- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Csak érdeklődöm, higy akiknek gps problémái vannak azok nem kapcsolgatják ki be a gps-t? Mert nem arra van tervezve...
-
junkpod
veterán
Bocs hogy belevau, de aki samut vesz az tuti színvak, mert nem látja, hogy fehér szín nincs is a kijelzőn csak világoszöld
ingyen se kéne az a zöldben úszó kijelző...
-
junkpod
veterán
A végére csak egyetértünk, az elejétől kezdve mondom, hogy a kommersz csipek között nincs különbség, és milla alatt mind egyforma. A navigálás minősége sem a csiptől sem a programtól nem függ csak a térkép adatbázistól.
Egyébként pedig igo hivatalosan is van noname 25eFt készüléken már. -
junkpod
veterán
nem értem mi a gond. sima virágbolti 3betűs, tehát sem a kezelhetőséggel, sem a dizájnnal nem lehet gond, a hardver alap 5 incses lcd-s wince 5.0. Szerintem nagyjából mind ilyen. Frissítés? Hát sajnos a virágboltban mindig frissebb a térkép mint garminéknál és ráadásul válogathatok, hogy melyik térképgyártóét melyik országhoz használom, ami egyáltalán nem mindegy.
nem e-pénisz huzogatásként írtam, azt, hogy 1 perc alatt talál pozíciót hanem azért, hogy a többiek is tudják, hogy nem gagyi gps csip van a telefonban, legalábbis nem rosszabb mint bármelyik kommersz gps kütyüben (ártól függetlenül). Csak a profi iprai gps-ekben van jobb csip, de annak sem a vétele pontosabb, hanem a liszenszelése drágább és emiatt ki tudja dekódolni az amcsi jeltorzítást, de a vevő része szvsz tök ugyanaz... -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #11295 üzenetére
Szerintem ilyen közelről fotózv, ráadásul nem merőlegesen még egy dsrl géppel is jelentős lesz a mélységélesség okozta fókuszun kívüli terület. Ez csupán fizika, nem a teló hibája.
-
junkpod
veterán
Még halkabban jegyzem meg, hogy a noname gps-em 3 hónap inaktivitás után garázsból kihajtva szinte azonnal talált egy holdat, 30mp belül még 3-at és 1 perc alatt 5-6 holdat zöld csíkkal és pontos pozícióba rakott, mindezt menet közben
A telonak is elég 2 perc menet közben, googleval még kevesebb. -
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #10982 üzenetére
Nekem is ilyen van, de nem százas vele a telo. Pl 800-1000ms a ping. Tudnal privatban a beállitasi értékekrol listát vagy képet küldeni? Hátha lesz különbség.
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #10276 üzenetére
Annak a számnak nincs köze a valósághoz. Kb összeadja az appok fájlméretét, az lesz a foglalt, majd azt kivonja az osszesből, az lesz a szabad.
Telepits egy Diskusage progit playről és meglátod mi az igazság, cache és egyéb fájlokat elfelejti számolni a rendszer.
Nekem 400megat ir az összes apk, de ez a tarhelyen kb 800mega... -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #10232 üzenetére
Leírás szerint mennyi a minim fokusztáv? 25cm nem tul közeli?
-
junkpod
veterán
megjött egy Google+ frissítés, gondoltam, hogy megint elrontja a Gallery-Picasa hozzáférést... és igen, frissítés után ua. eredmény, a gallery csak szürke négyzeteket mutat a Piacasa albumokról. Na most mire frissítsem a gallery.apk-t...
Nálatok van aki frissítette a Google+ appot és eltűnt tőle a Piacas album megjelenítés?
-
junkpod
veterán
wifi kék-szürke kérdésre a válasz egy androidos kütyü manualból:
Note: Network status icons turn blue if you have a Google Account added to
your tablet and the tablet is connected to Google services for syncing
your Gmail, Calendar events, contacts, backing up your settings, and
so on. If you do not have a Google Account or if, for example, you are
connected to a Wi-Fi network that is not connected to the Internet, the
network icons are gray.Tehát network ikon kékre vált ha van bekapcsolt Google fiókod és a teló szinkronizálásra képes a fiókoddal. Ha nincs google fiókod aktiválva VAGY olyan wifi hálózaton vagy ami nem kapcsolódik az internethez az ikon szürkére vált.
Mondjuk annyi furcsaság van ebben, hogy az otthoni wifimen akkor is tudok böngészni, ha szürke a wifi ikon... Most vagy a routerem vagy a modemem viselkedik furcsán, vagy nem következetes a ZTE implementáció...
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
A routerben az nem a csatornák száma, hanem a csatorna sorszáma, azaz a használt frekvencia. Töltsd le a wifi analyzer appot, nézd meg vele, hogy melyik számú csatornat nem használják a szomszédok és arra állitsd a routert.
Ja es bgn az a leggyorsabb, nem érdemes bg-re állítani. -
junkpod
veterán
válasz
feelurself #8865 üzenetére
A keresés gomb azért vicces mert az összes google appban van szoftveres keresőgomb is...
-
junkpod
veterán
válasz
agressor12 #7739 üzenetére
hibás a cikk,. az eredeti zte angol nyelvű sajtóközleményben l eis írják, hogy az MTK-s V970m-ről van szó (az MTK verzió 512megás változata).
nem keeperv nézte be hanem a magyar cikkíró... -
junkpod
veterán
jó kérdés ez a dpi. a Blade-en is ugyanez volt a helyzet, hogy a teló a szabványos dpi-re volt beállítva, holott jóval nagyobb dpi-t tudott. átállítottam anno és nekem tetszetősebbek lettek a nagyobb, jobban látható ikonok, grafikák.
Ez a teló sem 240 hanem 266dpi-s (vagyis ppi-s). Egy gond lesz vele ha átállítod, az olyan appok amik követelik a szabványos felbontást nem fognak menni... -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7617 üzenetére
Pont ezt mondom én is, mióta kikapcsoltam alszik rendesen a wifi. Talán van nálad még valami app ami ébreszti a wifit illetve túl engedékeny a wifi, hogy engedi magát felébreszteni.
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7610 üzenetére
nem közvetlenül: a google helyszolgáltatás egyrészt fogja a wifit, másrészt eélképzelhető, hogy ébredéskor egyből helyet keres, de amíg nem épül fel a kapcsolat (nem alvó wifi nem jelent aktívan kapcsolódó wifit is szerintem) nem engedi el a többi processt.
és mint eddig sokan írták kifejezetten wifivel lehet összefüggésben a lock fagyásotok. -
junkpod
veterán
Ki mondta neked, hogy nem jó a gxi érintője? Ha blade-d van akkor meg igazán nem értelek. Nem ismerem a samukat de nem hiszem, hogy létezik érdemben jobb érintő mint a gxi, mindent érzékel, mi lehetne jobb ami agyhullámot érzékel?
A samuk zöldes színű kijelzőiről inkább nem is mondok véleményt.
A 4-4.3 kérdéshez: amíg nem próbáltad csak addig írsz ilyet, hidd el pár óra nyomkodás után ha újra kezedbe veszed a blade1-et, nevetségesnek fogod találni az aprócska kijelzőt. -
junkpod
veterán
Megtaláltam, hogy mi nem engedi aludni a wifi-t: ha kikapcsolom a google helyszolgáltatásokat akkor alszik mint a tej, cserébe csak valós gps jel esetén (szabad ég alatt) lesz pozíció. De az legalább 3 mp alatt meg is van
Xside: azt a galériát én is elkérhetném?
-
junkpod
veterán
Nekem is ez a verzió megy. Érdekes, hogy a picasa albumok szinkronizálva vannak, az sd-n ott egy 150 megás mappa teli picasa fájlokkal. Mégsem jeleníti meg a képeket csak szürke négyzeteket... Talán valami rejtett beállítás lehet rossz és nem a jó helyen ketesi a képeket...
-
junkpod
veterán
Hogy lehet a telefpn által saját magának gondolt számot megváltoztatni?
Volt egy 20-as kártyám amit a bladeben használtam. Ezután kicseréltem a bladeben a simet egy 30-asra, majd egy hónappal később beraktam ebbe. És ez a buta valahonnan a 20-as számot előszedte. -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7295 üzenetére
más még nem panaszkodott... nincsenek lock-fagyások.
keeperv, bocs, tényleg nem kötekedésnek szánom: monokróm=egyszínű, mint az ics kék ábrái (vagy a régi zöld betűs monitorok. szürkeárnyalatos=grayscale
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7295 üzenetére
dupla...
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7227 üzenetére
Ez a wifi nem alvás nekem is így (nem) működik v970-en, csak én a 3. opcióval használom.
-
junkpod
veterán
sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy pár problémám amit itt részleteztem, nálatok is fenn áll-e? (ICS, ZTE vagy csak custom ROM probléma?)1. Galéria nem jeleníti meg a szinkronizált Picasa (Google Fotók) képeket
2. Nincs olyan opció a névjegyzékben, hogy "csak telefonszámmal rendelkező" névjegyeket mutassa.Köszi
-
junkpod
veterán
NEM, ezzel sem tudsz ezen a telefonon 720p-ben lejátszani...
720p tartalmat lekonvertálva 540 sorosra, azt talán... de hát 4,3 incsen?
Egyébként meg félreértettél, én soha nem is akartam lejátszani 720p tartalmat ezen a telón, amúgy meg nekem ez a verzió (4.2.16) van fent... -
junkpod
veterán
miben nem értesz egyet? persze, hogy lejátsza mert erős a proci, van elég RAM... na de minek? NEM fogsz többet látni mint 540 sor, ha megfeszül a proci akkor sem
Full HD filmet full-hd megjelenítőn kell nézni, ha meg élvezni is akarod akkor legalább 42" méretben
de hát kinek a pap kinek a papné -
junkpod
veterán
válasz
hudini1993 #6682 üzenetére
a fenti leírás külön letöltött APK telepítésre vonatkozik nem play-esre!
előzőre: pedig a HQ az a jobbik felbontású változat. De hd-t ne várjál (720p vagy 1080p) egy 540 soros kijelzőtől... Simán lehet, hogy a HQ egyébként csak a 480p változatot játsza...
-
junkpod
veterán
megvan a megoldás ha nem működik a "telepítés" gomb, valamelyik appnak engedélye van arra, hogy átlátszó gombokat használjon, ez veszélyes és megvéd a rendszer, azzal, hogy letiltja a rendszer gombokat (pl. Telepítés gomb).
Megoldás ha leállítod azt az appot ami ezt okozza, keresd meg, nálam a Soft button volt a ludas. Telepítés utánn újraindíthatod.(részletesebben XDA-n találsz erről infót) LINK
-
junkpod
veterán
Stílusosan csak ennyit szeretnék mondani:
圣诞快乐! -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #6333 üzenetére
Szerinted a kinai import telom imei szama melyik magyarnal van rogzitve?
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #6330 üzenetére
Szerintem a halozathoz csatlakozashoz nem a telefon jogosit fel hanem a sim kartya, ha van simed akkor szerzodeses ketetek kozott hasznalhatod a halozatot. A sim kartya meg nem telefon fuggő.
-
junkpod
veterán
válasz
#40993792 #6306 üzenetére
Szerintem az agps adatok kézi frissítése nem szükséges. Az ugyis csak az eppen aktuális pozícióra fog adatot tartalmazni, jövőbeni infot nem tartalmaz. Az már epo. A rendszer pedig a holdkereséskor automatikusan bekéri a szolgaltatótól az aktuális pozícióhoz tartozó becsült műhold pozíciókat (agps adatokat).
Ux1: ha a geostat. a geostacionárius pályát jelenti nálad akkor téves infod van a gps holdakról. Hiszen akkor keresni sem kellene őket...
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #6262 üzenetére
Leteszteltem, google rásegítéssel és nélküle is a v970 egyforman működik: nagyon gyorsan van pozició, 12/ 7-10 holdat hasznal, borult égnél 30-42-es jelerősség és 10-15m pontosság. Mondjuk nálunk epo van nem agps, de ez a gyorsaságot nem csak az adatforgalmat befilyasolja.
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #6228 üzenetére
Miert gondolod, hogy artanak a pozicionalasnak? Szerintem inkabb hasznosan hozzatesznek.
-
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #6195 üzenetére
csak gondoltam szólok, hátha ki tudjátok radírozni...
philoxenia: ne haragudj, nem tudlak követni, teljesen összezavartál...
bár továbbra is azt gondolom helytállóak a gps-ről szóló infóim.
Ha elolvasod az AGPS cikket láthatod, hogy nem attól függ a pozícionálási segítsége, hogy hány tornyot vagy hány wifi-t látsz, hanem, hogy egyáltalán tud-e letölteni adatot a netről... ezért írtam, hogy kevered a google-t az AGPS-el -
junkpod
veterán
válasz
philoxenia #6193 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
philoxenia #6184 üzenetére
Összekevered az agps-t es a google sajat gps mentes pozicionalo rendszeret.
Az agps - lásd fent - a gps gyorsasagat javito szoftveres trükk. Adat kommunikaciot igenyel mert tavoli szerverrol tölt le adatokat.
A google meg ket dolgot hasznal amik a sajat adatbazisara tamaszkodik: a felhasznaloktól es a mérőautoibol összeszedte, hogy milyen gps pozicioban milyen wifi es mobilhalozati jelek vannak. Igy kikapcsolt gps-el is 50-100 méteres pontossággal pozicionál. Persze ehhez is kel adatkapcsolat a gpogle szerver miatt.
De android állando adatkapcsolat nélkül kb mint egy tégla... -
junkpod
veterán
válasz
philoxenia #6180 üzenetére
Ennek egy szava sem igaz.
http://hu.m.wikipedia.org/wiki/AGPSIlletve: az offline navik is hasznaljak az agps-t hiszen ők is a gps modultol a driveren keresztül kapjak a poziciot. Illetve nem pk hasznaljak az agps-t hanem a hardver-oprendszer.
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #6030 üzenetére
még egyszerűbbet találtam: a telefonon elindítod a Koordináták (Latitude) programot és ott lesz alul egy ismerős hozzáadása gomb (emberke ikon + jellel, ott hozzáadod a fiadat, ő megkapja a megosztás kérelmet és gamil vagy Koordináták felületen visszaigazol ismerősként.
A hozzáférést később lehet állítani legjobb pontosság, város szintű, elrejtőzés típusra. zt persze a megosztást engedélyező állíthatja.
Szerintem teljesen nem tudod elrejteni majd ezeket a beállításokat mert a Latitude havonta küld egy emlékeztető gmailt a beállításokról, illetve a gyermek is ki tudja ezt kapcsolni bármikor, ezért talán jobb vele megbeszélni mire is jó ez, az Ő biztonsága érdekében. Én megértem az aggodalmadat, ha csak megnézel egy kertv híradót, már nem lesz lelkiismeretfurdalásod a megfigyelés miatt.
-
junkpod
veterán
válasz
espista #5970 üzenetére
most próbálgattam én is, de néha ez az amerikai-google gondolkodásmód érthetetlen európai aggyal
Nos, arra jutottam, hogy lépj be a google fiókba és ott a Latitude szolgáltatásba (ha bent vagy a google fiókban és beírod címsorba a latitude.google.com-t akkor feljön a Latitude kezdőlap és be tudsz jelentkezni. ott lesz egy add friend gomb, add hozzá a fiadat (légy a fiad barátja
és a rendszer küld neki egy megosztás felkérést amit majd az ő fiókjából el kell fogadni. Persze a fiad telefonján legyen bekapcsolva a helyközlés és ilyesmik (bejelentkezés az nem kell).
Remélem tudtam segíteni.
-
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #5916 üzenetére
"Olyanról hallottunk már hogy compass sensor? Mágneses iránytű? Úgy számolja ki, hogy tudja a rendszer milyen irányba mozdultál el, ezért csak akkor keresi meg a holdakat, mikor hidegindításból még nem kapott pozíciót, illetve lehet frissítési időközöket betenni a pontosítás érdekében és szoktak is, de nem folyamatos a szignál."
NEM a digitális iránytű szenzornak fogalma sincs merre és pláne, hogy mennyit mozdultál el, a sebességedről meg pláne nem. IGENIS csak akkor tudja kiszámolni, hogy merre, mekkora sebességgel haladsz ha két ismert időkülönbség alatt észlelt GPS pozíciót összehasonlít. Az iránytű legfeljebb álló helyzetben képes értékelhetően megmutatni merre állsz.
Másrészt a GPS szenzor soha nem kap pozíciót, a GPS műholdak szinkronizált időjeleket küldenek és a számítógép az észlelt időjelek és a holdak pozíciójának ismeretéből ki tudják "háromszögellni" a pontos helyedet."Ez sem feltétlen igaz, ugyanis GPS magában ugye egy atom óra vagy ahhoz közeli pontosságú óra időjeléből méri a műholdak távolságát, de a mozgási sebességet meghagyja a beépített gyorsulásmérőnek."
A gyorsulás és a sebesség két különböző fizikai paramétere a mozgásnak. Csak kizárólag gyorsulási adat és egy pillanatnyi pozícó adataiből fizikai képtelenség kiszámolni a mozgás sebességét. Míg két ismert időpontú GPS pozícióból pontos nagyon könnyen lehet mozgásvektort számolni (irány és nagyság). A telefonos gyorsulásmérők pontatlanságáról már ne is beszéljünk."Menet közben akarod kitalálni hová akarsz menni, mikor még nem tudod, ezért tervezed az utat? Nekem ebben van egy erős logikai fail. Előbb elindulok, de még nem tudom merre kell menni... hátőőő.."
Képzeld van ilyen, nem is ritkán: vagy nem akarok induláskor még a navival tökölni, vagy menet közben felhívnak, hogy valahova el kell mennem. Ilyenkor bemondom a telefonnak a címet (nagyon jó pontossággal érti meg a google navi a magyar beszédet) és már indul is a navigáció automatikusan."Pont erről beszélek. Nem fogja folyamatosan használni, még navi közben sem. Rámér a korrekció miatt és a pontosítás véget a holdakra, de nem folyamatosan."
Ha hiszed ha nem, navigációs program futása közben ÁLLANDÓ, időközönként olvassa a hardver a GPS adatokat (szerintem legalább 1mp, de lehet, hogy még ennél sűrűbben is). Ha van aktív GPS jel a navi MINDIG az alapján fog téged pozícionálni és navigálni. Az egyéb wifi és cella infókat gyenge vagy kieső vagy nem meglévő GPS jel esetén használhatóak, de sosem lesznek olyan pontosak mint egy jó GPS jel.Szerintem itt hagyjuk ezt abba, maradjunk annyiban, hogy te az Androidhoz én meg a GPS-hez és a fizikához értek
-
junkpod
veterán
nem fogyaszt és szerintem a google pozíció naplózás is biztonságos, de ezt ki is kapcsolhatod bekapcsolt gps esetén is. Ha megfelelően állítod be a Privacy settingset a google felületen belül akkor csak te látod. Nekem volt már, hogy hasznos volt, hogy vissza tudtam keresni, hogy hol voltam (vagy mondjuk ha a gyermeked telóján bekapcsolod és a google profilban megosztja veled, mindig tudni fogod hol van
Wifi és bt szerintem fogyaszt, mert azok folyton szkennelik a környezetet kapcsolatra éhesen. Bár ez is eldöntendő, hogy mi ér meg többet: kényelem vagy fogyasztás. ha hazaérsz és automatikusan kapcsolódik az otthoni wifire, akkor kapcsolhatsz egy automatikus otthoni telefon profilt, vagy az autóskihangosító bt érzékelésre magától autós profilra vált a telefon...
-
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #5885 üzenetére
és ettől kezdve már kiszámolja, hogy hová mentél a térkép alapján és csak nagyon indokolt esetben piszkálja a műholdat. Tehát egyszer kell csak pontos hely neki, mikor elindul, a többihez nem, de menet közben ez nem fog menni.
Már megbocsáss, vagy nem értem jól amit írsz vagy nem jól tudod. Hogy számolná ki szerinted mégis, hogy merre mész ha nem a folyamatosan leolvasott GPS pozícióból amit a műholdak jeléből olvas ki? Honnan tudná a sebességedet vagy az irányodat (ha nincs digit iránytű, pl GPS eszközök) a műholdak nélkül? Ha megnézed pl az IGO-t ott folyamatosan mutatja a nyíl a számított/megbecsült helyedet és van egy pont is ami kb fél másodpercenként frissülve ugrál utánad, melletted, környékedben, az a valós GPS pozíció.
A GPS-t használó programok folyamatosan olvassák a műholdak jeleit és abból számolnak pozíciót, majd a két utolsó pozícióból irány vektort (sebességet) és az így számított koordináták alapján illesztenek a digitális térképrajzra.
Másrészt a GPS hidegindítása valóban hosszabb ideig tart és álló helyzetben gyorsabb eredményt ad, de igenis működik menet közben is és AGPS nélkül is (tapasztalatom szerint).
A GPS jelhiányban szenvedőknek javaslom, hogy minden lehetséges segédeszközt kapcsoljanak be (wifi és cella info pozícionálás, AGPS, EPO, és persze legyen aktív adatkapcsolat) és soha nem kapcsolják ki a GPS-eszközt a telefonban (úgysem fogyaszt ha nem használod) így még mostoha körülmények között is azonnal pozíciót talál a gmaps (és ezután majd könnyen igazi GPS pozíciót is).
-
junkpod
veterán
size < 8.5 x 8.5 x 4 mm
lens movement from macro to infinity of 300 μm
30 μm steps in less than 10 msec
acoustic noise less than 27 dBA
power less than 10 mW
lens tilt less than 0.1 degreetehát van valamekkora zaja, és ráadásul a mikrofon is ahhoz a testhez van rögzítve mint a motor.
(bár nekem nem IN (8mpx) van hanem V970 (5mpx), de annál ha az LG Camera appal folyamatos fókuszra van állítva, akkor ahogy mozgatom a képet mindig rángatja a fókusz "motort", ez látszik is a képen és hallatszik is a hangban. Valószínűleg ez a folyamatos fókusz akkor lehet hasznos ha a videózáskor "rögzített" helyzetben van a telefon-kamera és valaki sétál a kamera felé/felől és azt követed a fókusszal, vagy autókat próbálsz videózni.)
-
junkpod
veterán
válasz
ragnar69 #5045 üzenetére
Ha folyamatos fokuszon van akkor allandoan ugral es ez behallatszik, ha atteszed egyszer vagy erintesre fokuszalo modra akkor csak az egy ket fokuszalas fog hallatszani es talan fel se tunik de mindig ott lesz az.
Illetve ha pici a tavolsag kulonbseg a fokuszalasok kozott akkor nem megy ki a lencse a vegpontig es nincs kattanas. -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #4390 üzenetére
Az ős blade topic meglehetosen sokat tanított.
-
junkpod
veterán
Ez a topic kezd olyan lenni mint az ot995 topic. Hemzsego hw gondok, rengeteg android user error amit egy altalanos android topic olvasassal meg lehetne oldani. Az itteniek alapjan tuti nem vennek ilyen telot. Azt hittem hasznos infok lesznek itt nekem is de tévedtem, kár...
-
junkpod
veterán
hali, a kínai kistesó (V970) telónak a Z-device test programmal ki-be kapcsolható szabadon a flash, pedig szerintem ez a hardver rész azonos. Lehet, mégsincs hardveres oka a flash lámpaként való használatának?
-
junkpod
veterán
két led az összesen: piros és zöld. ha ezek egyszerre világítanak akkor az emberi szem azt narancssárgának látja.
(#3159) tonyqa23
hozzáér az érintős üveg az lcd-hez, ami eléggé nyomásérzékeny dolog és így reagál a böködésre. nem szabadna ennek így lennie, ez szerintem szerelési hiba és cserélni kellene.
-
junkpod
veterán
HDMI-hez: vigyázzatok a készülékeitekkel, mert a HDMI csatolók nem hot-plug csatlakozók, azaz nem ajánlott működés közben csatlakoztatni. Ha kipróbálnám ezt a funkciót én úgy csinálnám, hogy TV kikapcsolva, telefon talán felesleges, mert ő USB-nek gondolja talán, hdmi kábel tv-be dugni, majd a másik felét a telefonba és utána kapcsold csak be a tv-det.
gyári fólia: nem értem ezt a "gyári fólia" mizériát... Tudomásul kellene venni, hogy a világon sehol nem árulnak telefont előre szerelt védőfóliával, ami rajta van az a csomagolás része. Azzal kezd, hogy leszeded, hiszen a dobozból is kiveszed a telót
google névjegy szinkronizálásokhoz: az android folyamatos net kapcsolatot igénylő, szerver/felhő használatot igénylő rendszer. Ha ehhez nem tudsz hozzászokni, akkor nem neked való. Ez azt jelenti, hogy EL KELL FELEJTENI A SIMEN ÉS TELEFON MEMÓRIÁBAN TÁROLT NÉVJEGYEK HASZNÁLATÁT! (Legfeljebb azért érdemes a SIMre ráírni pár fontos telefonszámot, ha telefonhalál miatt akármilyen butatelefonban kellene a SIM-edet használni. Minden névjegyet a gmail fiókban vagy a vállalati exchange szerveren kell tárolni és oda is kell menteni és a telefont szinkronizálva használni. (nem letölteni, hanem csak használni a szerveres névjegyeket).
konnektor-töltő problémák: másik konnektor helyett lehet, hogy egy fordított bedugás is csodát tesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest