Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
hát meglett az óra pár hete.
én le vagyok nyűgözve mert mindent úgy csinál ahogy kell, és baromi pontosan mér.
pl családban Pitvarfibrillációval rendelkező rokon kezén az ekg mérés jelezte is a Pitvarfibrillációt mig akiknél nincs ilyen gond (nekem sincs) nem jelezte sosem.
más is az ekg kép.akkor az spo2 mérés is elég pontos, vettem egy lidl-ös sanitas sp30 (ami ugyanaz mint a beuer po30) véroxigén mérőt és csontra ugyanazt mutatja mint az óra.
ülő helyzetben néztem eddig még csak az órát úgy is megegyező pulzust mutat mint a garmin edge+ garmin pulzusmérő öv.
-
flash-
veterán
Sziasztok !
Megéri még a Venu 3?
Ekg képes,nfc órát vennék jó uzemidővel.Mi a hosszútávú tapasztalat?
A mérések (spo2,hrv,ekg,pulzus) mennyire pontosak?
Most is ezt vennétek vagy inkább valami mást? -
ivvy
csendes tag
A hivatalos Garmin oldalon látom, hogy szeptember 17.-én bemutatták a Venu 4-et, 2 méret-változatban. Kíváncsi vagyok, milyen újdonságokat hozott.
-
Venu 3 tulajoktól szeretném kérdezni, hogy a 3 is azt csinálja vajon, mint a 2 Plus, hogy Androidos telefonon, ha ki van kapcsolva a "Hívások" és a "Hang" a Bluetothban, akkor 2-10 percenként hibaüzenetet dobál a telefon, hogy nem tud csatlakozni az órához?
Vagy a 3-nál nincs ilyen gond?
-
Janaboy
veterán
-
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Van a fórumon Venu 3 tulaj?

-
Napfénysüti
nagyúr
Pofás darab de nekem Garminből jobban bejönnek a kifejezetten sportra szánt órák (ForeRunner szária pl).
Az ára azért szépen felkúszott, ilyen 150k-ra saccoltam volna a teszt előtt. -
elmo
aktív tag
A disc golf (frizbi golf) a frizbikkel, vagy hivatalosabb nevén repülőkorongokkal űzhető sportágak egyik fajtája. A játék sok szempontból hasonlít a hagyományos, ütőkkel és labdával játszott golfhoz: a játék célja, hogy a játékosok minél kevesebb frizbi dobással eltaláljanak egy célpontot. A dobásokat egy meghatározott kezdőponttól (tee) kezdik el, mindig pontosan onnan folytatják, ahol a frizbi megállt, egészen addig, ameddig a frizbivel el nem találják a speciális célpontot, egy láncos kosarat (basket). A játékot az a játékos nyeri, akinek a legkevesebb dobásra volt szüksége ahhoz, hogy a célt, vagy a pályán levő célokat eltalálja.
Bővebben: disc-golf.hu.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jó az SW4-em ,de kipróbálnék egy Garmint,főleg az üzemidő csábító.
-
HKorn
veterán
"Oké: a Vivomove 5 120 ezerért szimpatikusabban árazott"
Itt nem az újonnan bemutatott Vivoactive 5-re gondoltál Bone?
-
EmThor
addikt
Harry és Meghan
-
joghurt
addikt
Én nagyon szeretnék egy zseblámát.
Sajnos ebben az órában sincs. -
PirosHello
senior tag
Sajnos ez a "tudáshoz-ár" politika. Okostelefonoknál is megfigyelhető. Valamilyen kütyüt ellátnak jó hardverrel, akksival, aztán a RAM-on, tárhelyen, kijelzőn vagy éppen közelségérzékelőn spórolnak. Ha egy kütyü mindent tud, akkor ott az árcédula is vastag.
A célközönsége biztosan meg lesz, ha egy kicsit esik az ára mondjuk 1 éven belül (mondom ezt Venu 2 plus tulajként, tehát elfogult vagyok
).
Köszönöm a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple Watch SE 40mm Rose Gold
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest