Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
-
sdd2
veterán
válasz
philoxenia #5730 üzenetére
Nem mondtam hogy hardveresen erősebb a samu, GXI erősebb csak az inteles megoldás kérdéses és a hibák is visszatartottak tőle mert 2 évre kellene minimum.
-
sdd2
veterán
Üdv!
S Advance lett végül a választás a felsorolt hibák miatt és nem is volt vele gondom a teszt során, meg hát nemsokára jön rá a JB frissítés. Köszönöm a segítségeteket.
-
sdd2
veterán
Szervíz hogy működik a gyakorlatban?
-
sdd2
veterán
rizso és Tigryss76
Köszönöm. Eldöntöttem, zte-t veszek
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
nincs túl sok időm átnyálazni a fórumot, olyan kérdésem van milyen hibák lépnek fel a készüléknél? Mikre kell figyelni?
Köszönöm
-
sdd2
veterán
Ha valakit érdekel innen a Motorola Razr i akkor ma és holnap írjon nekem, állok rendelkezésetekre.
-
sdd2
veterán
Jó kis teló ez, de lehet megvárom a Nexus 4-et, addig spórolok és hátha meglesz az.
-
sdd2
veterán
A jövőhéten várható egy ZTE grand x IN teszt a mobilarénától ugyanis ma láttam náluk egy példányt.
-
sdd2
veterán
Na hát egy ideig nem lesz zte, 60 ezer lenne függetlenül, az drága nekem sajnos.
-
sdd2
veterán
válasz
unyadavid #2801 üzenetére
Meglátjuk, csak kerüljön a kezembe pár nap erejéig, de ha mákom van mint saját telefon tesztelhetem.
Zsolt_72
Ne is mond, tanulok mint állat, 3 cikk volt, már csak 2 kell és ma is jön egy one s. Föleg a szombati meló miatt van most ez a szarság, most majd beérem magam.
-
sdd2
veterán
Valaki próbáltam SIM adapterel? Belemegy és kijön simán?
-
sdd2
veterán
MicroSIM adapter könnyen bemegy?
-
sdd2
veterán
Nekem is sok pénz, főleg hogy diák vagyok, próbálok gyűjtögetni a telóba de minden gyártónál vannak hibák. pl az első szériás S3-akat bezúzták a kékeket mert nem olyan kék lett mint amilyet akartak. S2 kinelzője foltosodik, Xperia Mini Prok elektrosztatikus zajt adtak ki ami videóban hallható volt, Xperia S kijelzője az elején sárgásodott a hőtől, stbstbstb. Ez van sajna.
-
sdd2
veterán
Minden új telefonnál vannak hibák de ha kicserélik nem tudom mi benne a para... Ráadásul mindenki azt vesz amit akar, kit érdekel ha nexust veszel majdnem dupla árért? Vegyél nyugodtan de nem vagyunk rá kíváncsiak és nem akarlak bántani de pár hsz-ből lejött, hogy dől a hülyeség belőled...
Az első 1-2 mondat agressor12 nek is szól
-
sdd2
veterán
jövőhéten kiderül mennyi lesz a kicsike de kapható lesz
kelzsoca
Jövőhéten kiderül és akkor beszéljük a pénzt. Ha addig megvennéd utólag is tolok bele.
-
sdd2
veterán
Holnap meglátjuk mikor lesz mimózám
-
sdd2
veterán
Látom jó hogy ajánlottam a készüléket mert veszel egyet
Jönnek a jó kis ROM-ok
Remélem kedden én is meg tudom rendelni.
rizso
ko9 nem most kezdte, Xperia Mini-re meg mini pro-ra olyan jó ROM-okat írt hogy csuda, én imádom a munkályát és ő segített is nekem pár alapdolog megtanulásában.
-
sdd2
veterán
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
Én is tudom, hogy rajta vannak, én is rajta vagyok a teszten.
-
sdd2
veterán
Függetlenül látott valaki valahol Grand X IN-t?
-
sdd2
veterán
Na úgy néz ki ezt választom mert a sola drágább lett, hétfőn elvileg kiderül mikor veszem
-
sdd2
veterán
Üzemidő kinek hogy alakul pár nap, hét után?
-
sdd2
veterán
válasz
#40993792 #1301 üzenetére
Egy screen-t tudnál nyomni a részletes eredményről?
rizso
Nem szerintem, ez csak az antutu helyes mérésének az eredménye, eddig az inteles cuccokat rosszul mérte.
Costum ROM-ok vajon lesznek és lesz köztük normálisan használható? Elgondolkodtató mert ha normális főzött cuccok lesznek és nincs kompatibilitási probléma akkor lehet ezt veszem.
-
sdd2
veterán
Egy tulaj legyen kedves frissítse le az antutut és futtassa le, elvileg javították az x86os mérését.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest