- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gzbotii #15588 üzenetére
Neked ez a módszer felel meg!
@Gabor777:
Nincs köze a romnak a hálózati zárhoz. Az az alacsony szintű FW része. Jelen pillanatban és a közeljövőben sem várható olyan beavatkozás, amit az érintené.
Az OTA frissítések IMEI alapján történnek. Az adott hálózatra regisztrált modellekre kiosztja a szolgáltató a gyártó által készített csomag elérési helyét. Ez találja meg a frissítő.
-
xSide
őstag
válasz
gzbotii #15568 üzenetére
Érdemes lenne vetni egy pillantást az ún. Google Play Szolgáltatásokra is (Gsam szerint a legtöbb felébresztésért és ébrentartásért felelős sz.rság).
Tegnapelőtt frissítettem a Talk-al együtt (jahh a a f.ssá vált Hangouts nem megy nélküle immár) és 14 óra alatt merültem le!!!
Nem értem haza a napi megszokott és állandó használati jellemzőkkel, ami előtte 66-75% töltöttség közt szokott lenni...
FB appot nem használok és a térkép is fagyasztva, nincs állandó 2g-re állitva sem...
Most visszatértem a a korábbi állapotra, mely szerint Google Play Szolgáltatások fagyasztom alkalmazáskezelőben (beraktam system/app alá és lib-eket a helyükre, így az egyszerűbb) Talk pedig visszaállitva (frissítések eltávolítva). -
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #15418 üzenetére
A Go az kicsit csalós. Rengeteg extra vacok van hozzá, lehet, hogy párat akkor is aktivál, ha nem kéred. Sosem szerettem, bár ilyen bajom nem volt vele. Ha merül vele, akkor alighanem ébren marad a teló, az nem lehet normál launcher funkció miatt. Szerintem nem mindenkinek van így, aki a Go-t használja, de ezt majd megmondja, aki ebben a cipőben jár.
Így már érthető viszont a kérdés. Nekem egyik sem csinált ilyet:
Nova (jelenlegi)
ADW EX
Apex
Holo -
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #15416 üzenetére
Hogy szeretnéd lemérni a launcher fogyasztását? Szerintem semmi eltérés nincs.
Használatban persze van, kinek ez jön be, kinek ama; de pont a fogyasztás... Valahogy nem látom, hogy lehetne ebből bármi használhatót kihozni! Az idő elenyésző részében használom a launcher-t, ha volna is eltérés, engem még sosem érdekelt! -
golyós
addikt
válasz
gzbotii #15192 üzenetére
Minek az usb?
Én így csinálom:
telefonon adat be
menü
beállítások
továbbiak
megosztás és hord. csatl. pont
hordozható wifi hotspot kipipál
és egyből kiírja , hogy a zte hotspot aktívlaptopon megkeresem a wifi hálózatoknál
A telefonon a hotspot konfigurálásánál meg beállítható a kódolás és a hálózat neve stb
kész
-
Mate
nagyúr
-
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #13515 üzenetére
Kompatibilitás azt kell mondjam, hogy egyéni... nekem egy sem volt, ami ne települt volna, de léteznek olyanok, azt tudom, olvashatsz is ilyesmit, ha 2-3 lapot visszanézel. Nagyon régieket talán nem is érdemes, mert egyre jobb a helyzet, pár alkalmazás korábban nem ment, most pedig már működ.
A színei szerintem helyesebbek, mint a Blade, a két kijelző között nincs drámai különbség, néztem párszor egymás mellett. A Blade szaturáltabb, az tuti, de nekem pl. emez a jobb. Szerintem, aki ezt eredetileg írta, annak már megfertőzte a szemét valami AMOLED.
Pont a fentiek talán nem is kell, hogy aggasszanak. Úgy fest, hogy vannak kisebb-nagyobb gondok egyes darabokkal, esetleg egyes (sw/hw/hálózat/időjárás/csillagok) konstellációkkal, mert van, akinek minden tökéletes, van, aki panaszkodik - nálam ez pl. időben változik!
Viszont ha komoly valódi problémát találsz, akkor kicserélik, sőt el is állhatsz valamilyen feltételekkel, vagyis olyan rettentő nagyot talán nem is kockáztatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest