- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
-
89BDave89
tag
Erős szemüvegem van, szóval én is elég jól látok
De én is azonnal átnéztem, megnéztem a galériát, amit lehetett azt kipróbáltam, amíg megírta a papírokat a csávó, és nem találtam semmit amivel megfoghattam volna, pedig szerettem volna. A keret karc mentes, mint a képernyő is, és a csavarokon se látok érintési nyomot, se matricát. -
Keeperv85
nagyúr
Nekem ma 39 perc alatt kapott érvényes jelet. A 10-15 még lehet normális, ez már messze nem. Valami van ezzel a GPS-szel.
Viszont a fanyalgóknak mondanám, akik korábban írták, hogy a B06 hozta ezt: B03-tól végig másztam az összes elérhető kiadást tegnap. Ez dettó ugyan olyan...Ma még megnézem mit szól a Xolo x900 GPS modulhoz, de már előre félek...
-
Tomacko
őstag
Nagyjából tényleg mindent felsoroltál a legsűrűbb hibákból. Annyit tennék hozzá, hogy nálam a hibák amik voltak nagyjából egy hónapnyi használat után kezdtek előjönni, vagy legalábbis ennyi idő kellett ahoz, hogy a hívás közbeni érthetelenségről legyen biztos infóm, hogy nem a hálózat a rossz vagy a másiknak a telefonja stb.
-
snyper990
őstag
ezzel mondjuk vitatkoznék:
[link]
a támogatást mondjuk nem tudom, milyen lesz, de ennyi pénzért ilyen telefont... sztem ilyenem lesz (vagy Play, vagy One), ha normális áron be lehet hozatni. (amit mondjuk kétlek, de jövő nyáron úgyis tervezek kimenni USA-ba, legfeljebb személyesen veszem meg kint, vagy az utódját, ha lesz) ja, és ha jó vélemények lesznek róla, természetesen.
azt sem árt tisztázni, hogy a Samsungnál megfizeted a gigantikus reklámkampányt is (Times Square lefoglalása included...), az Apple-nél meg a logót... -
junkpod
veterán
A végére csak egyetértünk, az elejétől kezdve mondom, hogy a kommersz csipek között nincs különbség, és milla alatt mind egyforma. A navigálás minősége sem a csiptől sem a programtól nem függ csak a térkép adatbázistól.
Egyébként pedig igo hivatalosan is van noname 25eFt készüléken már. -
junkpod
veterán
nem értem mi a gond. sima virágbolti 3betűs, tehát sem a kezelhetőséggel, sem a dizájnnal nem lehet gond, a hardver alap 5 incses lcd-s wince 5.0. Szerintem nagyjából mind ilyen. Frissítés? Hát sajnos a virágboltban mindig frissebb a térkép mint garminéknál és ráadásul válogathatok, hogy melyik térképgyártóét melyik országhoz használom, ami egyáltalán nem mindegy.
nem e-pénisz huzogatásként írtam, azt, hogy 1 perc alatt talál pozíciót hanem azért, hogy a többiek is tudják, hogy nem gagyi gps csip van a telefonban, legalábbis nem rosszabb mint bármelyik kommersz gps kütyüben (ártól függetlenül). Csak a profi iprai gps-ekben van jobb csip, de annak sem a vétele pontosabb, hanem a liszenszelése drágább és emiatt ki tudja dekódolni az amcsi jeltorzítást, de a vevő része szvsz tök ugyanaz... -
heidricha
őstag
A net segíthetne, de megint a Blade-del kell jönnöm: amikor elment alóla a net, semmivel nem lett rosszabb a GPS viselkedése. Meg aztán net az soha nincs (nekem és mostanában persze) viszont a teljes összevisszaság az megvan!
Mondjuk a Blade-del a legvégén voltak hasonló gondok, de valahogy annak mintha egyes ROM-okban lett volna az oka: hasonlóan: pár alkalommal (tipikusan kizárólag BP-en a forgalomban) képes volt végtelen ideig keresgélni a holdakat eredmény nélkül. Viszont ez nagyon ritka volt, nem minden 3. alkalommal, mint a GXI.
-
airwawes
tag
A 35 fok egész enyhének számít nyáron akkor, mikor kint van annyi, és a teherautóban pedig minimum 40. Faterom teherautózik, és néha elmentem vele párszor, és egyszerűen kibírhatatlan, de többre nem telik. És a navigáció sok utat nem ismer az országban, amit a tapasztalt autósok igen. A tapasztalat mindennél többet ér. De vannak helyzetek ahova kell.
-
heidricha
őstag
Nagyjából egyetértek mindennel, amit írtál. Amit viszont nem vettél figyelembe:
1. A Blade elkényeztetett. Ez persze a "no és?" kategória, a másik nyomósabb
2. nem 1-2 percről van szó. Van, hogy <5 mp a fix (komolyan, én sem hinném el, ha nem látnám) napok után előszedve, de olyan is van, hogy 20 percig semmi, aztán pl reboot (soxor használ), és megint 20 percig semmi. Aztán "feladom"... majd egy óra múlva ugyanott megint 10mp-en belül van fix! Szóval, ha számítani lehetne az 1-2 percre, akkor elmenne egy nagyon nagy sóhajjal, de ez az összevisszaság nekem nem fér bele! -
heidricha
őstag
Sok noname is ugyanazt a térkép forrást használja, Mo esetén vásárolható mintha összesen kettő lenne, de majd a szakértők kijavítanak!
Tuti, hogy nem teljesen véletlen az árkülönbség, ebben nem kételkedem, de elég fontos, hogy ki mire használja, ettől még nem kell leszólni egyiknek sem a másikat. Ha valaki havonta egyszer megy navi mellett, az teljesen más, mint aki naponta használja, utóbbi esetben a 10:1 helyes működés messze nem elegendő, és az ilyen megbízhatóság (ha tényleg elérhető) bizony nem olcsó!
Személyes tapasztalat:
- Sygic folyton a málnásban köt ki, legutóbb a még meg sem nyitott M5-M0 szakaszon akart vinni erőnek erejével, korábban egy földúton akadtam el vele, ami szerinte burkolt volt.
- iGo - mivel nem létezik, valahogy rossz érzésen van vele kapcsolatban. Amennyit láttam, az végül is tetszett, de nem tartok ilyesmit a telefonon!
- Route66 nekem bejött. Primitív, de jól használható, a térkép offline, de ha van net, akkor forgalommal okosodik valahogyan. Tud kamiont is, de nem volt komoly teszt, amit csináltam. Nem vettem meg, így elment a hangja 30 nap után.
- Az ingyenesen használható cuccok profinak nem valók, ez tény. Nekem speciel nagyon jó tapasztalataim vannak mind a Google, mind az OSM, vagy a Waze térképeivel. Az alkalmazás más kérdés, a Waze kezd nagyon jó lenni szerintem, csakhát mobilnet az hamar hiányozni fog hozzá. Kamionban persze nem ez lesz, ami leginkább hiányzik.Off vége, remélem, nem húztam ki még a gyufát! Van kimondottan ilyen topic is?
-
junkpod
veterán
Még halkabban jegyzem meg, hogy a noname gps-em 3 hónap inaktivitás után garázsból kihajtva szinte azonnal talált egy holdat, 30mp belül még 3-at és 1 perc alatt 5-6 holdat zöld csíkkal és pontos pozícióba rakott, mindezt menet közben
A telonak is elég 2 perc menet közben, googleval még kevesebb. -
heidricha
őstag
A navi egy dolog, a GPS fix egy teljesen másik. A Garmin navija lehet jobb, ezzel nem vitatkoznék, mert sosem láttam. A GPS tekintetében a Garminnak lesz egy komoly hátránya: nem telefon! Hogy ez miért hátrány, gondolom mindenki tudja, lényeg, hogy a 30K Ft-os Blade-nek sosem tartott 20mp-nél több időbe, mire pozíciót talált, ha olyan helyen voltam vele, ahol ez egyáltalán megtörtént.
Szabadban ez pontosan 1 valószínűséggel történt meg, még akkor is, ha ki sem vettem a zsebemből. Házon belül pedig pontosan 0-val.
A GXI ezzel szemben teljesen össze-vissza működik (nálam): van, hogy 5 mp alatt van 12/9 hold, 6m-es pontosság (szabadban), van, hogy 15mp alatt 7/4 hold 16m a nappaliban.
Viszont olyan is van, hogy 2 perc, vagy 15, vagy végtelen (mondjuk 40 alatt sem), mindez szabadban, olyan helyen, ahol volt már 5-10mp-es fix idő is!
Rengeteg olyan leminősítés van GPS alkalmazásokhoz írva a Play-en, hogy "lassan talál pozíciót". Bevallom elsőre nekem ezek ugrottak be, mert nem értem, hogy a GPS hardverrel kapcsolatban hol jön be a képbe, hogy a "guglimap" milyen navigációs megoldás a Garminhoz képest. Az, hogy olcsó-e, megint más kérdés, mert ha nem számolom az üzletpolitikai kedvezményt, és jogtiszta navit is hozzáadok egy ilyesmi telefon árához, lehet, hogy drágább lesz, mint az emlegetett Garmin! -
Tomacko
őstag
Tok témához:
Nekem ilyen Meifeng tok van rajta, nem kemény tok és nem is szilikon tok, egyszerű hajlékony gumi tok ami nem gyűjti a szöszt, nem szedi össze a szemetet a tokba és kellemes jó tapintású, használható darab. Nem biztos, hogy ettől az embertől rendeltem, mert nem jegyeztem meg csak példának írtam. Szóval van ilyen is a piacon. Van hozzá csomagolva általában fólia is és az is teljesen használható darab munkatársam szerint én nem raktam fel.
-
tonyqa23
senior tag
Hogy-hogy hogyan tudod leejteni? Mert te előre eltervezett becsapódási szögben tudod leejteni? Mikor megcsörren, kirántod a zsebedből és pörög-forog, már le is baszódott az aszfaltra. Leejteni ennyi. Vagy véletlen lelökni valahonnan kemény betonra, lépcsőn pattog párat...Nem kell nagyon eltérni a függőlegestől, h pl a bekapcsoló gombra essen. Persze a szilikon tok sem védi meg, h ilyenkor szarrá törjön, de én inkább arra apelláltam,h a Nillkin-ben jobban kopik, karcolódik. Amúgy meg, linkeljél már ilyen hyper tokot grand x -re is... nincs. Egyelőre Nillkin, vagy gumibugyi.
Biztosítás meg... a defy-re vettél 8ezres tokot, a 40 ezres telóra meg legdrágább biztosítást, tokot meg nem? Egy iphone-ra még megérteném, 200 körüli árral, de egy 40 ezres telóra a legdrágább biztosítás ostobaság, drága védőtok szintúgy. Gumibugyi és kész. Ráadásul, ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is...
-
tonyqa23
senior tag
Nem lehet úgy elejteni a készüléket, hogy ne a tok kapja az ütést.
Már hogyne lehetne, hiszen az alsó és felső éle borítatlan. Ha éppen úgy esne, szerintem nemhogy csak a tokból esne ki, hanem még a teló is szétesne vagy törne. Ezt a Nillkin-t nem lehet toknak nevezni, ez csak jobb fogást biztosít, meg ha képernyővel lefelé teszed az asztalra, nem éri a felszínét. Meg tényleg jól néz ki.(A fekete)
-
Tomacko
őstag
-
kelekyle
őstag
Igen, rakd fel a Next V2 szoftvert úgy menni fog a BT füles!
Amúgy ha nem a GXI-nek megfelelőt veszel akkor is van megoldás... vannak pólus váltó toldók/átalakítok elméletileg működik bár arra nem tudok biztosat mondani mert nem próbáltam még. De hátha valaki tud tapasztalatra hivatkozni.
-
k_imre
tag
Nekem egy Solar Cit-em van, azt is marha nehezen találta meg, vagy 15-ször kellett kerestetni. Nekem csak úgy sikerült, hogy elindítottam a telón a keresést, majd bekapcsoltam a bluetootht, és vártam a felismerést. De rettentő nehézkes volt. Utána már prímán kapcsolódott.
Ja, mindez a gyári rommal, a next_v2-vel ment, mint a zsír. -
andyTM
őstag
- amiket eddig találtam:
- működik a t-mobilos animáció
- van 3 újdonság, mint telepíthető program:ebooki, MiBOA-1.1.3_cod-aligned -- ez a kettő t-s prog, valamint egy navi program: NaviExpert_8.0_201206271025atillaahun: nem tudom, hogy mi volt nekik előtte, csak írtam, hogy ők jan 18-án kaptak frissítést.
-
keep2000
tag
-
heidricha
őstag
A gyári fólia csak a csomagolásban hivatott védeni a kijelzőt, nem használatra van szánva! Kipróbálni igen, tartósan használni nem!
A Vikuity végülis nekem bejött, én nagyon szeretem, hogy matt. Nincs ujjlenyomat, alig van tükrözés. Elsőre mintha csökkent volna az érintési remegés, azóta úgy érzem sajnos, hogy inkább az érzékenység csökkent valamennyit, így jelenleg nem 100% felhőtlen az élmény. A Nillkin egyelőre a fiókban várakozik!
Felrakni nem piskóta, viszont a szappanos lemosás kivételével mindent kibírt, 6-8 komplett mosószeres lemosás, szárítás után is korrekt (felület hibátlan, nem gyűrött, tapad, ahogy kell), sőt, mivel hangyányit mégis csökkent a tapadása, valójában egyre jobb lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest