- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz
callmeakos #18840 üzenetére
Az enyém is így kezdte, aztán ha a wifi bekapcsolva maradt akkor melegedett a kamera körül, és wifi kapcsolat létrejöttekor újraindult. Majd egyik indulásnál az intel logóba belefagyott és minden újraindításnál csak eddig jutott->kuka, szervizes sem tudott mit kezdeni vele.
-
zeg
őstag
válasz
golyós #18837 üzenetére
Merülésügyileg nekem is hasonlóak a tapasztalatok. Ha használom 1 napot bír, mint a többi okosteló.
Battery Booster meg memory optimizer és a task killerek egy kalap szamócát sem érnek. Aztán ott vannak a cpu frekiállítók, kijelző érzékenységének a növelése és tunerek, backup programok, root uninstaller és fagyasztók, fájlkezelő, takarító programok, induló programok beállításai, alkalmazások hozzáférési jogai és ébresztései, wifi ébrentartó blabla, meg ezek ezerféle widgetjei, mindegyik egy külön program, mind pénzbe kerül, mind fut és zabálja az erőforrásokat, miközben a fene tudja mihez miért férnek hozzá, a végeredmény meg rosszabb lesz, mintha semmi 'okosító' sem futna. Részemről feltettem az előbb említett android tuner alkalmazást, az meg elvégezte mindezt egy helyen, egy kattintásra. Amúgy is újraindítom a telót legalább hetente, így induláskor (is) rendbepakolja magát, így már a második grandX-em működik kifogástalanul.
Egy próbát megér mielőtt kiad érte valaki ~3ezrest, hátha másnál is beválik. -
zeg
őstag
Az előző grandX-em halála előtt belefagyogatott a wifi-be, majd némi túlmelegedés után elhalálozott. A jelenlegire azonnal felment a teljes Android Tuner(3c) az egykattintásos mindenes optimalizációjával, és a Greenify teljes. ZTE időjárás nevezetű szemét, 'tácspál' billzet meg a gagyi képernyőzár elpusztítása után felmászott a nova launcher. Ezzel a 3 megvásárolt programmal, ami kábé 3-4 ezer forint összeget képvisel, kifogástalan a készülék(nélkülük 1 percet sem ment 'üresben', így nem tudom van-e valamilyen nyűgje). Nincs érzéketlen képernyő, akadozó launcher, délutánra lemerülő akksi, wifi-s fagyás, nyűglődő gps
Sajnos a készülék csak 1 kártyás, így hamarosan mennie kell, egyelőre tartaléknak
-
zeg
őstag
A sajátom akkor fog tönkremenni, ha megjelenik jövőre olyan készülék mely árban hasonló, tudásban és anyagminőségben viszont komoly előrelépés. Amíg nem érkezik ilyen darab akármelyik gyártótól, addig kihúzom a grandX-szel. Ha már amúgy is kifizetek két év alatt ~20ezrest csak a biztosításra, ennyit igazán megérdemlek
-
zeg
őstag
Könnyen megúsztad!
Nekem két hónappal a megvétel után bedöglött a Motorola Defy hangszórója. Aztán bedöglött a kijelző(egyik gomb világítása). Majd egyszer nem kapcsolt be, alaplapcsere, majd eladás előtt pár nappal még egy hangszórócsere garisan. Eladtam a telót egy jóbarátnak, miután a gari lejárt. Leejtette a telót és bedöglött az egyik gomb világítása kicseréléte a kijelzőt, majd később neki is megdöglött a hangszóró, azt is kicserélte. Természetesen én hordtam be a mobilját a külvárosból BP belvárosába, az általa választott szervizbe.
Motorola Defy, IP akárhány védelmű strapateló, 2 hetes javítási időkkelHozzá képest a kicserélt GrandX egy álom, ráadásul a defy-t ~100 ezresért vettem, persze 2 év havirabsággal, havi majd' 5 ezres törlesztővel.
-
zeg
őstag
válasz
andikaaa #17065 üzenetére
Ha valóban így történik, akkor a keret cseréje sem egy fél perces szétpattintós móka, ha csak azt cserélik, biztos hogy a készülékkel foglalkoztak. Ha nem tesztelték, akkor nem alaplap hibájára visszavezethető ok miatt visszakerült készülék. A zte-nél sem cél hogy beleöljenek a keret cseréjével pénzt és időt egy olyan készülékbe mely hibásan működik, és a felhasználó vissza fogja vinni.
-
zeg
őstag
válasz
89BDave89 #17035 üzenetére
Szvsz ha tüzetesebben megnézed, és/vagy nekiesel nagyítóval, hamar kiszűrhető hogy használt/visszavitt a készülék. Nekem ez volt az első reakcióm még az üzletben
, átvétel előtt elkezdtem sasolni a készüléket a fólia és az új doboz ellenére.(Jó a szemem, azonnal kiszúrom a legenyhébb mikrokarcokat is).
-
zeg
őstag
Az új gx in cseredarabomat tesztelgetem, wifi-repüzemmód fagyás nem jött elő eddig. A kijelzőt forgattam napsütésben, nem találkoztam foltosodással, sem nyomásra elszineződéssel. GPS-t még nem teszteltem. Vibramotor kicsit kultúráltabban szól(kevésbé zörög) mint elődjében.
A hangszóró(csengetés) csak a legnagyobb hangerőn torzít minimálisan, míg az előző készülékben már az előtte két állásban kezdett torzítani.
A micro usb port 'feszesebb', jobban szorul ugyanazon csatival mint az előző készülékben új korábanMielőtt tesztelgettem volna, a következőket tettem:
-Fóliázás szakemberrel, szervizben
-Root
-AdAway
-CallDelayPatch(felraktam, mielőtt meggyőződtem volna arról hogy kell-e)
-Nova launcher
-Swype billzet
-root uninstaller: zte időjárás és óra, f@szbuk, twitter, guglipléj, MiAccess (vagy mi a t@köm), NFC, Touchpal fagyasztás, Touchpal idegennyelvek uninstall
-Android Tuner (3c)
-Memory Booster (iMobLife)
-Battery Booster (iMobLife) -
zeg
őstag
válasz
pudingstyle #16983 üzenetére
Hétfőn dobozosat kaptam, új, fóliás darabot b04-el.
-
zeg
őstag
válasz
Keeperv85 #16853 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de nekem a készülék 1-3 percen belül talált gps jelet net elérés nélkül, szabad ég ill. szélvédő alatt.Amíg meg nem pusztult. Ennyi idő kell egy csúcs Garminnak is. Szobában, emelet alatt nem volt időm kivárni, ott a Garmin is elvérzik, lévén autós céleszköz.
-
zeg
őstag
Eddig tartott a teló. Egy másfél órára nyúlt wifi-s skype beszélgetés után tűzforróra melegedett a kamera körül a hátlap, majd néhány megszakadás-újracsatlakoztatás után újraindult a teló. Újraindulás után minden sikeres jelszó elfogadásos wifi csatlakozáskor azonnal újraindulás. Az egyik újraindulás után az intel logo után csak a háttérvilágított fekete kijelző fogadott, forrósodó telefon, hátlapot leszedve tűzforró akksi. A teló ondemand módban volt. Ennyi volt, jön az új készülék.
A moto defy-n 2 hónap után f@sta magát össze a hangszóró, ahhoz képest egész jól bírta a grandX. -
zeg
őstag
válasz
tPedro_ #16682 üzenetére
Érdekesen érzékeny telefon, legalábbis az előző telóimhoz képest. Felraktam a megvásárolt AndroidTunert, 'hüjegyerek' módjára mindent beixeltem kivéve a hálózatos dolgokat, erre minden sikeres wifi-re csatlakozáskor a jelszó beírására újraindult a teló. Ezek a wifi-s és 3g-s, képernyőfagyásos nyavaják szoftveres dolgoknak tűnnek számomra.
Zte képernyőzár és óra időjárással, touchpal bevitel, egyik gagyibb mint a másik
Amint felraktam az ingyenes pimp my rom betát és az Android Tunert, többé sem képernyőfagyás sem wifi gond nem jött elő(kivéve a fentebb említett legutóbbi kipipálósdit). -
zeg
őstag
válasz
tonyqa23 #16659 üzenetére
Én is használom a tTorrent-et, nálam ilyen probléma nem volt, pedig a wifi és adatforgalmat állandóan kapcsolgatja minden képernyőébresztéskor a teló. Azonban a tTorrent képes akadozásig lassítani a telót, gondolom nem véletlen van x86-os verziója, kilencszázakárhány forintért, melyet persze külön vehetnék meg a már megvásárolt tTorrent mellé.
Míly' meglepő, az MXPlayernél ingyen letölthető a megvásárolt lejátszó mellé az x86(és egyéb procihoz tartozó) javítás. Hát igen, ők a valódi fejlesztők, nem csak egy szimpla pénzlehúzó banda.
Tőlem többé tTorrenték pénzt nem látnak, nem fogok kétszer fizetni a procigyilkos sz@rjukért -
zeg
őstag
válasz
#40993792 #15390 üzenetére
Több tucatnyi programot vettem a play-ről(matematikával, elektrotechnikával, termodinamikával, áramlástannal kapcsolatban+utilityk+navigáció+néhány játék), és nem érzem úgy hogy az eddig összesen kábé 20 ezer forint kidobott összeg lett volna. Inkább vettem egy olcsóbb telót(grandX) amit kizárólag legális applikációkkal használok(melyeket akciókban vásárolok elsősorban), mint sokkal többért egy galaxy S3-at 1gigás gagyinettel, meg működik-nem indul frissíthetetlen lelopott torrentekkel. Önmagában semmirevaló vindóz nyóc ára 30ezres magasságokban mozog, ehhez képest droidon kazalnyi -számomra hasznos, és pécén nyögvenyelősen elérhető monstrumok helyett- nem agyonbonyolított appot kaptam, kevesebbért.
-
zeg
őstag
-
zeg
őstag
válasz
golyós #15350 üzenetére
Amikor először megjelent ez a játék valamikor a 90'-es években, nem volt lehetőségem megvásárolni. Mire megvehettem volna, már csak használtan voltak dobozos változatok, aranyáron. Néhány hónapja külön P1-es retro notit vettem csak ezért a játékért, 3dfx patch-el nyomtam mindenféle konfigon, és a készítőknek szerettem volna ezzel a molyfing nagyságú összeggel megköszönni a munkájukat. Ha 3 ezresért adták volna, annyit sem sajnáltam volna érte. Nem tudom hogy a promo változat a jövőben frissítésügyileg eltér-e a megvásárolttól, de kábé lesz@rom
-
zeg
őstag
válasz
zenemano85 #15273 üzenetére
Nálam a battery booster (Imoblife) nevezetű alkalmazás fut, ami minden egyes képernyőkikapcsolásnál lekapcsolja a wifit, és visszakapcsolja ha a kijelző aktív. Ez folyamatos wifi ki-be kapcsolgatás és még soha sem fagyott ettől a teló. Az automatikus wifi újrakapcsolódás ideje kábé 5 másodperc. Ugyanez az app a bluetooth esetében is csinálja, itt is kábé 5 másodperc mire a teló a kijelző bekapcsolástól számított 5 másodpercen belül már a garmin navigáción keresztül tolja a hangot. De ugyanígy kapcsolgatom a gps-t is, így mindhárom (wifi, gps, bluet.) ki és bekapcsol naponta sokszor, fagyás nélkül, 3. hónapja.
-
zeg
őstag
válasz
golyós #15212 üzenetére
Nálam is az S3 mini volt a másik kiszemelt, de amikor a T-ben elém rakták azt a kék izét drágábban mind a grandX, majd kézbe fogva olyan érzésem volt mintha egy csúszós, csillogó pehelykönnyű műanyag lapátot tartanék a kezemben, gyorsan elment tőle a kedvem
A pontot a döntésemre a párom tette, aki még meg is jegyezte hogy az a teló nem túl férfias jelenség, és nagyon hülyén mutat a kezemben.
-
zeg
őstag
Valamikor januárban volt wifis képernyőfagyásom, azóta 1X fordult velem elő, gombnyomogatásra helyrejött.
Nem lilul a kijelző, nem recseg a hangszóró, nincs már 2mp késés(vagy ha mégis akkor megszoktam tudat alatt), meg vagyok elégedve a telefonnal, ehhez képest a motorola defy-m a múlt héten már harmadjára cserélt hangszórójával, azzal hogy néha cseszik a másik fél hangját hallatni, a másodjára bedöglő érintőgombvilágítással(kijelző kuka) igazi betegágy
Természetesen Nova launcher, Pimp my Rom, Battery booster, Android Tuner fut, a zte cuccai(óra, lock) lefagyasztva. -
zeg
őstag
válasz
philoxenia #12711 üzenetére
Finomítva: Nincs 60 ezerért htc one x+ kategóriás telefon újonnan, a sarki T-be betotyogós hiteles, 2év cseregaris készülék. Így olyan problémákhoz -melyek miatt bármelyik kétszáz körüli telefon tulaja jogosan verné az asztalt- érdemes a készülék árát is figyelembe véve hozzáállni. Cseregari van, készülékcserével a problémák orvosolhatók, szvsz ebben az ársávban ez egy jó készülék.
-
zeg
őstag
válasz
szobipeti199 #12732 üzenetére
Lock screen fagyás, a készülék rendszeres újraindulása, gps jelet negyed óra múlva sem talál szabad ég alatt, recsegő hangszóró, wifi közben fagyás, másik fél nem érti a hangod. Ezeket gyorsan le tudod tesztelni, ha véletlenül hibás a készülék, hamar előjönnek.
Megj.: nagyjából az összes előfordult hibát felsoroltam a grandx fórumból, de ugyanezeket megtalálod más telefonok komoly mennyiségű hozzászólást tartalmazó topikjaiban is. -
zeg
őstag
válasz
mikersz1 #12698 üzenetére
A minőség és a hozzá kapcsolódó elvárást nem ártana a fejekben tisztázni. Ha valaki Samsung s3 fénykép-, és kamera minőséget, fém készülékházat, Nexus szoftvertámogatást, iphone-t hajazó kiegészítőarzenált, 4 magos procit, szuper amoled fullhd kijelzőt akar hatvanezerért, az pofára fog esni. Ha a vevő nem húz bele az elenyésző számú hibás darabba(amire ott a cseregarancia), a legjobb ár/teljesítmény mutatóval rendelkező készülékhez juthat.
[ Módosította: philoxenia ]
-
zeg
őstag
válasz
hodostamas #11498 üzenetére
1db ezresért bármelyik gsm szerviz-bolt felrakja számlával igazolva, szóval ha sz@rul rakják fel ott, az orrod előtt, van jogalapod kifogásolni a munkát és új fóliát kérni.
Akárhogy igyekeztem, nekem csak alászorult 1 kis szösz az első felpakolásnál, így ismerve a grandX-re készült gagyi és a kezdetekben nehezen beszerezhető fóliákat(legalábbis az otterboxhoz adotthoz képest nevetségesek), inkább rábíztam szakemberre. -
zeg
őstag
válasz
junkpod #11402 üzenetére
Mindezt gondolom teljesen legálisan, hiszen az IGO-t és a sygicet megvásároltad a készülékedre. Ájgóéktól pedig külön engedélyt kaptál hogy a noname cuccra telepíthess. Gondolom a frissítés is csak annyiból áll, hogy a windóz indításakor szól hogy új full eu térkép->telepít->ok.
Én pedig azért írtam, hogy ha véletlenül a topikba beleolvas valaki lassabb felfogású, az is megértse, hogy a gps-be forrasztott csip kábé századrangú ha egy navigációt minőség alapján értékelünk.
Természetesen ha 20 perc alatt talál jelet a szabad ég alatt, akkor az a készülék hibás. -
zeg
őstag
válasz
airwawes #11363 üzenetére
Nem is a fő utakkal van gond, azokat néhány hét alatt megtanulják. Sokkal inkább azzal, amikor utcaszintű keresésre van szükség. Ha éppen úton vagy és rádszólnak, hogy hazafele jövet az üressel még lépj már be x város x utcájába. Na akkor van az hogy merre van, hogy lehet odajutni, be lehet-e menni, belefér még a tachográf által engedett össz/részidőbe.
Ilyenkor jön elő hogy mit ér egy gps, szvsz 150ezer forint a legeslegdrágább például garmin kamionos naviért is elenyésző csekélyke összeg. De ez már tényleg nagyon OFF, befejeztem a navis hozzászólást, ha ezután valaki a mobilos navigációktól csodát vár, lelke rajta -
zeg
őstag
-
zeg
őstag
válasz
heidricha #11357 üzenetére
Ez a 20 perc valóban problémás, 5 perc már bármilyen márkás, de belépőszintű navinál is sok.
Nálam a grand x nem csinál ilyeneket, bár a mobilnet rásegít(het).
A garmin nem működik csak szélvédő/fémtető/szabad ég alatt, néha azon is meglepődöm amikor egy !!AUTÓS!! navigációtól azt várják el, hogy méternyi beton alatt is találjon jelet. -
zeg
őstag
válasz
heidricha #11343 üzenetére
Ha egy telefon nem talál azonnal jelet, lehet hogy nem kellene azonnal szervizbe rohanni cserét követelve, ha egyébként kifogástalanul működik (beleértve a gps-t is) a készülék. Az hogy egy navigáció 30másodperc, vagy másfél perc alatt talál jelet kábé tökmindegy. 1000-féle dologtól függ.
Vedd úgy hogy a hozzászólásom általános volt, kicsit elegem van abból, amikor valami idióta(nem rólad van szó, csak te juttattad eszembe) a fiát szeicsentóval a 10 kilométerre levő teszkóba eltalál a sygic-torrent navigációjával, és utána kijelenti hogy az milyen f@sza, és hogy mennyire felesleges a méregdrága céleszköz. Az istenbarma el nem tudja képzelni, hogy a kamion egy 50 kilométeres kitérővel laza 17 liter gázolajat pöfögött el a semmibe, a tachográfról meg legfeljebb valamelyik karóra katalógusban olvasott, életében a legtávolabbi pont ahova eljutott a szomszéd település. Soha nem emlegette a navi felmenőit amikor egy hibás térkép miatt fél órát kerül a pesti csúcsforgalomban, amikor a fuvarszervező(akit a megrendelő már számonkért) üvöltve azt kérdi tőle hol a pichában jár a teherrel. Ha még azt is mondom hogy pl. garminéknál a célnavik tisztában vannak a magasság és súlykorlátozással, csak néz ki a fejéből.
-
zeg
őstag
válasz
kentucky #11325 üzenetére
Ne várj Samsung/Sony supportot egy fele/harmad árú telefontól. (Bár a htc márkaszervizről megnyílvánulásokat olvasva le a kalappal a zte előtt)
Ha a vásárló nem fut bele véletlenül 1 hibás példányba, akkor ennyi pénzért ajándék a grand x.Megj.: A párom Sony Xperia Ray telója repülőgép üzemmód kikapcsolása után néha lefagy. A moto defym havonta 1X magától újraindult. A samsung galaxy tabletem 1-2 hetente újra kell indítani, mert hiába az advanced task killer, mocskosul belassul(factory reset után, adatszinkron lekapcs, csak wifi net). Mind márkás, jó 'hátszéllel' rendelkező készülék, melyektől elvárná az ember hogy ne kelljen b@szkurálni a normális működéshez, ha okostelefonnak használom
-
zeg
őstag
válasz
junkpod #11271 üzenetére
A noname gps térképét nem minősíteném (gondolom valami széthekkelt torrentelt szutyok), a pontosságát inkább hagyjuk, a frissítést megint, a dizájnt ismét csak felejtős, kezelhetőséget megint csak. Irány vele Puy St. Vincent (síparadicsom a csigazabálóknál) oda-vissza pl kocsival, vagy akár csak 1 napos kamionos furikázás itt M.o.-n (számolj 100-ra 35 literes átlagfogyasztással), aztán meglátjuk mennyire leszel elégedett a noname cuccoddal, vagy a droidra telepített szidzsik borzalommal, a droidra hekkelt a magát 'legjobb' pillanatban megadó igo navigációval
. Persze gyorsabban talál jelet mint a garmin 2 éves csúcskészüléke, ez ám a minőség
-
zeg
őstag
Januárban volt utoljára fagyásom, egyetlen hibát tapasztaltam, az pedig a hívások előtti 2 másodperces szünet, ami megszokást igényel.
Ha esetleg valaki kicsit tuningolná a gépet, és egyelőre nincs kedve pénzt adni érte, ajánlanám a Pimp my rom nevezetű alkalmazást. [link]
Amit ebben nem tudsz beállítani, azt a többi alkalmazásban sem.
Szerk.: Nem kell regisztrálni, nem tol reklámot az arcba, nem tarhál pénzt, csak működik. -
zeg
őstag
válasz
heidricha #11212 üzenetére
Azért halkan megjegyezném, hogy az örökélet térképfrissítéssel 2 éve kilencven ezres csúcskategóriás Garmin 3760T navigációmnak is kell a bekapcsolástól legalább 1 perc mire használható, és még majdnem további 1 perc, hogy minden műholdat pontosan befogjon, pedig nagyon nem egy kategória a guglimap/copilot/nokia map nevezetű olcsó, telós szükségmegoldásokkal.
-
zeg
őstag
válasz
Keeperv85 #9969 üzenetére
Aztán meg mehet majd a nagy meglepődés, ha nem új készüléket fog kapni az ember, hanem egy másik 'ügyes' júzer megfelelőnek minősített használt készülékét.
Az már csak hab a tortán hogy ha van készülékbiztosításod, és a készülék már 4-5 alkalommal volt javítva, írhatsz egy őszinte kérvényt komoly érvekkel, melyet nagy valószínűséggel el fog fogadni az adott város T központjának mindenhatója, és teljes eredeti áron beszámítva és esetleg ráfizetve kaphatsz egy másik márkájú készüléket, a 2 év lejárta környékén is.
A sok ügyeskedő ellenére ennyire "gonoszak" ott a T-nél -
zeg
őstag
válasz
tonyqa23 #9967 üzenetére
-A defy egy 98 ezres telefon volt akkor, mint ahogyan a Samsung Galaxy S1 is 130ezres körül fájt. Nem a hatvanezres, havi 1700Ft-os 'lesz@rom' kategória, mint a grand x.
-A telómon van nilkin tok, több védelmet nem érdemel ez a készülék. Hogy nincs otterbox grandx-re? Alsó kategóriás(árban) ritkaság cuccnak miért kellene hogy legyen?
-"Ráadásul, ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is..." Elb@szod, de elvárod hogy segítsenek rajtad, és még neked áll feljebb ha elküldenek a vérbe. Ezt inkább nem minősítem -
zeg
őstag
válasz
tonyqa23 #9952 üzenetére
Hogyan tudod úgy leejteni, hogy pont tompaszögben essen az előlap kilátszó részére? Ha leejted a betonra és a sarkán koppan, a szilikon sem fogja megvédeni, a komoly védelem a dupla rétegű alap otterbox puha habosított gumijánál kezdődik, mondom ezt úgy, hogy a defy telefonomon volt pár napig ilyen szilikonizé, utána a nyolcezer forintos(+szállítás) otterbox.
Nekem tetszik a grandx formája, fogása, eszem ágában sincs elcsúfítani. Gumibugyi számomra olyan, mint amikor a kétszázezres iphone telóra teszik azt a kétezres vackot. Nem mellesleg megkötöttem a legdrágább biztosítást a készülékre(ahogyan az előd defyre is), így nagyívben teszek rá ha beázik/darabokra esik.Ha már védőtok és dizájn, akkor az valahol itt kezdődik:
[link]
[link] -
zeg
őstag
válasz
kelekyle #9558 üzenetére
A T-nél ott a készülékbiztosítás töréstől a lopásig beázásig stb, a gyártótól független normális garanciális ügyintézés. Amennyi nyűgük van ezeknek az okostelóknak, én csak is szolgáltatósat vennék(vettem és fogok is venni). Persze ha valami faék telefon kellene függetlenül, akkor mobilüzletből.
-
zeg
őstag
válasz
kelekyle #9554 üzenetére
Egy olyan kihangosítóhoz, mely a nokia n95-től kezdve a samsung tab 4.1.2-es androidjáig minden készülékkel működik, szoftvert kell piszkálnom hogy menjen?! Bár nem sürgős, de hamarosan veszek a t-mobiltól autós kihangosítót és ha nem ismeri fel a telefon, megy vissza a készülék a zte-nek.
-
zeg
őstag
A Samsung HF1000 bluetooth kihangosítómat nem találja, cseszegethetem a láthatósági időkeretet, beállíthatom hogy az összes közelben levő eszköz számára látható legyen, de ezt az eszközt nem látja. A Garmin 37xx navival csatlakozik, a samsung p-1000(tab 7") szintén. Végül is csak 8 ezret b@sztam ki az ablakon drágalátos ZTE, most meg vehetek új kihangosítót
-
zeg
őstag
Anno Ipodra kapható volt olyan fülhallgató, melynek kábelén volt zeneszámot váltó gomb.
Működhet ez a grandX-el(vagy egyáltalán valamelyik androidos telóval)? -
zeg
őstag
válasz
Winchester95 #9505 üzenetére
Youtube lejátszás közben forgattam a készüléket, teljes képernyőre nagyításkor nem forgatta a videót, gondolom beállítás miatt. Viszont a teljes weboldalt forgatja a közben lejátszott 480p videóval együtt, kb. 1 másodperces késéssel. Ennél több késéssel forgatott a Moto Defy-m 1200-ra húzott procival, pedig ha van készülék ami minden alkalmazással kompatibilis(leszámítva a manapság kevés teljesítményét), akkor az a defy.
-
zeg
őstag
válasz
atillaahun #9498 üzenetére
Ezt a mozgásérzékelős dolgot nem teljesen értem. Az előlapi fényérzékelő nekem is késlelteve reagál(kapcsolta be a kijelzőt a megfelelő app), de mozgásra a szenzorok azonnal. A GyroSpace 3D nevű élő háttérképpel teszteltem, és vajsimán mozgatja a hátteret még levett órajellel is, 0 késleltetéssel.
-
zeg
őstag
Wifi-s fagyásra:
Ha lefagy a kijelző, a hangerőszabályozó gombok és kijelzésük tovább működik. Miközben foyamatosan fel és lefele állítod a hangerőt, közben nyomogasd tetszőlegesen a kijelző alatt található érintőgombokat. Pár másodperc után a kijelző érzékelése megjavul, újraindítás felesleges.
Megj.: Nem használok képernyőzárat. -
zeg
őstag
válasz
Winchester95 #9276 üzenetére
CoPilot, teljes EU (eredeti).
-
zeg
őstag
válasz
atillaahun #9056 üzenetére
Tegnap volt egy wifi-s érintőfagyásom, nem reagált a böködésre. A hangerőt állítgattam a gombokkal, valamint az érintőgombokat nyomogattam, erre pár másodperc múlva a telefon érintője ismét működött. Nem kellett újraindítás, azóta is működik a készülék kifogástalanul.
-
zeg
őstag
válasz
mephisto97 #8857 üzenetére
Nilkin, akár a hardveraprón is van, fóliával..
-
-
zeg
őstag
S/N: 321722952xxx (kiegészítve
)
Repülőgép üzemmód-wifi kombóban 1X kifagyott(azóta nem próbáltam).
Adatforgalom kikapcs csak wifi, 1X fagyás. (azóta nem próbáltam).Gpu megjelenítés kikapcsolva,launcher cserélve(nova), sms küldő(go) szintén, tárcsázó(eX) szintén, képernyőzár kikapcsolva, sebesség voltage controllal: 600-1400MHz
-
zeg
őstag
válasz
Najlahu #8634 üzenetére
Tegnap pontosan erre a panaszkodott a másik fél. A skype-nak amúgy is szokása kedve szerint a partnertől lekapcsolódnia(motorolám is szétdobta) főleg hosszas beszélgetés során, de amikor újra hívtam a másik felet, akkor megjavult. Szvsz inkább valami skypos betegség lehet, ebből a microsoftos f@staligából bármit kinézek.
-
zeg
őstag
Ami NEM működik mint hangerőgombra telóébresztő:
Wake all [link] nem működik.
NoLock [link] nem működik.
WidgetLocker[link] nem működik.
A widget lockert megvettem, de szerencsémre még 15 percen belül voltam, így visszakaptam a 660 Ft-ot.Ez [link] lehet hogy működik, valaki nálam válalkozókedvűbb ránézhetne
-
zeg
őstag
válasz
heidricha #8586 üzenetére
Kipróbáltam, lassú. A kétszeri közelségérzékelő takarásos technika idegölően lassú, az egyszeri takargatás megint nem ok, mivel ki-be teszegetem a telót a tatyóba. A gyorsulásérzékelőt nem próbáltam mivel nem fogom rázogatni, a finom mozgatástól(oldaltáskában van) állandóan felébredne.
Ha gyorsabb lenne a közelségérzékelő, talán még tetszene is. -
zeg
őstag
Ahogy az előző telómon, úgy a mostani kijelzőjét is szeretném feléleszteni a hangerőszabályozó gombokkal, ne kelljen mindig a bekapcsológombot a készülék tetején nyomogatni..
Anno volt egy NoLock nevezetű app, de sajnos az már nem tudja a GrandX-en hangerőszabályozóval. Valakinek valami ötlete? -
zeg
őstag
válasz
#40993792 #8472 üzenetére
Beállítások-> fejlesztői lehetőségek-> gpu megjelenítés(2d hardvergyorsítás blabla..) kikapcsolva, most nem fagy sehogysem. Próbálom megtalálni a pontos kombinációt amitől biztosan fagy a készülék, merthogy nekem ez az egész mizéria szoftveres hibának tűnik, ami szerintem javítható.
-
zeg
őstag
Wifi bekapcsolva, adatforgalom letiltva, képernyőzár letiltva. Feléleszteném a telefont bekapcs gombbal, erre lefagy a kijelző. Nem a telefon, hiszen a bekapcsológombra reagál. Úgy tűnik az adatforgalom nélküli wifi halott ügy, mind repülőgépes, mind telefonos üzemmódban.
Még próbálkozom, aztán visszaviszem, adjanak másikat ehelyettHihetetlen, hogy ennyire alap dolog, ami a sokéves 3g-s galaxy tabomnak nem jelentett soha akadályt, sem a defymnek, sem a xperia ray-nek, de még a nokia 5630-nak, a nokia n95-ömnek, és a nokia e51 telómnak sem, egy zsírúj csúcskészüléknek halál.
A zte elmehet a fenébe a f@sza minőségellenőrzésével. -
zeg
őstag
Repülő üzemmódban, állandóra állított wifi mellett, amikor az előre beállított időzítésű alvó üzemmódba kerülne a készülék, a kijelző érintésérzékelése lefagy, a kijelző alatti gombok sem reagálnak. A szoftver nem fagy le, kikapcsoláskor felajánlja a kikapcsolást, ill hosszú gombnyomással a teló kikapcsol.
Azaz repülőgép üzemmódban a wifit el is lehet felejteni.
Ez egy elég gusztustalan szoftveres hiba, mely méltatlan egy gyártó csúcskészülékéhez.Klaxon nevezetű ébresztő nem működik, pontosabban ébresztés helyett úgy viselkedik, mintha a snooze(10 perc szundi) gombot megnyomnám, így 10 percenként várakozik ahelyett, hogy a csengőhangot lejátszaná.
Helyette van a gyári ébresztő, ami egy nagy kalap sz@r.
Valakinek van valami működő alternatívája az mp3-at lejátszó, lassan felhangosuló csengőhangot tudó ébresztőre? -
zeg
őstag
- Kipróbáltam a teló USB otg képességét (USB OTG Helper nevezetű applikációval), kifogástalanul felismeri az usb-otg kábelre akasztott pendrájvomat.
- Rákötöttem (szintén a noname usb-otg kábellel), vezetékes billzetet(IBM SK-8835, HU, sok éves darab), mind a billzet beépített tapipadja működik mint egér, müködik a pöcökegér, a billzet is kifogástalanul működik, természetesen az ékezeteket is kezeli(External Keyboard Helper Pro alkalmazással).
-
zeg
őstag
Eddig úgy tűnik, hogy a telómnak nincs semmilyen nyűgje.
-Egyszer sem fagyott le a gyári képernyőzártól, nem indult újra. A defy-m néha újraindult.
-A hangminőség nem olyan jó mint a motorola defy-nél(fülessel is teszteltem), de a feladatát teljesíti.
-A kijelző megfelelő, bár nem annyira érzékeny mint a defy esetén.
-Akksiidőm 1-2 nap, de az akksijáról híres defy is ugyanígylezabálta a felhasználási szokásaim mellett estére.
-Nem dob hálózatot, előfordult hogy hívás közben megszakad a vonal ott, ahol a párom Sony Xperia Ray telója is.(valami Bermuda-háromszög lehet ott a 10. betonemeleten)
-Kamera nem fagy, teszi a dolgát.
-Wifivel sem tapasztaltam semmi különöset.A tárcsázóm exDialer(eredeti), az sms küldőm goSMSpro Donate, a launcherem Nova Prime 2.0(eredeti), az órajel setcpu(eredeti)-val 600 és 1400 közé állítva, billzetem SlideIT(eredeti).
-
zeg
őstag
További tapasztlataim:
-A Nilkin fóliától élesebbek lettek a színek, javult a kijelző érzékenysége. Más fóliáról nincs tapasztalatom, csak a gyáriról, ami egy huladék(a nilkinhez képest). A fóliát szakszervizzel pakoltattam fel.
-Az Asphalt 6 nem kompatibilis a telefonnal(a marketről nem tudtam telepíteni a megvásárolt játékot)
-Hangminőség kicsit gyengébb mint a Motorola Defy esetén, a hangszóró jobban recseg, de ez szinte hangerőfüggetlen, külső hangszórón is kicit hallható. Persze ettől még értem a másik fél mondandóját.
-A kihangosítva sokkal halkabb mint a defy. (A Defyben garisan cserélve volt ez a hangszóró)
-GPS gyorsabb és erősebb mint a Defy esetén.
-Sokat piszkáltam a telót, de eddig sem fagyással, sem újraindulással nem találkoztam.
-Power toggles alkalmazás képes bekapcsolni a vakut mint zseblámpát, de sajnos csak pár másodpercre.
-Sebességre nincs panaszom, nova launchert használok MUI ikon csomaggal, ettől meg a 800MHz-es defy is száguldott.
-A telefon T-Mobile-os, függő. -
zeg
őstag
Köszönöm a segítő privát üzeneteket, Nilkin tok és fólia kombináció mellett döntöttem, hála a hardveraprós kollégának, személyesen gyorsan el tudtam intézni.
-
zeg
őstag
Megvettem a telefont, sokat még nem próbáltam, így túl sok tapasztalatom nincs egyelőre. A root működik a fórumtársnak köszönhetően, a telefon nem fagyogat, külső tökéletesen összerakott(motorola defym volt), wifi vevő erősebb mint a defy, sony xperia ray, fujitsu esprimo thin client notim esetén. Kijelző érzékenysége szokható, de hamarosan fóliacserén esik át. Firefox nem települ(gondolom a proci miatt), de minden megvásárolt programom(kábé 30db) kifgástalanul működik, bár a SetVSel és Motomizer nevezetű direkt Motorola appokat nem telepítettem.
Ha lesz időm, összeírom a megvásárolt fizetős(és kifogástalanul működő) appjaimat, a kompatibilitás miatt aggódóknak.!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha esetleg valakinek van eladó szilikon tokja hozzá, megvenném!!!!!!!!!!!!!!!!
-
zeg
őstag
válasz
philoxenia #6583 üzenetére
Mivel netezésre tabletet használok, gyakran út közben, így sűrűn kell megosztanom a netet a telón keresztül wifivel, ami zabálja az akksit, és az órajelet maximumon tartja OC alkalmazás nélkül(a defynél).
Ezért is szeretném az órajelet(pl kikapcsolt kijelző mellett) fixre állítani, vagy csökkenteni a feszültséggel együtt. Nem mellesleg anno megvettem a SetVsel és a voltage control nevezetű alkalmazásokat, és nem bánnám ha továbbra is használhatóak maradnának. -
-
zeg
őstag
Mivel a Defy telefonom kijelzőjét kinőttem(mindig is határeset volt számomra a 3.7"), a Grand X-et néztem ki magamnak. Tetszenek az egyéb paraméterei, de számomra fontos az akksiidő, melyet a Defy esetén a setVsel alkalmazással tudtam meghosszabítani. Amikor a kijelző ki volt kapcsolva, a proci 100MHz-en üzemelt 20%-kal kevesebb fesszel, de mikor piszkáltam, 1200MHz-en megy, alapfeszen.
A grandX-re van olyan tuningszoft, amivel az órajelet ilyen mértékben állíthatom, azaz akksiidőt kitolhatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest