- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #16757 üzenetére
Gyári visszaállítás.
-
Tomacko
őstag
válasz
gyuribácsi88 #15796 üzenetére
a bajság nálad lehet valamivel, nekem is simán bírta az egy napot ha rendesen kapta a használatot. Ha csak levél nehezék üzemmódba volt és alig game alig wifi sok hívás akkor majd 3 napot ment.
Elfelejtettem mondani, hogy november 3-n vagy 4-n vettem.
-
GvFh
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #15794 üzenetére
Nekem ugyan nem okt/nov (dec 17.), de másfél - két napokat kibír, irgalmatlan mennyiségű telefonálással (napi 60 perc összesen biztosan van - ez 30 nap alatt nem kevés...), wifi és mobilnet csak akkor van bekapcsolva, ha aktív módon használom. Még mindig B04. (Ja, és 1589 óra uptime...
)
Nem akarok ünneprontó lenni, de azt is nézzük már meg, ha a Nagy ZTE Összeesküvés-t boncolgatjuk (nekem kicsit sok már az a paranoia, ami itt fut...
), hogy kinél milyen a TÉRERŐ, ahol életvitelszerűen használja a telefont... Esetleg vasbetonvázas téglakitöltésű társasházban, avagy panelben lakik, vagy könnyűszerkezetes fémcsarnokban dolgozik... Vagy épp két torony között billeg állandóan... Esetleg 2G - 3G között faluszélen (ez nem a település méretét jellemzi, belvárosban is lehet valaki árnyékolt helyen).
A telepített app-ok ügye meg egy teljesen más világ. Ugye?
Legalább 10 dimenzióban kellene vizsgálni a felhasználói szokásokat, és még lehet, hogy így sem találnánk két egyforma paramétert...
-
golyós
addikt
válasz
November 1-én vettem, Még soha az életben nem bírt ki 24 órát.
Reggel 6-kor bekapcs, 1-2 hívás, max 1 óra net, viszont délután 5 után valamelyik gyerek játszik rajta,vagy én wifizek.Este 11-kor kikapcs ha még bírja és nem merült le.
Átlagban kikapcsoláskor 20%-on áll, így megy a töltőre.
Viszont amióta letöröltem a Gsam battery -Clean master- notification toggle kombót nem is merül annyira!
Ezekkel amig fent voltak bekapcsolás után 20 percel már 95%-on állt.
A Greenify is lassan megy a kukába mert érdemleges változást nem hozott.Pont a rendszer alkalmazásokat nem fagyasztja. -
89BDave89
tag
válasz
Eléggé az elején vettem, de már már az 1. frissítés rajta volt alapból (B04 vagy B02?) a lényeg, az akksi az teljesen jó, néha nekem is lemerül 1 nap alatt, vagy gyorsan, olyankor tuti hogy valami idióta program telepítettem, vagy valami beragadt.
De átlag 2 napig bírja. Van hogy 4 napig is, olyankor tényleg csak telefonnak van használva. -
Tigryss76
tag
válasz
gyuribácsi88 #15796 üzenetére
December 1-ikei. 1,5 nap. Néhány perc telefon, 1,5 óra zene, 30 perc net.
-
Logeeen
senior tag
válasz
Mi is november környékén vettük.
Egész nap wifi-n lógva, kibír 2 napot... Ebben van telefon, meg játék is kicsi.. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15726 üzenetére
Doky is linkelt nekünk egyet: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15724 üzenetére
Persze:
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15722 üzenetére
Nem lehetséges. Recoveryt csak recovery alól (gyári alól kompletten rommal, CWM alól akármelyiket), vagy pc-ről lehet telepíteni.
-
xSide
őstag
válasz
gyuribácsi88 #15716 üzenetére
Akksi ki/be?
Mikor csatlakoztatod, utána menj a Beállitások/Fejlesztői lehetőségek és nézd meg a CDROM meghajtó pipálható-e (Driver telepíthető innen, ami a telón van).
Driver rendben egyébként?
A telefon usb csatlakozóhelyébe is belefújhatnál
Kikapcsolt állapotban is rádughatnád a hangerő FEL + bekapcs kombót kipróbálva.
Ennyi tippem lenne. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15712 üzenetére
Nem tudod. A GXI-re nem telepíthető SD-ról a recovery. Semmi módon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #15716 üzenetére
Nem garanciás már? Hardveres baj is lehet...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #15712 üzenetére
Csatlakozót, kábelt próbáltál másikat?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15708 üzenetére
Üdv!
Mondj egy felhasználó nevet, vagy egy mail címet, amivel regeltél légy szíves! Köszi!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Semmilyen PC nem látja?
-
TBG
senior tag
válasz
Csaxólok, hogy a sgs3 sem megy alapból mass storage módban. Ez nem a ZTE hibája. 4es droid....
-
formengil
tag
válasz
gyuribácsi88 #15705 üzenetére
Next V3 itt le van írva minden.
Van kártyaolvasód? Mert az lenne a legegyszerűbb szerintem.
-
Canonfan
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #15580 üzenetére
Nekem Linux (openSUSE) alatt volt elég szívás kategória ez az MTP mód (ez az amit egyedül visszalépésnek érzek a GB-hez képest, ott a Mass Storage mód teljesen korrekten ment Linuxon is) én leginkább csak ezért rootoltam a telefont, hogy fel tudjam rakni a Massstorage appot hogy normálisan tudjak másolni Linux alatt is...
Bár nekem Win7 alatt ment rendesen MTP módban a driverek felpakolása után, de az nekem szükségmegoldás volt csak...
Keeperv85:
Egyetértek
semmi gond nem volt a Mass Storage móddal, legalább az MTP mellett benn kellett volna maradnia, mert így gáz hogy a Droid pont Linux-szal nem hajlandó tárhelyként mountolódni, amikor a Droid alapja ugyanúgy Linux kernel...
Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól...
Jellemző, gondoltam hogy az MS van a háttérben... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15580 üzenetére
Elég alap -lenne-. Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól... 4.0.2-től nincsen Mass Storage támogatás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15578 üzenetére
A custom romok alatt ez részben megoldott, de a Mass Storage app nem a legmegbízhatóbb, ami az illeti...
-
Jano_023
őstag
válasz
gyuribácsi88 #14830 üzenetére
-
formengil
tag
válasz
Én ebay-ről vettem. Ha kibírsz 2-3 hetet míg odaér, akkor nincs olcsóbb.
Mondjuk ez csak autós. Tapadókoronggal és a légbefúvókra is lehet rögzíteni.
http://www.ebay.com/itm/180988818948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649És 900 forintért nem is volt drága.
-
counterbill
senior tag
válasz
T-nél van ,,bicikli" tartó de az telibe jó a motorra elvileg. Tartozékok közt keresd hátha még fent van.2-3 ezer forint volt kb.
-
ggeleven
őstag
válasz
gyuribácsi88 #749 üzenetére
Csak nekem nem jön be egy korábban linkelt zte-s letöltési oldal sem?
Valaki ránézne? -
golyós
addikt
válasz
gyuribácsi88 #7819 üzenetére
Ma is kikapcsolt a telefon de valószinüleg vissza is viszem csak még vacilálok, hogy hogyan demonstráljam az eseményt.
31-én visszaraktam a 03-as szoftot.
Szombaton hivásfogadásnál is kikapcsolt.Ezt spontán kikapcsolás követte 3szor.
Tegnapig semmi nem történt.
Ma már a 04es szoft van rajta hétfő óta és ma csak egyszer kapcsolt ki.
Teljesen random a dolog nem jövök rá mitől lehet.
Természetesen az Alleban este 6ig van szervíz igy éppen beesek majd zárásra. -
bajaki
őstag
válasz
gyuribácsi88 #7443 üzenetére
Hé hé hé, én nem fikáztam a Zte-t. Nagyon is tetszik a telefon, csak kicsit elbizonytalanodtam, hogy mennyien panaszkodtatok mostanában. Egyébként nem áll szándékomban iPhone-t venni.
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #5128 üzenetére
Nem....minden ember megkérdezi, hogy megy e pl a gta3...Én azt kérdeztem, hogy milyen komolyabb játékok futnak már? Mivel bármikor jöhetnek újabb átiratok inteles procira, így ezt a kérdést szerintem nem lehet megválaszoltnak tekinteni pl egy másfél hónappal ezelőtti hozzászólásból...bocs
OFF:
Kérlek mások nevébe ne beszélj, hogy kinek mihez van kedve hozzászólni! Ha te az én kérdéseim sablonosnak érzed, akkor csak nyugodtan görgesd tovább az egeret..ON: Zsolt_72 köszönöm a válaszod és a linket, így biztosabbra megyek, hogy jó választás lesz ha megveszem ezt a készüléket!
Tomacko nem piszkálsz, félreértettél én nem a Discovery Channelnek szeretnék dokumentum filmet forgatni
csak érdekelt, hogy a mindennapi használatkor mennyire jó illetve rossz minőségű képek születnek. Pl itt egy hsz-ben olvastam, hogy egy beltéri eseményen készült fotósorozat eléggé gyérül sikerült!
A feltöltött képeket és videókat láttam de azok meg nem támasztották alá azt, hogy használhatatlan lenne a kamera!Csak ennyit akartam, köszönöm!
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #5109 üzenetére
Köszönöm, de gyakorlatilag nem válaszoltál semmire...
Képeket - videókat láttam amik fel lettek töltve...
De nyilván te sem a rosszul sikeredett képeket fogod megosztani a nagyközönség előtt
A fórumot meg már sokszor elolvastam..
Ha Nexus 4 kellene akkor nem ebbe a fórumba tettem volna fel a kérdésem..
Remélem lesz más aki érdembe tud nekem válaszolni.. -
M0RGI
őstag
válasz
gyuribácsi88 #2784 üzenetére
Attól, hogy nálad belement a tokba, másnál nem biztos. Pl. nálam nem.
Vagy csak olyan minimálisan, hogy nem volt számottevő, főleg pár havi kitörlés mellett.
De gondolod más toknál, vagy tok nélkül nem kerül a telefonba por??? -
SziberTomi
tag
válasz
gyuribácsi88 #2329 üzenetére
Az adat off-on van, a wifi on-on. Mégis ott a jel
-
M0RGI
őstag
válasz
gyuribácsi88 #1745 üzenetére
"Megőrülök attól hogy a telefon csörgés hangerő és az értesítések hangerő egy és ugyanazon beállítás alatt van."
Ezt más is meg tudná erősíteni?
-
vegyszer
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1580 üzenetére
Én meg pont fordítva gondolkodom, jöjjön meg a kínai tok, és fólia hozzá, és mikulásra rendelem meg ezt. Ez úgyis gyorsabban ideér.
Addigra a céges flottába is remélhetőleg felkerül a listára, és az meg nagyon tetszene...HDMI-s átalakítót valaki próbált?
Én két típust láttam a neten, tán 5, illetve 11 lábút. Azt tudja valaki, ehhez melyik kellene?
(vagy melyik kompatibilitási ágon helyezkedik el?) -
vegyszer
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1578 üzenetére
Az nem biztos, hogy felejtős. A webshop fogyott ki, ki tudja mi van a raktárakban az egyes tépontokban...
Legyünk optimisták! -
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1568 üzenetére
Rezgő/néma módban a kamera sem ad hangot
-
Cooler96
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #1568 üzenetére
sehol,gyári rendszerben nem lehet kikapcsolni
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88 #1196 üzenetére
De egyel kevesebb érintő gomb van. Feel the difference
-
Kulinger
tag
válasz
gyuribácsi88 #1061 üzenetére
Szia!
Vita lezárva , ne haragudj én nem ot 995 telefonról beszéltem hanem ot 997D nagyon nem mindegy
-
kentucky
őstag
válasz
gyuribácsi88 #1021 üzenetére
anyu m nokia 5310-esén is igy oldották meg
-
madrac
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #977 üzenetére
Azért mert nem is egyezik a két kép felbontása.
-
rizso
addikt
válasz
Valós idejű "mono to stereo" átalakítás
Egyébként én is azt hittem korábban a képek alapján, hogy mindkettő hangszóró (meg talán az egyik tesztben is olvastam), aztán mikor elkezdtem használni, rájöttem, hogy csak az egyik szól...
-
xenom0rph
őstag
válasz
fúrtak neki még egyet, egyedül magányos lett volna...
-
Kulinger
tag
válasz
Nem vagyok elájulva a képektől
Na d eez most 1-magos vagy 2-magos?
-
Barbarics
tag
válasz
nem vészesek a sötét képek sem.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #881 üzenetére
98as saxo vts tulaj vagyok
karbantartani kell osz megy 250000 utan is szegyenitek meg bmwket
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88 #887 üzenetére
Az viszont nem egy rossz autó el kell ismernem.
Az általánosításod viszont még mindig szánalmas, de komolyan befejeztem.Hogy ne legyen annyira off: szeretném megköszönni a kísérletező kedvű embereknek, hogy töltenek fel a telefonjukról készült, vagy magával a telefonnal készült videókat/képeket. Felettébb kedves tőlük, hogy kielégítek azoknak a kíváncsiságait, akik még nem szerezték meg a készüléket.
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88 #885 üzenetére
Még jó hogy fos. Ezt így általánosságban ki lehet jelenteni. Citroen ds szintű innovációt még egy más autógyárnak sem sikerült felmutatni a maga korában. Gondolom van egy max 3-as golf szintű autód.
Én is befejeztem, csak idegesített. -
vargaimre
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #881 üzenetére
Láttam én már elég sok német kocsit lerobbanva, semmivel sem jobb ,mint a francia.
2 Laguna van a családban egy 14 és egy 10 éves összesen 700.000km és csak 1× ált meg egy jeladó miatt.
Decemberben tervezem a Grand X vásárlást, addig olvasom a véleményeteket... -
89BDave89
tag
válasz
gyuribácsi88 #879 üzenetére
Bocs...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #879 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy kb. egy árban vannak, akkor van értelme egy sávba tenni, de az az Alcatelnek fájni fog. Itt nem rúg labdába...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #857 üzenetére
ezeket aa kemeny tokokat(ha nem halos) kerulnem a helyedben, mert igaz kemeny behatas ellen nagyon jol ved, de ha a por bejut a tok es a hatlap koze szepen lecsiszolhatja azt :S szoval szerintem a legjobb a SEMMI
#648) gyuribácsi88: nem nalad volt hogy egy kicsit elalt a hatlap valahol?
-
DrCsernus
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #857 üzenetére
Én a szilikont rendeltem meg, ahogy valaki más is már innen. Ahogy néztük a képeken csak oda van PS-ezve a te, így valószínűleg nem fogja fedni a hangszórót, de majd ha megjön meglátjuk. Max megy vissza kínába és akkor jön a Nillkin.
-
Nundee K.
tag
válasz
gyuribácsi88 #810 üzenetére
Üdv!
Lépj be a beállításokba-alkalmazások kezelése-SD kártya. Itt tudod áthelyezni az alkalmazásokat, már amelyiket engedi a telefon. Amíg nincs root (rendszergazdai jogosultság) a telefonhoz, addig csak ennyit tudsz tenni.
Root-tal - majd ha lesz - tudsz majd felesleges rendszeralkalmazásokat is törölni, amik foglalják a helyet a telefon memóriájában, továbbá módod lesz olyan app-okat is az SD-re áthelyezni, amiket most még nem tudsz.
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88 #810 üzenetére
Szerintem ha Google-n utána olvasol,tuti meg tudod csinálni
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem
Korábban sokszor jól jött már, ahol nem volt wifis net, csak kábeles. Laptopba be a kábel, aztán továbbosztottam a laptoppal. A win7-nek alapból van egy ilyen funkciója, csak az így létrehozott alkalmi kapcsolatot a GXI nem látja. A My Wifi-ban látrehozottat meg látja, viszont valamiért nem tud csatlakozni (pedig kikapcsoltam már a titkosítást is, próbálgattam különböző csatlakozási módokat is, de semmi eredmény, egyszerűen elkezd csatlakozni, és a végén "hibás jelszó" üzenettel leválik a hálózatról).
-
Lacko87
tag
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem!
Az előző albérletben nagy hasznát vettem, hogy a laptomomról megosztott nettel tudtam a telefonomat használni és a barátnőm amikor nálam volt akkor az ő laptopja is arról ment.
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #749 üzenetére
nézd meg az app2sd beállításai között, hogy van-e rá lehetőség, hogy egyből oda rakja fel őket.. nekem valamelyik appal sikerült, de már nem vagyok benne biztos, hogy az az app2sd volt
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #744 üzenetére
app2sd-t töltsd le
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #715 üzenetére
Bele ne halj má' abba a 120Ft-ba!
Egy nyakláncon elfér és a fém ami nekem van, még jól is néz ki (Mondjuk pengeni nem szerencsés ilyesmivel mert leszaggatja a húrokat.
)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #711 üzenetére
"Csak egy tipp: a mélyedésnél elkezded feszíteni majd ahogy lett annyi hely, a körmödet a vájatba dugva végigcsúsztatod, egyik irány, másik irány"
...és már lenni is van: a körmöd...
Gitárpengető srácok! (..csak én vagyok itt zenész? Még valaki el nem húzza a nótám...) Szépen alá lehet vele nyúlni.
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #711 üzenetére
Úgy terveztem én is, csak rohadt nehezen akarta elengedni - főleg az alján. Könnyebb, ha az oldalán felfelé kezded el "lehámozni"...
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #648 üzenetére
Nálam teljesen stabil, nem áll el felül.
Viszont:
- rezgés egy kicsit zörgősebb, mint pl S2-nél (kicsit olyan, mint N8-nál)
- az alsó érintőgombok világítását jobban is szabályozhatná a fényérzékelő. Az előző telefonjaim az adott körülmények között már világítottak, a GXI-nek viszont sötétebb körülmények kellenek...Az összeszerelés szerintem elsőrangú, kijelző gyönyörű (szerintem szebb, mint a hasonló paraméterekkel bíró Sensation kijelzője), rendesen reagál mindenre, betekintési szögei is teljesen rendben vannak.
Pár perces/órás nyomkodás után a véleményem: best buy telefon!
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #587 üzenetére
Jellemző...
Sajnos 1-2 futárszolgálat sok mindent megengedhet már magának. Egyszer mi is megszívtuk emiatt. Direkt édesanyám nevére rendeltünk, mert párom se meg én se értünk rá, ő viszont otthon volt egész nap. Direkt hagytam is megjegyzést a futárnak a megrendelésnél, hogy kézbesítés előtt csörögjön oda. Anya már reggel óta várta a futárt, gondolta elszalad a boltba (5 percre), hisz úgysem szólt még a futár, hogy nemsokára jön. És mikor jött? Hát persze, hogy abban az 5 percben. Na most ha előtte odacsörög, akkor nem megy el a boltba, és akkor nem kellett volna várnunk még egy hétvégét a telefonra.
Bezzeg a kicsi, noname futárszolgálat előtte felhívott, udvariasan megkérdezte, hogy megfelel-e 5-10 perc múlva, mert ha nem, akkor később is jöhet.
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88 #587 üzenetére
Én is így vagyok a gls futárral, ha jön valami csomag hív rögtön ,hogy hova menjen a városba stb
amúgy nem szoktak sms-t küldeni..?!
-
szucs2
tag
válasz
gyuribácsi88 #555 üzenetére
megjön az és akkor jöhet az "élmény" - beszámoló...
-
maggi1886076
addikt
válasz
gyuribácsi88 #552 üzenetére
a holnap még megérkezhet, mert holnap munkanap van
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88 #466 üzenetére
remélem is ,hogy minél előbb lesz róla teszt
-
boneyard
tag
válasz
gyuribácsi88 #454 üzenetére
A 8. havi tesztben Grand X kamerájáról se sok jót írtak. Mondjuk én alig használom fotózásra a Blademet, arra ott van a fényképezőm. A szétesés már komolyabb probléma, bevallom nem olvastam utána az OT995 tapasztalatoknak, mert a ZTE-t vártam, ezért is kérdeztem olyat, akinek az van.
-
rizso
addikt
válasz
A Wave bizony jó képeket csinál, és még a videója is elég fasza (5MP-es telók között az egyik legjobb).
Ha meglesz a GXI (vagy akár bárki másnak), megnéznéd/tesztelnéd a következőket?
- kijelző érzékelése, fényereje, betekintési szögei
- beszédhangszóró minősége
- hátlapi hangszóró(k) minősége filmlejátszás közben
- wifi vétel érzékenysége
- kamera képminősége (egy közeli vakus kép is jó lenne)
- videófelvétel minősége (van-e AF, lehet-e kapcsolni menet közben a vakut, milyen a hangminőség, stb)
- zenehallgatás minősége fülesen keresztül (ha van lehetőség, akkor gyári helyett valami minőségibbel)
- skype gond nélkül működik-e az előlapi kamerával
- mx player
- rendszer folyamatossága
- akkuidőKimaradt valami?
-
Barbarics
tag
válasz
Én csak azért hoztam fel az Alcatelt mert DÍJCSOMAGNÉLKÜL!!!! kb azonos az ára,viszont mindenben rosszabb mint a ZTE.
-
Joshi
titán
válasz
gyuribácsi88 #327 üzenetére
"Abba csak a proci meg a kamera más."
És pont ezen okok miatt szinte összehasonlíthatatlanok. -
Joshi
titán
válasz
gyuribácsi88 #325 üzenetére
Nem kellene idekeverni a Tegrás változatot már csak azért se mert annak van külön topikja. Olvassa ezt Canonfan kolléga?
(#325) gyuribácsi88 ez itt az Inteles topik tehát most miről is beszélünk?
-
dex02
tag
válasz
gyuribácsi88 #300 üzenetére
Amit linkeltem az meg a 3. fajta ARM procival?
-
maggi1886076
addikt
válasz
gyuribácsi88 #278 üzenetére
azert az egy kicsit sok lenne erte... ennyi varakozas utan kartyasan kellene 30 ert adniuk...
-
dReFiX
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #215 üzenetére
Találomra 3 telefon kártyás T illetve kártyafüggetlen árai:
Alcatel OT-995 54990 56190
HTC ONE X 169 990 Ft 135 950
Motorola Defy Mini 44 990 37 980Tudom van webshop kedvezmény meg olcsóbb gsm shop ár, de jól látszik hogy nem igazán állja meg az állításod a helyét nagy általánosságban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gyuribácsi88 #181 üzenetére
Az csak elírás a T-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest