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam a Regpon wifi appot, és 44%-ról reggelre remerült a telefon repülő üzemmódban. Csak az első lehetőséget pipáltam ki, a másodikat nem. Ez lehetett a baj?
Köszi a válaszokat!
T
Ezt szerettem volna ékesebb nyelven is leírni, de kidobott időtúllépés miatt a rendszer ...
-
Tigryss76
tag
válasz
k_imre #12545 üzenetére
Üdvözlet!
Nos hát akkor nem lettünk okosabbak, tekintettel arra, hogy én B04 gyári szoftvert használok, és a Reboot sincs meg, hogy az meg mi ...
Mindenesetre kellemetlen.
Valamint ha belépek a wifi menübe, hajlamos kérni azt a jelszót, amelyik wifi hálózaton éppen vagyok.
Persze ha nem írom be, és kilépek, akkor már hipp-hopp, nincs is wifi kapcsolatom.
Remek.
Mindezek mellett egy igen kellemes kis készülék ez továbbra is.Minden jót!
T
-
Tigryss76
tag
Ööö ... esetleg valaki találkozott már a fent említett problémával ... [link]
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Ha wifi hatótávon kívül esik a készülék, a la' rákapcsolódik a 3G hálózatra, akkor nem érhető el a net semmiféle böngészőből, nincs térkép, mail stb. És így gyakran a wifi-re sem tud visszakapcsolódni magától.
Egy újraindítás után viszont semmi probléma nincs, működik a 3G-n is a net.
Mi lehetene a megoldás? Persze az újraindításon kívül ...Beállítások:
– Wifi:
Tartsa bekapcsolva ... : Mindig
– Mobilhálózatoknál:
Adatok engedélyezése: pipa
APN: T-Mobile H (wnw)Ezen kívül nem tudom, kelhet-e még valami ...
Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
válasz
atillaahun #9806 üzenetére
+1
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Csatlakozom:
Vásárlás dátuma: 2012/12/03
S/N: 321722952391Heti egy lockscreen fagyás.
Köszi!
T
-
Tigryss76
tag
Szia!
Feltettem a Ring extendedet, és ahogy a sound settingsre nyomok, már lép is ki "A(z) Beállítások alkalmazás sajnos leállt." üzenettel ... Megpróbálom megint a Zedge-t ...
Köszi!
J
Úúúúú! Istenkirálycsászárfáraó vagy! Már beenged a hangmenü! Ha beállítom ez alatt, akkor a zedge már törölhető ugye?
Köszi!
T
-
Tigryss76
tag
Szia!
Köszi a segítséget, de sajnos nem működött. Nekem az értesítési hangokkal van bajom, a Zedge alatt meg nem találtam ilyen lehetőséget, valamint a saját csengőhangjaimat nem látta az alkalmazás. A notificaton alatt van valami gebasz, mert pl. az "Audio Customizer" sem látja, értsd üres a notification mező, ellenben csengőhangot állíthatok, valamint a gmail alatt is emiatt produkál leállást. Összefoglalva: hang menű leáll ha be próbálok lépni, Audio Customizer kilép, ha notification hangot próbálok állítani, gmail, ha meg akarom változtatni néma helyett az értesítést kilép. "Láma módban" kitörölhettem valamit, bár nem emlékszem.
Nincs más választásom, mint a gyári adatok visszaállítása. Azért egy óra alatt csak végzek a visszaállítással. Ha csak nincs valakinek más ötlete.Húú, mindenkinek köszönöm, aki végigolvasta ...
Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
Na addig bohóckodtam, míg a következő történt:
Ha belépek a Beállításokba, és belépnék a Hang menübe, akkor közli a droid, hogy a Beállítások alkalmazás leállt. Ugyanez történik, ha a Gmail-ban szeretném állítani az értesítési hangot. Az is leáll.
Az SMS-en belül be tudom állítani, valamint névjegyhez is tudok rendelni csengőhangot, a névjegy alkalmazás alatt. Az már más kérdés, hogy most vajon megjegyzi-e?Van valami ötlete valakinek, hogy tudnám életre lehelni a Hang menüt?
Köze lehet hozzá, hogy nem androidon, hanem a Telepített Total Commanderen keresztül mutattam meg a csengőhangot a Hang menüben? Merthogy azóta csinálja, ezért gondolnám.
Köszi!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Több mint egy hónap távlatából remek kis telefon ez. A képernyőzár fagyás nálam is játszik, – lezárt képernyő only – hetente egyszer-kétszer, de nem zavar. Néha engem is rosszul hallanak, úgy tűnik, nem mindegy hogy tartom a telefont, mert ha eltalálom, akkor jó. Esetleg arra gondoltam, hogy az első pár másodpercben jelentkezik ez az anomália, majd elmúlik. Nem tudom, rejtély.
Viszont tovvábbra sem értem, miért nem jegyzi meg az értesítési, és csengőhangokat. Valaki le tudná írni az elérési útvonalakat? Hátha én raktam a dolgokat valami "nemszeretem" helyre!Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
válasz
heidricha #6086 üzenetére
Helló!
GPS problémám nincs, kés a vajban.
Én már az előző telefonom – Optimus One – óta hetente kikapcsolom egyszer a telefont, semmi gondom vele.Más:
Kezdő androidosok miért egyből root-al indítanak? Csak kérdezem ... Ilyen kötözködös hangulatom van na ...Megint más:
Csak a kijelző érzéketlenséggel találkozom – képernyőzár alatt – néha, de türelemmel megoldódik a dolog, nem kell újraindítani.Imádom, tisztelem, becsülöm. Ennyi pénzért a hülyének is megéri, nem hogy nekem.
Három hete használom, nem tudok semmi rosszat mondani ... ja de, néha hajlamos elfelejteni az adott személyhez tartozó csengőhangot, aztán magától visszarakja, na ezt nem értem, de veszem a fáradtságot, és ránézek a kijelzőre, hogy ki keres ... szóval annyira nem b@sztat, inkább csak érdekes ...
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Ha kikapcsolom a wi-fi értesítéseket, akkor ettől fügettlenül ha ránézek, hogy van-e elérhető wi-fi, gondolom mutatni fogja a vas nemdebár? Zene közben nem jó, mikor becsiporog, hogy wi-fi hálózatot talált.
Jut eszembe zene, mióta felraktam az egyébként régebben is használt Mort Playert, jóval súlyosabb lett a hangja. Tegnap majdnem letépte a fejem ...Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
válasz
ggeleven #5057 üzenetére
Hát akkor nekem valami idő örvénybe keveredett a gépem, hogy már előre tudtam, de senki nem hitt nekem!
No de hogy a tapasztalataimról is beszámoljak, nemegész két nap után.
Pazar kijelző, gyors, akadásmentes rendszer. Gyerekjáték testreszabni, bár van egy két furcsaság a 2.3 rendszer után. Egyszer csinált olyat, hogy kivettem a zsebemből, és pin kódot kért, de ezt betudom a mozgáskultúrámnak. Azt viszont kevésbé, hogy ezután pár másodpercig nem reagált a kijelző.
Ha a csengőhangok, és értesítési hangok az SD kártyán vannak, hajlamos alvó módban elfelejteni, ellenben úgy tűnik, ha a telefon adattárában van, akkor nem áll fent a probléma. Persze lehet hogy a 4.0 már ilyen, és ez nem a telefon működésének köszönhető. Jut eszembe alvó mód, nekm nagyjából 3 %-ot esik egy éjszaka alatt, ami eddigi tapasztalataim alapján nem lóg ki a sorból. Tehát akinek merülési problémák adódnak alvó módban, majdnem biztos valami feltelepített alkalmazás hibájából fakad, de ezt már jelezték a delikvenseknek, ha jól rémlik.
Szokták kérdezni a micro SD típusát, ki milyet használ: Madaras Tesco-ban 2 500-ért vettem class 6-os 8 GB-os Samsungot. Villámgyors, teszi a dolgát.
A képernyő érzékenységét valóban szokni kell, én Optimus One után nem mondanék semmit, ott egy plasztikot kellett simogatni, itt meg ugye üvegfelületről beszélünk.Nos egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Az biztos, kategóriájában verhetetlen, most még ... de hát a mai világban soha nem lehetünk naprakészek hardverek tekintetében ... ami nem is olyan nagy baj ...Üdvözlettel:
T
-
Tigryss76
tag
Helló!
Megvan a vas! Csak ámulok és bámulok! Még ismerkedünk, majd beszámolok.
T
-
Tigryss76
tag
Helló!
Arcane Legends megy rajta?
És a Mort Player?Köszi!
T
-
Tigryss76
tag
válasz
atillaahun #4837 üzenetére
Helló!
Hát ez különös, mert én minden nap néztem, és most változott.
Bekerült az akciós listába, mert ugye eddig a készülékeknél lehetett külön kiválasztani.
Nekem, hogy nem vártam meg az előfizetés lejártát, előőte 44 környékén lett volna, így pedig elhozhattam 39 500 környékén. Mozaik S díjcsomagra vettem. Nem tudom számít-e ... -
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Olcsóbb lett a készülék:
[link]Most érdemes vásárolni. És hogy jó példával járjak elő, én megtettem.
Hétfőn érkezik. -
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Olvasom már egy ideje ezt az 1-2 mp késés dolgot. Az én telefonom, egy Optimus One ezt csinálja, mióta megvettem. Én annak idején betudtam annak, hogy az Android rendszer ilyen és kész. Akkor most nem?
Végül is mindegy, soha nem zavart, csak meg kellett szokni.Üdv.:
T
-
Tigryss76
tag
Helló!
Igen, egyről beszélünk, de nem gondolnám, hogy egy ilyen műveletet csupán root segítségével eszközölhetnék. Vagy csak félre értem a My Backup root elnevezést ...
Bődületes nagy butaság lenne. Ezt az LG Suite dolgot akkor megerőszakolom valahogy, hogy jó legyen.
No azt én sem tudom, hogy az Astro az tartalmat, illetve beállításokat is ment-e ... Valaki esetleg?
Tehát ha jól gondolom, nincs olyan stuff, ami mindent begyúr egy file-ba, amiből később újra vissza lehet rakni.Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha csinálok Astro-val egy backupot, valamint szinkronizálok egy google-t, akkor az elég, hogy átköltözzek a telefonra, ha megvettem? Vagy van valami "egyszerűbb" lehetőség, ami mindent átránt egyben egy helyre, majd onnan vissza lehet szipkázni az új telefonra?
Egy Optimus One-ról költöznék hamarosan, ha minden jól megy.Ha már itt tartunk, valahol lehet bekapcsolt állapotban nyúzni a vasat Budapest VI. kerületében?
Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
válasz
philoxenia #2284 üzenetére
Hát Optimus One után biztos jobb lesz, bár azt sem karcoltam rommá ...
Bár még várnom kell egy csöppet, de rendelést fogok elkövetni, úgy érzem ... -
Tigryss76
tag
Helló!
Nekem még engedi a rendelést ...
Visszatérve a kérdésemre esetleg? A kijelző "üvege" érdekelne, milyen minőségű?Köszi!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot bőszen, mert egyre inkább egy ilyen készülék megvásárlását tervezem.
Viszont lenne pár kérdésem:
– Támogatottság tekintetében milyen a ZTE? (Pl.: Rádiót javítják hamarosan, stb.)
– A kijelzőt üvegfelület védi? (Megtapogattam egy T-ben, de már nem emlékszem)Egy Optimus One-ról váltanék. Ott pl. egy kemény plasztik volt a kijelzőn, amit sikeresen megkarcoltam, de a mindennapi használatban nem látható semmi az ég világon. Szóval itt kényesebb a felület, ezért van ez a fólia mizéria?
Köszönettel:
T
-
Tigryss76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged