-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsósítás csak az újabb típus(ok) megjelenését követően várható, de akkor sem azonnal, mert a szolgáltató jellemzően lassan követi le az ilyen változásokat - igaz, ez a dráguláskor viszont előny volt, mert akkor meg később emelkedtek a szolgáltatós készülékek árai, mint a függetleneké.
-
-
szia,
irány a rendőrség, megteszed a feljelentést - imei...stb megad -, és az ott kapott jegyzőkönyv birtokában megjelensz a szolgáltatónál, úgy letiltják a készüléket.
Prien; szinte minden díjcsomagban van már, még az olcsó (2 e ft alatti) move xs is tartalmaz már bennefoglalat adatkeretet.
club1; nem csak a gyorsabb sebesség a lényeg, hanem a jobb válaszidő, a nagyobb tartalék a hálóban - nem mindegy, hogy zsúfolt helyen a 3g leesik 2 - 3 megabit/sec sebességre, és a ping is jelentősen megnő, lte hálón meg semmi ilyesmi -, és nem utolsósorban az, hogy lte hálón jobb a mobiltelefonok akkumulátoros üzemideje.
-
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Tegnap voltam bent a T-nél hogy tudnak e valami részletet erről a felmondási dologról. Azt mondták nemrég kapták meg ök is aszabályzatot a központból.
Rövidem vázolnám helyzetem: 4 előfizetésem van (nagy a család) mindegyiket készülékkel együt vettem, ebből kettőnél a díjcsomagra is van hűség és még egyik sem járt le, de ősznépileg szeretnénk átmenni más szolgáltatóhoz ezét érdekelt a dolog.
Megnézték a gépben de egyiket sem tudom felmondani!!!!!!! törvény ide vagy oda. Az ok végtelenül "egyszerű": Az üzletszabáylzat szerint nem mondhatom fel az előfizetést akkor ha az előfizetéshez valamilyen kedvezmény járúl és azt használom is. Esetemben a kedvezmény az hogy mindegyik telefont ugye előfizetéssel vettem amiből következik hogy olcsóbban kaptam meg a készüléket mint pl dominó vagy listaár tehát KEDVEZMÉNYESEN. Igaz a díj emelkedik és ezért felmondhatnám az előfizetést de a kedvezmény nem drágul. Szóval szopacs persze meg kell várni a hivatalos leírást elsejétől.
De kérdem én: akkor ki tudja felmondani az előfizetését, hisz aki előfizetést vesz 90% ban telefont is vesz és az biztos olcsóbb mintha dominóban venné még ha nem is köt hűséget a díjcsomagra.
Másik oldalról persze mi van akkor ha most veszek egy S3-at pl mozaik XXL-re és alhozom 50E-ért és két hét mulva felmondom. Van egy 150E-es telóm 50E ért. Ez is érthető.
Mi a véleményetek.
Ha jól tudom a Vodánál ez a folyamat már lezárult van valakinek tapasztalata? -
Vangelis
félisten
Én még nem kaptam.
De már várom.
De mondjuk eddig még azzal biztattak, hogy lehet bontani. De pontosat majd 08.01 től tudnak mondani.
gondolom most gondolkodnak el rajta, hogy mit hogyan csináljanak.
Nekem annyit mondott még az ügyfélszolgálat mivel paletta csomagom van ezért nem emelnek rajta a hűségidő végéig.
Hát remélem is, hogy nem fognak.. mert akkor felmondom a picsába.
edem96
Hehe a hétfői infláció. vagy azért mert erősödött a forint (jah, hogy akkor lefelé kellett volna mennie)
Hát de ez abszurdisztán -
BéHGT
senior tag
-
Az érdekes, hogy kiírja...hiszen már vagy három napja nincs SGS 2...
Egyébként nem értem mi olyan különleges abban a telefonban...
Más, ha rendelek telefont webshopból, és reggelre az a státusza, hogy szállításra vár, az aznap már tuti nem jön ki ugye?
Így van! A "szállítás alatt" üzenet esetében számíthatsz rá, hogy másnap nagy valószínűség szerint megkapod a vásárolt cikket!
-
Szia!
Igen, többet. (kb 6ezerrel, ahhoz képest, mintha új lennél.)
Nem, szerintem lehet más előfizetésed is, csak a havidíja nem lehet kevesebb a mostaninál.
Igen, Ikont csak iPhone mellé választhatsz.uzsidoboz14:
Akkor passzolom a kérdést. Hívd fel a 1430-at, ott biztosan segítenek!
Slyer:
Igen, van. Menj be valamelyik T-Pontba, s ott ki tudod fizetni.
Elárulod, hogy mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest