- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkay
senior tag
válasz
philoxenia #19224 üzenetére
na igen nem mind1 hogy hol van az ember
vagy kinél. a skypenál ha megy akkor biztosan nincs gond
(nekem megy vele)
-
djkay
senior tag
na igy már én is jártam hogy átakartam másolni aztán letöröltem a telóról de nem volt meg semmi..
sok sikert a recoverhez én nem tudtam
amióta a memoria kártyaolvasoval másolok adatkábel helyett nem szivat. ( nekem is duplázta a mappákat meg sokszor megszakadt a másolás adatkábellal)
ha véletlen azt látod a fotóknál hogy duplázta őket azonnal mentsd le és format kártya. szerintem néha meghülyül a teló vagy ilyesmi -
djkay
senior tag
válasz
Csapoati #16199 üzenetére
bazi erős napsütésnél nekem is lilás a képe de egyátalán nem zavaró. kisebb árnyékba érve már nem is látszik. a grand x in -em legnagyobb baja h hamar lemerül ( 1 nap ) a telóm sose fagyott még le lekopogom pedig mindjárt egy éves és teli van pakolva minden sz*rral
. 3d-ben lehetne erösebb valamint jo lenne ha lenne rá 4.2-es rendszer.
-
djkay
senior tag
pc-telefon másoláskor memoriakártyán nektek mi a tapasztalat? nem szokott megszakadni pár fotó után ? (a rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem müködik) probáltam másik kábellel,másik memóra kártyával más gépeken is hasonló jelenségem van
már mióta megvettem. (class10 maxell van most benne 8GB)
-
djkay
senior tag
sziasztok!
másoláskor mikor a fotókat huzom át általában hamar megszakad az usb kapcsolat akár hova dugom (aljzat) több kép és video esetén. elöször a memóriakártyára gyanakodtam, de most hogy vettem másikat még mindig fent áll. a telefonra felmásol mindent , vissza viszont megszakad 10-30 kép és már meg is szakad. na több 100 darabnál ez kellemetlen. a memkari már CLASS 10-es sebesesség nemhiszem hogy gond lenne.
Amugy bő fél éves és még soha nem fagyott megvagyok elégedve vele. 3d-ben gyenge, wifi néha nekem is elszáll sajna de csak ha a képernyő kikapcsol , visszahozáskor látszik hogy a wifi miatt beakad kicsit majd eltünik a wifijel. de kibe kapcs kis várás és megint van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest