- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, el akarom adni a telefont, hogyan tudok róla mindent, de tényleg mindent letörölni, appokat, szinkronizált dolgokat, jelszavak meg mindent fullra?
-
válasz
89BDave89 #15798 üzenetére
Pár napja raktam fel a b06-os frissítést, előtte is, és most utána is ilyen hamar lemerül, arról már nem is beszélek hogy a kábellel a gépre kötve a gép nem látja a telefont. Azt az air droiddal orvosoltam, így wifin keresztül küldöm rá a cuccokat, de ez a gyors akksi lemerülés kicsit zavar.
Volt hogy fullra feltöltöttem, nem csináltam vele semmit, 2 nap alatt lemerült, még csak a képernyőzárat sem oldottam fel
-
-
Sziasztok hadd kérdezzem már meg azokat akik elsőként vették meg a telefont (velem együtt) már nem is tudom mikor volt okt/nov (nem emlékszem pontosan) hogy meddig bírja az akksi, mert nem ha nem használom valami sokat akkor is max 1 nap, de még annyi se. Hogy másnál milyen akkuidőt produkál a telefon?
-
-
-
Van a telefonhoz olyan frissítés amit rámásolok a memóriakártyára és onnan telepítek? hátha egy frissítés is orvosolja a problémát.
-
Air droiddal látok mindent, a recovery-t úgy sem lehet felrakni? Annak mindenáron kábel kell?
-
-
válasz
philoxenia #15715 üzenetére
Mindent kipróbáltam már, másik kábelt, másik számítógépet, számítógépenként 4 usb-t, mindent de semmi.
-
válasz
philoxenia #15711 üzenetére
Semmilyen
Keeperv85 megjött már közben a mail
Csak sok mindenre nem megyek vele, mivel a recoveryt nem tudom feltelepíteni mert a gép nem látja a telefont, kártyaolvasó van, mert hoztam közben egy laptopot.
Az sd kártyára ha felteszem a recoveryt onnan nem tudom telepíteni?
-
válasz
formengil #15706 üzenetére
Köszönöm a választ
Igaz hogy a forumon regisztrálni kell mert addig nem tudok letölteni, amit meg is tettem de nem jön értesítő email. Na mind egy várok és várok.
A leírtak alapján megpróbáltam a telefont a géppel felismertetni, egyszerűen nem hajlandó látni.
A másik hogy a telefont már nem tudom 72%-nal jobban feltölteni.
Szóval megcsinálom rajta valahogy egy a ROM felrakást és eladom a telefont, mert számomra ez szánalmasan nevetséges hogy egy olyan funkció ami már 8 évvel ezelőtt alap volt ( hogy rádugom a gépre és látja a telefont mint pendrive-ot) azért most itt meg kell szenvednem. Szóval volt bő fél évig ZTE telefonom, köszönöm elég is volt.
Szerk: hogy rakjam fel a recoveryt ha azt úgy kell hogy a géppel össze van kötve a telefon? Ha egyszerűen a telefont nem látja a gép
-
Sziasztok olyan problémám lenne hogy a telefont egyik napról a másikra nem látja a windows, ergo nem tudok rá másolni semmit, meg a telefonról sem a gépre.
Tennék fel rá másik romot (vagy mit) hátha az orvosolja a gondot, dobna valaki egy szájbarágós linket erról a rom felrakásról, mert látok én itt ilyen meg olyan frissítéseket meg kb 100 féle dolgot leírva, de elveszek a rengetegben.
Az külön egy másik probléma hogy ha nem látja a win a telefon akkor a romhoz való cuccokat hogy a fenébe másolom rá a kártyára, na mind egy majd megoldom valahogy.
A másik gondom hogy a telefon az utóbbi 1 hétben kb fele annyi üzemidőt sem bír mint eddig, na mind egy érdekes dolgok ezek.
Minden esetre a kérdésemhez tartozó linket megköszönném!
-
-
Sziasztok, elkezdte most azt csinálni a telefon hogy rádugom a számítógépre és semmi, kiírja hogy usb hibakeresési mód és paff. A windows nem látja.
Van valami program amit felteszek a telóra és látja a windows rendesen, mert idáig is eszközként látta és nem tárhelynek és elég lassú volt úgy a másolás.
-
Sziasztok, használ valaki közületek autós tartót a telefonhoz, esetleg motoros tartót (már ha van) tudnátok nekem dobni 1-2 linket, mert nem nagyon találok ilyesmit, motorra kéne felraknom a telót a gps miatt, jó végül is az autós tartó is, majd felszerkesztem valahogy, a lényeg hogy a kamera részénél legyen egy lyuk hogy kameraként is tudjam használni, esetleg úgy is jó ha a kamera része túllóg, mert kisebb a tartó.
-
válasz
parades888 #11609 üzenetére
Kezdésnek telepítsd fel a WIN7-et.
-
Megjelenése óta boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak (elsők közt vettem meg).
És az eddigi tapasztalataim szerint nagyon jó kis telefon, semmi bajom nincs vele.
Gyors, nem fagy le, jó a kijelző, elég hangosan is csörög, a rezgőmotornak (nálam) semmi baja.
Le kell tölteni a megfelelő programokat amivel sokkal jobb lesz a telefon, pl:
Netezésre a google chrome a legjobb, zenelejátszásra a gyári közül az egyik (igazából nekem egyikkel sincs bajom), kamerába a kamera mx vagy fx most nem tudom pontosan.
Ha a wifi be van kapcsolva akkor havonta kb 1x nekem is csinálja az a zárkioldásra nem akar reagálni dolgot, de 30-40mp várakozás után már megy.
Ennyi pénzért nagyon jó vétel.
Fel kellene már fognia a sok értetlenkedő, értelmetlen embernek hogy ez nem egy s3, ne akarják már elvárni egy 200ezres telefon tudását egy 50 ezres telefonéba, csak azért mert ZTE, és ha már ZTE akkor amit tud a samsung 200 ezerééé, akkor ez a telefon tudja már ugyan azt 50-ért, mert ez ZTE. Kapjatok már az agyatokhoz.
-
-
-
-
Ezt a képernyő lefagyást nekem is csinálta már, hogy amikor fel akarom oldani a bill. zárat akkor nem reagál, 1 percre pihentetem, utána már jó is.
-
-
-
-
-
Melyik "okos" kezdte el terjeszteni azt a baromságot hogy a szilikontok-ba nem megy be a por? Pont hogy a szilikon tok az, ahol a tok és a telefon közé bemegy az apró porszem és szépen bemászik a telefonba is. Nekem az előző telefonomon olyan szilikon tok volt ami 100%-ig olyan passzos volt mint az állat, de a sarkoknál meg alul, olyan szinten megragadt a por és szépen lassan a telefonba is bejutott hogy dobtam a szilikon tokot a francba 1 hónap után, na ennyit a szilikon tokról.
-
válasz
sarkanyolo2 #2471 üzenetére
Nekem is ez a tok tetszik, meg is rendeltem már 1 hete, 10$ volt, de adnak hozzá kijelzővédő fóliát is.
-
válasz
SziberTomi #2331 üzenetére
a jel ott van, de ha nem világít meg nem villog akkor nem megy
-
válasz
SziberTomi #2326 üzenetére
van valahol olyan beállítás hogy ha van wifi akkor azt használja és ha nincs akkor menjen át 3g-re, de ha lehúzod felülről a kurzort vagy mit, egy érintés kikapcsolni a 3g-t és egy érintés bekapcsolni a wifit, nem egy bonyolult művelet.
-
Itt az a baj, hogy ti (sokan) htc one akármi meg galaxy s2 meg ilyenekhez hasonlítjátok, nem jól csináljátok, hasonlítsátok árban össze őket, amiért megveszed ezt a ZTE-t annyiért milyen samsungot vagy htc-t kapnál?
Na ugye hogy kurva jó telefon az a ZTE, az árában ...
-
válasz
gorogtibor #1753 üzenetére
Igen, jól írja rizso, nálam ugyanez volt, frissített és állandóan leállt, töröltem a frissítést, és így már tökéletes.
-
Megőrülök attól hogy a telefon csörgés hangerő és az értesítések hangerő egy és ugyanazon beállítás alatt van. A telefon csörgését szeretném maxra tenni, de akkor az értesítés is üvölt mint a fába szorult féreg. Örülnék neki ha ezt a 2 opciót külön lehetne választani egymástól, és a hangot az egyiknek maxra tudnám tenni míg a másiknak úgy 30%-ra.
-
-
válasz
SziberTomi #1577 üzenetére
hát ha a t-nél veszed (vennéd) akkor szerintem felejtős, mivel elfogyott
-
Kamera zárhangot hogy lehet kikapcsolni? akkorát klattyan hogy még én is megijedek ...
-
válasz
Beci9595 #1310 üzenetére
Kikapcsolod a 3g-t és kész, nem? már nem tudom miket állítottam be de csak akkor megy fel nekem ha wifi jel van, csomagkapcsolt alapú isten tudja mit kell kikapcsolni és nem mászik fel a netre. De vannak már olyan csomagok amikben ha át is léped a határt max csak lassabb lesz a net, de nem kell túlforgalmazási díjat fizetni.
-
-
-
-
-
-
Csak hogy lezárjam az alcatel VS zte vitát. [link]
Annyi hogy a tárhely el van írva a zte-nél, nem 16gb hanem csak 4.
-
Na csináltam egy két fotót, amit tüzetesebben átnéztem és az a végeredmény hogy a gyári szoftver helyett a Camera mx nevű program, szebb és élesebb képeket csinál, a színvilága is sokkal jobb. A play áruházból ingyenesen letölthető.
-
Azé rafkósak ezek a kínaiak, a teló hátulján a két lyukból csak az egyik mögött van hangszóró, a másik csak úgy ott díszeleg.
-
-
Lőttem kettőt vakuval, iagzából azt nem értem hogy meg se mozdultam de a camera mx program sokkal közelebbről lövi a képet mint a gyári szoft, olyan mintha zoom-oltam volna egyet, pedig nem. Különbség igazából nincs a két szoft között képminőségben, talán annyi hogy a camera mx-nek sok beállítási lehetősége van, ilyen olyan csili-vili beállítások vannak rajta amit max gyerekek ha használnak, engem nem nagyon érdekel.
Gyári szoft: [link]
Mx szoft: [link]
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Keeperv85 #880 üzenetére
Csak az ár miatt kár lenne egy sávba tenni, ez olyan mintha egy francia autót hasonlítanál össze egy némettel.
A franciák is elkövették ezt a hibát hogy német árban kezdték el árulni a kocsikat és nézd meg mi lett velük, szépen lassan a peugeot+citroen mennek szépen tönkre (ha figyeled a híreket).
Az alcatelnek árat kell csökkenteni ha talpon akarnak maradni, mert a zte igen komoly tempót diktál, (ez az én személyes véleményen). Na de mind1, én nem bántam meg hogy megvettem a ZTE-t.
-
Olvassa már el az alcatel ot-995 fórumot az aki itt példálózik vele, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Anyaghasználat, kijelző, hardver, stb, stb, mind jobb a ZTE -ben mint az alcatelben.
És ezt úgy mondom hogy az első ilyen olcsóbb telefonom ez, eddig mindig drágább telefonokat vettem, 100.000ft körülieket, de ez is teljesen megfelel (nekem).
Az alcateles összehasonlítást meg hagyjuk már abba, köszönöm.
-
válasz
ouzohuto #866 üzenetére
de, felül eláll egy fél milliméternyit a bekapcs gombnál, de több képet videót is megnéztem és mind ugyanolyan.
Mondom ez csak nekem tűnt fel mert előtte fémházas telefonom volt és ott annyira passzos volt minden hogy megszoktam.
Összességében egy nagyon jó telefon, ennyi pénzért meg pláne, ha 1 évet kibír már megérte.
-
-
Most számoltam ki hogy mennyibe áll mg a telefon.
Meglévő előfizetésemre vettem meg, a kezdő részlet 13000ft ebből nekem lejött 6000ft hűségpont, tehát a kezdő részlet 7000ft volt + 12x2850 = 41200 ennyiért nekem nagyon megérte. (best buy)
Én személy szerint teljesen meg vagyok vele elégedve, 1-2 dolgot még nem tudtam kipróbálni gps meg ilyenek.
Talán egy hátrányt tudok felróni a telefonnak, az a kamera szoftver fapadossága ( kevés az állítási lehetőség ) viszont cserébe egyszerű mint egy faék.
-
Ez az app lementése dolog engem még mindig kiakaszt.
Tehát az a gondom hogy amit appokat letöltök, hogy lehet (vagy mivel) beállítani hogy a memóriakártyára mentse a dolgokat, ne pedig a telefon memóriára?
-
-
-
-
Azt árulja már el nekem valaki (mivel ez az első andriodos telefonom) hogy hol kell beállítani azt hogy amit letöltök azt mindent a memkártyára mentse és ne a telefon memóriára?
-
-
-
De viszont ez a hátlap az, ami magától nem fog leesni ...
Csak egy tipp: a mélyedésnél elkezded feszíteni majd ahogy lett annyi hely, a körmödet a vájatba dugva végigcsúsztatod, egyik irány, másik irány, de elég csak az egyikbe és már lent is van.
-
válasz
dominicheft #658 üzenetére
Simát
-
1 hibát (mini hiba) tudok csak felróni a telefonnak, a hátlap a telefon tetejénél egy fél milliméter eláll, ha nyomkodom egy nagyon minimálisat mozog de tényleg csak picit, gondolom ez sok telefonnál van, csak mivel nekem az előző telefonom fémházas volt, ott patentul illeszkedett minden, na mind 1 majd megszokom
-
Na végre meghozta a futár nekem is, hamarosan tesztelem
Szép a telefon nagyon, jó hogy a hátlap ilyen raszteros, és nem sima felületű.
-
-
Na jött futár, csak nem voltam itthon, felhívott mert ismerjük egymást mindig ő jár erre (gls) mondom neki nem kéne sms-ben értesíteni hogy mikor jössz? (mert úgy szokták) A válasz: eöeáúéeöüeé, na mondom jól van, majd holnap hozza a telefont délelőtt.
-
válasz
maggi1886076 #553 üzenetére
Igaz
csak sajnos most nem dolgozok, így néha azt sem tudom milyen nap van.
-
Szerdán éjjel megrendeltem, azt írta hogy legkésőbb pénteken megkapom, ehhez képest még nem szóltak hogy mikor hozzák, szerintem ebből jövőhét lesz. Hát persze hogy nem kapom meg időben, már majdnem el is felejtettem hogy ez a T-mobile nem a pontosságról híres.
-
Meglévő előfizetésre, havi 2850ft törlesztőrészlettel.
-
Na megrendeltem a telefont, legkésőbb pénteken megjön, kíváncsi leszek !!!
A tesztet én személy szerint, valószínű hanyagolni fogom mert a mobilarénás srácok addigra (sztem holnap) csinálni fognak tesztet.
-
Hagyjátok már azt az acatelt, mást se hallani róla mint hogy esik szét, illesztések kb mintha én raktam volna össze itthon a pincében és én is fröccsöntöttem volna a burkolatot... ráadásul az alcatelnek a kamerája kritikán aluli, a 2 és fél éves wave 8500 -ám sokkal szebb képet csinál mint az alcatel. Én holnap megveszem a telefont (ha kapok) vagy legkésőbb pénteken.
-
Nem vitázok, úgy is megveszem, majd kiderül ...
-
-
-
Én megveszem egyből, augusztusban lejárt már a hűségem azóta várok valami telefonra, ez meg is teszi. De szerintem 75 lesz kártyásan és 60 előfizura. Ne is álmodozzatok ilyen 60K körüli árakról kártyásan.
-
-
Tényleg nem értem ezt a T-ré mobilt, minek tesznek be egy telefon a "hamarosan kapható" készülékeke közé, ha hónapokat kell rá várni. Nálam a hamarosan max 3-4 hét, nem pedig 3-4 hónap. Nem akar mindenki almás szart venni kéttszázezerééé, nekem ez is megfelelne mondjuk 75-ért.
-
-
válasz
Dr_Senkihazi #178 üzenetére
Biztos rá akart beszélni egy "fasza" iphone 5-re, vagy 4s-re, megmagyarázta volna hogy kell az neked
Egyébként én is erre a telóra várok, már csak azt nem vágom hogy mindenhol 8mpx-es kamera van feltüntetve egyedül a t-nél van 5, remélem ez csak elírás a t-mobile részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest