- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
Jó kis jelenséget tapasztaltam a mai délután:
Leejtettem a telót,és esett pár lépcsőfokot a fa lépcsőn.Felvettem,semmi baja.Megnézem,és láthatóak voltak szabad szemmel a pixelek,de olyan szinten,mintha átváltott volna vga felbontásra.System restore sem segített.Próbáljátok nem leejteni a tieteket
Ja ige,és vibrál a kijelző,nem egetrengetően,de láthatóan...
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #10806 üzenetére
a teljesítménynövekedés????a 4.2 volt a kozmetikai csomag,a 4.1el rengeteg stabilitási,optimalizálási cucc jött,pl project butter
-
Cooler96
aktív tag
válasz
kelekyle #10477 üzenetére
nem fogok belefolyni, az emberek 90%a előbb beszél aztán cselekszik,ahogy msot te is azt tetted.Nagy betűkkel le van írva,hogy ICS-re nem lehet felpakolni...váó,igazad van,tényleg,nyugodtan ócsárolj engem,de előbb körül kéne nézni a saját házad tájékán nem gondolod?Ha meg látod a leírást,minek teszed fel rá?????
-
Cooler96
aktív tag
válasz
SziberTomi #10405 üzenetére
igen,meg van írva a telefonok nagy könyvében,hogy minden 6xx ZTE grand x in teló rossz
-
Cooler96
aktív tag
válasz
mephisto97 #10189 üzenetére
hogy várhatod el egy telefontól(aminek nincs,vagy csak nagyon kicsi hűtőegysége),hogy ne melegedjen,főleg nagyobb programok használatakor?????persze hogy melegszik,minden telefon melegszik,még a pc is,pedig abba komoly hűtőket lehet pakolgatni
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Joe Cockroac #9697 üzenetére
gyári visszaállítás...
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #9656 üzenetére
nem a hardver erejével van a baj,hanem a támogatással,hardverben úgy ott hagyja az s advancet ahogy van
-
Cooler96
aktív tag
válasz
agressor12 #9631 üzenetére
a telefonok 2/3adát vissza sem küldik,hanem kiosztják online vásárlók között...
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
andikaaa #9229 üzenetére
most olyan mintha egy kecskét okolnál azért mert obama lett újra az elnök...semmi közük hozzá,az értesítősávban lévő hang ikon alapból rezgőre tesz,direkt így van.Színes ikon nem is bántja a systemet,csak a sytem ui-t,végső soron pedig nem olyan nehéz fogni és átpakolni a képeket onnan a memóriakártyádra...(egyébként nekem működik a picasa sync)
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #9224 üzenetére
ja,a build.prop-ra is szarik...
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #9221 üzenetére
sajnos az az alkalmazás használhatatlan 4.x romoknál,mert az értékeket a user nem tudja állítani,bele van fixálva,én is nyomogattam mindent,de semmi hatása nem volt
-
Cooler96
aktív tag
@kelzsoca/keeper:Igényemet szeretném bejelnti,hogyha van időtök rá:meg tudná valaki csinálni a macedón rom tárcsázóját flashelhető zipbe a next v2höz?jobb szerintem a gyári,mint a zte-jé,és az animációnál sem kell annyit gondolkodnia
-
Cooler96
aktív tag
nem értem miért vannak az emberek meglepődve a gyors merülésen,ha egy rakat aksiszívó alkalmazás van feltelepítve...az első gondolat mindig az,hogy te csináltál valamit rosszul,a második legyen az,hogy a gép hibája(és ez általában mindenre igaz)
-
Cooler96
aktív tag
-
Cooler96
aktív tag
édes drága barátnőmnek köszönhetően,aki lelökött az ágyról,ráestem a töltőre(miközben be volt dugva)és úgy tűnik hogy a kábelben megtört valami,mert a hálózati töltést is USB töltésnek érzékeli(?!) mondjuk nem nagy kiadás,300 ftért veszek mindjárt újat,meg a feje úgy is szétporladt volna,már elég sok a repedés rajta
[#9170]golyós:hát eléggé netfüggő a dolog,nekem elég jó netem van,így gyorsabban viszi át a cuccokat mintha rádugnám a gépre
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
tonyqa23 #8831 üzenetére
fényképező terén lótól várod el hogy repüljön...
ezért van ott a kijelző még mindig,nyilván nem az erdőben akar az ember teló leddel világítani...
fm-rádió,sajnos egyre több szenny van benne ez tény,de ha valaki még is bírja,akkor nicns azzal semmi gond(csak nem kell naponta kérdezni,mivel ezt csak a zte-sek tudják megcsinálni,updateről meg úgy is tudni fog mindenki amint kijött) -
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #8811 üzenetére
zseblámpa=kijelző max fényerőn..kibírható,inkább meg lhetne nekik köszönni hogy nem tudjuk legéteni az alaplapot
-
Cooler96
aktív tag
Nem értem miért vagytok úgy oda az fm-rádióért...Semmi haszna
-
Cooler96
aktív tag
Zsoca/keeper: ha valakinek van kedve/ideje akkor meg tudná csinálni hogy pl a beállítások menüpontok között visszajöjjenek az elválasztó vonalak a nextv2ben? meg pl telepítésnél a done/open gombok elválasztó vonalai
-
Cooler96
aktív tag
keeper,vagy zsoca: hogyan tudnám eltávolítani a launcher menüpontot a beállítások alól?merthogy nova függő vagyok és le szoktam törölni a gyári launchert,de akkor meg fc-zik az a menüpont,ami kicsit irritáló
valami megoldás?
-
Cooler96
aktív tag
Jó,hogy sokan vagyunk,de az új usereknek írom:amiket hibákat felsorolnak azok 99%ban nem hardveresek,utána kéne nézni hogy mit írunk jó?(én se voltam lusta,szántam rá időt és visszaolvastam,ennek hála nem írom meg századjára a problémákat)
-
Cooler96
aktív tag
még egy lehetséges ob-ről j9vő tulaj
hát,szerintem itt mindenki a grandot fogja javasolni,nem véletlenül.Hardverben kétség kívűl a grand aláz,minden téren,ppi,proci,ram...Vannak vele hibák(ha visszaolvasol ),de szinte az összes szoftveres,szóval javítható lesz.Advance-ra kijött a jb,ez egy előny neki,l9nek itt esélye sincs,grandnak van a legjobb hardvere
Szerintem grand
-
Cooler96
aktív tag
válasz
eladogeppc #7905 üzenetére
azért mert korom sötétben készültek a kollegák képei,persze hogy szar minőségűek,a 4x se tud jobbat sötétben...(és akkor ne is beszéljünk hogy ki az aki sötétben fotóz 0 fény mellett)egyébként sok dolog felróható a kamera alkalmazásnak és a feldolgozásnak,programcserével orvosolható
az intel pedig nagyon jó választás,úgy ahogy van hazavágja a tegrákat(kivéve a tegra 4-et,az új nagyágyút
)
-
Cooler96
aktív tag
válasz
mephisto97 #7854 üzenetére
több mint valószínű hogy a kártyával lesz valami,nézesd át
-
-
Cooler96
aktív tag
valaki nézi a CES-t? most megy élőben az inteles részleg,érdekes
-
Cooler96
aktív tag
egyedül vagyo kazzal hogy a macedón custom romban nem tudom updatelni a maps-et? install failed shared user incompatible hibaüzenet miatt.keresgéltem a neten,töröltem dalvik fájlt,dex fájlt,mindent ami a régi mapshez tartozik,még a packages.xml-ben is kitöröltem,de így sem jó neki
-
Cooler96
aktív tag
Mi az hogy hátrány?????Inkább előny....Az intel a medfield-el hazaveri a tegra szériát(még a 3-ast is!),mint ahogy az összes többi 2 magos procit.Sokkal jobb a technológia,nagyobb a teljesítmény,kicsivel több a fogyasztása,de ennyi kompromisszumot megér.Az intel még nagyon durva dolgokat fog felmutatni és szerintem elég nagy helyet fog szerezni magának a telefonos processzorok terén(is).
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Necronomicon #7503 üzenetére
Nem,mivel a kész packet cwm-ben kell flashelni ami nekünk egy jó darabig nem lesz,szóval semmi értelme
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Keeperv85 #7495 üzenetére
Amit zsoca csinált a next-ben,hogy az elválasztó vonalak kikerültek belőle pl a beállításoknál a menüpontok között
Zsoca:a root pack nem működik nálam
elindítom,rögtön rebootol írja a fájlmásolást: két OKAY-t kapok,bootol a rendszer,megint újraindul megint fájlt másol,de msot kisebb méretűt,itt is két OKAY-t kapok rebootol és nincs su-m
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #7479 üzenetére
Azok kellenének,amik a next v1ben voltak!
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #7470 üzenetére
+1
-
Cooler96
aktív tag
Üdv!
Még mindig nem sikerült rádobnom a root-ot a makedón romra.
A lentieket xp-n és win7-en egyaránt próbáltam,ugyanúgy végződtek
(
Kezdjük ott,hogy mi van meg:
adb driverek,android sdk,teló driverek
usb debug és ismeretlen appok telepítése pipa
adb devices parancsra látja a készüléket
a telepítő lefut,bár az elején írja hogy 'adb is out of date.killing...' (érdekes)
aztán lefut a telepítő kattolok a restore-ra,minden okés újraindul
rámegyek a supersu-ra és ezt írja:There is no su binary installed on your device.This is a problem!
és kilép
természetesen nincs hozzáférésem...
Valami ötlet?Tépem a hajam már,végigpróbáltam a család összes gépén -
Cooler96
aktív tag
zsoca,adb driver fontos a binary féle roothoz? mert makedónon nem akar menni,pedig anno a gyárit ezzel a módszerrel rootoltam win 7en,de most nem megy ezzel
-
Cooler96
aktív tag
Nem tudom,én mit rontok el,de nem tudom rootolni a macedónit.Minden okés,xp-n vagyok telódriver fent van(adb nincs,lehet ez a baja?) minden a leírtak szerint megy.A végén írja hogy kész van,megnézem ott a su de amikor rákattintok írja hogy nem található a bináris és kilép.
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #7332 üzenetére
pimp my rom nevű alkalmazás kell neked,én is használom,a létező összes tweak benne van szinte
-
Cooler96
aktív tag
ZSoca: A binary-s féle roottal nem lehet rootolni!!! HElp kéne goyrsan
-
Cooler96
aktív tag
zsoca,vagy valaki,hogyan tudom rootolni a makedón romot?És mért nincs telepítővarázslója?
-
Cooler96
aktív tag
a kernel is frissebb a makedóniaiban,szóval adok egy próbát neki,nekem személy szerint tetszenek a színes ikonok
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #7172 üzenetére
ekkora marhaságot....nincs selejtes darab
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Overcome85 #7039 üzenetére
ha egy kamera hardveresen gyenge,azt semmilyen szoftver nem tudja jobbá tenni
egyébként meg korrekt a kamera,semmi bajom vele,ennyi pénzért egy rossz szó se érheti -
Cooler96
aktív tag
válasz
andikaaa #6938 üzenetére
cask segíteni akarok,nem kell ilyen bizonytalannak lenni.A sima grand x és a grand x in között külsőre semmi különbség,szóval nyilván kompatibilis.Kínából a cuccok meg minimum másfél hét alatt jönnek attól függetlenül hogy melyik oldalról rendelsz
Golyó: nézd meg a system settings-ben hogy a telefon tulajdonsáainál minek látja a telót.Ha ott is samu,akkor a build.prop lett átírva,2 perc alatt megoldható probléma
-
Cooler96
aktív tag
srácok,kéne pár vélemény..
kicsit kütyümániás tulajdonságom miatt van ez,de lehetőségem adódott egy meizu mx 4 vételére ugyanekkora árkategóriában mint a gxi.Fontolgatom hogy cserélek,de ez a meizu érdekes egy márka,supportról nem tudni semmit,de pöccre ugyanaz a hardvere mint a samsung galaxy s3-nak.Mit ajánlanátok jobban?Eléggé off,ennél offabb nem is lehet -
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #6749 üzenetére
Heeey attila üdv a klubban!
Valaki fel tudta varázsolni a Google now-t? elég sokat próbáltam,de nem nagyon sikerült.Még a 4.2 es kamerával is próbálkoztam,tudtam is vele fotózni meg videózni de a photo sphere nyílván nem működött
-
Cooler96
aktív tag
Viszont kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #6050 üzenetére
k_imre: akkor ugrana a garancia nem?
attila,tulajdonképpen nem használom sokat a front kamerát,meg nem pont a lencse előtt van hanem inkább a széle fele,úgy hogy ha nicns semmilyen alternatíva el tudok élni vele,csak hogy a frászba került az oda?!
-
Cooler96
aktív tag
én is belépek a "porszem van az előlapi kamera üvege alatt" ak táborába.Engem borzasztóan idegesít
nem lehet valahogy kipiszkálni?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
ASRMartyn #5968 üzenetére
Mert fel kelle tenned a custom romot hozzá,amihez rootolni kell a telót(ami garanciavesztéssel jár) (és egy jó tanács,segíts először magadon,próbáld feltalálni magad,nem kell mindent megkérdezni,előtte utána kell nézni(ne vedd magadra)) ha magad csinálod,szerintem sokkal nagyobb élvezet felfedezni a telót/rendszert,de ez már csak egyéni vélemény
-
Cooler96
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged