- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snyper990
őstag
válasz
Tigryss76 #19115 üzenetére
Nekem is produkálja manapság, bár eddig azt hittem, random. De most így belegondolva, lehet, hogy csak a napi első hívást hangosítja ki alapból. Most fogom visszaállítani gyári állapotra emiatt + az állapotjelző led nem akar jelezni nem fogadott hívásnál és sms-nél sem.
Amúgy szeretem, jó kis teló, a használati értékéből csak az elég érzéketlen érintőkijelző von le (meg egy kicsit nagy az alapzaja az audio kimenetnek, de csak egy kicsit zavar, főleg, ha a környezetem csendes, egyébként együtt lehet élni vele) -
heidricha
őstag
válasz
Tigryss76 #18177 üzenetére
Érdekes volt... a 30.-ai frissítést kipróbáltam, szar volt. Feltettem a tabletre, ott persze jó volt, viszont este megint frissített!
Ezután tettem vissza a GXI-re, és most nem lépeget ki. Szerintem két frissítés volt tegnap. Mondjuk ettől még látnod kellene, hogy ha aznapi, de frissebb létezik. Gondolom...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Tigryss76 #18119 üzenetére
De mindig csak ugyanannal a játéknál fordul elő? Az összes többi jól települ. Az a lényeg hogy egy játékon belül kell telepíteni több másikat ís, ami ugyanazé a fejlesztőé, így kapok benne pénzt. De az egyik nem akar települni. De azért majd kipróbálom, köszi az ötletet.
-
Garry84
tag
válasz
Tigryss76 #17928 üzenetére
Az Allees T dolgozói elég nagy szórást mutatnak. Sajna nem tudod, kihez kerülsz. A legnormálisabb egy ötven körüli bajszos, szemüveges figura, ő nagyon segítőkész. Ha 20-30 éveshez mész, szinte biztos, hogy telefonokhoz nem vagy felületesen értő, arrogáns majom. Tisztelet a kivételnek, persze...
-
heidricha
őstag
válasz
Tigryss76 #17101 üzenetére
Bizony, ebben van valami! Olyan komoly összeg egy ilyen eszköz életciklusában a (tovább-) fejlesztés, hogy komoly összegeket lehet megspórolni - a hiányán!
Mondjuk mostanában simán 4.2-vel jönnek ki ilyesmi processzorral csájnafonok tömegével, ezt a részt a fene se érti, de a ZTE irgalmatlan nagy cég, valszeg a fejlesztési/tesztelési ciklus egy ilyesmi termékre hosszabb valamivel, mint a kisebbek esetében - meg aztán a szolgáltatók is rendelkeznek nem rövid teszt protokollal. Bár ez a független megjelenést nem kellene, hogy befolyásolja, viszont a terjesztési cél szerintem ilyen esetekben inkább a szolgáltatókon keresztüli csatorna, vagy a ZTE esetében nem ritkán a "brand-elés".
Ezért lesz a következő telefonom csájnafon - ha valami nagyon meg nem változik a közeljövőben. Mondjuk a GXI még nagyon gyerek nálam, nem egyhamar cserélem le, ha nem vagyok kényszerítve!
-
-
-
bsanzika
tag
válasz
Tigryss76 #15426 üzenetére
Nekem frissítés óta meg pont fordítva, fényévekkel javult az üzemidőm! Eddig nap végére bármit csináltam szükség volt a töltőre, de most ha még játszok is 40% alá nem merült nap végére! Igaz töröltem a regpont és nem megy folyamatosan a wifi, tuti ez is sokat beleszámít...
-
-
golyós
addikt
-
heidricha
őstag
válasz
Tigryss76 #8480 üzenetére
Szerintem pont ilyet vett egy kollégám a két napos Blade III-jára - legalábbis pont ennek a megfelelő verziójának tűnik. Csak épp 1500 volt szegeden. Fogásra nagyon kellemes, félkemény. Nekem is tetszett, ha nem lenne meg a Nillkin, beruháznék egy ilyesmibe!
Körbeveszi a gépet teljesen, a Nillkin két végén nyitottságát még nem sikerült megszokni
-
k_imre
tag
válasz
Tigryss76 #7365 üzenetére
A Zedge-gel letöltesz bármilyen notificationt, akkor azt már látni fogja a beállításoknál. De persze a zedge-gel válaszd ki. Aztán pedig már bármikor bármire átállíthatod. (persze a Tc felejtős.) Akár a grandx sajátja, vagy a zedge mmegfelelő mappájába bemásolod a sajátot, vagy használod pl. a Rings extendedet (én ezt használom).
-
-
válasz
Tigryss76 #4574 üzenetére
Kérdés, mit akarsz átmenteni...Ha a Google szinkronizálja a névjegyeid (ezt nézd meg minden névjegynél, az LG hajlamos erőltetni a saját LG Suite alkalmazását, a gyári ROMokban új névjegynél nem a Google az alapértelmezett, hanem a Suite, ami nem ment online, és csak LG-k között megy, amikor épp megy), akkor azon jönnek maguktól, mihelyt bejelentkeztél az új készülékről. SMS mentésre az SMS backup + tökéletes, szintén Gmail fiókba ment (automatizáltan), emiatt verziófüggetlen. Az Astro-t nem ismerem, ES File Explorer-t használok, hogy mit tud menteni, mit nem, de ha csak az alkalmazást tudja menteni, annak nem sok értelme van, mert minden elérhető Market-ről, amit megvettél, az összes készülékedre telepítheted (ha kompatibilis). Az más, ha az alkalmazások beállításait is menteni szeretnéd, erre talán érdemesebb direkt erre szakosodott programot használni, pl.: MyBackup root. Bár nem tudom, hogy 2.x és 4.x alatt minden beállítást ugyanott tárolnak-e az alkalmazások...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asustor NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged