- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Ehhez a verzióhoz is 1000ma-es töltőt csomagolnak, illetve a t-mobilnál lehet külön csak töltőt kapni? Köszi
-
dReFiX
senior tag
(#13105) Ed3r_X_
Nyilván nem egy erőmű, de ilyen árért egy nagyon korrekt telefon tapasztalatból mondhatom. Ha erőművet szeretnél 45-55 körül olyan 4 magos telefonokat találsz HD kijelzővel ami lehet megfelelő.
(#13106) TBG
Igen a garancia a hátrány sajnos ez 4-5 ezer forint körül mozog a visszaküldés ára illetve az idő tényező. De még ha ezt is alapból hozzá kalkulálod sem jársz rosszul. -
dReFiX
senior tag
Beletörődhetnétek már 4 hónap hibajavításra várakozás után, hogy nem fog már foglalkoznia ZTE ezen készülékkel, lassan már kifutó termék lesz.
OFF
Van más alternatíva zte fronton is pl.: V970 kb. ugyan ez rádióval, JB, dualsim, fagyásmentes, kb. 35K körül, igaz külföldről rendelős történet./OFF -
dReFiX
senior tag
És azt hogy magyarázod meg, hogy mindegyik telefonon ugyan az a ROM van gyárilag GXI esetében, és ugyan azzal a Rommal valakinek jól működik valakinek meg nem ?
Nem véletlen, hogy lassan 4 hónap alatt hozzá se tudott szagolni a ZTE ehhez a problémához, és csöndben megy a csere-bere a reklamálásnál az ügyfélszolgálaton.
-
dReFiX
senior tag
válasz
atillaahun #11489 üzenetére
Hol vetted ?
-
dReFiX
senior tag
Akkor sem értem miért éri meg jobban lenyelni, a készülékek cseréjét a ZTE mint írni egy javítást vagy ellenőrizni a gyártást és abban javításokat eszközölni. El sem tudom képzelni havonta hány készüléket cserél csak a t-mobile, nemzetközi szinten meg főleg nem.
-
dReFiX
senior tag
Pont az ilyen visszajelzések miatt kételkedem abban, hogy ezek szoftveres hibák meg usererror, meg a T hálózata tehet róla meg a többi kifogás. Szerintem szimplán selejtes a készülékek fele. Megrendeltem én is egyet a jövőhétre, kíváncsi vagyok mennyire leszek szerencsés, de majd 15 miatyánkot dobok a kiszállítás előtt.
-
dReFiX
senior tag
válasz
atillaahun #10726 üzenetére
Én abban bízok már hogy a friss gyártmányok hátha nagyobb százalékban hibátlanok. És 8 napra kiprobalok egyet.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Winchester95 #10585 üzenetére
Nah hogy ezért milyen oltást fogsz kapni, nem mintha nem lenne igazad.
-
dReFiX
senior tag
Várható egyáltalán bármilyen javítás a készülékre ?2 hónap alatt én nem hiszem el, hogy legalább ha már nem is új android, de legalább HASZNÁLHATÓ állapotba javítsák a készülék szoftverét, gondolom rengetek júzer és forgalmazó jelezte a problémát feléjük, de valaki magyarázza már el hogy az istenbe nem lehet ezeket a javításokat megírni ennyi idő alatt?
-
dReFiX
senior tag
Valaki azt eltudná magyarázni, hogy ha ugyan az szoftver van mindenki készülékén akkor az hogy fordulhat elő, hogy a felmérés szerint:
1-2 mp-es híváskésés telefonok 51% fordul elő
Érintőképernyő fagyások telefonok 52% fordul elő
míg 20%-nak van tökéletes telefonja
[...]
Hogyan fordulhat elő ekkora szórás ha szoftveres probléma okozza ezt állítólagosan ? Nem igazán értek hozzá de ez jutott eszembe .... -
dReFiX
senior tag
Tökéletes készülékem van 20%
-
dReFiX
senior tag
Úgy látom lassan már nem is lehet ebben a topicban a problémákról szót ejteni, mert mindig jön 1-2 kolléga aki letámasztja a megfelelő irányba az imaszőnyeget és leolt mindenkit, hogy 60 ezer forintért miért várja el a szerencsétlen, hogy használható telefonja legyen, amin lehet telefonálni illetve nem fagy a kezébe, kifejezett kedvencem mikor szorgalmasan leírja az 1-2 szerencsés kolléga, hogy neki márpedig hibátlan, ezzel is sokat segítvén az ügyön. Továbbra is várakozó pozícióban vagyok az ár/érték? aránya végett, és addig marad a jól bevált blade1, még nem javítják ezeket az állítólagosan szoftveres eredetű bajokat.
Bocsánat az offért, de ez már kiverte a biztosítékot, hogy leoltja a másikat, hogy miért zavarja a pixelhiba....
-
dReFiX
senior tag
Netes rendelésnél, kártyás konstrukcióban ugye csak én vehetem át a készüléket ?
-
dReFiX
senior tag
Megoldódott végül a fagyás NeXt_v2-vel ?
-
dReFiX
senior tag
Lehet tudni a javításról valamit, mert már lassan néhány hobbiból a semmiből dolgozó kolléga is képes javításokat eszközölni, de a gyártó meg ennyi idő elteltével sem ?
-
dReFiX
senior tag
Biztosan szoftverhiba, ha mindenki totál random módon fagy le, holott valakinek meg egyáltalán nem...
Mivan akkor ha az egyik szállítmány fogékonyabb a fagyásra mint a másik..... vagy én már nem tudom.
-
dReFiX
senior tag
Akkor jól értelmezem, hogy hiába kapcsolom majd mindig ki serényen a wifit ha nem használom vagy altatom, akkor is lesz lockscreen fagyás ?
-
dReFiX
senior tag
Ha lezárás előtt kikapcsoljuk a wifit akkor a képernyőfagyás is elkerülhető ?
-
dReFiX
senior tag
Ezek miatt vajon hány 'laikus júzer' viszi vissza a boltba a készüléket naponta, vödör hang, fagyás, érzékelten kijelző, mappaduplázás sd kártyán. Plus akik e-mailben panaszkodnak, nem igaz, hogy nem bírják javítani, Best Buy lenne ez a telefon, de így meg mint valami béta megoldás, szeptember óta várom, megvan rá a pénz,tok, fólia, erre megy a várakozás a javításra mint anno 2 hónapig a megjelenésre...
( nem kötekedésként írtam, hogy most valaki beírja, hogy neki márpedig hibátlan stb. )
-
dReFiX
senior tag
válasz
tompysoft84 #7090 üzenetére
Várd meg b05 frissítést mielőtt megveszed mert így sok bosszúságot fog okozni egyenlőre. Én is erre várok mert ez így nem ér meg 60 mátyást, kivéve a ha szereted az új kiforratlan dolgokat.
-
dReFiX
senior tag
válasz
philoxenia #7022 üzenetére
Egy ilyen komoly és tömeges problémát a többivel együtt a gyártónak kéne javítania nem nekünk....
-
dReFiX
senior tag
Ha megrendelem netről, és nem tetszik 8 napom belül bármely T üzletbe visszavihetem ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
atillaahun #6330 üzenetére
Persze, hogy függőként kapod, hisz a szolgáltatótól veszed.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Keeperv85 #6327 üzenetére
Te nagyon félre értelmezed a dolgokat....azért hálózat függő a telefon mert azt kedvezménnyel vásároltad a szolgáltatótól az meg "cserébe" lekorlátozta, hogy csak nála tudd használni.... cáfoljatok meg
"Az a bűncselekmény, hogy fellépsz a hálózatukra egy nem jogosított eszközzel, "
Ugye ezt nem gondolod komolyan ? Azért van valakinek előfizetése hogy használhassa a hálózatot...
-
dReFiX
senior tag
Úgy látom nagyon kellene már az a fránya frissítés....
-
-
dReFiX
senior tag
válasz
atillaahun #4961 üzenetére
Főleg ezt a típust
-
dReFiX
senior tag
válasz
kelzsoca #4779 üzenetére
Ne mossuk már a fejlesztőket, hogy nem bírják megoldani az fm rádió problémáját azzal hogy a netrádió a divat, pl aki Pesten él ott azért van mit hallgatni, de aki "vidéken" lakik annak elhiszem hogy nem hiányzik az a két fogható adó. Kritikán aluli hogy egy 60 ezres telefonba nincs egy rádió.
-
dReFiX
senior tag
Én szeptember óta ezt a telefont vártam, de ezt így nem veszem meg, nem hiszem el hogy ezt a rengeteg szoftveres(?) hibát nem tudják javítani, nincs egy fm rádió benne, főzött romokról egyenlőre ne is álmodjunk stb. Én inkább egy Balde 3-at fogok venni, az pont fele ennyibe kerül, fm rádióval, normális rezgőmotorral stb., ?Mostani Blade 1ről az is előrelépés lesz nem akkora mint egy grand X de mégis valamekkora.
-
dReFiX
senior tag
-
-
dReFiX
senior tag
Így hogy a grand x csúszkál itt a banánhéjakon ( hangszóró, rezgőmotor, rádió, 1-2 mp némaság ), így én is meggondolom megér e +30 ezer forintot....
csakhát T_s vagyok, ez meg telenor....
-
dReFiX
senior tag
Az komoly hogy 28K a Blade 3 kártyásán a telenornál ?
(ics 480*800 4" 1ghz)
-
dReFiX
senior tag
Úgy látom, úgy mint a Bladenél, itt is érdemesebb kicsit várni a vásárlással mire csiszolódik még kicsit a történet, hangszórótól, a rezgőmotoron keresztül, az 1-2 másodpercig néma mikrofonon át egészen, a rádió szoftveres megoldásáig.... Hátha a köv. szállítmányokban már javítanak pár dolgot.
Mert ez így engem eléggé eltántorít a vásárlástól..... -
dReFiX
senior tag
Mennyi az esélye, hogy következő szállítmányokban már normális rezgőmotor kerül beszerelésre ? Mert a Bladere hangot se szoktam adni mert olyan erősen illetve hangosan rezeg, illetve nagyrészt le kell vennem a hangot a készülékről....
Egyre több hiba kerül elő ami elbizonytalanít a készülékkel kapcsolatban ( pl. rádió, beszélgetés első másodperceiben a némaság, stb. )
-
dReFiX
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #2486 üzenetére
Nem, csak a nagyobbakban.
-
dReFiX
senior tag
Tudnátok pár helyet mondani a belvárosba ahol bekapcsolt állapotban is kilehetne próbálni ? Köszi !
-
dReFiX
senior tag
Szerintetek várható kártyafüggetlenül a telefon megjelenése ? Ahogy elnézem ezeket a szánalmas t-mobile telefon árakat, egy kártyafüggetlen készülék olcsóbb mint ugyanaz 2 év átlag hűséggel a Tnél, és nem 1-2 ezer forintról beszélek hanem több 10 ezer forint különbségek is lehetnek, alsóbb kategóriákban esetleg ugy. Ha meg kártyás árakat hasonlítom össze ég és föld.
HTC One x 149 990 114 989
Samsung GS2 99900 88900 -
dReFiX
senior tag
Nem tudjátok esetleg, hogy kártyásan nem lehet-e részletre venni ?
-
dReFiX
senior tag
Vegyen inkább 9 dolláros tokot, 4 ezer + postáért
-
dReFiX
senior tag
válasz
airmax_2.0 #478 üzenetére
Ezt te hol láttad ? mert 2 év hűséggel annyi. nem kártyásan.
-
dReFiX
senior tag
válasz
maggi1886076 #464 üzenetére
Pont azt mondom hogy aki nem akar 5.000+ előfizetést kötni meg sem éri elkötelezni magát....Persze ha valóban a kettő között lesz valahol a kártyás ár.
-
-
dReFiX
senior tag
Kártyásan miért nincs ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest