Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Honor márka! Mit gondoltok róla?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Kukirin G2 (2024) - ami nem öl meg, az elvisz valahová
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBC
tag
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve. 18 hónapja van Ikon 200-as előfizetésem. 2 év hűség, 3gs.
Szeretnék váltani készüléket, mert elvileg 18 hónap után lehetséges, de:
-Ilyenkor többet kell fizetni érte?
-Csak úgy, hogy maradok ikon200-as?
-Ikon csomaggal csak iphone-ra lehet váltani?
mert inkább váltanék samu s2-re.
Köszi a segítséget -
DBC
tag
Még egy kérdésem lenne
Mostani díjcsomagom ikon 200, amiben ugye tök nyilvánvalóan van 200 percem
váltani szeretnék médiamánia S-re, ahol a 4990 lebeszélhető. Ez úgy néz ki gyakorlatilag, hogy 27ft a percdíj, akkor 4990/27=184 perc lebeszélhető, ha nem smsezek? -
DBC
tag
Bementem tegnap a T-Pontba, hogy előrehozott készülékváltással szerváljak új készüléket. 20 percet vártam a két előttem levőre, amikor sorra kerültem minden túl szépen alakult.
Pl. nem az az összevisszaság volt árban, mint a webshopban. Már az utolsó lépésnél vagyunk, kamatmentesre vettem volna, amikor az ügyintéző elkezd vadul telefonálni, és épphogy csak sejtetni hogy gáz van.
Mint kiderült kb minden más telefont és minden más díjcsomagot meg lehetett volna venni azon kívül (SGS2).
Webshop ugyanúgy kiírja, hogy új előfizetéssel lehet venni részletre, amint beléptem eltűnt ez a lehetőség.Más, ha rendelek telefont webshopból, és reggelre az a státusza, hogy szállításra vár, az aznap már tuti nem jön ki ugye?
-
DBC
tag
Sziasztok!
Jött ma az sms:
2012.09.01-től módosulnak díjaink és Üzletszabályzataink. A változásokról és kapcsolódó feltételekről való részletes tájékoztatás www.t-mobile.hu oldalra való kikerülésétől, azaz 2012.08.01-től számított 15 napon belül, az Üsaz. 9.2.3 pontja szerint élhet felmondási jogával. Üdvözlettel: T-MobileKérdésem az lenne, hogy ez mit takar majd? Ki lehet játszani valahogy a hátralevő hűségidőt szám megtartásával együtt?
-
DBC
tag
na, de ilyen bontás mindenféleképp a szám megszűnését jelenti, vagy lehet pl áttérni kártyásra?
-
DBC
tag
én arra tippelek, hogy a meglévő hűségnyilatkozatokba nem fognak beletúrni.
-
DBC
tag
sziasztok!
van már valami érdemi infó? hűségnyilatkozatok megszüntethetőek?
-
DBC
tag
válasz Varszegig #19314 üzenetére
mindig imádtam ezt a 'barackot nyomok a fejedre' stílusú választ.
Követem a topikot hetek óta folyamatosan, és annyi féle verzió volt, hogy fingom nincs most hányadán áll a dolog, főleg mivel vannak a készülék+tarifahűségesek, a készülék részleteit fizetők, a csak ilyen meg olyan hűségesek, az összehasonlítások a vodafonenal, a tapasztalatok, azok cáfolatai és így tovább...
ezért tettem fel a kérdést.
Szóval, ha valakinek van ereje megtisztelni válasszal, engem az érdekelne, hogy egészben kifizetett akciós készülék + 2 év hűségnél pl mennyit lehet módosítani? mi tűnik el és mi marad?
előre is köszönöm a választ (amennyiben az nem google a barátod). -
DBC
tag
Sziasztok,
Kb 2 hete rájöttem hogy a Médiamánia S csomagom (5600ft) nem igazán praktikus, mert van hónap, amikor többet smsezek, van, amikor többet telefonálok.
Gondoltam váltok, My Tmobileban váltottam Mozaik S-re (5000 ft) és mindenféle hiba nélkül megcsinálta, viszont bef0sattak, hogy utólag ki fog számlázni emiatt a tmobile (van készülék és tarifahűségem).szerintetek?
-
DBC
tag
köszi, megnyugtattatok
-
DBC
tag
ilyenkor ha az ember jogosan... szolgáltatót váltana, köti a hűségszerződés?
-
DBC
tag
sziasztok!
Az új szerződésem előtt vásárolt készülékem ellopták (galaxy s2). biztosítás nincs. ilyenkor mi a teendő? le lehet tiltatni valahogy?
-
DBC
tag
sziasztok!
Next M díjcsomagom szeretném nemsokára felmondani, hűségidő lejárta után, tapasztalt már valaki olyat, hogy ügyfélmegtartás miatt engedtek az előfizu árából? (platina, 6év)
-
DBC
tag
NEXT M készülék + előfizu hűség végén ha jól tudom szólni kell, hogy 11-et, ne 15öt számlázzanak, ilyenkor kötelezik az újrakötését is a 2 év hűségnek? mert akkor inkább váltok szolgáltatót és megvárom míg ott lejár a 2 év.
[ Szerkesztve ]
-
DBC
tag
sziasztok,
2 éve még fél évvel hűségidő lejárta előtt tudtam váltani készüléket kedvezményesen, most látom írtatok 1-3 hónapot, ez mindenkire vonatkozik? vagy x év platina, stb miatt ugyanúgy fél év ha előtte annyi volt?
-
DBC
tag
iPhone 6 árváltozás várható a 6s belejentése előtt, vagy kizárólag amikor megérkezik az utód?
-
DBC
tag
Ez tényleg nevetséges, Next M előfizuval 7 éves előfizetőként 0 ft a kedvezményem készülékekre!
A felugró chat-es kislány elmondta, hogy igen, de ők tök rendesek, és nem kérnek előleget.
NEEEEEEMÁÁÁÁR azért ez röhej.[ Szerkesztve ]
-
DBC
tag
szétnéztem hol milyen a helyzet, ha váltana az ember,
Vodafone-nál a készülékárak vannak elszállva de nagyon, illetve a rápakolt plusz havi 7-10e ft készülékenként,
Telenor pedig simán bekér 70-150ezer forintot forgalmi előlegnek. és nem iphone 6 plus 128gb-ot néztem.mondjuk mindenképp váltok.
-
DBC
tag
Sziasztok!
Telefonom tönkrement, mérgemben bementem a Telekomhoz, kértem szerződéshosszabbítást, készüléket és részletfizetést. Esélytelen visszacsinálni az egészet 1 nap után? Azt tudom, hogyha online rendeltem volna akkor sima ügy.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az MSI új portékáit vizslatva kiakad a Geiger-Müller-számláló
- Honor márka! Mit gondoltok róla?
- Mobil flották
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Eladó Galaxy S20 8GB/128GB Dualsim SM-G980F/DS
- HP Victus 16 - ÚJ - 16" GAMER notebook - Ryzen 5-7640HS, 16GB, 512SSD, RTX 3050
- Lenovo ThinkCentre Tiny-in-One 22 AIO - 22"-os All-IN-ONE PC
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen