Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
Hirdetés
-
Tetszetős TKL-es Keychron klaviatúra jött a vezeték nélküli szegmensbe
ph A megfizethető, QMK-s újdonságot négyféle kivitelben vásárolhatjuk meg, és a hot swap vagy az RGB sincs kőbe vésve.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Súlyos büntetést kapnak a közösségi oldalak, ha terjed rajtuk tévinformáció
it Ausztrália az éves, globális árbevételük 5 százalékára akarja büntetni azokat az internetes platformokat, amelyek nem gátolják meg a tévinformációk terjedését.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Új telefonom lesz, ami már nano simet kezel. Mikor a jelenlegi telefont vettem, akkor abba kértem micro simet a hagyományos helyett és ingyen cserélték, megmaradt a számom. Ez 2015 novemberében volt. Ha most nano simre cseréltetem a kártyámat, akkor azért már fizetnem kell vagy az is ingyen lesz?
-
Putyin90
senior tag
Ha nincs meglévő netcsomagom, akkor a napinetet aktiválva "csak" 30/10 Mbps lehet az ingyennet sebessége?
-
Putyin90
senior tag
P2P forgalmat vajon mennyire fogják tolerálni?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! A telekomnál elérhető most olyan szolgáltatás, amivel a közösségi oldalakat korlátlanul lehet böngészni? (instagram, facebook, esetleg tumblr)
Régen volt a Korlátlan közösségi oldalak opció, de ezt 2017. május 1-jétől lezárták.[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz CHIPman #88936 üzenetére
Köszi! Egyelőre most még nem kell, majd csak nyaralásra. Jelenleg mobilnetem sincs. Ha majd kellesz ez az opció, akkor Domino Maraton netcsomag mellé is igénybe tudom venni vagy csak Domino Net mellé? És ha csak 1 hónapra kell, akkor le tudom majd mondani, mielőtt megújulna?
-
Putyin90
senior tag
válasz dptrsk #88941 üzenetére
Köszi, ezt a 30 napos időszakot nem tudtam. Akkor ha aug. 28-án aktiválom a domino netet szept. 26-án le kell majd mondanom, mert 27-én lesz a 30 nap. Az nem baj, ha 27-28-ra nem lesz net, az a két nap nem oszt, nem szoroz már. Viszont a Korlátlan közösségi oldalak adatopciót hogy fogom tudni lemondani?
-
Putyin90
senior tag
Ha telekom alkalmazásból rendelek majd egy 200 MB-os Domino net csomagot, akkor azt ott le fogom tudni mondani? Kicsit kesze-kusza nekem ez a szolgáltatáskínálat a telekomnál.
A weboldalon Domino Net 200 MB a megújuló mobilnet neve (500 Ft-ért), a telekom alkalmazásban a megújuló csomagok menüpontban RelaxNet M a neve, (200 MB 500 Ft-ért). Viszont a telekom alkalmazásban se híre, se hamva a Korlátlan közösségi adatopciónak. Ez azért lehet, mert jelenleg nincs mobilnet előfizetve? -
Putyin90
senior tag
A telekomnál jelenleg a "Korlátlan nyár a telekomtól" nevezetű akción kívül nincs más lehetőség korlátlan mobilnetre lakossági előfizetőként?
-
Putyin90
senior tag
válasz Soulfly842 #89540 üzenetére
Ebben reménykedem én is. Másik két szolgáltatónál már elérhető korlátlan mobilnet csomag, nem is vészes áron. (jelenleg 1000 valahányszázzal kevesebbet, mint amennyibe a telenornál a legkisebb Hello Data csomag kerül, de ez csak az otthoni net, emellé még nem számoltam azt a pénzt, ami mobilnetre elmegy, úgy meg már bőven felette vagyok annak az árnak). Egyelőre akkor még várok, ha októberig nem jön elő korlátlan mobilnettel a T, akkor váltok. Nincs bajom a Tvel, mióta telefonom van mindig is náluk voltam, a hibakezelés, panaszkezelés is korrekt (legalábbis velem azok voltak mindig), ezért sem szeretném csak úgy otthagyni őket, de ha továbbra is ilyen inkorrekt mobilnet tarifákkal fognak dolgozni, akkor muszáj lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Van most ez a korlátlan közösségi promo.
Ha a Domino Net 1GB-ra fizetek elő akkor is belekerülök a promóba?
Valamint három dolog nem teljesen tiszta nekem:
1. Tegyük fel előfizetek a Domino Net 1 GB-ra, az 30 napra szól, a 30 nap alatt használom a korlátlan promót, az adatkeretből nem fogyasztok, vagy nem az egészet, a 30. nap után lőttek a netnek, hiába van még adatkeretem?
Ha lemondom a lejárat előtt pár nappal a netet, hogy ne újuljon meg újra, akkor onnantól nem tudom használni a korlátlan promót?2. "A korlátlan közösségi promóciós ajánlat használata a bekapcsolástól számított 92 napig áll rendelkezésedre, utána automatikusan megszűnik a kedvezmény." - ezt hogy kell érteni? Ha 30 nap után megszűnik a mobilnet díjcsomagom akkor is tudom használni?
3. "A korlátlan közösségi promóciós ajánlat díjmentesen, mobil adatforgalom felhasználása nélkül biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, MySpace, Snapchat, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Pegram oldalak böngészését." - én úgy tudom, hogy csak képi és szöveges tartalom tartozik a korlátlan közösségi opcióba. Vagy ennél másképp lenne?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Bluemobile-os egyenleget ugyanolyan módon lehet feltölteni, mint a telekomosakat? (pl. lottózóban)
-
Putyin90
senior tag
Dominósként megrendelt Korlátlan közösségi opciót hogyan lehet kikapcsolni, ha azt akarom, hogy a következő hónapban ne újuljon meg?
-
Putyin90
senior tag
Hali! Van egy másodlagos SIM-em is, Domino 5 díjcsomaggal, 0 Ft egyenleggel. Ezt a kártyát tavaly decemberben kaptam, 12 hónapig havi 10 perc beszéd és 3x 50 MB mobilnet járt hozzá. A kártya 2017.12.20-ig aktív. A telekom alkalmazásban mégsem tudom erre a kártyára aktiválni a 3 GB-os promót. A menüpontja elérhető, de aktiválni nem engedi. A másik, fő kártyámon gond nélkül tudtam aktiválni, igaz azon van 5000+ Ft egyenleg, de az jelen esetben irreleváns kellene, hogy legyen, mert a promó ingyenes, nem?
Másik kérdés: a telekom alkalmazás fogyasztja a mobilnet adatkeretét?
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz radio100jozs #90567 üzenetére
Mindkét sim dominos, egyiken sem volt aktív mobilnet elöfizetésem, arra, amin van egyenleg megis engedte aktivalni a promot.
-
Putyin90
senior tag
Üdv! Ha dominós egyenleget 1500 Ft-tal töltenek fel, akkor az 180 nappal növeli meg a szám aktívságát?
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Ma hazaugrottam vidékre, a parkolóban vártam, gondoltam netezek egy kicsit, de nem volt csak 2G hálózat. Ha bekapcsoltam a mobilnetet edge sebesség volt csak. Itthon ránéztem a lefedettségi térképre és elvileg teljes lefedettség van azokon a pontokon, ahol voltam. Nyilván kültéren szerettem volna netezni. Tesóm barátnője Telenoros, neki sem volt csak 2G hálózat, pedig elvileg a Telenornak is van 4G lefedettsége ezeken a pontokon.
Itt a térkép is, a fekete pöttyöknél voltam én:
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Csütörtök óta próbálnék adategyeztetni online, de a kapott kód beírása utána mindig ezt dobja:
"Kedves Ügyfelünk! A vásárlási tranzakciók száma a vártnál jobban megnőtt, kérjük, próbáld újra később."
Tehát azóta is mindenki folyamatosan adatot egyeztet, értem én...
-
Putyin90
senior tag
Valakinek sikerült már online adategyeztetnie? Kb. 1 hete próbálom folyamatosan, de a kapott kód beírása után mindig ez fogad:
-
Putyin90
senior tag
Valaki árulja már el legyen szíves, hogy miért nem akar működni nekem a kicseszett adategyeztetés online???
Így próbálnám:
1. telekom.hu/adategyeztetes
2. Megadom a számomat
3. Megjön a kód, beírom
4. Ezt kapom:Tudtommal már vége van a karbantartásnak...
Az oldal szerint úgy is lehet, ha belépek a telekom fiókba, hát én sehol nem látok adategyeztetés menüt...[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Ismerősnek be van kapcsolva az 50 MB ingyenes adat. Neki ez elég szokott lenni 1 hónapra, mert csak emailre meg csetre használja. Ha most bekapcsolná a 3 GB fesztivál adatbővítőt, akkor előbb az 50 MB-ot használná el, vagy a 3 GB-ot?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! A szerdánkénti 1 napos hálózaton belüli 100 perc vezetékes irányba is felhasználható vagy csak 30-asakat lehet belőle ingyen hívni?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Telekom Net Plusz díjcsomagunk van (30/5 Mbps). A telekomnál ezen a lakcímen más netcsomag nem érhető el. Ez a 30/5 a valóságban ennyi, ami kb. vicc kategória.
Más szolgáltatóhoz nem akarok menni, mert annak a folyamatosságával voltak problémák, azért lettünk T-sek évekkel ezelőtt. Többször is bejelentettük már, hogy miért csak ennyi, végigmérték egyszer és az jött ki, hogy a rézkábel ennyit bír, kész. Ez rendben is volt, elvoltunk ezzel, de mostanában egyre többször érezni, hogy kevéske, főleg ha egy többtíz gigás játékot kell leszedni. Úgyhogy elkezdtem körülnézni a mobilszolgáltatóknál korlátlan mobilnet után, és arra lyukadtam ki, hogy a T-nél jönnék ki legolcsóbban. 9190 Ft lenne a Mobil S csomag + a korlátlan net.
Viszont ha már ennyit fizetek érte és korlátlan mobilnet, akkor felmerültek az alábbi igények is:
1. Megoldható e az, hogy a SIM kártyát egy stickbe rakom, amit bedugok az itthoni routerbe (Asus RT-AC57U V2) és a router vezetéken adja a netet a 2 db PC-nek, valamint WiFin is szórja itthon?2. Ha már korlátlan mobilnet, akkor jó lenne mobilon is élvezni, így e-simmel vagy máshogy megoldható-e, hogy ha nem vagyok itthon, akkor itthon is legyen internet, de a mobilon is korlátlanul tudjak netezni?
-
Putyin90
senior tag
válasz Tompika777 #119645 üzenetére
Torrentezni nem szoktam,így ez nem gond. Még eszembe jutott valami. Van nekem egy simem, amin Net 3GB csomag van havi 1890-ért. Az is lehetséges, hogy ezt a díjcsomagot megváltoztatom a fent leírtra és ezt a simet rakom a routerbe?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Telekomnak ez a csomagja mennyire tolerálja a torrentezést? Mondjuk heti 50 GB letöltést, de ettől szerintem jóval kevesebb szokott lenni.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Egy kis tanácsot szeretnék kérni, hogy járnék a legjobban.
Jó 11-12 éve van egy Dominos simem, ami egyben a fő telefonszámom is. Hogy legyen állandó mobilnetem is 2 éve kötöttem egy előfizetést, Net 3 GB 2019 csomaggal, "korlátlan" közösségi médiával, készülék nélkül 1890 Ft-ért, ez mostanáig tökéletes volt nekem. 1 hete megadta magát a telefonom 2. slim slotja (ebben volt a netes sim) így most csak 1 simes telefonom van és a mobilnetem nem megoldott. Dominosként ahogy láttam csak 1 GB van 1490-ért, 5 GB 3990-ért és 15 GB 5990-ért. Ezek nem túl jó árak, 5 GB nem hiszem, hogy kell nekem, 1 GB meg kevés így, főleg "korlátlan" közösségi média nélkül. Előfizetőként ami szimpatikus lenne az a Mobil S + 4 GB 3.990-ért. Nem telefonálok sokat, kaját szoktam csak rendelni + néha egyéb hívás. Viszont fontos lenne, hogy a Dominós számom meglegyen, mert azt adom meg mindenhol.
Ha esetleg átváltanám előfizetésre a Dominos simet milyen lehetőségek lennének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GF65 Thin 9SEXR 15.6" FHD IPS i5-9300H RTX 2060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AJAX hub (2G, ethernet) riasztó központ (új, áron alul)
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 7 PRO 6850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen