- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Magyarul vettél egy telefont amivel nem lehet telefonálni?
Sztem maximum szoftveres hiba. -
Winchester95
őstag
Hi.Segítenétek unrootolni a telefont?kb fél óra múlva el kell adnom és 20perc az út.Szóval.....Sietnem kellene.Előre is kösz.
-
Winchester95
őstag
Valakit nem érdekel jó áron Grand X In hez egy Sline szilikontok?
-
Winchester95
őstag
válasz
kelekyle #11304 üzenetére
Legújabb: 1.0.46
Ezzel nekem akadozott.
De látom van egy ugyan ilyen verziószámú csak újabb.(20.-i frissítés.)
Mind1 nekem sikerült megcsinálnom.
Az volt a baj hogy fullon volt a proci miatt a grafika.
Samsung Galaxy S Advance és társainál meg mediumon.
Ezáltal nem csoda hogy laggolt kicsit.
Most már gyors nagyon. -
Winchester95
őstag
Most Wantedet sikerült megcsinálnom hogy ne akadozzon.Nem a teló volt gyenge.
-
Winchester95
őstag
válasz
gulyatoma #11290 üzenetére
Nem tudom mi közöd van hozzá hogy én mit adok el stb.....
Állítsd alaphelyzetbe magad szerintem.
Senki nem kíváncsi rád.Főleg nem én.
Nem az eladáshoz/cseréhez irányult a kérdésem.
Az volt furcsa hogy 12k körüli értéket ad antutuban.A többi készülék meg 5 és 7közöttit....Más:
Ma is próbáltam a GPS-t.Tökéletes. -
Winchester95
őstag
Antutunál melyik a jobb?GXI vagy sgs advance?
-
Winchester95
őstag
Camera FV-t kipróbáltam...Nem nagy cucc.Inkább marad a gyári.
V.mi jófajta videózós progi esetleg? -
Winchester95
őstag
Igen.Ha kipróbálhatnám én is tudnám....
-
Winchester95
őstag
válasz
gonorrea #11272 üzenetére
Ezek csak szoftveres gondok.
Feltennék rá egy JB-t és kész.
De azon gondolkodom hogy érdemleges előrelépés csak a processzor lenne.Megér az +11000Ft ot?
Úgy hogy nem is lesz akkor 32gb os memkarim+ 0,1" al kisebb képernyő+kisebb felbontás+ super amoled plus beég majd a képernyőbe.....?
Cserébe alapból 12gb tárhely+jobb kamera+jobb proci+gpu? -
Winchester95
őstag
Van jobb fényképező/videózó app a gyárinál?
-
Winchester95
őstag
válasz
philoxenia #11252 üzenetére
Ram miatt parázok csak......Meg hogy átverés a hirdetés.....
Esetleg lecserélni egy Samsung Galaxy S II-re?
Ezen még nagyon gondolkodom.... -
Winchester95
őstag
Szerintetek megéri lecserélni a zte grandx in t egy HTC Sensation XE telefonra?Beats fülessel 0 perces állapotban.5K ráfizetéssel.
Nagyon elgondolkoztam. -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11193 üzenetére
Nem pirosat....Piros/Fekete kombinációt.Mint pl:HTC Sensation XE.
De nem is piros fekete....Inkább Piros/VörösesNem olyan volt mint ami a tesztben van pl?
Ez a piros........Nem kellene.Max + hátlapnak.Csak hogy elmondhassam hogy van hozzá.
Mint pl a rádió.xD (csak ott benne) -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11187 üzenetére
Következő meg az lesz hogy teljesen más színűt fognak adni.
Mondjuk én egy Piros és Fekete kombinációt elfogadnék.
Vagy egy olyan kék inteles/cian keverék színt összevetve a feketével.
Így szimbolizálva az ICS-t/Jelly-t+Intelt+ZTE-tAz a vicc hogy az ényém is olyan mint amit te leírtál.
Milyen készüléket kaptál te az elején? -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11176 üzenetére
x)
Értem.
Ha CM vagy más rom is lenne sztem egy darabig biztos a közelébe se jöhet majd a mostani stock 4.0.4 ICS romnak.
Amire meg kész lesz normálissan addigra remélhetőleg itt a Jelly Bean.
Nekem eddig a ZTE GRAND X In -nél volt a legstabilabb android.
(Már persze így hogy az elforgatási problémám megoldódott.) -
Winchester95
őstag
Nem vagy képben.......
Elsőre nem segített.Másodszorra sem.Nem vagyok hülye.Tudok olvasni.Meg is értettem.
kelekyle:
Dexter: Csak a sorozat miatt.De ebben nem reménykedem.Mivel most volt egy Február 8. frissítés.Úgyan úgy kilép töltés után.Még a menü se......
Vice City:Ideje lenne már frissíteniük.Utolsó frissítés December 18.-án volt.
Meg kicsit irónikus hogy pont a vice city nem indul el inteles telefonon.... -
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #11081 üzenetére
Kalibrálni kellett.Meg újraindítani.(Sztem 1 hónapba egyszer ezt meg kell csinálni amíg nem jön ICS.Bár lehet hogy mostantól jó lesz....
Alcatel?Viccelsz?10000X jobb a ZTE az alcatelnél.Hidd el nekem.
A két telefon között............sok különbség van.
Kb ez olyan mint a wc papír meg a 20ezres közötti különbség.pakkerpista:
Tökéletes most az elforgatás.
Pontosan úgy viselkedik ahogy le van írva.Még döntögetnem sem kell mint a hülye.
Csak elfordítom és fordul is magától.
Amibe bele tudnék kötni.....Semmi.Per pill. -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11075 üzenetére
Jelentem új helyzet állt elő:
Össze vissza kapcsolgattam az auto forgatást.Kalibráltam a szenzort beállításnál úgy hogy össze vissza ráztam a telefont.Nem volt jó....
Ez után kikapcsolva hagytam az auto forgatást.Kalibráltam normálisan.(letettem az asztalra+kalib)
Újraindítottam.Bekapcsoltam az auto forgatást.Most jó minden.Játékoktól kezdve a programokig....Még a képnézegető is pöccre ...........
Szóval most egy nagy smiley
Vaku is jó.
Szóval még mindig csak az mondom hogy érdekes a telefon.
Ha lesz rá Vice City/Dexter the game2 intel támogatással akkor azt mondom hogy megérte a pénzét.
(Érthetőre fordítva.Még nagyobb lesz az intel támogatása androidon.) -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11068 üzenetére
Hát....Vácon ha bemegyek a Tmobilba elküldenek......Pestre meg minden egyes alkalommal bejárni.Főleg úgy hogy kb 40% az esély hogy adnak új telefont.......
Meg kitudja milyet adnak megint és akkor megint járkálni.....
Mindjárt földhöz ...........om azt megjavul a giroszenzor meg a vaku is sztem.Azon gondolkodom milyen telefonra érné meg lecserélni......
Talán SGSA.-re.
De az okosok nem cserélik.Csak fizessek rá.Amikor rosszabb telefon........ -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11066 üzenetére
Igen de nem akarom még kimondani ezt a szót rá.Majd ha betelik a pohár.
Képzelj el engem akinek volt egy Live With Walkman telefonja.....Mondom kellene valami normális telefon.
Erre vettem egy alcatelt.Az egy nagy rakás.......(amit írtál)........
Utána vettem egy LG Optimus 3D-t. (Álom telefonnak tűnt).
Majd rémálom lett belőlle ICS hiányában és a gyári 2.3 as rendszerrel.(nagyon sok hibák voltak).
Erre cseréltem ezt......
És ne legyek ideges.....
Azt hiszem eladom ezt a ZTE packot memkaristól és +12k ráfizetéssel veszek egy Xperia S-t.
Ha annál is ilyen bakik lesznek akkor veszek egy régi W800i-t azt csá.
Többit meg majd kurv...ra költöm.Szerk:
Xperia S kilőve.......
Előre nem küld az illető.Én meg nem küldök előre.
Főleg nem olyannak akinek 13 negatívja van és egy csomó visszamondása. -
Winchester95
őstag
Valamit kellene csinálni az elforgatással mert nekem már kb semmit nem reagál.(Játékoknál igen.)
Ilyen hogy képnézegető,file kezelő, mx video player,..... meg sem moccan....
Hiába kalibrálom. -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11039 üzenetére
Nincs jelszó sem......
Mert ha van jelszó akkor nem tudok rámenni a wifire.Azt írja nem jó a jelszó.Pedig normálisan beírom.
Esetleg ha tud valaki segíteni akkor........x)Minden telefonnál ezt csinálta.Sőt volt már hogy a routert kellett kicserélni....mármint kellett volna.De valahogy megjavult.
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #11027 üzenetére
Még annyi hogy lásd 40ezerért GrandX IN:
Inkább megvették olcsóbban mint az én akkori 50ezerért árult telefonomat.Pár hét múlva srác kínálgatta nekem 12ezerért az egészet......
+
Nehogy már ez a telefon 40ezret érjen ha az Xperia Neo-t meg a galaxy s-t adják 35-40k ért.......No comment.. -
Winchester95
őstag
válasz
andyTM #11013 üzenetére
Webshopban 59ezer körül van nem?
Nem adom el.Mert mérlegeltem.
2választás volt:Xperia P, SGS Advance.
Xperia P jó választás lett volna teljes mértékben ha lenne benne memkari foglalat.
De nekem a @9gb tárhely nem elég.(Főleg úgy hogy 16GB papíron.)
SGS Advance-ban csak 768mb ram van.Még csak 2.3 van rá hivatalosan ami vicc.(4.1 el problémák vannak és nem is hivatalos.) Kamera csak 5MP-es.(Sztem ugyan ott van a kettő.)Videó is csak sima HD.
Kijelző felbontás is már alsó/középkategória.
Intel proci jobb......Amire érdemes lenne erről váltani az az Xperia S/HTC Sensation XE Beats Audióval és fülessel.
De inkább az Xperia S.......
Arra meg nem költök mert a hülyék 40ezerbe akarják beszámíttatni......Meg hogy ez a teló kevesebbet tud mert egy magos.....Meg kínai......
Nem csoda hogy mostanában full ideg voltam.
Pedig az enyémet nem fogják letiltani.És nincsenek is olyan széria hibái......
+8k-t megérne nekem a telefonra ráfizetni.(+ugye a 3ezer forintos kiegészítők amit vettem hozzá)Meg a 32gb os microsdhc samsung class 10 es amit 8k ért vettem hozzá anno)
(52k ra tartom a telefont a memkarival és mindennel együtt....)
60felett meg nem vennék már telefont. -
Winchester95
őstag
válasz
feelurself #10945 üzenetére
Igen.Nem sokat törtem magam rajta mert kb annyi energia volt benne mint a te hozzászólásodba.0.
-
Winchester95
őstag
Fel lehet fogni hogy nem a "rúter" a rossz hanem a telefon.Baj van?Vidd vissza cseréld ki.
Elküldenek, halogatnak valamilyen válasszal?Csapj oda.
Béna ....... vagy akkor meg ott van a hajszárító majd az kiengedi a telefont.Azt nem lesz lefagyva.
Csomó routernél próbáltam.Mindegyiknél jó volt.
(Igen nekem is ZTE Grand X IN van.Én is a Tmobiltól kaptam.)
Erre szoftverfrissítés nem fog kijönni szerintem.
Valakinek jó valakinek nem.Egyértelmű hogy hardveres.
De majd biztos jön v.mi "okos" és megmagyarázza.
(Eddig nem tette de most hogy én írtam csak megfogja.)Nem a GXI-ben lévő wifi a probléma, hanem bizonyos routerek, vagy azok beállításai stb..
Igen nem a telefon a rossz.Elvégre minden más telefonnal működik......csak ezzel nem.......
De neeeem. Nem a telefon a rossz. -
Winchester95
őstag
válasz
feelurself #10890 üzenetére
Képzeld....Nekem is úgy van.......
Átfogalmazva helyes a kérdés:
Csak mobilnettel okostelefon? Érdekes felfogás -
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #10852 üzenetére
Ha tudod akkor sürgősen cseréld le.Az nem telefon.Használtam már azt is sokat.Életem eddigi legrosszabb döntése volt az alcatel.El is adtam.
-
Winchester95
őstag
Újjabb építő jellegű hozzászólás:
Érdemes kirpóbálni a gyári képszerkesztést.
Nagyon jó és egyszerű.
Kép minőségén is lehet sokat javítani. -
Winchester95
őstag
válasz
Tomacko #10823 üzenetére
Témobilos és elvileg dominós.Visszamondtam tegnap este.(4ezret rá kellett volna fizetnem)
Igen Xperia P ről van szó csak keveset aludtam nagyon.......x)
Csináljuk úgy hogy szerzel egy galaxy s advance-t.Elcseréled velem a zte re.És te a zte t az xperia p re.
(Amúgy is hülyén hirdette az illető.Fent lesz neki még egy jó darabig)
-
Winchester95
őstag
válasz
trialboy #10809 üzenetére
Tegnap elcseréltem majdnem egy xperia u ra. Egy hátránya lett volna:16gb tárhely.
De néztem hogy abból is csak 11GB használható.Abból még akkor lejön egy normális gps program meg a képek, videók zenék,stb...Marad kb 8gb tárhely.Abból felteszek 5 játékot. Marad 3GB hely.Filmekről még nem is beszéltem..
Gondolkodok.....Mondom kinek kellene egy ilyen telefon.kb 8gb tárhellyel......
Na!Pont neked.Te beéred kevés tárhellyel.
Az én 32GBos samsung kártyámon már csak 5gb tárhely van.
Szóval ez szerintem erősen egyén függő.
De hogy 2012/2013-ban 11gb tárhellyel kiadni egy telefon.Felső kategóriában.....Annak jó aki most kapta első androidos készülékét kb. -
Winchester95
őstag
válasz
Cooler96 #10807 üzenetére
Nem volt időm végignézni az egészet.Más dolgom is van.
Akkor még is várom a JB-t.
De szerintem nem kell már teljesítmény növekedés.Max akik benchmarkolnak.De az meg elég gyökér hobbi szvsz.
Inkább a programoknál stb.... nél lenne meg az optimalizálás+támogatás......Próbáltam cserélni,eladni stb.... a telefont.(55-50-45k s áron)
Cserélni is stb......
Sehol semmi.
Úgy látszik valaki azt akarja hogy nálam maradjon.
Szóval úgy néz ki marad!Véglegesen!
Végig gondoltam.Árkategóriában de még feljebb sem találok olyan telefon ami tényleg felérne vele. (10k val)
Xperia P kevés memória.
SGS A. támogatottság és romok terén.......Memória kevés.
Iphone 4: sehol semmi.Sok és keveset is tud.
Lumia sorozat: Gyenge az egész rendszer.2játékra várok amik nem indultak hogy kompatibilis legyen vele valamennyire.
És akkor tényleg tökéletes lesz a telefon. -
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10799 üzenetére
Hétvégén megnézem.Most Fizikázok.
Ami nem indult el a telón az az elején kilépett.(GTA VC: Elindítom egyből.....) (Dexter: Kiírja hogy töltés: és kilép)
Majd kiderül.
Én a helyedben próbálgatnám más verzióval.+allwinner.....Az válassza el hogy már most is szép és jó romunk van ICS-vel.(Már akinek nem rossz a telefon)
Minek kísérletezgetni a 4.1-et ami nem sok változást hozna.....
Itt kijelenthetem hogy már nem várom a JB-t.
Majd a gyártó megcsinálja idővel.....(Megjegyzem
emélem a GTA Vice City elindul majd.Illetve a GTA San is megy normálisan pár hónap illetve év múlva.)
-
Winchester95
őstag
válasz
Benyo0210 #10788 üzenetére
Hát igen a Blade fülese az kritikán aluli volt.Semelyik telefonnal kb nem volt kompatibilis.Arról nem is beszélve hogy a Bladenél egyáltalán nem volt hangos, ocsmány volt tényleg a hangzás arról nem is beszélve hogy pár hónap alatt szét is szakadt darabokra.Ez bírja minden szempontból....és jó is a hangzása kb....Nem prémium de a célnak megfelel.
-
Winchester95
őstag
válasz
golyós #10780 üzenetére
Szerintem nekem rossz a fülem.Bár tegnap észre vettem hogy még sem olyan jól és erőteljesen szól ez a füles mint anno az LG Optimus 3D. Zárójelben megjegyzem:Legalább nem akad a zene
Ha lesz egy kis money + ba akkor talán én is megnézem mit tud egy másik füles.
Ez a Genius tényleg annyira jó lehet és jó másik telefonokhoz is?(Néztem ezt a másik kábel elágazást vagy mit amit írtatok.)
De elgondolkodtató hogy érdemes-e megvenni.Fog-e nyújtani annyi változást hogy megérje megvenni.Meg ugye egy nyomógomb és mikrofon se lenne hátrány.....Ha már telefonhoz használom a fülest.
Ipodot csak példának írtam.Életemben nem volt olyanom.10765# Peti198506
Gangstar hogy indult el?
Esetleg Modern Combat?
Alwinner mod?Modern Combat 4 is elindul.
Gangstar Rio is.
Batman
Fast 5
Amazing Spiderman
Angry birds
Asphalt 7
GTA 3 hun
Fruit ninja
Doodle Jump
Mega Jump
Most Wanted
Real Football 2013
Shrek kart racing.....
Temple Run 2(2db nem indul el
exter The Game.(Legújabb verzióval sem)+GTA Vice City.Ami kissé ironikus úgy hogy gépről volt átportolva.És intel procit nem támogat.)
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #10766 üzenetére
Olvastam.De látom átíródott.
Kifizetem azt a 300Ft ot ha elküldöd azt a tescos fülest ami jobban szól mint ezsőt még a postaköltséget is
A rádiós részt bemásolhatnád az első hozzászólásba szerintem.Moderált stílusban
Amúgy meg minek raknák bele ha nincs belekötve.....Ez szerintem ugyan az mint az Optimus 3D esetében volt.
Most mondanám azt hogy aki zenét akar hallgatni az vegyen Ipodot vagy v.mi zenelejátszót.
De nem leszek szemét.Mellesleg magam ellen beszélnék.
-
Winchester95
őstag
válasz
ggeleven #10763 üzenetére
Hát....No comment.
Szerintem a normális minőséget hozza.Nem borzalom.Sőt.Máskülönben meg ki kellene javítani ezt a két állítást:
Nincs benne FM rádió.
Sok program stb... nem indul el rajta ezért ne vedd.....
Ebből a sok programból én 3 programot láttam.Az is inkább játék volt.
Nem csoda hogy óvakodnak a telefontól.
Egyik okos ilyet írt hozzászólásba hogy milyen rossz a telefon mert semmi nem indul el rajta meg ilyen meg olyan játék.....
Csak úgy néztem......Nekem 2 kivételével mindegyik elindult.Gangstartól kezdve az összesig kb. -
Winchester95
őstag
Érdemes megnézni ezen a telefonon a Fast5 játékot.
Majdnem olyan jó mint a most wanted.Sőt.....
(Emlékszem rá anno minden telefonomon akadozott vagy nem indult el.)
Pedig volt közöttük galaxy s is stb... -
Winchester95
őstag
válasz
linker92 #10612 üzenetére
Adjak ollót?Hátha sikerül EMBER. -_-
Máskülönben meg kell a vaku ha egy lapot akarsz fényképezni xy fényviszonyok között.
Nem sötétben való fényképezésről van szó.Azzal nincs baj. Max ha közel van a tárgy.
Jó lesz így a telefon....Úgy látszik ez nem egyedi hiba.De belefér még. -
Winchester95
őstag
Az a helyzet nálam akkor is jelen van ez a sötét rész amikor távolról fényképezek mint ti.(De ez kb nem is látszik...ha nem tudnám észre nem venném) Ez pipa.
Viszont a lényeg a közelről való fényképezés.
Valaki akinek elvileg jó tudna lőni pár képet vakuval?Teljes sötétségben.
Ez így készült és észrevehető eléggé.Fehér lapon meg egyszerűen szörnyű.
[link] -
Winchester95
őstag
válasz
heidricha #10595 üzenetére
Hát igen.Ezért nem tudod mi a helyzet most.
Ha neked egy 60-65ezres telefon kis tételnek számít főleg úgy hogy nem egy multifunkciós habverőről van szó ami bicskának is jó akkor te tele lehetsz pénzzel.
Elárulom neked hogy még egy 1000Ft os telefonnal is lehet fényképet készíteni vakuval úgy hogy nem csúszik el a fény.A gyártóról: Én annyira nem értek hozzá de azért nem gondolod komolyan hogy majd valós adatokkal szolgálnak.Meg azt fogják mondani hogy a ZTE egy rakás ........ stb....
Nyilván nem az.Én szeretem a ZTE-t.
De ez a vakus téma idegesít.Nagyon kár így érte.
Sajnos van olyan ember aki nem engedheti meg magának illetve azért vesz ilyen telefont mert fényképezni is akar a zenelejátszás mellett, akár még néha rádiózni is vagy játszani vagy bármi mást....
Nem mindig a magunk önfejű nézetét kell nézni.
Ez nem volt rágalmazás stb......Egy vitatkozásnak látszó eszmecsere mely a telefonról, pénzről, önös érdekeket néző megmagyarázhatatlan dolgokat is megmagyarázó emberekről, kutyákról, garanciális problémákról, hibákról, és a ZTE teljesítményéről szólt.Normális távolságból van.
Ha lapot fényképezek akkor az közelebbről van.Lényeg a lényeg ha távolról fotózok akkor is olyan.Ha sötétben akkor is olyan.
Itt az a nagy probléma hogy egy papírlapot nem tudok vakuval lefényképezni normálisan. -
Winchester95
őstag
válasz
heidricha #10593 üzenetére
Több mint valószínű ha felveszed a szemüvegedet.
Kinek az?
Olvass vissza 1-2db hozzászólást.
A mindent megmagyarázós hozzászólásod alatt van azt hiszem.
Igen akkor a tiéd is hibás.
Majd én azt tudom mit csinálok.
Legközelebb már azt is le kell írni ha kérdezek valamit hogy a mindent megválaszolós írásokkal kíméljetek.
Első telefonod és már okoskodsz a kutyáddal együtt.
Szerinted majd pont az fog érdekelni hogy mi a jó hasonlat a hülye magyarázatodra?
Általában nem írok ilyen hangnemben de egy idegesítő dolgot utálok.De azt a legjobban.
Amikor még azt is megmagyarázza valaki hogy a szarnak nincs rossz íze hanem igen is jó íze van és egészséges.
Bocs a hasonlat miatt.Nem kötekedni akarok.De számtalan telefont próbáltam már.Egyiknek se volt ilyenje.
Szerinted az teljesen normális hogy lefotózok egy füzetet az írás miatt és a jobb szélét nem látom az írásnak?
Nálad rossz a vonal mi szerint meg akarod magyarázni a lehetetlent.
Itt csapjon belém a villám ha most az egyszer nincs igazam. -
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10584 üzenetére
Bocs de a lényeg mindenkinek szól.
Ha valami nem úgy működik ahogy kell akkor nem kellene megmagyarázni........
Itt azért vagyunk hogy tanuljunk mindenből, telefonról beszéljünk, segítsük egymást.
Nem azért hogy: Na most nekem lesz igazam mert megmagyarázom még a lehetetlent is!
Meg ez a gondolkodásmód: Nekem ilyen telefonom van és még ha be se kapcsol akkor is azt mondom hogy jó és ha valaki szidni meri akkor velem találja szembe magát mert majd én megmondom neki hogy ő a hülye.
Részemről ennyi.
De majd ezt is megmagyarázza valaki. -
Winchester95
őstag
válasz
heidricha #10581 üzenetére
Ezt akkor lehet a zenelejátszásra is mondani hogy rossz a hangszóró és meg se nyikkan.....Erre azt mondod.Ez egy telefon.Telefonálni lehet vele.Ez nem egy MP3 lejátszó.Vegyél azt.
Most folyt el az agyvizem.
Te ezt a választ halál komolyan gondoltad ember?
Nem látod hogy nem azt adja amit kellene?
Nem értem hogy léteznek még ilyen emberek.Nem bántásként de a kutyám is értelmesebb választ adott volna rá.Ezt bírom amikor azt próbálják megmagyarázni hogy jó a telefon csak te vagy hülye és igényes.
És a hibát próbálja megmagyarázni.
Nem akarsz elmenni a T-mobilba értékesítőnek?
Majd ha jönnek garanciába cseréltetni a mobilt akkor ezzel a szöveggel fogadnád őket: Ez egy telefon.........Nem egy Kamera, nem egy GPS, nem egy MP3 lejátszó, Nem Iphone hogy jól működjön a képernyője vagy a wifije.Vegyél azt.Nálunk lehet kapni.Igaz 2x annyiba kerül de legalább működik. -
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10574 üzenetére
Apropó hibátlan készülékek.
Felfedeztem egy érdekes dolgot.Régebben is jelen volt de azt hittem csak elnéztem valamit.
Vakuval csinálok képet.Kép elsötétedik a jobb oldali részen.Bal oldalon meg vakuzik.Egymás után csomószor csináltam képet.Nem segít.Továbbá nagyon visszajön ez a szöveg fényképezésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged