- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #11672 üzenetére
apple fórumokon is panaszkodtak már rossz hangminőség és hívásmegszakadás miatt. De engem az érdekelne, hogy erre van-e gyógyszer? ha nem mindegyik GXI-nél van ilyen hiba, akkor a hardware-ben van szórás...
azt hiszem írok is a zte supportnak, kíváncsi vagyok mit reagálnak erre... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Winchester95 #11546 üzenetére
Ez most nekem jött volna?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11546 üzenetére
Hem' ?????
-
w333
félisten
válasz
Winchester95 #11446 üzenetére
De Jelly Bean-el sokkal jobb lesz
Áááá és pont Iphone 4 ? "buta emberek telefonja" de ebbe inkább nem menjünk bele -
Danny750
őstag
válasz
Winchester95 #11444 üzenetére
Ha tudni lehetne ,mit vettél helyette??
(közben kiderült......) -
w333
félisten
válasz
Winchester95 #11444 üzenetére
Sok sikert az új telefonhoz de aztán majd ha megjön a Jelly Bean nehogy visszasírd a ZTE Grand X In-t
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11441 üzenetére
Rakd újra a gyári romot, visszaáll gyári alapra...
Más kérdés melyik recovery van fenn -
piltom83
csendes tag
válasz
Winchester95 #11436 üzenetére
A szervizes is erre tippelt, ezért első körben a SIM-et cserélték, másodjára pedig a készüléket - a videóban látott példányra :-/
Amúgy volt már nálam is hosszabb hívás szakadás nélkül, de sajnos ez a ritkább. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11331 üzenetére
Nem kell kimagyarázni, te is tudod, hogy azért szóltam, mert az lett volna a következő téma, hogy mennyiért, stb... Nem veszekedni akarok, a szabályzatot sem én állítottam össze, szimplán így van, még ha én magam sem értek bizonyos részekkel egyet, akkor is!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11328 üzenetére
Hirdesd meg a Hardver Aprón, NE itt! Tiltja a szabályzat a piacolást!
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11303 üzenetére
Elméletileg a legújabb verzióval már jobb. Pl. tegrás eszközöknél is leesett néha az FPS.
-
gulyatoma
csendes tag
válasz
Winchester95 #11285 üzenetére
Szerintem add el! Mindenkinek jobb lesz. Utána majd a másik topikot boldogítod a siránkozásoddal,mióta meg van a telód folyamatosan fikázod és azt keresed hogy mire cseréld el. Szerinted ez itt kit érdekel oldalakon keresztül?
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11285 üzenetére
Who cares?
Single core-ban mindent odabasz a GXI! -
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #11273 üzenetére
Én nem válnék meg, de mondom ez én vagyok!
Fogtam a kezembe, és valahogy nem éreztem jól magam
Nekem eddig bevált a ZTE, kop-kop-kop! -
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #11265 üzenetére
Peti: melóban havernak SG SII van...hát pf
Random fagyás, restart (van hogy csak ébresztőt akar beállítani), volt hogy lefagyott neki, 1 óra múlva vette észre, akksi ki-vissza, telefon bekacs, 90ről 12 %ra esett a töltöttség. És ezek csak amiket hirtelen elmondottGps: nekem van, hogy házban felhős időben (tegnap és hó is szakadt) 10-12 mp alatt talált jelet, máskor meg 1-2 perc is eltelik, azért gondolom elég sok minden közrejátszhat ebben!
Ettől szerintem nem nagyon kell parázni, max ha tényleg nem talál már jelet hosszú ideje! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winchester95 #11251 üzenetére
Az attól függ, az illetőnek megéri?
Nincs két egyforma felhasználó.... -
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #11229 üzenetére
Az lehet, gyárival talán 1 napot használtam
Már ha a gyári főzeteket nem tekintjük gyárinak, mert olyan volt fenn sokat.
A GXI-n nem segítenek tartósan a root+FasterGPS és társai, márpedig a gyári kontra főzött különbség nagy része ezzel áthidalható. Szerintem...Amúgy ha nem lett volna a Blade, akkor azt hiszem, nem tekinteném vacaknak a 2 perceket, a korábbi eszközzel (már telefonba épített) ilyesmi volt, és már az is jobb eredmény, mint az azt megelőző, amit még a Nokiához használtam BT kapcsolaton - pedig nagyon profi kis cucc volt, az akkori egyik legjobb GPS vevővel! Mégis minden csomagolás/takarás nélkül nyugalomban kellett várni pár percet, mire magára talál. Utána a kesztyűtartóban is tökéletesen működött, de a fixre várni kellett nem is keveset!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11196 üzenetére
Szeretem ezt a videót, már akkor is tetszett, mikor még csak az angol verzió volt készen. Dolgozott az Aftter Effects bizonyára rendesen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11194 üzenetére
Ez elől fekete, csak hátul ilyen piros. Pont amire vágytál.
Ezen talán látszik, hogy nem volt szürke...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11192 üzenetére
Az enyém korom fekete volt, nem ilyen szürkés.
...de ha te szeretnél pont pirosat.... tessék: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11175 üzenetére
Hörr... mi ez a többesszám?
Semmin igazából, ami érdemi előrelépés lenne. Az Intel MID kernelét szeretném életre hívni, mivel a ZTE nem adja ki a forrást és ideje lenne nyugdíjba küldeni a 3.0.8-at, ha már nekiláttam egy CM-nek, ami persze nem indul el...
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11097 üzenetére
Á cseppet sem
Nem személyeskedtem, Te sem tedd!
Ha ezt tettem volna már az elején (youtube) user error lett volna beállitva, nem pedig bővebb info kérés (amire választ sem adtál), amikor azt kértem nézd meg miként viselkedik a kényszerített elforgatást alkalmazó appoknál... -
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11080 üzenetére
Wazz alapból irja tedd vízszintes helyre és ne használd az elforgatást kalibráláskor
xtevo, arra figyelj, hogy esetlegesen az sd-re korábban települtek (pl. Otp smart bank vagy játékok)
.android_secure mappában is jelen vannak, ezt csak (rejtett fájlok mutatása) gépre adatkábellel vagy a memkarit kártyaolvasóba téve tudod átmásolni!
Másik lehetöség beállitások/alkalmazások/sd-kártyán megnézed mi van ott és áthelyezed telóra másolás előtt! -
kelekyle
őstag
válasz
Szenzornál valószínű, hogy ilyesmi lehetett a gond, ha a játékoknál működik...
Dexter the game 2... undorítóan néz ki és gameplay videót néztem róla hát a játékélmény se valami tuti... Amúgy meg a kedvenc sorozatom.
Vice City nem nagyon lesz. De amúgy meg hiába reménykedsz ha sok kérésre se javítják a hibákat pl. olyat, hogy kifagy egyik küldetésnélOlvasd el a kommenteket és nézd meg az utolsó frissítés dátumát.
-
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #11091 üzenetére
Eddig nem volt jó.
Mégegy jóhír: a www.gameloft.com oldalról letöltöttem a heroes of oact. Playen nem lehet megtalálni, de végül sikerült elindítani. -
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #11087 üzenetére
Gameloft updatelte a Dungeon Hunter 3mat! Pont ma pár perce. Playről ingyenesen letölthető. Aszem alakul ez a támogatás...
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
Pedig már akartam mondani, hogy ha mást nem, fel tudok ajánlani egy kifogástalanul működő T610-et, ha minden szakad
Viccet félretéve, nekem eddig (lekopogtam), nem volt komoly bajom (2 hónap alatt), 2x vettem észre, hogy egyáltalán nem fogad adatot, onnan, hogy nem frissült se a posta, se az időjárás (se wifi, de mobilhálózat).
Ma pedig 2x indult egymás után újra, szó szerint egymás után, ahogy befejezte a bootot, megint újraindult. -
ANDROID???
addikt
válasz
Winchester95 #11063 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de alca 995 ilyeneket nem csinál, lehet hogy annak más nyűgjei vannak, de nem ilyenek...
Úgy néz ki nem fogom magam Grand mellett meggyőzni...Veszel egy HTC X-et vagy egy Sony T-t, vagy ion-t és elleszel ..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11074 üzenetére
Szedd le a rootot is. Vissza kell vinned, ha nem lesz jó és úgy nem mehet. Ne szivasd vele magad. Totál pucold le, ha nem jó, csere!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11072 üzenetére
Tolj neki egy facory resetet, de ezúttal utoljára. Ne tegyél rá semmit. Hagyd úgy, ahogy van. Ha nem forog el, akkor úgy szüzen vidd vissza. Így eladni sem tudod, szóval előbb kénytelen vagy cseréltetni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11070 üzenetére
Gyári launcher van még rajta vagy már legyalultad valamivel?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11067 üzenetére
"Többit meg majd kurv...ra költöm."
Ne add el, csak járj a nyakukra. Van ebből jó is! (Olyan, mint az enyém volt...). AZ Xperia mondjuk nem rossz váltás, de a kijelző miatt én félek tőlük....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11063 üzenetére
Ja, az nem "érdekes", én legalábbis nem ezt a szót használom a sz.rra.
Nincs jól összeidőzítve a villanó, meg a kamera. Engem pl. kifejezetten idegesítene, ha ilyen lenne, amit majd kapok. Ez elég alap dolog, hogy ha már van benne villanó, akkor ne késsen, vagy siessen.
Sajnos csak remélni merem, hogy olyat kapok, mint az előző volt, mert úgy látom a mostani szériák eléggé... khm...hát gyengék lettek.
@kelekyle:
Szétszeded a kernelt. Nem generál az semmit. Ott van az initramfs-ben alapban. Ott megműtöd és garantáltan úgy marad. Viszont az UI szét fog esni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11060 üzenetére
Factory reset, ne kalibráld! Hagyd, hadd tegye a dolgát.
------------------------------------------------------------------Közben hodostamas fórumtársunk talált egy érdekes megoldást mikrofon gondokra. Gondoltuk hátha itt is jól jön. (Én most ugye nem tudom kipróbálni...
).
A módszert itt találjátok: KATT
@kelekyle:
Semmi értelme nincs állítgatni, de lehetséges...Megoldható.
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11060 üzenetére
Statusbaron állítod vagy Beállítások -> Megjelenítés -> Képernyő automatikus forgatás ?
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11040 üzenetére
Akkor legalább az SSID broadcastot tiltsd le....
-
xSide
őstag
válasz
Ne legyen ékezet, spec karakter, szóköz, alulvonás sem a névben, sem a jelszóban. Ne legyen korlátozva, hogy csak az előre meghatározott eszköz csatlakozhasson, régió beállitás, csatornaszám, bgn, titkosítás rendben?
Fw friss a routeren? Keress régebbit ha friss, vagy frissíts ha van hozzá új.
Egy példám családtag samu g mini2 nem hajlandó be/letölteni semmit a Netgear legfrissebb fw-vel, korábbival tökéletes.
Készits mentést arról a router beállitásodról, mikor nem tudsz csatlakozni jelszóval és adj egy linket hozzá! -
xtevo
őstag
válasz
"Másik" fórumon is volt valakinek ilyen gondja, itt találod.
Megoldás ott se volt (még) rá... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11038 üzenetére
Alapon minden: tehát nincs jelszó sem? Merre is laksz?
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #10982 üzenetére
Nekem is ilyen van, de nem százas vele a telo. Pl 800-1000ms a ping. Tudnal privatban a beállitasi értékekrol listát vagy képet küldeni? Hátha lesz különbség.
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #11027 üzenetére
- igen, de vond le a dominó kártyát; azt nem adtam, mert az névre szól.
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #11027 üzenetére
Még annyi hogy lásd 40ezerért GrandX IN:
Inkább megvették olcsóbban mint az én akkori 50ezerért árult telefonomat.Pár hét múlva srác kínálgatta nekem 12ezerért az egészet......
+
Nehogy már ez a telefon 40ezret érjen ha az Xperia Neo-t meg a galaxy s-t adják 35-40k ért.......No comment.. -
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #11012 üzenetére
- webshop áron:55850-ért, bontatlant kapott az új tulaj
(- te meg csak nem adod el, ha jól láttam?)
-
Garry84
tag
válasz
Winchester95 #10982 üzenetére
Srácok, akkor most kellene megosztanotok a routerek beállításait, szolgáltatót, mik vannak még a routeren, ilyesmi. Hátha kijön valami infó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #10943 üzenetére
Valakinek jó valakinek nem.Egyértelmű hogy hardveres.
Egyelőre még a ZTE sem tudja, hogy ez mitől van, tehát ilyeneket kijelenteni felesleges.
Nem a GXI-ben lévő wifi a probléma, hanem bizonyos routerek, vagy azok beállításai stb..
Látom bővebben ki kell fejteni ezt a mondatot, tehát a wifi modul mint hardver szerintem nem hibás, inkább akad össze a szoftveres része bizonyos routerek szoftvereivel-beállításaival ((#10938) atillaahun hsz-e is erre utal: "Az egyiken olyan 80%-ban fagy, a másikon soha")
Továbbá láttam több logot is, több felhasználótól, és ott is a routerrel való kommunikációval volt probléma.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Winchester95 #10891 üzenetére
Értem, de az átfogalmazott kérdésed értelme közelebb van a nullához, mint a kettőhöz.
(#10892) Tomacko: Csak a kapcsolattartás miatt van nekem is mobilnet, nem azért hogy Facebookozzak vagy Böngésszek. Meg valahogy nem is tudnék úgy mozogni hogy nonstop találjak wifit.(Nem sokat vagyok itthon, társasági emberként pedig autóban se szokott wifi lenni, ezért marad a mobilnet).
-
boxos23
aktív tag
válasz
Winchester95 #10943 üzenetére
Nekem sem volt még fagyás.
-
bubi92
őstag
válasz
Winchester95 #10921 üzenetére
na jah. tavaly mikor a blade-met vettem én is belecsúsztam ebbe. zuglóból kibicikliztem soroksárra egy "karcmentes, papíros" bladert. ahha tiszta karc volt, egy kis darab le volt törve a sarkából, papírokra meg csak annyit mondott a srác, "há tessó a dobozában vóttak aszt meg elvesztettem". nyilván nem volt lopott
de ha vigyázol rá akkor simán megtudod tartani az eredeti állapotot.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #10820 üzenetére
Peti198506
Milyen xperia u lett volna az, mert én csak 4 Gb használható tárhelyeset ismerek, asszonyéban is annyi van
És ugye nem bővíthető!Amúgy ott is ugyan így meg vannak ezek a problémák, sokszor szétkapcsol hívás közben, illetve restartol a rendszer
Nem hiszem hogy jobban jártál volna az u-val
-
Tomacko
őstag
válasz
Winchester95 #10820 üzenetére
Az Xperia U 8 gigás tárhellyel van szerelve ha jók az emlékeim, szóval ha ebbe 16 van akkor ez egy P. Én simán be vállalnám a P-t a tárhely miatt mert nekem elegendő az ami abban van. irányítsd át hozzám az embert ha Trémobilos az a P vagy független
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #10806 üzenetére
a teljesítménynövekedés????a 4.2 volt a kozmetikai csomag,a 4.1el rengeteg stabilitási,optimalizálási cucc jött,pl project butter
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10803 üzenetére
Én ezzel vitatkoznék...JB....
De elvagyok a jégkrémszendviccsel is -
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #10797 üzenetére
Túlságosan optimista vagy. ZTE Bladen csapattam az OAC-t, de a Grand X IN-en kifagy. Betölt minden, szép és jó, de mikor átváltana a login menübe kifagy és kampec. De megpróbálhatod te is. Ha sikerrel jársz, akkor örök hálám üldözzön életed végéig.
Viszont egy kérdésem lenne mindenkihez:
Úgye van ez a Motorola Razr I. Szinte teljesen ugyan az mint a Grand X IN.
Mi választ el minket attól, hogy a 4.1-es frissítését a mi telónra feltehessük? -
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #10794 üzenetére
Hozzátennék mégegy játékot, amit lehetetlen elindítani: Order and Chaos
Egy kérdés: A gangstar rio melyik verzióját sikerült elindítani? Az 1.1.2es verzióval nem boldogulok.Egyébként a Wild Blood, Max Payne, és 9mm HD is gond nélkül megy.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #10791 üzenetére
A ZTE telefonok mellé a legolcsóbb filléres füles kerül, lehet jobb lenne nélküle adni, de hát beleteszik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #10791 üzenetére
Az legalább halkan szólt, így nem recsegett közbe, mert nem volt mellé dinamika, ami hajtsa. Ebben már van hangerő is, ennek ékes bizonyítékaként üvölt, de olyan vödörhangja van, hogy gyorsan vissza is csomagoltam...
-
Benyo0210
csendes tag
válasz
Winchester95 #10782 üzenetére
Én nem feltétlen hiszem hogy a te füleddel van baj.
A fülhallgatókban is legalább akkora a szórás mint a telefonokban. Például az enyém teljesen hallgatható. Persze nem egy AKG de sokkal jobb mint pl a blade-é volt márpedig kb ugyanaz. Szerintem elképzelhető hogy valamelyik kicsit jobban sikerült. Mondjuk én sem használom csak ritkán ha lemerül a bluetooth füles.
-
golyós
addikt
válasz
Winchester95 #10785 üzenetére
Akkor hanyagolom,egyszer próbáltam, többé nem tudtam grand X-é varázsolni a telefont ,minden samunak látta.
Ledaráltam a telefont,helyreált és inkább maradok annál ami megy rajta módosítás nélkül. -
ggeleven
őstag
válasz
Winchester95 #10765 üzenetére
Ez hozza a normális minőséget?!
Most viccelsz, ugye?
Akkor nem, hogy normális fülhallgatók nem hallottál, de még sz*rt sem, mert ennél még a pár száz forintos fülesek is jobbak...Ebbe meg felesleges belemenni, hogy ki mit vegyen mire...
Zenére iPod, filmre TV, gépelésre laptop vagy PC, játékra PSP, telefonálásra meg egy 3210-es is jó. Azért vettük ezt a telefont, hogy amit lehet kihasználjunk, nem? Még szép, hogy hallgatok rajta zenét!
Nem vagyok vájt fülű audiofil, de ez a füles véleményem szerint cserére szorul. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #10767 üzenetére
A BCM4330-as egy multifunkciós IC. Abban van a BT és a WiFi is. Azok be vannak kapcsolva. Elvileg az RDS is megy, de az Intel hangchippel nem akar az FM közreműködni, ezért inkább kilőtték. Mondjuk elég kevés modellben használják ezt a chippet FM rádiónak is. (hTC Pico pl., amit tudok is).
Aki zenét akar hallgatni, az meg vesz ehhez egy jó fülest, mert az a Ti végfok igen kellemes, ami benne van.
A programokról szóló rész nem változott, az első verzió óta, olyat nem írtam, amit említettél! Végig ez a szöveg volt benne, nem íródott ott át semmi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #10765 üzenetére
Nincs FM rádió, még nincs meg a szoftver. Van benne egy BCM4330-as, de senki sem tudja be van-e kötve az FM része is rendesen. Amíg meg nem szólal, addig az nincs!
"Sok program stb... nem indul el rajta ezért ne vedd....."
Ezt hol olvastad? Mert szerintem én ilyet nem írtam. Idézd!
A füles meg egy tragédia. A 300 Ft-os Tesco-s szebben szól. Ha nem hallod, akkor tudnám javasolni egy audiológia felkeresését, mert ott komoly hallószervi gondok lehetnek. Se mély, se magas...
-
ozeus
csendes tag
válasz
Winchester95 #10759 üzenetére
Remélhetőleg igazad lesz.
Bár engem annyira nem zavar végső soron, mert ránevelt arra, hogy ha lezárom a telót, akkor előtte a wifit is lőjem le.
(bár nem tagadom, párszor azért még így is sikerül megszivatni magam...
)
-
ozeus
csendes tag
válasz
Winchester95 #10757 üzenetére
Szerintem a hiba végső soron a telefonnal lehet, illetve bizonyos telefon-router kombókkal egész pontosan. Bár elképzelhető az is, hogy csak ha bizonyos chanel-re vált a router akkor hülyül meg a telefon... Fene tudja, annyira azért nem értek hozzá, hogy ez ténylegesen okozhat-e galibát. Letesztelni pedig nem nagyon van időm sajnos.
-
kentucky
őstag
válasz
Winchester95 #10627 üzenetére
próbáltad már a fényképezést, más programmal?
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #10609 üzenetére
Nekem már itt feltűnt a led félre hordása! Nem tekinte(tte)m hibának, max zavaró tényezőnek.
Most látva a Ti képeiteket, detto jelen van nálatok is, csak az iránya más-más -
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10604 üzenetére
Ha ettől jobb Neked, akkor legyen, én semmi összefüggést nem találok a Te tapétád és az utóbbi képek közt. Ha meggyőzöd az ügyfelest, hogy cserélje, és a másik jobb lesz, akkor Veled örülök!
Hívom szívesen, hova küldjem őket?
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10596 üzenetére
1. majdnem mindig rajtam van - bár nem egészen értem, hogy jön ide a szemüvegem.
2. olvastam mindet, semmi konkrétum. Te adtál egy képet, senki nem tudja hol és miről készült, akinek jobb, milyen körülmények közt jobb?
3. honnan veszed, hogy az első telefonom?
4. ha nem akarsz, akkor miért kötekszel? muszáj? valaki kényszerít?
5. szerintem teljesen normális, hogy semmilyen fotózásra valamennyire alkalmas készülék sem ad tökéletes eredményt bármilyen körülmények közt. minden egyéb telefon LED villanója tökéletes fényeloszlást ad? ebben engedd meg, hogy kételkedjem, bár természetesen meggyőzhető vagyok, nagyon kevés ilyen képet láttam.
7. hogy nem érdekel? akkor hagyd szó nélkül! elmondtad, hogy szerinted ez hiba, én elmondtam, hogy szerintem nem az. ennyi! nem engem kell meggyőznöd, hanem azt, aki vagy visszaveszi emiatt, vagy nem!
6. nincs igazad, hívd a mentőket! -
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10578 üzenetére
Milyen távolságból készült a kép? Teljes sötétben, vagy pl. szórt lámpafény mellett? Hátha kitaláljuk, egyedi, vagy általános a jelenség!
Nekem úgy tűnik, hogy nagyon közelről (kb. 10 cm) nagyon egyenetlen a megvilágítás, ha pl. egy A4-est "reprózok" egészben, akkor is megvan a baloldalról 2/5 táján a világosabb folt, de nem olyan nagy a kontraszt.
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10592 üzenetére
Ez lényegében igaz, csupa "büdzsé" telefonjaim voltak, és ez az első, amin ilyen világító izé van, amit vakunak csúfolnak. Mivel vakum viszont volt már, volt egy elképzelésem, hogy emez mire jó, és pont azt is hozza a termék! Kis pénz, kis vaku, nagy pénz, nagy vaku! Aki (relatív) olcsó telefont vesz, szerintem kell rendelkezzen némi kompromisszum-készséggel. Aztán ez kinél milyen mértékű. Aki felháborodik egy nem teljesen egyenletes megvilágításon, aminek az eredete egy rizsszemnél kisebb LED, annak szerintem nem kellene sajnálni a zs-t egy prémium készülékre.
Amúgy beszélgettem szervizesekkel (nem T* hanem ZTE felől, bár nem vagyok ZTE-s, de ismerek párat közelebbről) szerintük globálisan 15% körül van a szervizre szoruló példányok aránya! Korábban HTC-nek dolgoztak, a ZTE új nekik. Szintén szerintük a többi gyártónál sem jobb az arány. Az is igaz, hogy főleg a használattal előálló hibákról szóltak, arra nem tértek ki, hogy a szinte azonnal előálló "gyári hiba" milyen arányú, és a számokat sem támasztották alá részletes adatokkal.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #10592 üzenetére
Én nem védek senkit és semmit, a hozzászólást általánosságban írtam le, köze nem volt a telefonodhoz, vagy a hibához.
Amennyiben úgy érzed hibás, ki kell cseréltetni, ha a következő is az, megint, és megint, mikor megunod végleg, pedig meg kell szabadulni a telefontól, ezt tudom Neked javasolni.
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10583 üzenetére
Téves a vonal. Nemcsak a hangnem miatt, ami minősíthetetlen, de pl. azért is, mert az mp3 hasonlat teljesen fals. Nem HiFi-n szól a beépített hangszóró? Nosza, anyázzunk le mindenkit!
A vakud működik. Valószínűleg nem tökéletes. Van itt, akinek az? Mert az enyém pl. pont olyan megvilágítást ad, mint a Tiéd!Szerintem add vissza, keress egy másik modellt, és egy másik topikot! Lehetőleg a saját kutyáddal kettesben! Az én kutyám velem ért egyet!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #10585 üzenetére
Ez egy okostelefon, semmi több, több mindent tud, de semmiben nem nyújt átlag felettit, sőt van amiben inkább átlag alattit, de ezt már párszor kitárgyaltuk.
Az a helyzet, hogy a ZTE nem tud tökéletes telefont készíteni, de más gyártó sem, dupla, vagy tripla ennyiért sem, a drágább/márkásabb készülékeknél persze jobb lehet az anyagminőség, a felhasznált alkatrészek minősége, és több idő/pénz van szoftverfejlesztésre stb.. (hát még marketingre..)
Ez a készülék a ZTE és az Intel szerelemgyereke, ráadásul nem a megszokott ARM vonalon.
Ahhoz képest, hogy mit tud, és mennyit kérnek érte, egy korrekt ajánlat.
Igazán vonzóvá, és különösebb rizikó nélkül vállalhatóvá mondjuk az teszi, hogy a T-Mobile úgy kezeli a ZTE telefonokat, mint egy iPhone-t, ha gond van, azonnal cserélik (készlet esetén) -
dReFiX
senior tag
válasz
Winchester95 #10585 üzenetére
Nah hogy ezért milyen oltást fogsz kapni, nem mintha nem lenne igazad.
-
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #10583 üzenetére
Nemrég volt arról szó hogy az ilyen eseteket püben kéne megtárgyalni... Ne spameljük már tele a fórumot. Ha lehet töröld....
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10578 üzenetére
Ez egy telefon... pár dolgot lehet még vele csinálni, egyesek szerint inkább számítógép, amivel lehet telefonálni. Ezen lehetne vitatkozni, de ezen nincs miért: Ez nem egy fényképezőgép.
A legtöbb kompakt gép vakuja pl. messze nem világítja be a teljes képmezőt (a mai zoom-ok mellett ez szinte képtelenség is lenne), ez meg ugye egy telefon. Esetleg számítógép.
-
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #10576 üzenetére
Nem mondtam hogy minden készülék hardvere hibátlan. Nincsen olyan hogy hibátlan, nincsen olyan hogy minden készülék tökéletes. Tudod... ami elromolhat, az el is romlik.
Minden gyártónál előfordul jópár selejt.
szerk: Vágesz... Nincsen összhangban a kamera a vakuval. Ha a gyári állapot visszaállítása sem segít, akkor garancia... :/ -
Winchester95
őstag
-
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #10449 üzenetére
Én úgy tudom hogy magyarországra csak a 2.2.2 jutott el hivatalosan.
De most gondoljatok bele mekkora szégyen lenne az, hogy egy telefont kiadnak tele hiányosságokkal és hagyják megrohadni.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Winchester95 #10301 üzenetére
Ismered a vicced, amely szerint az agresszív kismalacnak semmi sem elég jó? Ide jösz warezolni, meg privátban warezolni, nyeferegni azon, hogy nem 5perc alatt tudsz 1,2 GB-ot a class 10-es kártyádra áttölteni, és nagyon úgy tűnik, hogy igencsak hardwer igényes játékok használata nagyon fontos a számodra. Nincs is ezekkel semmi gond, csak elég lenne elolvasni az 1. hozzászólást és tudhatnád, hogy ezen igényeknek nem fog megfelelni ez a készülék. Legalábbis nem azon a szinten amennyire elvárod. Felteszed a kérdést, hogy mit kéne csinálnod, erre mondtam azt, hogy rendeltetésszerűen kéne használnod. Amennyiben túlzóak az elvárásáid, akkor meg bírd ki, hogy amikor 1,2GB-ot akarsz mozgatni, akkor az nem 2 percig tart. Nyilván 2 órát is ki lehet bírni ha erre csak ritkán van szükség. Szerintem nem kevéssel többet olvasol ki abból, mint amit én leírtam. De engedd meg, hogy én csak azért vállaljak felelősséget, amit írtam. Azért amit te bele vízionálsz, azért pedig nem fogok elnézést kérni. A stílust pedig én kérem ki magamnak. Ezennel pedig megkérlek, hogy warezolni, meg vibrátoros alliterációkkal élni menjél innen máshova, mert a következőnél moderátorhoz fogok fordulni. Kb. olyanok a megnyilvánulásaid, mintha fingani meg böfögni járnál ide.
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #10276 üzenetére
Annak a számnak nincs köze a valósághoz. Kb összeadja az appok fájlméretét, az lesz a foglalt, majd azt kivonja az osszesből, az lesz a szabad.
Telepits egy Diskusage progit playről és meglátod mi az igazság, cache és egyéb fájlokat elfelejti számolni a rendszer.
Nekem 400megat ir az összes apk, de ez a tarhelyen kb 800mega... -
Peter_Pan
tag
válasz
Winchester95 #10274 üzenetére
V.ki valami ötlet?
Nagyszerű ötletem van:
Mi lenne, ha a mobiltelefont rendeltetésszerűen használnád?
Ha játékkonzolra van szükséged, akkor azt kell venni, a hordozható merevlemezre, akkor pedig azt.
Ha egy mobiltól várod el ugyanazt a teljesítményt, mint egy céleszköztől, akkor a hiba nem biztos, hogy a telefonban van. -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10274 üzenetére
Swiftkey.
Lehet, hogy a belső tárhely elfogyott (kétlem de hátha)... nézd meg a beállítások alkalmazások összes fülnél, hogy alul mennyit írt. -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10269 üzenetére
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10267 üzenetére
Valamikor biztos lesz...
Én már a Vice Citynek is örülnék ha működne rendesen utána egy Liberty City Stories és Vice City Stories. Bár nem halnék bele ha ezek nem jelennek meg 3-ban is elakadtam valahol és nincs idegem telefonon megcsinálni de majd talán jövő héten
Én igazából szókeresővel elvagyok, amennyit játszom. -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10254 üzenetére
Vice Cityi másik telefonokon is szarakszik és R* cseszik updatet kiadni. LÁSD
(#10253) feelurself
Sajnos sok játék optimalizálatlan, X86-ra meg pláne. A Pouban lévő játékok nekem egy bizonyos tabon akadoztak amin a GTA3 akadás nélkül mentTeszem hozzá hamar meguntam a Pout, ajánlom neked is
-
Peter_Pan
tag
válasz
Winchester95 #10238 üzenetére
Nem mindegy pl. hogy milyen üzemmódban másolsz (MTP?) és milyen fájlrendszerrel formatált a kártya. Annyit kell várnod amennyit kiír, akár sokallod akár nem. Előbbi esetben próbáld a számítógépeden kártyaolvasójával kiírni, lehet azzal gyorsabb.
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #10205 üzenetére
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #10177 üzenetére
Senki?V.ki vállalkozó szellemű?
Privátban.
-
kelekyle
őstag
válasz
Apk, obb... Warez szaga van. Intézd inkább PÜben. A másik meg, hogy azt tudom mondani, hogy USER error.
(Eszetlenül nézitek a build.prop átírásokról szóló leírásokat két évről amikor azt hitték, hogy SII a minden)
Nekem ha lenne egy kis eszem (talán van) akkor Galaxy Nexust írnék build.prop-ba és akkor talán nem a mali400-as game datat szedi le hanem az sgx540hez valót...Amen.
-
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #10158 üzenetére
Nem tudom miből gondoljátok, hogy a GXI fülese nem egyezik meg a Blade-hez csomagolt headsettel!?
Teljesen megegyezik azzal. Nekem spec. kiesik a fülemből, nem szeretem használni.egyébként a root jogot vissza lehet állítani? (garanciáztatás miatt kérdezem)
-
Carathorys
csendes tag
válasz
Winchester95 #10171 üzenetére
Nekem tökéletesen futott az Asphalt 7 (Play-es verzió, nem figyeltem a verziószámot...)
Egyedüli probléma a szenzoros irányítás, de arra írták is, hogy valami hiba miatt kikapcsolták, de dolgoznak a megoldáson... Azóta letöröltem, nem tudom hogy volt-e patch -
andyTM
őstag
válasz
- ha így kezdted volna, már régen mennének a játékaid
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10175 üzenetére
Nekem alapvetően mindegy. Ha akarsz létező reg alól újra szavazhatsz.
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10173 üzenetére
Csak voltál.
Törölve. -
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10142 üzenetére
Mivel tudod alátámasztani ezeket a számokat/arányokat?
Én pl. 2 hónap alatt eladtam az SGS-emet a memóriahibája miatt. ZTE-ből meg már ez a 3. típusom.(#10145) Keeperv85
Végülis nem kizárt. Az első pár tucat szavazat után nekem is úgy rémlik, hogy 40% körül volt a hibátlan készülékek aránya. Most, hogy átléptük a 150-et, viszont már lecsúszott a felére.
És én is meglepődtem de ezért elsősorban nem a képernyőfagyások, hanem a híváskésések a felelősek. Ahhoz képest, hogy azért alig sírtak itt egy páran. Bár aki kevesebbet telefonál mint netezik annak lehet tényleg kevésbé zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest