-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Statik01 #17876 üzenetére
Én vagyok az egy!!
Valahogy nekem annyira nem jött be sosem... Nem tudom, hogy miért, nem elsősorban lelkiismereti kérdés, bár ez is benne van.Be-On-Road szerintem nagyon príma OSM-mel! A térkép persze messze nem annyira teljes, viszont sok esetben frissebb, akinek meg hiányzik valami, felszerkesztheti! Ez itt a reklám helye!
Munkára (pl. fuvarozás) nem biztos, hogy alkalmas, de munkára meg nem warez app kell, még akkor sem, ha vannak előnyei!
-
válasz
Statik01 #17793 üzenetére
Nem kellett volna kétszer egymás után beilleszteni ugyanazt, elég lett volna csak a kiegészítést. Nos, első, hogy a GPS-nek hidegindítással több, mint 2 perc kell, de ha haladsz is közbe, nekem majdnem 10 perc kellett, mire holdat talált. A korlátozott net nem jó semmire sem. Minimum 3G mellett egy percen belül belőtte, hol vagyok. De azt vedd figyelembe, ha nincs neted, és elmész arról a helyről, ahol utoljára kikapcsoltad a GPS vevőt, akkor újra elkezdi keresni, hol van, ami jó sokáig tart.
A másik, hogy iGO hivatalosan NINCS droidra, az más, hogy a virágboltból mit szerzel be, de szerintem ha nincs net előfizetésed egy okostelefon mellé, akkor miért van okostelefonod? Játék miatt? Arra vannak jobb alternatívák.
A Google Maps nagyon korrekt alkalmazás, magyarul navigál, mindig friss térképpel. Igen, kell neki minimális net, de ha nem kérsz műholdképet, akkor tényleg minimális.Mennyi ideig próbáltad net nélkül, hogy nem talált jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest