- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
dReFiX #11926 üzenetére
http://azolcsosag.hu/uj_zte_v970_grand_x_43__ketmagos_1ghz-es_1gb_ram_3g-s__gps-es__okostelefon
Elég érdekes a garancia rész, de valami azért van.Nem ismerem az oldalt, nem ajánlom, csak találtam! 4500 a magyar menü... hehe...
ugyanezt 4.1-gyel is láttam már hirdetni "eredeti" kínai oldalon.Más, de nem független a témától:
Az iránytűt használja rajtam kívül bárki? Annak is gyakran kell kalibrálni? -
heidricha
őstag
válasz
dReFiX #11854 üzenetére
Mintha láttam volna itthon is, nem is sokkal drágábban - egy év garanciával. A vám és az ÁFA, ha rájön a ~160$-ra, kb. ugyanott voltál.
Viszont a V970-ben nincs iránytű, ami elég fura... vajon a 2. SIM foglalat annak a helyére került? Nekem úgy biztosan nem játszik, pedig a hardver nem rossz, és mintha már főzött ROM-ok is léteznének!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dReFiX #11904 üzenetére
Nem, lassan az kéne belátni, hogy akkora sötétség van egyes emberek fejében, hogy nemhogy kicseréltetné, ami _tényleg_ szar, inkább egész nap a fórumon vinnyog mint a fürdős ...va és teli torokból szidja, akinél jó, hogy biztos hazudik.
A hibák másik fele meg olyan user error, hogy az agyam eldobom néha miket kérdeznek...
Akinek _tényleg_ hibás: VIGYÉTEK MÁR VISSZA!!!!
-
bbpro
tag
válasz
dReFiX #11534 üzenetére
Azért szoftverileg lehetnek problémák.Egy munkatársam nemrég vissza akarta vinni a HTC One S telefonját gariztatni mert katasztrófális volt a hangja. Őt is rosszul lehetett hallani és ő is rosszul hallott másokat.Időközben viszont megérkezett rá a JB frissítés amivel még megpróbálkozott és láss csodát a telefon tökéletesen megjavult. Nem utolsó sorban ez egy 110.000 Ft-os készülék ráadásul "márkás".Úgyhogy nem csak a ZTE-vel vannak problémák.
-
-
xtevo
őstag
válasz
dReFiX #10927 üzenetére
Én mindezen hibák ellenére is kitartok a teló mellett, egész nyugodtan mondhattam volna, hogy inkább adjatok egy Samsung Galaxy S Advance-t, és inkább ráfizetek, de nem! Amikor először láttam a telefont élőben, működés közben, akkor elhatároztam, hogy nekem ez KELL!!!
Az, hogy elsőre nem tökéletes került hozzám, nem vette kedvem, éltem a 3 napos cseregarival és kaptam egy újat, ami kopkopkop hibátlan. (Elsőre nem segített a Miatyánk) Tömeggyártás terméke, csakúgy mint rengeteg cucc a számítástechnikában, ott is vannak hibaszázalékok, itt is.
-
Tomacko
őstag
válasz
dReFiX #10886 üzenetére
De most komolyan, minek kell ez ? Tényleg ennyire jó érzés ? Mindig muszály le szólni azt, hogy másnak mi a fontos ? Pl. nekem egyáltalán nem fontos semmiféle időjárás alkalmazás, vagy pl a mobilnet sem, de még agyalhatnék sok mindenen, hogy mi nem. Most akkor kezdjen el mindenki így hozzá állni ? Tök feleslegesek az ilyen hozzászólások szerintem...... Ha mégse jól jött le az írásod számomra és nincs mögötte amit fentebb írtam akkor totál storno az egész
és akkor viszont az én hsz-m a totál felesleges
-
Hunter2
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dReFiX #10003 üzenetére
Nyilván az összes telefonon ugyan azok az appok vannak, ugyan olyan hőmérsékleten, másodpercre pontosan ugyan akkor alszanak és ébrednek, valamint természetesen tökéletesen ugyan azt a mail szolgáltatót használják és az is teljesen nyilvánvaló, hogy a térerő és a wifi valamint a gps szignálok is mindenhol konstans állandó értékek...
@w333:
A T-nél fél évig "tesztelni" szokták a egyébként mindenhol elérhető szoftvereket is...
-
heidricha
őstag
Ez tényleg elég szomorú... kérdés továbbra is, hogy mennyire vagyunk "statisztikai minta", vagy mennyire "megoldást keresek a meglévő bajomra" társaság, ahol a 20% az, aki a megoldást részben abban látja, hogy elmondja, neki ilyen nincs is
Ráadásul a résztvevők nem tesztelők, vagyis mindenki azt veszi észre, ami neki fontos. Én pl. nem tudom a mai napig, hogy a videóm hangja milyen.
A GPS hiba esetében pl. szintén kérdés, hogy akinek nem jelentkezik, annak tényleg hibátlan, vagy csak simán olyan, mint nekem a videó hangja: akár hibás is lehet, nem figyeltem rá, ha ki is próbáltam egyszer-kétszer.
-
Keeperv85
nagyúr
Ja. A jól bevált Blade1...
Az a Blade1, aminél elsőre mindenki gradiens hibákról írt? Arról van szó, amit kiadtak felezett memóriával? Netán rémlik valami buditeszt, mert mindenki az kereste?
Ebből a ZTE egyetlen hibát javított: a felezett memóriát. A többi nem létezett...
szerk: philo' megelőzött...
-
Keeperv85
nagyúr
Még a teszteken nem jön elő a laborban, addig hiába viszik vissza, nem lesz javítva, mert nem hibázik, tehát nincs mit javítani. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hiszem el (sokan így értik ilyenkor), hanem azt, hogy bizonyítani kell! Konkrétan oda kell tenni valamit, pl. egy videót, ami igazolja a hibát.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem értelmezek félre semmit, én ugyanis végig láttam már jó pár modell gyártását. Ahhoz, hogy gyári független legyen az összes PRL-t fel kell tölteni rá és az össze hálózaton jóvá kell hagyni. Ezen felül az összes azonosító paramétert (IMEI, IMSI etc.) fel kell tölteni a hálózati adatbázisokba is. (Szokott lenni szinkronizálás a listákon, de nem gyakori).
Azért hálózatfüggő, mert a gyártó megrendelés olyan szoftver tölt rá, ami csak az adott hálózatot detektál. Oda van továbbá jogosultsága csatlakozni, a többi hálózatra nincs! Nyilván ahogy ki lesz függetlenítve és felmegy a másik hálózatra ott is megtörténik az észlelés, hogy "vendég" érkezett, csak bolond lenne ledobálni az ilyeneket az idegen hálózat, mert nekik érdekük, hogy megtartsák az "áthozott" usereket.
Láttam a szoftvereket hogy lehet egy-egy hálózatról le-fel venni egy adott készüléket, szóval tisztában vagyok vele milyen a biztonsági rendszer. Dolgoztunk refurbished modellekkel, amikre át kellett adni egyik hálózatról a másikra. Egy idő után jött a mail, hogy ugyan magyarázzuk már el miért megy napi 400-500 teló egyik hálóról a másikra... Aztán persze korlátozták később, egész a teljes megszűnésig.
Biztosra mondhatom nektek, hogy azokat a programokat soha sem fogjátok látni, amivel akár a legolcsóbb modell is gyártó soron szoftverezve van. Ezek amiket itt láttok messze vannak azoktól... Eleve mindegyikhez szinte kivétel nélkül hardverkulcs kell.
@atillaahun:
Nem véletlen nem születnek feljelentések.
Viszont ha kitárgyaljuk itt a megoldást, akkor a T letámadhat, hogy "na most faszulsz, mer' "... Szóval ezért nem beszélünk róla.
-
moriak
tag
Inkább javítsanak ki majdnem mindent, mintsem kijöjjön egy frissítés amiben 1-2 dolgot javítottak ki.
Mondjuk nálam a képernyőfagyás se jelentkezik. Se a GPS se a képernyő érzéketlenség.
Lehet arra játszanak, hogy JB-vel együtt lesz frissítés! Elég szépen beharangozták a készüléket és nagy reklámot is kapott így nem hinném, hogy nem érdekli őket a dolog! -
Jano_023
őstag
Szerintem minden telefonnak vannak hibái, de sokszor van az is azt itt is olvasható hogy egyes hibák csak egyes embereknél jön elő ki tudja miért. Az én készülékem teljesen jó, nem hozza egyik hibát sem. De az előző készülékemnek a kijelzője tönkre ment, teljesen elsötétült és úgy marad. Ilyen sem volt még senkinek. De cserélték és minden jó most.
A másik amit írtam már hogy általában az emberek a problémákkal keresik meg a fórumot és csak kevesen írnak maguktól 1-2 hét után hogy mennyire jó is a telefon.
Én csak ajánlani tudom a telefont de ha neked nem tetszik akkor persze vegyél mást. De én nem tudok olyan hibáról ami miatt lemondanék róla.
És nem utolsó sorban a support sem semmi. Még ugyan kezdeti fázisban vannak a srácok de csinálják és biztosra veszem hogy lesz a telefonra custom rom is. Lehet nem holnap de nézz be a mély vízes topickba és láthatod hogy nagyon rajta vannak. -
Tomacko
őstag
Sok sikert a Blade 3-hoz. Amiket itt olvasol készülék "hibákat" a nagy részük nem is létezik, vannak sokan minden fórumon akik ezt "élvezik", hogy hibákat kerewsnek mi az amivel nem akarok együtt élni címszóval
Nemhogy itt most elkezdje nekem sok ember leírni hogy márpedig ez így-úgy stb stb, nem vita alapnak írtam, hanem egyszerüen én így látom sokak hibamániáját (van bajom nekem is az enyémmel kevéske, de tudom, miért és ennyi).
-
89BDave89
tag
Szerintem van a témobilnak pár ilyen matricája, vagy doboza, nem tudom.
Én is azt hittem biztonságban vagyunk az ilyenektől, de sajnos többször hallottam már ilyenről, nem csak ennél a telefonnál, hogy olyan telefont kapott valaki, amire már telepítve voltak alkalmazások, meg voltak benne számok, ilyesmik. -
ko9
addikt
Rezgő motor bőven jó szerintem, Mini Prom sem rezgett jobban... Hangszóró csak akkor recseg (bár nálam akkor se), ha teljes hangerőre nyomod, de akkor már túl hangos... Kijelzőérzékenységgel sincs senkinek baj, aki levette a gyári fóliát. Nekem másik van rajta, és én még nem érzem, hogy hozzáértem, a kijelző már igen.
A rádió pedig szoftveres probléma.ux1
Ezt nem tudom mire vélni... -
-
airmax_2.0
tag
Na ez a video egy kérdésemre választ adott.
kb 1:20 tájékán látszik egy benchmark képernyő, amiben picivel az Optimus 2x alatt van a teljesítménye az inteles Grand x-nek.. Tehát az atom proci a hyperthreadingjével együtt kb a Tegra 2 teljesítményét hozza. Igazából eddíg is azt gondoltam, hogy ha egy processzoron csinálunk kétszálú futást az miért menne gyorsabban, mint eleve a kétmagos két szálon? Hiszen az egy magos procinak ehhez egy csomó belső tevékenységet még meg kell csinálnia. Az is nyilvánvaló, hogy ahhoz, hogy azonos teljesítményt hozzon a valódi kétmagossal, annál magasabb frenkvencián kell futnia...
Összegezve az atom (a többszálúságával) 1.6 GHz-en tudja nagyjából azt amit a tegra 2 1.2 GHz-en. -
-
airmax_2.0
tag
Valahol, már nem emlékszem, hogy ki, de azt mondták, hogy az érintőgombok világításával voltak gondok, (ez egybevág egy korábbi mibilaréna cikkben írottakkal) és ehhez hasonló pár apróság..
Én már egy valódi tesztet szeretnék látni a Mobilarénás srácoktól, mert láttam pár benchmark screenshotot, de az bárhol bármelyik másik készülékről is készülhetett, szóval, valahogy nem igazán hiszek nekik, mert az egyiken az lg optimus 2x fölött, kb 10%-al volt, egy másikon pedig olyan kb 40%-al... Az antutu tesztre kimondottan kiváncsi lennék... Szeretném látni a szokásos teszt táblázatát a srácoknak...
No és persze arra, hogy mennyire futnak a playstore alkalmazások... -
Sir Riccio
addikt
A Virgin Mobile-nál a Tegra2-es verzió van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest