- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
zeg
őstag
válasz
junkpod #11402 üzenetére
Mindezt gondolom teljesen legálisan, hiszen az IGO-t és a sygicet megvásároltad a készülékedre. Ájgóéktól pedig külön engedélyt kaptál hogy a noname cuccra telepíthess. Gondolom a frissítés is csak annyiból áll, hogy a windóz indításakor szól hogy új full eu térkép->telepít->ok.
Én pedig azért írtam, hogy ha véletlenül a topikba beleolvas valaki lassabb felfogású, az is megértse, hogy a gps-be forrasztott csip kábé századrangú ha egy navigációt minőség alapján értékelünk.
Természetesen ha 20 perc alatt talál jelet a szabad ég alatt, akkor az a készülék hibás. -
Robbertho
aktív tag
válasz
junkpod #11435 üzenetére
Viszont a legtöbb ilyen TV pont emiatt le tudja választani a digitális sokcsatornás hangot, amit pl. coax kábelen rákötök az 5.1-es házimozi erősítőmre, ami ismeri és szereti a DTS-s és akkor örülök
Sőt, az új erősítőkön is van HDMI, hogy még a tv előtt leszedje a hangot.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
junkpod #11399 üzenetére
A baj azzal volt, hogy vannak olyan HD videók, amik csak DTS hangsávval rendelkeznek. 720p-s HD-nak szerintem még van értelme a telón, mert személy szerint én látom a különbséget, és a sima xVid-hez képest nagyobb is a képernyő felbontása. (Igaz, a 720p-nél pedig kisebb, de nem akarok konvertálgatni
)
Igazi értelme a DTS hangnak és a Full vagy sima HD-nak pedig HD TV-n lenne, MHL kábellel. Elvileg átviszi a hangot is 8 csatornáig, gyakorlatilag nem tudom
-
zeg
őstag
válasz
junkpod #11271 üzenetére
A noname gps térképét nem minősíteném (gondolom valami széthekkelt torrentelt szutyok), a pontosságát inkább hagyjuk, a frissítést megint, a dizájnt ismét csak felejtős, kezelhetőséget megint csak. Irány vele Puy St. Vincent (síparadicsom a csigazabálóknál) oda-vissza pl kocsival, vagy akár csak 1 napos kamionos furikázás itt M.o.-n (számolj 100-ra 35 literes átlagfogyasztással), aztán meglátjuk mennyire leszel elégedett a noname cuccoddal, vagy a droidra telepített szidzsik borzalommal, a droidra hekkelt a magát 'legjobb' pillanatban megadó igo navigációval
. Persze gyorsabban talál jelet mint a garmin 2 éves csúcskészüléke, ez ám a minőség
-
Bennedek
tag
válasz
junkpod #11300 üzenetére
Ezt akartam pont írni! Egyébként meg én ezt a minőséget se várom el egy telefontól, egy jó fényképezőgép 100ezernél kezdődik, azt akarod hogy hasonlót hozzon egy 40ezres telefon?! Simán olvasható, többszöri próbálkozással tökéletes kép is készíthető. Azt meg hogy sötétbe rossz képeket csinál hát ugyan már. Sötétbe minden gép rossz képet csinál. Nem a semmiért van több kilowatt világítás a stúdiókban.
-
kelekyle
őstag
válasz
junkpod #11078 üzenetére
Igen, szabvány szerint adják meg minidg... S3-n is gusztustalanul nagyok a dolgok...
Patched Play is megvan...(240DPI és így HDPI appok továbbra is kompatibilisek maradnak)
Root kell hozzá: Pipa
Mountoltam a rootot ( "/ " ) RW-ként... Itt kicsit minden bonyolultabb mint az átlag rendszereknél
Keep már leírta, hogy hun van a kutya elásva.Nem ma kezdtem
-
-
andikaaa
aktív tag
válasz
junkpod #9115 üzenetére
Ok, próbáltam, de nem nevezi át... Mit kell átállítani?? Addig jutottam, hogy mivel nekem nincs ES Explorerem, mivel nagyon jó a Total C. A Total Commanderben a system/app mappában vagyok, látom a Gallery2.apk-t... Hogy cseréljem ki?
(#9117) kelekyle: Ja, értem, és helyére a jót és újraindítás? Így? Köszi!
-
tlac
nagyúr
válasz
junkpod #7767 üzenetére
igen, a mediatekesre van már meg a jelly bean
bár sajnos még sehol nem letölthető... -
atillaahun
veterán
válasz
junkpod #7614 üzenetére
Meg közvetetten se. Nálam tiltva van, és mégis fagy(ogat) a képernyő. Nem hiszem, hogy ez további magyarázatra szorul.
Én sokkal inkább a WSP (nem) működéséhez kötném, de ugye egyrészt az is jól megy egyeseknél, másrészt túl kevés és felületes róla a visszajelzés, hogy rendszert lehessen találni benne.
-
xSide
őstag
válasz
junkpod #7415 üzenetére
Külön appal jó, hisz a névjegyzék alapból a google cimtárral szinkronizál, ahol a képek mérete alapból 96*96 ha jól emlékszem.
Az alap gyári romban lévő galéria viszont leszinkronizálja a picasa háttérképeimet pl, amit onnan ki is tudok választani.
Más kérdés amiért fagyasztom, indokolatlan adatkapcsolat és miniatűr nézet létrehozása, mikor a már törölt képek miniatűr képeit nem törli.
Durván 120-200 mega helyet foglal sd-n emiatt ès ébreszti a telót indokolatlanul.Robbertho: az aktuális sávszélt a szolg tudná megmondani.
Az Assign Contact Photo volt az app, mit használtam.. root kell és mindenkihez újra beállitani a képet -
-
t181
senior tag
válasz
junkpod #6700 üzenetére
Íme, ezzel tudsz 720p-ben lejátszani.
(#6704) ko9
Persze-persze
Ezzel nem a Ti munkátokat akartam minősíteni, csak érdekességképpen írtam, hogy egy három éves telót, aminek köze sincs a maiakhoz, még mindig mennyien nyomkodják, és ami fontosabb, foglalkoznak vele.
Anno, a WinMo-s korszakban kicsit más volt a helyzet... -
w333
félisten
válasz
junkpod #6700 üzenetére
Sajnos most nem értek veled egyet ....
Mert böngészőből az asztali verzióval simám viszi az 1080p (full HD) semmi akadás vagy lag
Igaz a kijelző nem tudja a full HD-t mert 540X960 viszont hatalmas különbség van a YouTube app és böngészős asztali YouTube között
Viszont annyit mondhatok hogy sokkal szebb és tisztább mint nekem a 22" Full HD Asus monitor -
ux1
addikt
válasz
junkpod #6326 üzenetére
Na most megfogtál
Nem geostat hanem kör alakú pálya kicsit kevesebb mint 12 órás keringési idővel....
(#6333) atillaahun
Szvsz IMEI-ben feketelista van de fehér nincs (ott csak intervallum van). Nem is lenne értelme. A különféle chip-kártyáknál is ezt a megoldást használják. Engedélyeznek egy tartományt ( akár nemzetközileg is ) majd ami lejár, elavul azt feketére teszik.
-
atillaahun
veterán
válasz
junkpod #6331 üzenetére
Én is ilyesmivel érveltem, de ha jól értem Keepver85 azt mondja, hogy minden szolgáltatónak van egy IMEI listája, és csak azok a telefonok csatlakozhatnak hozzájuk, amik ezen rajta vannak. És gondolom más szolgáltató telefonjainak azonosítói nincsenek rajta ezen a listán.
Csak ebben az az érdekes, és Keeperv85-től is kérdezem, hogy ha felmászok a Voda hálózatára egy jogosulatlan IMEI-vel, mint ahogy azt sokan teszik, akkor ők nyilván nem küldik százával a feljelentéseket a NMHH felé (már nekem is jött volna pár), ha viszont a Tré jelent be, ő meg nem tudja, hogy kinek a hálózatára másztam fel (mert esetleg SIM nélkül találják a telefont), akkor meg végülis mit írnak a feljelentésbe?
(#6332) dReFiX
Akkor meg nem értem mire gondolsz. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
junkpod #6194 üzenetére
Elárulom Neked, hogy a GTabon például elég jó közelítéssel helyrerak, műhold nélkül... Ha városban vagyok, olyan párszáz méteres pontossággal... Ha egy torony van a környéken, akkor nemigen...
Nem én fordítottam, így van a menüben, nézd meg....
Na most linkelted az én hozzászólásom után azt a wikis szócikket, amit nálad korábban linkeltem, bár korábbi hozzászólásra válaszoltál.... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod #6194 üzenetére
Ez itt a reklám helye: Tóth Üveg Bt, fenn van a ház a Google Masen időtlen idők óta. ; (Bár az üveges műhely cc. 10 éve megszűnt.) Amúgy az utcát kb. 2 hónapja átnevezték. Szerintem ideje lenne a futároknak ennyire pontosan idetalálni. Magasan nem érdekel más ki tudja a címem.
-
espista
senior tag
válasz
junkpod #6034 üzenetére
Tegnap próbáltam beállítani, de valamilyen szerver hibát írt ki és nem mukodik. :-( Majd megpróbálom ma is, ha hazaértek az iskolából. Közben rájöttem arra is, hogy ehhez a funkcióhoz kell egy kis mobilnet is, mivel a pozíciós adatokat csak ezen keresztül tudja nekem megküldeni, az meg még egyelőre nincs nekik. Mondjuk az asszonynak van. :-D
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #6030 üzenetére
még egyszerűbbet találtam: a telefonon elindítod a Koordináták (Latitude) programot és ott lesz alul egy ismerős hozzáadása gomb (emberke ikon + jellel, ott hozzáadod a fiadat, ő megkapja a megosztás kérelmet és gamil vagy Koordináták felületen visszaigazol ismerősként.
A hozzáférést később lehet állítani legjobb pontosság, város szintű, elrejtőzés típusra. zt persze a megosztást engedélyező állíthatja.
Szerintem teljesen nem tudod elrejteni majd ezeket a beállításokat mert a Latitude havonta küld egy emlékeztető gmailt a beállításokról, illetve a gyermek is ki tudja ezt kapcsolni bármikor, ezért talán jobb vele megbeszélni mire is jó ez, az Ő biztonsága érdekében. Én megértem az aggodalmadat, ha csak megnézel egy kertv híradót, már nem lesz lelkiismeretfurdalásod a megfigyelés miatt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod #5908 üzenetére
"Már megbocsáss, vagy nem értem jól amit írsz vagy nem jól tudod."
Nem érted, hogy jól tudom-e, ez a harmadik variáció.
"Hogy számolná ki szerinted mégis, hogy merre mész ha nem a folyamatosan leolvasott GPS pozícióból amit a műholdak jeléből olvas ki?"
Olyanról hallottunk már hogy compass sensor? Mágneses iránytű? Úgy számolja ki, hogy tudja a rendszer milyen irányba mozdultál el, ezért csak akkor keresi meg a holdakat, mikor hidegindításból még nem kapott pozíciót, illetve lehet frissítési időközöket betenni a pontosítás érdekében és szoktak is, de nem folyamatos a szignál.
"A GPS-t használó programok folyamatosan olvassák a műholdak jeleit és abból számolnak pozíciót, majd a két utolsó pozícióból irány vektort (sebességet) és az így számított koordináták alapján illesztenek a digitális térképrajzra."
Ez sem feltétlen igaz, ugyanis GPS magában ugye egy atom óra vagy ahhoz közeli pontosságú óra időjeléből méri a műholdak távolságát, de a mozgási sebességet meghagyja a beépített gyorsulásmérőnek.
"Másrészt a GPS hidegindítása valóban hosszabb ideig tart és álló helyzetben gyorsabb eredményt ad, de igenis működik menet közben is és AGPS nélkül is (tapasztalatom szerint)."
Menet közben akarod kitalálni hová akarsz menni, mikor még nem tudod, ezért tervezed az utat? Nekem ebben van egy erős logikai fail. Előbb elindulok, de még nem tudom merre kell menni... hátőőő..
"(úgysem fogyaszt ha nem használod)"
Pont erről beszélek. Nem fogja folyamatosan használni, még navi közben sem. Rámér a korrekció miatt és a pontosítás véget a holdakra, de nem folyamatosan.
-
M3aN
senior tag
válasz
junkpod #5914 üzenetére
Igen, tudom hogy kikapcsolható, de ilyenkor mindig olyan szkeptikusan nézem a beállításokat. Lehet csak egy üres beállítás hogy kikapcsolod, aztán meg közbe titkosítva ugyanúgy küldi..
A fogyasztással nincs bajom, sokat netezek meg olykor játszok is rajta, és 3 napig bírja így is... -
-
TBG
senior tag
válasz
junkpod #4389 üzenetére
Más, "márkásabb" telefonok topicjait is megnézed? Mert az alapján Te semmilyen telefont nem vennél. Nyilvánvalóan az ilyen topicok főleg hw/sw/user hibákkal vannak tele. Nagyon kevesen írnak ide azok közül(pl én), akinek az égvilágon minden rendben van a telefonnal, mert minek.
-
Jano_023
őstag
válasz
junkpod #4389 üzenetére
Szia, szerintem nem jól olvastad a topicot. Nyilván több itt az olyan ember aki panaszkodik és segítséget kér. De hát erre van a topick. Itt nem fogja minden ki leirni hogy mi minden jó. Erre ott vannak a tesztek. Az arénás teszt vagy már pár felhasználó is írt tesztet.
Szerintem ebben az ár kategóriában a legjobb vétel. -
tonyqa23
senior tag
válasz
junkpod #3163 üzenetére
De növekedni fog ez a hiba? Mert ha így marad,akkor engem nem zavar. Tényleg csak szinte a sötétkék háttérnél lehet látni,máskor nem. Cserében meg már nem is bízom, ha ennyi hibás készülék van. Nekem ezen kívül semmilyen hiba nem jött a sok említett közül. Lehet a cserés meg egy hanghibás lenne,mint sok más tulajnak.
-
tlac
nagyúr
válasz
junkpod #1206 üzenetére
van a v970-nek topikja
a magyarítást pl. egyik itteni fórumozó készítette a bruno-s romhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest