- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
-
Winchester95
őstag
válasz
Cooler96 #10807 üzenetére
Nem volt időm végignézni az egészet.Más dolgom is van.
Akkor még is várom a JB-t.
De szerintem nem kell már teljesítmény növekedés.Max akik benchmarkolnak.De az meg elég gyökér hobbi szvsz.
Inkább a programoknál stb.... nél lenne meg az optimalizálás+támogatás......Próbáltam cserélni,eladni stb.... a telefont.(55-50-45k s áron)
Cserélni is stb......
Sehol semmi.
Úgy látszik valaki azt akarja hogy nálam maradjon.
Szóval úgy néz ki marad!Véglegesen!
Végig gondoltam.Árkategóriában de még feljebb sem találok olyan telefon ami tényleg felérne vele. (10k val)
Xperia P kevés memória.
SGS A. támogatottság és romok terén.......Memória kevés.
Iphone 4: sehol semmi.Sok és keveset is tud.
Lumia sorozat: Gyenge az egész rendszer.2játékra várok amik nem indultak hogy kompatibilis legyen vele valamennyire.
És akkor tényleg tökéletes lesz a telefon. -
gonger
senior tag
válasz
Cooler96 #9632 üzenetére
ezt honnan veszed?
nekem nincs ilyen téren műszaki tapasztalatom és ZTE részvényt sem vettem
de ha csak a software rossz, akkor minden készüléken jönnie kellene a hibáknak, nem? Mivel ez pedig nincs így, mert vannak hibátlanok, így csak arra tudok gondolni, hogy a felhasznált alkatrészek minősége eltérő.
Az előző GXI-n recsegett a hangszóró, rossz volt a hívás minősége, zörgött a vibra stb.... cseréltettem, ezen nincsenek ilyen hibák, pedig ugyanaz a gyári ROM figyel rajta. -
snyper990
őstag
válasz
Cooler96 #9362 üzenetére
nem tudom, tisztában vagy-e a fülhallgatók működésével, de ez csak és kizárólag a telefon hibája lehet. Amúgy sem hiszem, hogy egy vadi új Denon fülessel gond lenne...
Zsolt_72 - most megnéztem, az AB-SW még mindig kifagy, ha egy pályát megpróbálok újraindítani. De nem annyira vészes, tudok nélküle élni
De a TouchPal nem a ZTE terméke
ezt nem tudtam, de ettől függetlenül nekem nagyon nem jött be -
andikaaa
aktív tag
válasz
Cooler96 #9230 üzenetére
ja, ok, ha direkt így van, akkor teljesen elfogadom! fogalmam sincs a dolgok hátteréről, én csak szeretném, ha nem lenne hibás a telefonom meg szeretném megérteni, hogy mi miért van...
eddig néhányan azt írtátok, hogy nextv2ben is tud az érintősávból némítani, valószínű, félreértettem, akkor bocs mindenkitől... -
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cooler96 #8332 üzenetére
Készíteni fogok egy sablon csomagot, ami csak a rendszer könyvtárszerkezetét fogja tartalmazni, és természetesen a helyes bináris+updater-scriptet, így bárki tud majd saját, recoveryvel telepíthető csomagot készíteni, ehhez majd készítek egy leírást, ha lesz időm videót.
(#8333) andyTM
Felülírja természetesen, de mivel B04-B04, így gondot nem okoz, a cwm recoveryvel készített csomagokhoz már nem kell kötelezően bent lennie a build.prop-nak a csomagban, tehát a jövőben ez sem lesz probléma.
..............A többiektől kérdezném, akik felrakták és használják a NeXt_v2-es romot, hogy a lock screen fagyással mi a helyzet?
Volt olyan akinél eljött, vagy még nem jelentkezett?(#8335) andikaaa
Igen, innen is leszedhető.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cooler96 #8328 üzenetére
Mert ez ennél az x86-os készüléknél nem így működik, az ARM alapúaknál sem úgy néz ki, hogy találok a neten valami recoveryvel telepíthető csomagot, aztán már tolom is az arcába, mert ugye helyesen fel kellene mountolni azt a system-et is, amire többnyire mennek a módosítások.
Itt x86-nál meg egyedi az update bináris, és erre jön még rá a helyes updater-script, aztán a megfelelő mount parancsok
-
w333
félisten
válasz
Cooler96 #7953 üzenetére
"Advance-ra kijött a jb,ez egy előny neki"
Te olvastad az Advance topicot ? szerintem inkább hátrány, mindenki csak panaszkodik hogy milyen sz@r lett és hogy lassú és 100% pörgeti a procit"Ha egy kicsit visszaolvastok akkor kb. 2 hete írtam hogy ne nagyon várják az Advance-ra a Jelly-t mert mivel nagyobb a hardver igénye így lassulás lag várható"
Végül úgy látszik igazam lett -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cooler96 #7768 üzenetére
A flash IC felülírhatósága nem végtelen. De mire azt a számot elérnéd ez a teló történelem lesz. Amúgy: miért nem csinálsz egy unsecured kernelt és adb-vel azt csinált amit akarsz.
adb remount
adb push modoltfaájlod /system/app/aminekahelyéremegy
adb shell
cd aholamoddoltfájlodvan
chmod 0644 modoltfájlod
exit
adb rebootFeltettem a javítást közben: [link]
-
-
Peter_Pan
tag
válasz
Cooler96 #7726 üzenetére
Tegráson már ki is jött, és valahol mintha ennek kapcsán ismét jelezték volna, hogy inteles verzióra is jönni fog. Az inteles mérnökök már portolták a jelly bean-t, így a munka nagy része elvileg már kész. Persze nyilván semmi sem biztos, és egyébként én a mostani állapottal is elégedett vagyok.
-
andyTM
őstag
válasz
Cooler96 #6897 üzenetére
- dehogynem, csak szét kell szedni [Xperia™ billentyűzet]
-
atillaahun
veterán
válasz
Cooler96 #6051 üzenetére
Nem tudom, lehet kezd szétrohadni az egész optika, és kipattognak belőle apró részek a felszínre.
Egyébként ha másrészről jól működik a telefon, és nem videochat-elsz napi több órát, akkor nem érdemes visszavinni, mert lehet kapsz egy mégdefektesebbet. Meg ezzel szerintem úgyis elküldenek, hogy a kép több mint 50%-a még látszik, tehát nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cooler96 #5969 üzenetére
Mert fel kelle tenned a custom romot hozzá,amihez rootolni kell a telót(ami garanciavesztéssel jár)
A módosított recovery kell hozzá, root nem, az már a custom rom része.
A garancia pedig akkor veszik el, ha valaki ebben az állapotában viszi vissza a készüléket a szolgáltatóhoz, tehát szerviz előtt erősen ajànlott visszaállítani a gyári állapotot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cooler96 #5864 üzenetére
Szerintem megvárjuk a friss romot, és arra lesznek átültetve az eddigi és további módosítások is.
(#5866) k_imre
módosított recoveryvel a helymeghatározás nem megy a navigációban és az olyan játékoknál, amely ezt megkívánja.
A recoverynek, csak a recoveryhez van köze, annak cseréje, módosítása nem érinti a rendszert, egyébként egy külön partíción is helyezkedik el.
-
Torento
tag
válasz
Cooler96 #5803 üzenetére
Úgy emlékeztem h az oc-val eggyütt lett kitárgyalva az is h nem lessz új szoftver sem...max apróbb javítások... Lehet h rosszul emléxek.Azt írja zsoca "friss szoftver" érkezik... Úgy tudom attól függ h lehet e húzni,mármint ha vele eggyütt frissül a kernel is... (namind1 annyira nem értek hozzá szal lehet rosszul értelmeztem valamit még multkor
-
w333
félisten
válasz
Cooler96 #5747 üzenetére
Igen elég "brutális" ez az Intel Proci és Gpu a kollégáim meg a felső kategóriás telefonokkal pedig csak pislogtak hogy böngészőből simán röccenés mentesen lejátsza a full hd videókat
(#5748) Keeperv85:
Türelem... biztos vagyok benne hogy ez még csak a kezdet és egyre több telefon fog megjelenni Intel proceszorral főleg úgy hogy most az összes gyártó csak tátott szájjal és nyálcsúrgatva nézik hogy az Intel az 1 mag-al olyan teljesítményt hozott mint valami felső kategóriás majdnem 4 magos ARM
(#5751) sdd2:
Teljesen jogos a feltételezésed de azért attól hogy 5800 hozzászólásból van vagy 20db. olyan akinek van valami baja ezt azért nem venném alapnak sőt az is lehet hogy "user error" miatt vannak ilyen hozzászólások és vajuk be azért ez nem olyan rossz arány
-
ux1
addikt
válasz
Cooler96 #4741 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: Magán problémádat, magánban, vagy old meg magad. Azon meg ne igazán csodálkozz, ha egy nyilvános fórumon mástól is kapsz választ. Egyébként a problémádra megoldást jelent némi tanulás vagy guglizás is. Még elég fiatal vagy, képezheted magad nyugodtan. Könyvet nem fogunk neked se írni.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Cooler96 #3420 üzenetére
Értem, akkor játék után állítsd vissza és akkor csak addig pörög, amíg tényleg kell. Esetleg ha mindig ugyanazzal játszol, akkor lehet, hogy a Tasker programmal "házirendet" tudsz egy-egy játékhoz rendelni, amit magától végrehajt be-/kikapcsolás során. Bár magam még nem próbáltam
-
Peter_Pan
tag
válasz
Cooler96 #3415 üzenetére
Ami biztos, hogy úgy nagyobb teljesítményt vesz fel a feltétlen indokoltnál, azaz hamarabb kell akkut töltened. Feltételezem, hogy a melegedést valamilyen szinten szemmel tartja és vészhelyzetben (~80 C) csak letekeri a processzort, bár ezt megelőzen valószínű te észreveszed, hogy süt a készülék...
Összességében ha nem feltétlen indokolt én nem állítanám át csak a tudat kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest