- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
keep2000 #15755 üzenetére
Ez engem is érint, bár nekem még a B04 van rajta, de mostanában kb felére csökkent az aksiidőm ugyanolyan használat mellett,
és nagyon zavaró, régen kibírt 3.5-4 napot is, most meg kb 2 nap...
GSam-al mérem én is, + a gyári aksigrafikon, de nem tudok rájönni mi eszi az aksit, mert az Android Kernel a legnagyobb fogyasztó kb 60-70%-al, a többi app alig pár százalék...
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van még más app amivel meg lehet nézni mi használja a kernelt annyit, illetve hogy a gyári B04-es romban melyek azok a gyári appok amiket érdemes törölni, és ti hogy szabadultatok meg tőlük?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
keep2000 #15755 üzenetére
Viber, Google+, GPS Status & Toolbox, Handcent SMS, IMO Messenger, nekem ezek nyúzták mint az állat. Meg ha valaminek a widgete beragad. Nekem a Shazam widgete okozott még merülést. Amíg GSam Battery Monitor-ban a felébresztések számát a Google Szolgáltatások vezeti az Android Rendszer előtt, addig nincs merülési probléma én úgy vettem észre. Ha az Android Rendszer kerül a lista élére és minél inkább vezeti a listát a felébresztések számában, annál inkább merül a teló.
-
-
-
kelekyle
őstag
-
andrás47
senior tag
-
Garry84
tag
válasz
keep2000 #6808 üzenetére
Elkiabáltam, megint kezdi. Szóval az eddigi tippek, amik még működhetnek: B/G/N váltás a routeren, esetleg a lockscreen maga. Ez utóbbi szerintem nem, Holo Lockert használok, annál is csinálja. Kipróbálom a routert, hátha. Vagy tényleg marad a B05, talán abban megcsinálják...
-
Robbertho
aktív tag
válasz
keep2000 #5457 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy milyen USB HUB-bal próbáltad? Gondolok itt arra, hogy volt-e a HUB-nak külön tápforrása vagy sem.
Elméletileg az ilyen eszközök (amik külön táppal rendelkeznek) valamilyen módon jelzik a host felé (telefon jelen pillanatban), hogy nem kérnek tápot. A probléma akkor van, ha nincs jelezve, mert ilyenkor ha két 5V-os pint egymáshoz csatlakoztatsz csak elméletileg nem folyik áram, gyakorlatilag lehet köztük 0.1V (potenciál)különbség. Ami kb. 10mOhm kábelellenállással számolva ~10A áramot eredményezhet :\
Tönkre nem tenné a telefont, /ezt tapasztaltam is már egy sokkal kellemesebb módon: rá akartam kötni egy 500 GB-os külső vinyót (2,5"-os, nem volt külön táp) és kiírta értesítésben, hogy túláram az USB porton. Szóval van benne túláram védelem/, de nem működne az eszköz.Más téma, reagálva Kelzsoca egyik korábbi hozzászólására:
A mai napon raktam fel a Next ROM-ot, és szomorúan tapasztaltam kb. 10 mp-e, hogy az új lockscreen használatával is jelentkezik a fagyás a telefon felébresztése után (direkt nem raktam még fel egy alkalmazást sem). Egyértelmű a korábban már említett dolog, hogy a WiFi-hez van köze, mert addig nem reagál, amíg a WiFi-t nem dobja el (amíg el nem dobja, addig pedig szürke a wifi ikonja mindig).
A megoldás, hogy várni kell, esetemben kb. 1 percet és működik, de összességében azért elég zavaró
Mitől lehet? Hardveres probléma lenne (hogy-hogy sokaknál nem jelentkezett egyáltalán)?Szerintem nincs hozzá köze, hiszen nem történtek olyan szintű módosítások, de először nekem azután jött elő, hogy felraktam a Hope-ot.
-
Cooler96
aktív tag
válasz
keep2000 #4603 üzenetére
Zsocáék romja szerintem nem a bugjavításokra ment ki,hanem a tudat,hogy csináltak egy custom romot.Ne legyünk türelmetlenek.Biztos látunk majd még szép dolgokat tőle,de szerintem nem túrkáltak a rendszerben.Sóval ha eddig ilyen gondod volt ezután is meglesz.Egyébként nekem is előjön néha,fogalmam sicns mi okozhatja,de hajtépő egy élmény az biztos.
csabesz: hogy lehetne hardveres hiba?főleg ha eddig 10/7 ember érzékelte de 3 nak sosem volt ilyen.Az ilyenek szoftveres gondok szoktak lenni.
-
törölt tag
válasz
keep2000 #4603 üzenetére
hello, nálam is előfordul ez a hiba, de azt vettem észre hogy csak akkor ha be van kapcsolva a wifi. Wifi be, leteszem a telefont, 20 perc múlva próbálom feloldani a kijelzőt de nem reagál, csak 15 másodperc múlva. Ja és már nem egy gyári vissza állítást csináltam már, de mindig elő jön ez a hiba. Elég idegesítő. Ez szoftveres vagy hardver hiba lehet?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
keep2000 #4233 üzenetére
275 MB zip van a linken többek között....
-
atillaahun
veterán
válasz
keep2000 #3715 üzenetére
"- vannak olyan appok, amivel utólag lehet alkalmazásoktól a fölösleges jogokat megvonni
- beállíthatod, hogy milyen processzek, appok induljanak el rendszerindításkor"Te miket használsz ezekre?
Nálam autoindulás ellen az Autostarts véd, ennél jobbat eddig nem sikerült találnom, viszont engedélykezelést még nem láttam megbízhatóan kivitelezve (kivéve persze a CM-be építve).(#3736) Per Degaton
KépzelőCC! Nem is kicsit.
Play meg egy kaka. Ma délelőtt én is azzal kínlódtam hogy lehetne visszarakni ICS alá a régi Market-et, de FC nélkül sehogy sem jön össze. -
Doky1988
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
válasz
keep2000 #3087 üzenetére
Újraindítás után se megy, de végülis az lehet, h sd miatt van, mert még az nincs benne. Erre nem gondoltam,h a gyári 1,5 szabad gigára nem mehet.Majd beszerzek egyet,Köszi!
Még annyit kérdeznék,h ehhez a gpéhez nincs olyan program, mint pl nokiához a pc suite? Csak egy sima adattárolóként megy a pc-hez. -
dnorb
csendes tag
válasz
keep2000 #2515 üzenetére
én ezt vettem, és nekem bevált,nem vékony, crystal-fólia..nem karcolódik, és könnyű is volt felhelyezni, a kijelző majdnem olyan, mintha rajta sem lenne, plussz sztem jobban érzékeli az ujjamat is
ja és 2 nap alatt itt volt..http://www.ebay.com/itm/Savvies-Crystal-Clear-screen-protector-for-ZTE-Grand-X-IN-/350626094469?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item51a2f19d85
-
M0RGI
őstag
válasz
keep2000 #2502 üzenetére
Pont ez van nálam is, ha hívnak. 1 mp-ig kb. nem hallják amit mondok, vagy csak nagyon halkan.
Más is tapasztalta már?Ezen kívül a rezgőmotort találtam gyengének.
Szoftveresen bajom a hívó fél nevének nagyon apró megjelenítése.
A névjegyek szerkesztésére sem jöttem rá, de ez user error.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
keep2000 #2248 üzenetére
Ahogy ki-be kapcsol a replőmód és közben vadássza a hálózatot, az majdnem felér egy teljes hideg indítással... Ezért mondtam korábban, hogy érdemi hasznát nem látom. Illetve többen is jelezték más eszközné, hogy az ICS valamiért többet eszik ebben a módban, ami persze logikátlan, de még így van, addig jobb nem kísérteni a sorsot...
-
hekmi
tag
válasz
keep2000 #2236 üzenetére
Mint Keeperv85 kolléga írta, a repülő módot ne használd egyrészt. Másrészt nekem egy hibás memóriakártya miatt merült le 14 óra alatt nullára. Harmadrészt megpróbálhatnád felrakni a B04-es végű frissítést, az is segít valamennyit. (Nekem ezen dolgok "javításával" 10,5 óra alatt 2%-ot merült éjjel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged