Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Köszöntünk az 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók Topikjában!
A topik gamer - jellemzően virtuális térhangzású - vezetékes és vezetéknélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scorce
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gomez1984
üzenetére
Szuper!

#32119 sixpak: Köszönöm

#32132 F.B.I.: Akkor biztosra mentél
Mondjuk a 700 Gen3-at szerintem nagyon rossz irányba vitték a frissítésekkel megjelenés óta, nem is a megbízhatóság/stabilitás, hanem a hangzás, ami nekem mára már túl meleg, sötét lett 
De ha már frissítésekről beszélgetünk, van azért ellenpélda: akinek esetleg van otthon Corsair Virtuoso Max, mostanában jött rá egy frissítés, és tovább javult a hangzás, valamint az ANC teljesítménye is.
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Én akkor frissítettem amikor megjött, azóta nem engedtem rá újat.
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Egyenlőre nem.
Kopp Kopp -
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gomez1984
üzenetére
Örülök, hogy jól sikerült a választás
Nagyon precíz az Atlas....de ugye ha csak az alap Swarm II szoftvert használod, már az is tartalmazza a saját, gyári virtualizálóját, tehát ott is térhatást kapsz, ahhoz nem kell az Atmos

Nálad nem jelentkezett semmi probléma fw frissítés után?
-
Gomez1984
aktív tag
A héten letoltam jópár órát BF6 és death stranding 2.
A TB Atlas Air parádésan jó.
Csata közben nagyon jó a pozícionálás, pedig sima stereo módban használom Atmos nélkül. A fegyverek hangja, meg a robbanások is odavernek rendesen.
-
Levi26
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönm az idődet mindeképp végig nézem amiket ajánlottál!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Levi26
üzenetére
Első körben kezdjünk a középkategóriában; a jelenleg 55-60 ezres ársávban. Nemrég lett készen az Astro A20X tesztem, abban a kategóriatársakkal is összehasonlítottam. Olvasd el, de elsőre az A20-at vagy a Nova 7 Gen2-t mondanám, bár igazán természetes jellege egyiknek sincs, de egy kis EQ-zással lehet ahhoz közelíteni. Ami ebben az ársavban természetes(ebb) hangzást nyújt még az a Razer Barracuda Pro (ez alapból egy 300€-s fejes, de lassan leállítják a gyártást, itthon most 60 ezer alatt van), és a Kraken V4, bár ezek sem a pozícionálás legprecízebbjei, és a mikrofonjuk sem világbajnok.
Ha feljebb nézelődünk árban, mondjuk a Nova Pro kb 100 ezres szintjéig, akkor már tudunk bővülni. Nálam a Nova Pro örökös kedvenc a ropogós frekvenciakezelésével, de ezen a szinten van precízebb mulit játékokra, és finoman szólva sem túl fényes a mikrofonja.
Rog Delta II nagyon kiegyensúlyozott, természetes, óriási hangtér, sok részlet, parádés kényelem és jó mikrofon, de multihoz ez sem a legprecízebb, főleg a hátsó traktus pozícionálásában.
Kompetatív játékokra igazi célszerszám az AceZone A-spire Wireless, kényelmes, szuper mikrofon, de kifejezetten fps-ekre van hangolva, a story/rpg játékok jellemzően nem szólnak vele túl jól.Nézd meg a fenti fejeseket, aztán egyeztessünk, de valószínűleg valamiben krompromisszumot kell kötnöd

-
Levi26
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Milyen játékokkal játszol? Story és Competitive egyarántcs2, arc raiders, indiana jones
Milyen hangzást részesítesz előnyben? Inkább lágyabb, természetesebb, vagy dinamikusabb V-karaktert? Természetes
Mikorofon minősége mennyire számít? Discordon szoktam beszélni haverokkal, azt a szintet akarom belőni semmi mást.
Egyéb funkciók, amiket használnál? ANC, mobilappos vezérlés, stb?
Esetleg zajszűrés fontos lehet. Párom melettem játszik, nyilván 100%-ban semmi se tudja kiszürni de azért ne legyen a leggagyibb.
Mobilos használat nálam nem játszik van rá másik eszközöm. -
Xaels
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Az FW-re azt írja a legfrissebb, az 1.0.0.38... Ugye elvileg a donglen a LED lila ha High Bandwidth beállitáson van, de van amikor egyáltalán nem világít a LED de működik a fejes, van amikor lila és van amikor zöld. Indul a swarm a winnel együtt, hogy legyen a tálcán akku visszajelzés. Tegnap az volt az érdekes, hogy a swarm 16bit 24kHz-et irt, ott rányomtam a beállítás ikonra és ott meg 24bit 96kHz volt beállítva (ahogy hagytam), a LED meg maradt zöld oda-vissza állítás után is...
De ma ha hazaérek nyomok neki egy resetet, hátha...
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Scorce
üzenetére
Szia!
Vezetékesből ami nyitott, az a Sennheiser-Epos H6 Pro Open, ez jelenleg 55 ezer körül van, illetve a Corsair Virtuoso Pro, de az most igen borsos áron van, és szerintem ennyit nem ér meg, bár valóban kiváló a hangzása.
Ha esetleg tennél próbát vezetéknélküli nyitott fejessel, akkor a TB Atlas Air nagyon jó hangminőséget nyújt töredék áron, akciósan már 40 ezer alá is bement pár hete a hivatalos eu-s honlapon, így a keretedhez is ez áll a legközelebb.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Levi26
üzenetére
Razer BlackShark V2 Pro-t vegyük is ki a listából, ha rám hallgatsz
De pl. a V3 Pro már igencsak jól sikerült darab...De kicsit specifikáljuk a saját igényeid szerint:
Milyen játékokkal játszol?
Milyen hangzást részesítesz előnyben? Inkább lágyabb, természetesebb, vagy dinamikusabb V-karaktert?
Mikorofon minősége mennyire számít?
Egyéb funkciók, amiket használnál?
ANC, mobilappos vezérlés, stb? -
válasz
tomee007007
üzenetére
Minden nap 2-3 órát használom, hibátlan az elejétől kezdve.
Délután rá tudok nézni majd...nálam csak az Android app van. -
Levi26
újonc
Sziasztok!
Vezeték nélküli gamer fejhallgatót szeretnék venni, de nem tudok dönteni több modell között, és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
A kiszemelt típusok:
SteelSeries Arctis Nova Pro Vezetéknélküli
Razer BlackShark V2 Pro Vezetéknélküli(2023)
SteelSeries Arctis Nova 7 Vezetéknélküli
HyperX Cloud Alpha Vezetéknélküli
Főleg gamingre használnám (PC).
A Nova Pro Wireless nagyon tetszik, de az ára elég magas, és nem tudom, hogy ki tudnám-e használni a plusz funkciókat,így hogy csak játékra lenne.
Előre is köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
Nem tudom mi van most a TB-nél....
Mondjuk ez simán lehet windows probléma is....Én most kb 1,5 hónapja nem kapcsoltam be az Atlas-t, de a hétvégén nekiesek, sok az elmúlt hetekben itt a topikban rá a visszajelzés...
Srácok, most kinél-mi az Atlas Air fejes és a dongle fw verziója? -
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi a választ. Alíghanem megvárom amíg valaki gondol egyet és kihoz egy olyat ami 2,4ghz és open. Amúgy az atlas air nem nehéz, de jelenleg úgy oldom meg hogy egy vezetekés telefonos fülest dugok bele az xbox kontinak a csatijába az pedig donglen csatlakozik a gépre. Így nincs késés és a géphez sem vagyok hozzákötve.
-
tomee007007
Topikgazda
Ugye nem rég jelent meg az Asus Rog Cetra Open, ez most pár helyen 65 ezer körül van itthon bevezető akcióban, nézegettem a teszteket, de nem győzött meg. Más pedig nincs, ami dongle-ös lenne sajnos

Én ilyen clip-es megoldásra Bose QC Ultra Open-t használok, jellemzően Nintendo Switch 2-vel, de ott nagyon nagy bluetooth-on a késés (próbáltam FiiO bt dongle-t is bekötni a folyamba, de nem segített), legalább 3-400 ms. Most rendeltem egy Baseus XC1-et, tesztek alapján nagyon jó a hangminőség, szerintem játékra is jó lesz, kérdés, ott is a késés mértéke lesz. Elvileg ez jövő héten érkezik hozzám, akkor be tudok róla számolni
De ugye ott sincs dongle, csak bt.
Érdekes viszont, hogy használok még egy Sony Bravia Theatre U-t ugyancsak Switch-el, ott ilyen 100-120 ms körüli a késés bt-on, azzal már story game-knél bőven együtt tudok élni
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia
Ilyenek nincsenek mint a razer hammerhead véletlenül nem agybadugósban?Sajnos ezektől hamar megfájdul a fülem. Story gamekhez jól jönne hogy ne az atlas airt viseljem. Próbáltam bt vevővel a telefonos füleseimet de vagy szinkronizálási vagy késési gondjaim voltak.
-
tomee007007
Topikgazda
A Razer azért nem ma kezdte a gaming termékek, és főleg a fejesek/fülesek gyártását

Közel sem kiváló minden terméke, de tudnak nagyot húzni...
Ezek közül mindegyik USB-C dongle-el rendelkezik, jellemzően 30 ezredmásodperces "késésssel" dolgoznak, ilyen értéknél már nem igazán beszélhetünk a hang észrevehető késéséről.
A Sony nincs meg, de sok jót egyik tesztben sem mondtak róla, főleg a hiányos basszustartományáról. A Steelseries GameBuds, AKG N5, és Razer Hammerhead V3 Hyperspeed viszont megvan, ezekről készül is nálam most egy összehasonlító teszt, de azt már most megmondhatom, hogy nem a Steelseries nyeri a csatát
-
Laby
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
A Sony-nál egy Razer jóval jobb hangteljesítményt tud?
Hogy a francba hozzák ezt össze? AKG-be jobban hiszek, mint a gamer márkákba, de meglep hogyha tényleg ilyen jókat csinálnak már…Ezekkel is lehet kompetitíven játszani, nincs észrevehető késésük, mint a Steelseries vagy Sony gamer fülhallgatóknak? -
Xaels
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
És milyen jó lenne, ha megtartaná azt a beállítást...
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
tb atlas air fülesnél 48 vagy 96khz ajánlott?
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Sikerült a refund szerencsére. Idő közben ki is öblíettem a párnát, annak köszönhetően egész tűrhető lett a kinézete.

Egyszer jó lesz valamire. Vsz. ajándékba fogja majd kapni valaki, aki majd egyszer rá lesz szorulva. -
Laby
őstag
Vettem egy HP Hyperx Cloud III Wireless fejhallgatót végül. Egy festo 6mm-es levegőcsövet a párna alá rakva egész tűrhetőnek tűnik.
Szerencsére nem olyan feszes a fülpárna, úgyhogy még egy 8mm-es levegőcső is alá fog férni, holnap veszek egyet. Így csak enyhén ér hozzá a driver-hez a fülem és körbe is elég enyhén.Gondolom a fülpárna hasonló méretű, szóval van értelme hangzásban előrelépés miatt a
HP Cloud Alpha 2 Wireless -nek?
Van valakinek tapasztalata mindkét fejhallgatóval? Van értelme kipróbálni a drágább verziót?Közben B opciónak nézegetem még a Sony Inzone WF-G700N és SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgatókat is egy külső mikrofonnal esetleg (eddig azt nem akartam, de lehet megtudnám oldani a mobilitását is.
Szóval eléggé szétlövés van a fejemben, érdekel mindenféle vélemény.
-
Sonja
nagyúr
Nem tudom jónak számít-e, de az Alza leakciózta a JBL Quantum 360P Console Wireless fehér fejhallgatót 27590HUF-ra. Hátha valakinek hasznos lesz.
-
-
tomee007007
Topikgazda
Nagy Gamer Fejes/Füles ANC Teszt
Korábban már készítettem egy "gyors" ANC (Active Noise Cancellation, vagyis aktív zajszűrés, mely leegyszerűsítve a környezeti zajokat ellenhullámokkal oltja ki) tesztet, ám azóta sok víz lefolyt a Dunán, nálam is bővült a gyűjtemény, és a zajszűrésre otthoni környezetben is sokatoknak szüksége van, ezért elérkezettnek láttam az időt egy nagyobb, átfogóbb tesztre.
Kreált (egyenletesen szinten tartott 55-57 dB-es) - de éppen ezért konstas - otthoni, zajos környezetben (beszédhang, ventillátor, stb) végeztem a tesztet a nálam meglévő, aktív zajszűréssel rendelkező gamer hangkeltőkből.
A sorrend a következő (első a legjobb), mindegyik gyári párnával tesztelve:- Nulladik helyen a jelenleg zenei fejeseknél ANC fronton referenciának tekinthető Sony csúcsfejese szerepel, de szemléltetés gyanánt berakom még a füleseknél (TWS) referencia Bose-t is -
0. Bose QC Ultra Gen2 (TWS) - 9,8 pont
0. Sony WH-1000XM6 - 7,7 pont
1. Dell Alienware Pro, és AKG N5 Hybrid (TWS) - 7,3 pont
2. Razer Barracuda Pro - 7,2 pont
3. Acezone A-Spire Wireless, és Corsair Virtuoso Max - 7,1 pont
4. Turtle Beach Stealth Pro, és Steelseries Nova Elite - 7 pont
5. JBL Quantum 910X, és AKG N9 Hybrid - 6,7 pont
6. Razer Hammerhead V3 Hyperspeed - 6,4 pont
7. Razer Blackshark V3 Pro - 6,2 pont
8. Audeze Maxwell* - 6 pont
9. Steelseries Arctis Nova Pro - 5,8 pont
10. Steelseries Arctis Buds 4,5 pontKicsit elemezve az eredményeket: az első helyen szerepel megosztva a Dell fejese, ami valamivel hatékonyabb volt beszédhang kiszűrésében, az AKG TWS-e viszont páratlan munkát végzett a ventillátor keltette zaj kioltásában, így közösen vitték el az aranyérmet. Második helyre került a listámon a Razer előző generációs csúcsfejese, ami alapvetően a legnagyobb mértékben csökkentette a külső zajokat, ám a koros ANC modul nem végzett olyan kifinomult és precíz munkát, mint a kategóriatársak. A harmadik hely is megosztott az Acezone és a Corsair fejesei között. Meg kell jegyeznem az első három helyen szereplő 5 fejes/füles borzasztóan közel áll egymáshoz teljesítményben, így elég nehéz volt ítéletet hozni. A negyedik helyet az Elite és a Stealth Pro csípte meg teljesen azonos teljesítménnyel. Ötödik hely ismét megosztott, az AKG jobban szűrte valamivel a beszédhangokat, míg a JBL a ventillátor zajában teljesített kicsivel jobban.
*Érdekesség a listán a Maxwell, ami alapvetően nem rendelkezik ANC-vel, de rendkívül jó passzív izolációval rendelkezik, ezért is vettem be a tesztbe, és meg is lett az eredménye; két ANC-s hangkeltőt is maga mögé tudott utasítani.A fenti rangsort próbáltam a lehető leginkább objektív módon megalkotni, de mint tudjuk, a hallás azért szubjektív, azért remélem hasznos lesz a végeredmény sokatok számára

-
Laby
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát jelenleg kábeles Hifiman XS kényelmes a fülemnek, csak ugye a két pozíció miatt kellene egy vezeték nélküli megoldás is (mikrofonnal, nem karossal).
Nem értem amúgy…esküszöm akárhogy nézem magam a tükörbe nem tűnik se nagy fülnek, se elálló fülnek
, hogy az istenbe fér el mindenki másnak a füle az összes fejhallgatóba? Vagy nektek is hozzáér a driverhez, vagy oldalt a fülpárnához valahol csak belőletek nem vált ki irritáló érzést? Nem akarom elhinni, hogy csak nekem van ilyen fül kényelmesen el nem férő problémám…mégsem gyártanak hozzá fejhallgatót. 
HyperX Cloud III S Wireless sem olyan? Az elég nép fejhallgató, gondolom korlátlan mennyiségű és milyenségű fülpárnával lehetne pimpelni. Bár sosem gondoltam, hogy ilyen agyon színezett basszus gaming fejhallgató után fogok érdeklődni, de ha az hozna megoldást és nem borzalmas a hangzása, még az is megérne egy próbát. -
tomee007007
Topikgazda
Pedig a Maxwell 2 még jóval kényelmesebb is mint az előd, és bár nehezebb, könnyebbnek érződik az új pántrendszer miatt....
Sajnos felesleges, az A50 bár nagyon kényelmes, nagyon kicsi a fülpárna belső átmérője, abba inkább beleteszed a füled...
Ha Maxwell, Atlas, és Delta sem volt jó, nincs ötletem
Esetleg clip-on füles, vagy valamilyen más alternatív megoldás? -
Scorce
tag
Sziasztok! Van egy Sennheiser PC 360-as fejesem, amit sikerült többször is a fejemen hagyni és elindulni vele és végül a kábele kihúzódott. Elvittem szerelőhöz, de nem mondta, biztosra, hogy megtudja csinálni, ezért gondoltam írok ide, hogy felkészült legyek, ha mégse tudná megjavítani.
1. Milyen legyen a csatlakoztatás módja; vezetékes, vagy vezetéknélküli?
Lehetőleg Vezetéses. Gigabyte GA-B150-HD3P, Asus Xonar DX hangkártya tudom régi cucc nagyon, de nem zárkózom el a vezeték nélkülitől sem, csak azokhoz nem értek. Félek, hogy késni fog a hang arra meg azért allergiás vagyok.
2. Milyen platform(ok)on játszol?
PC
3. Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális keretösszeg?
Legyen olyan 30k, de ha többe kerül és jobb akkor ez mehet feljebb.
4. Milyen stílusú játékokkal játszol? Zenére mennyire használnád, zenei teljesítménye mennyire fontos?
World of tanks, Néha egy két FPS, Resident Evil gamek, Dark Souls 3. Szóval nagy a szórás. Zenét is hallgatnék, fontos azért. Ha tudja a Sennheiser PC 360 szintjét nekem az teljesen megfelel, de ha van jobb nem bánom nyilván.
5. Mi a preferált hangkarakter, amit szeretsz, vagy elvárnál?
Nem igazán tudom. Sennheiserem volt az egyetlen fülesem a 15 év alatt.
6. Mik a mikrofonnal szemben támasztott elvárásaid?
Nem feltétlenül kell Gamer füles, csak azért írtam ide, mert olyanom volt 15 évig. Egy ideje már nem használom a mikrofonját, de értsenek meg , ha úgy van, és legyen állítható, hogy a levegővételeimet ne hallják, de ha van jobb füles veszek hozzá külön mikrofont.
7.Milyen egyéb funkciókat, jellemzőket vársz el?
Nyitott legyen ezt szoktam meg bár, ahogy olvastam ez nagyon nehézkes lesz de hátha akad. És legyen kényelmes, mivel van hogy órákig rajtam van. Annyi még, hogy elég izzadós vagyok és nagyon zsírosodik a fejbőröm is ezért sokszor kellett tisztítani a fülest és a fejpántot is, ha van valami tippetek erre, hogy mi ilyenkor a megoldás annak örülnék.
Köszönöm a segítségeteket! -
Laby
őstag
válasz
4nick8
üzenetére
Na kipróbáltam a Maxwell 2-t, de nem nyert sajnos. Körbe egész jó volt, de a driverhez eléggé hozzáért a fülem (párna alá rakva egy 3mm-s levegőcsövet “távtartónak” úgy sem volt jó).
Amúgy is bazi nehéz és terhelt érzés volt viselni, mondjuk ebben a bőr extra puha párna sem segített.A50 Logitech-et felesleges is megpróbálnom (vagy bármi más mikrofonos vezeték nélkülit)?
Ha a Maxwell fülpárnája is elbukott, meg ezek is:
- Turtle Beach Atlas Air
- Beyerdynamic DT880
- Sennheiser HD599
- Sennheiser HD660S2
- Asus Rog Delta II
- Steelseries Arctis Nova 5
- Fiio FT1 Pro
- Beyerdynamic MMX 330 PRO
- Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED
- Hifiman HE400SE -
roseA580
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Javítanom kell az árat, mert a 410 RON most már csak kb. 29000 - 30000 forint!
Igen lesz játékteszt, de én nem a mainsteam játékokkal játszom. -
roseA580
aktív tag
Újra csatlakoztam a csapathoz egy Corsair Void v2 Atmosos headsettel, amit nagyon jó áron vettem, (kb. 35000 forintért) 2 év garanciával.
Kellemesen érintett hogy hasonló hang minőséget észleltem, mint a most RMA-zot Sennheiser Momentum 4 fejhallgatómnál és végre hallgathatom a filmeket és sorozattokat Dolby Atmos hangzással is, ami nekem nagyon tetszik.
Játékokkal nem használtam, legalábbis eddig!
Van DTS:X fejhallgatóm is, de haladni kell a korral!

-
tomee007007
Topikgazda
Steelseries is akciózott ma;
Nova 7 Gen2 van eddigi legjobb áron 55 ezerért, de a Nova Pro sem rossz ajánlat 104 ezerért
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
94,1%, nem tragikus. Itt a párna minőségével van inkább gond. A refundot meg majd meglátjuk. A probléma inkább az, hogy eléggé radikálisan lecsökkent a piros fülpárna lehetősége. Brainwavzból van még, de az ovál. Viszont mérete alapján 110X90mm elvileg jó lehet, max picit mókolni kell vele. Mindegy, ez lyukra futás volt, a refund "sikere" alapján meg meglátjuk, hogy mekkora.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Rá kell menni a kicsit jobb értékelésű eladókra.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Miután mégis fel próbáltam volna rakni egy próba erejéig...

Megjegyzem, hogy egyébként az se sikerült, mert túl kicsi és merev a pereme.Nálam 2, esetenként 3 év masszív használat után nem málit ennyire egyik párnám se. Ez meg elvileg vacsi új. Ismételten a LINK.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Egyelőre megáll az Atlas Air modding, mert fos párnát kaptam. Így még nem jártam, pedig vagy 50 páron vagyok már túl. Eleve olyan jött, aminek a beljese le volt málva. Vsz. kidobva nem lesz, de ezzel foglalkoznom kell. Meg persze kértem refundot.

-
tomee007007
Topikgazda
Logitechnél elég jó akcióban van;
- A50 (Gen5) - 89.990 Ft
- A30 Lightspeed - 58.490 Ft -
Xaels
félisten
válasz
Gomez1984
üzenetére
1.0.0.38-as? Én frissítettem szombat reggel a cuccot. 2-szer szakadt meg és rohadt lassan ment a frissítés. A cucc is kicsit furán viselkedik. Elvileg lilán kéne világítson a dongle high bw audio esetén, de van amikor elállítja magát, van amikor egyáltalán nem világít a dongle amikor használatban van. Nem igazán barátkoztam meg a Swarm-mal, de mivel más módon nem tudom a töltöttségi szintet megnézni...
-
Gomez1984
aktív tag
Atlas Air dobott fel frissítést.
Valaki felrakta már? -
Laby
őstag
válasz
4nick8
üzenetére
De jó, hogy mondod, nem is tudtam hogy kijött már, meg azt sem hogy más a párna méret!
[link] Thomann-nál vettem 1-2 hónapja a Maxwell-t és egyből ment vissza a fülpárna méret miatt. Fura, hogy Thomann az egyik legnagyobb webshop mégsem árulják a Maxwell 2-t?!Na mindegy, itthon lövök egyet, csak nagyon meg kell nézni hogy honnan vegyem, mert már a cégek nagy része félillegálba (mégsem büntethetően) saját ÁSZF-re hivatkozva nem engedik a vásárlástól való elállást ha nem fér bele a fülem…Jártam már így 2 bolttal is, egyikkel próbáltam hivatalos útra is menni, de az sem változtat semmin.
#32075Gzula[HUN]
Köszi neked is a tippet, de mikrofonos kellene. Legtökéletesebb a Hifiman Ananda/XS fülpárna méretű felhajtható mikrofonos nyitott vezeték nélküli lenne, megadnék érte mindent…
Vezetékkel sem lenne bajom, de 1,5 méter különbséggel két üléspozícióban is játszok és ezt nehezíti azért. -
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Egyértelmű....van itthon vagy 4 db de a Huawei Freebuds 6i a legdrágább közülük, Soundcore, Earfün kellene még megpróbálni.
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Szobában, játékra venné egyet.
Ár - érték bajnok kellene ebből is..... valami kínai.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
F.B.I.
üzenetére
Már megy is teszt!!!!

Egyelőre mobilról bluetooth-on Tidal-al zenére, és Switch 2-n...aztán hétvégén PC, PS...
De tudtam hogy majd kell Neked a mikrofon
Elég szobában, vagy utcán is szeretnéd?Nem akarom egyébként lelőni a poént a Steelseries vs. Razer vs. AKG gamerfüles trió-harcból, de annyit már mondhatok, aki Steelseries GameBuds-ot akar most venni, NE tegye

-
Xaels
félisten
Na megjött az Atlas Air... Jól megszopattak mert a fejest egy 4-szer akkora dobozba csomagolták, a DPD ezért nem tudta betenni automatába 2nap emiatt ma egy csomagpontra vitték ahová sétálhattam majd 1 órát összesen... Kényelemben odapörkölt a régi 7P-mnek, levegősebb, könnyebb és sokkal tágasabb érzés, cserébe a műanyagok valahogy nem olyan finomak tapintásra és az illesztések sem olyan precízek (szvsz az original árában ez azért kicsit meh, de ebben az akcióban simán belefér). Na de a hangja, egyelőre csak videókkal meg zenével próbáltam, de erre sem lehet egy rossz szavam sem. Tér van, dinamika van, jól szól így alap beállításokkal is. A mikrofonra azt mondták tisztább mint az Arctis-szal volt csak kicsit halkabb, de azon könnyen lehet Discordon állítani.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Akartam is írni, de pont a napokban droppolt, és már kapható is a Sony PS5-höz/PC-hez fejlesztett nyitott gamer fejese, a Sony Inzone H6 Air...ahogy nézem itthon 80 ezer...

Mondjuk nagyon meglepődnék, ha jobb lenne mint a Deva Pro
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
coolpet
üzenetére
A dongle kérdést #32069 ViZion kolléga úgy gondolom tökéletesen leírta.
Ha nem akarsz sokat költeni, és megmaradnál a 20k-s keretnél, jelenleg szerintem az ATK N9 Ultra a legjobb választás
Itt a saját tesztem, illetve Péter kolléga is igényes és valíd tesztet készített
Csatlakozások itt vannak a gyártói oldalról:

-
Gzula[HUN]
addikt
Eleve ritka a vezeték nélküli nyitott fejhallgató. A Hifiman Deva pro adapteres változatánál szerintem nem lesz megfelelőbb.
Esetleg egy eredetileg vezetékes fejhallgató, ami alkalmas arra, hogy egy jobb minőségű BT adapterrel használható legyen vezeték nélkül.
-
Mephike
őstag
válasz
coolpet
üzenetére
Ez ugyanaz a történet mint az egereknél. Ott is van több, amit BT kapcsolattal is lehet használni (pl.: ATK A9 Ultimate egered is ilyen). Munkára elmegy ez a kapcsolat, játékra már kevésbé.
A fejhallgatóknál is az a helyzet, higy van amire a BT kapcsolat elég, de van, amihez jobb a dedikált adóvevő. -
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Majd a mikrofonról nyilatkozz kérlek, mert egyre jobban érdekel egy ilyen is mostanában.
-
coolpet
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Szoval akkor azt mondod, ha a wireless donglet bedugom a gepbe, akkor olyan lesz a mikrofon es a hang is mintha vezetekesen hasznalnam?
Az ATK N9 Ultra-val szemezek, nagyon tetszik. Hasznalhato a type-A Type-C kabellel is a fules mikrofonnal, vagy az csak toltesre van?
Koszonom!
-
válasz
coolpet
üzenetére
Latency miatt a BT felejtős, főleg mikrofonnal. Arra ott a 2,4 dongle, erre lett kitalálva. A vezetékes kapcsolat a max, ott közel 0 latency (attól függően mik vannak az audio láncban Nálad), mikrofonnal együtt is.
Másrészt a Bt usb dongle-k nagy része kuka, zenére nem ideális. Az a füles, ami jól szólt telefonnal, lehet csak egy ehh, elmegy lesz a PC-vel... -
coolpet
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Megnézem őket, köszönöm.
Miben különbözik a jelenlegi BT füles felhozatal a régebbi fülesemtől? Sony WH-CH700N?
A Sony 4.1-es BT verzió az ATK N9 Ultra pedig BT 5.0.Van egy ATK A9 ultimate egerem, na azt nagyon szeretem.
Mennyi difi van a vezetékes, rádiós és Bluetooth-os fülesek között, ha a mikrofont is használom? -
tomee007007
Topikgazda
válasz
coolpet
üzenetére
Igen, azért vegyes a megítélés mindig, próbál az ember objektív lenni (már aki), de nem egyszerű. Illetve nyilván van az embernek saját anatómiája, ki-hogy hall
Vezetékesben most több helyen láttam 30 ezer alatt a Cloud Alpha-t, azt régebben sokan dícsérték itt a topikban is, de a Cloud II-at is.Vezetéknélküliből nagyon sok múlik a kereteden....
- ha 40 ezerig kell, akkor ATK N9 Ultra, ez itthon 20 ezer alatt van jelenleg,
- 40-60 ezer között megfontolandó a Cloud III S, Astro A20X. Ha leakciózzák, akkor TB 700 Gen3, vagy Steelseries Nova 7 Gen2 ezeknél jobb vételek,
- 60 fölött meg határ a csillagos ég
-
4264adam
nagyúr
válasz
coolpet
üzenetére
Pedig egyszerűbb mint gondolnáld. "Nincs minden igényt egyszerre kielégitő termék".
Ha tudod neked mi az irány akkor úgy fognak ajánlani.HyperX Cloud III: Van aki a II karakterét várta kicsit javítva, de egy teljesen más vonalat kaptak, van akinek ez bejön és vannak akiknek nem.
Minél többet olvasol annál jobban látni fogod hogy nincs két egyforma izlés.
-
coolpet
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Minél több review-et megnézek annál jobban bonyolódik a helyzet.
Van hogy 2 ellentétes állítás van mi mennyire jó vagy szemét, ez annyira szubjektív.
Pl A Hyper-x Cloud III-at van ahol istenítik, van ahol azt mondják rettenetes visszalépés a 2-eshez képest.A REDRAGON H510 Zeus 7.1-nek is jó a mikrofonja, csak nagyon műanyag.
A Cooler Master MH630-ra jókat írnak, de sehol nem kapható.
Teljes káosz
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
tomee007007
üzenetére
Azt hiszem ebből hármas teszt lesz

-
tomee007007
Topikgazda
Bocsánt, én olvastam félre
Az a helyzet, hogy szerintem a Delta II-ben a legnagyobb a hely, aztán Maxwell. Ha abban nem fértél el, akkor kb semmiben

Blackshark-nak is elég nagy, A50-é nagyon pici....Stelath Pro-nak meg nagy a szorítóereje....
Pár héttel ezelőtt pont volt valaki, akinek ezeket lemértem, de nem találtam meg itt a topikban...majd még keresem...
De Maxwell 2-n kívül mindet le tudom Neked mérni, be tudom fotózni. -
Laby
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Köszi a hosszú, részletes választ, viszont félreértettél. Ezek mind voltak már nekem, mindegyikhez vagy oldalt/tetején ért hozzá a fülem, vagy a driverhez és ezért váltam meg tőlük…szóval mégis csak nehéz eset leszek.
Ezek mind voltak és nem voltak jók.
Razer Blackshark V3 Pro nem volt még, esetleg Logitech Astro A50 Lightspeed (939-002224) vagy Turtle Beach Stealth Pro (TBS-2360-02)…ezekhez még nem volt szerencsém. Ezekkel nem tudom van-e fülpárna méret tapasztalat a fent felsoroltakhoz képest?!
Vagy van-e még ezeken kívül bármi ami szóba jöhetne csak még nem találtam rá semmilyen beszélgetésben, keresésben?!
-
coolpet
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát az attól függ, mert pont azért lenne vezetékes, hogy ne legyen hang limitáció.
De mondja párat aminek utánnanézhetek, és ajánlott. -
coolpet
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia, Köszi!
Néztem róla videót, és hát a mikrofonja azért nem győzött meg messziről sem.
Nem feltétlenül kellene gaming headset.Mi az amit meleg szívvel ajánlanátok, ha nem néznénk a márkát/árat?
Köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
coolpet
üzenetére
Szia!
Elég szűk mára a vezetékes vonal. Ha 20 ezer körül kellene válsztanom, az Atlas 200-al tennék egy próbát (itthon is egész jó áron van most), a teszteken elég meggyőzően szerepelt, de nincs vele személyes tapasztalatom, viszont a TB 50 mm-es Nanoclear driverei vannak benne, azokban nem hiszem hogy csalódnál.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
Nem vagy reménytelen, kicsit sem, köszönöm, hogy ilyen pontosan megfogalmaztad az elvárásokat!
Gamer fejes vonalra akkor érdemes lépned, ha el tudsz vonatkoztatni valamennyire a jelenlegi Hifiman setup-odtól, különben csalódni fogsz. Nem azért mert nyers hangminőségben ne lehetne hasonló minőségű gamer fejest találni, egyszerűen ezek máshogyan van hangolva, máshogy fog szólni mind, mint egy Hi-Fi fejes erősítővel.
Nézzük sorba az általad felsorolt vezetéknélküli fejeseket:
- Turtle Beach Atlas Air: nem tudok ma ennél kényelmesebb gamer fejest mondani, félig nyitott kialakítású, valóban kiváló hangminőséget produkál (dinamikus, óriási hangtér, részletes, ropogós középfrekvenciák, kiváló térhatás és precizitás), pláne ezért az árért, de ahogy nézem már nem akciós, pár napja még 90€ alatt elhozható volt. Illetve meg kell jegyezni, az elmúlt hetekben többen panaszkodtak adatkapcsolati hibára ennél a modellnél, ennek még keressük az okát, lehet fw, de egy rossz windows frissítés is.
- Asus Rog Delta II: azt mondanám ez jelenleg a második legkényelmesebb gamer fejes, nagyon finom, részletes hangzást produkál, középbasszus viszont nincs sok benne, és sub sem sokkal több, inkább képvisel egy hi-fi-sebb hangzást, zártak közül itt a legnagyobb a hangtér, nagyon jó mikrofon, viszont a hátsó traktus térábrázolása nem túl precíz, ezért inkább immerzív, sztori alapú játékokhoz ajánlom, mintsem FPS-hez, és az EQ-val is sokat kell játszani, hogy valóban kiváló legyen.
- Steelseries Arctis Nova 5: a Nova 5-öt inkább engedjük el, vannak ennél sokkal jobbak, még hasonló áron is.
- Audeze Maxwell: nem vagyok nagy rajongója, bár mindig elismerem a valóban audifiles hangzását, és a rendkívül részletes középfrekvencia teljesítményét, textúrás basszuskezelését. Viszont a térábrázolása, precizitása nem az igazi a felsőkategóriás társaihoz képest, viszonylag szűk a hangtér, gyenge a mikrofon, és 1 óránál többet már nem igazán szeretem a fejemen tartani. Ellenben a Maxwell 2 már más liga, sajnos csak kipróbálni volt szerencsém, de jelentős javulást mutatott számomra a térábrázolásban, és a kényelemben is, bár még mindig nehéz, mint a kő, de az új pántrendszer jól sikerült, és nem érezni annyira a súlyát
- Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED: lépjünk tovább, pocsék mikrofon, és minden mást elnyomó basszus.
Ezeket ha gondolod le is tudom mérni Neked, melyik mekkora
Hangzásban ami leginkább "HiFi szerű" élményt fog nyújtani, az a Maxwell/Maxwell 2, ezt követően a Delta II, majd végül az Atlas Air. A gond az, hogy kényelemben pedig pont fordított a sorrend

Szóval dönetened kell, hangminőség, vagy kényelem...de választhatod még aranyközépúton a Delta II-t....
Nyitott az Air-en kívül egyébként csak a Skullcandy PLYR 720 van haptikával, más lágyabb, hi-fi-s hangzású gamer fejes pedig jelenleg nem nagyon van, maxium dinamikusabb. -
válasz
4nick8
üzenetére
ehh, vár egy Atom Echo flashelésre+beüzemelésre, egy 80% kész logout cikk, egy Proxmox költöztetés Intel Optane-ra... nem prio, nem fogom telóval használni, csak beugrott, h ezt nem tudtam előhozni. Fiamnak meg működik, a dongle tényleg low latency, neki van rendes fülese telefonhoz, gyanúsan Ő sem fogja birizgálni. -
válasz
tomee007007
üzenetére
jah, EQ dolgot tapasztaltam, az is fura. Meg az is, h nem lehet pl 2,5-re állítani, csak 2 vagy 3
Creative hangkarimon tizedes pontossággal lehet variálni és van egy plusz gain is, nem egy kategória, anno majdnem annyi volt, mint most ez a füles.
BT próbáltam, telefon nem látta, lehet el kellene olvasnom a manualt...
de nem bt fogjuk használni. Gyereknek továbbra is bejön, anyjának nem. Ez még zártabb, mint a korábbiak, már tetlegességgel fenyegetőzött, amiben említette a füleseinket és szerintem az ánusz-rózsánkat is, de csak szájról olvastam, mert szólt a zene éppen.
-
Mephike
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nálam is kínai változat járt. Erős a gyanúm, hogy hazánkba többnyire az kapható.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
deathcrow42
üzenetére
Köszönöm a topik nevében is a meghívást/javaslatot, a magam részéről egyeztetek otthon, hogy van-e program arra hétvégére, aztán jelzek, de ahogy tudok, én megyek, és besegítek a szervezésbe
#32039 ViZion:
pedig ha jól emlékszem, egyik kollgéa mondta itt a topikban, hogy az itthoni készlet angol nyelvű...
EQ-t nem szabad túlhúzni, mert érzékeny rá a driver, 3-as felé nem igazán érdemes semmit sem venni.... -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sony WH-CH700N fülest használok Discorddal játékra BT-on.
Sajnos a BT annyira lebutítja a hangminőséget ha beszéd is be van kapcsolva, hogy nagyban rontja a játékélményt.Elkezdtem játszani az Arena Breakout:Infinite játékkal, és nagyon halk úgy is hogy mindenhol minden maxra van húzva. Nem hallani a neszezéseket, lépéseket.
Vezetékre dugva nincs mikrofon, de így a hangereje 3x hangosabb, sokkal élhetőbb.Helyére keresek fülest:
Vezetékes: Igen
Beépített mikorofon: Igen, nem szükséges lecsatolható legyen.
Mikorofon hangminősége: Beszéd tiszta és érthető legyen, nem kell stúdióminőség.
Fejhallgató típusa: Zárt, over-ear jól párnázott. A fentebb említett Sony tökéletes.
Hangszórók minősége: Játékra lenne, jó lenne ha nagy hangereje lenne, levenni le lehet. Legyen tiszta hang, megkülönböztethető a magas és mély hangok, neszezés, motoszkálás. Jobb hangminőség, de nem kell hifi, vagy stúdió hangzás.Térhangzás: nincs tapasztalatom az 5.1, 7.1 fülesekkel.
A hangkártya alaplapi lenne, ez a lap: Asus TUF Gaming H670 Pro Wifi D4
A 2.1-es hangfal a Line Out-ba (Zöldbe) van dugva, azt szeretném ha maradna.
Esetleg egy olcsóbb de jobb minőségű PCI-e hangkártya még szóba jöhet.Kábel hosszúság: Nem kell 5 méter, de érjen fel az asztal mögül és kényelmesen lehessen hordani. Max kihosszabbítózom.
RGB: Nem szükséges, de nem kizáró ok. Nem kell hogy csicsás gamer legyen.
Ár: Jó lenne nem elszállni, a max 20K élhető?
Ajánlás, vélemény?
-
válasz
Gomez1984
üzenetére
Ez azért fura, mert nekem nincs wifi/bt kártya, de az integrált le van tiltva és szól a dongle-val a füles. Mondjuk valamit írtak, hogy ha USB C-ről átalakítóval dugom be, akkor az másik módot jelent... de nah. Inkább az van Nálad szerintem, h valami windows service sem indult el, mert nem volt wifi/bt eszköz.
-
Gomez1984
aktív tag
Ma egy fura hibába ütközteem.
Biosban kikapcsoltam a lapom integrált wifi/bluetoot eszközét.
Utána viszont visított a fiam hogy nincs hang a vezeték nélküli füleséből. Bekapcsoltam az enyémet is, abból sem. Pedig mindegyik külön dongléval működik.
Visszalőttem biosban, azóta jó.
Mi a fene köze van az alaplapi wifi vezérlőnek a fülesekhez mikor azok külön donglévan mennek? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Először is köszi!
A gyors válasz, ilyenre nem emlékszem. Múltori driver letörlés óta komolyabb probléma nem volt, talán egyszer dobta el indokolatlanul a jelet. A határait kb. tudom, ha 2 helyiséggel, 2 zárt ajtóval arrébb vagyok (kimegyek a fürdőbe), akkor esetenként jön az interferencia, pár másodpercre rá dobja a jelet, de ezt nem a fejes hibájának tudom be, csak a képessége határainak. Múlt szombaton ajánlott fel szoftver frissítést, rányomtam. Akkor viszont elment a hang teljesen. Letöröltem, azóta megint OK.
-
tomee007007
Topikgazda
Droppolt a Turtle Beach Stealth Pro II.

350€, egy hónap múlva lesz a megjelenés, de már most előrendelhető plusz egy dongle-el
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
58. szintű hangerőn....jah, öregszem.
-
Laby
őstag
Van egy Hifiman Edition XS + Modmic párosom. Nagyon bomba, imádom.
Viszont két különböző pozícióban is játszok néha, ezért szeretnék mellé újra egy vezeték nélküli fejhallgatót is.Kényes vagyok kb mindenre, úgyhogy különösen nehéz eset vagyok.
Egyik, hogy nagyon idegesít, ha a fülem valamelyik része hozzáér a fülpárnához vagy driver-hez, emiatt a fejhallgatók nagyjából 95% már kiesik.
Nagyon előnyös ha nyitott, egyrészt a hangzását is jobban szeretem a nyitottaknak és a kényelmességét is. Nem izzadok be alá.
Szorító ereje se legyen túl erős, vagy ha az, akkor legyen fém pántja, hogy kicsit lazítható legyen.Ezeknek a feltételeknek mik felelhetnek meg?
Ezek a fejhallgatók buktak el már nálam fülméret miatt (tuti nem mind jutott eszembe):
- Turtle Beach Atlas Air
- Beyerdynamic DT880
- Sennheiser HD599
- Sennheiser HD660S2
- Asus Rog Delta II
- Steelseries Arctis Nova 5
- Fiio FT1 Pro
- Audeze Maxwell
- Beyerdynamic MMX 330 PRO
- Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED
- Hifiman HE400SE
Itt ugye több vezetékeset is felsoroltam, de csak a párnaméret miatt infónak.Szempont lenne a mikrofon minősége is, de az lehet másodlagos szempont.
Cserélhető akkumulátor pozitívum a jövőállóság miatt.Ár 50-150 ezer között, hajlandó vagyok mélyebben zsebbe nyúlni, ha olyat ad cserébe amiért megéri.
Előnyök prioritásban:
Nagy, mély fülpárna
HiFi szerű hangzás, nincs túltolt gamer basszus csicsa hangolás
Nem erős szorítóerő
Nyitott kialakítás
Jó mikrofon
Cserélhető akkumulátorBluetooth, világító sárkányok, RGM…többi csicsa nem szükséges.
Reménytelen eset vagyok?

-
válasz
tomee007007
üzenetére
igen, gémerslájfról. Gyereknek játékra nagyon tetszik, csinált EQ profilt meg mindent is. Azt mondta, a mikrofonja mérföldekkel jobb, mint az asztali, ami volt. Meglepően hajlékony és stabil, engem nem zavart este, mikor zenét hallgattam írás közben. A látóteremben sem volt, fiam szólt, h kivehető... azt se vettem észre, h be van dugva
EQ állítás lehetne finomabb, az Audio-Technika után kicsit élettelennek hatott, nem tudtam jól beállítani. kb. 2 óra bejáratós cucc ment rajta már, este folytatom a kiképzését...
Még nem játszottam vele, de mostanában nem is sokat gémerkedek. -
Május 9 környékén egy hétvégi, szombati grilles fejestalálkozóhoz mit szólna a társaság?
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gomez1984
üzenetére
Atlas Air problémára:
Gzula[HUN], nem Nálad volt hasonló, és fw frissítés megoldotta?De ahogy #32033 ViZion is irta, bármi lehet ezek közül, még de akár egy fém tárgy, fém házas HDD, vagy kristály/üvegpohár, váza, stb... Nekem egyszer volt ilyen A50 Gen4-nél, de akkor kristályváza volt a ludas...
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
F.B.I.
üzenetére
Főnök, hát itt #31983 még 58 voltál, baromi gyorsan fiatalodsz
Mindemellett köszönöm a tesztre az elismerést
Tegnap még pont próbálgattam, de arra juttam így a teszt végére, hogy menni fog a fejes HA!-ra, "sajnos" túl sok, ennél jobb fejesem van itthon...pedig tényleg nem lett rossz...#32026 Gzula[HUN]: ez ismét nagyon baba lett, gratulálok
-
Gomez1984
aktív tag
-
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Itt van a fülestől 50cm.
Random ilyen robotikus hang. -
Gomez1984
aktív tag
Atlas Air nem csinálja másnál hogy random ilyen nyekergő hangot ad? Mintha valami bezavarná a jelet. Most kipróbálom hogy milyen másik USB csatiban
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Turtle Beach Atlas Air mod I.
Elkészültek a fejpántok. 2-2 párt csináltattam. Ez a szolídabb verzió. A piros mintásat csak akkor dobom ide fel, ha a párna is megjön.
Akit érdekel, INNEN rendeltem a fejpánt alapjául szolgáló mintás gumi szalagot. Ha boltból vennél valami hasonlót, 25mm-es kell.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Nos, megérkezett a csoda ATK N9 Ultra füles.
Elsőre hááát, ez bizony kínai. Kínaiul beszél.
Letöltöttem a progiját, az is kínai, sikerült angolra állítani. Nincs FW frissítés hozzá, szal... bump... Este majd még utána nézek. Kábelen is próbáltam FW frissíteni, meg az online tool-al is (az meg sem találta a fülest, de lehet a védelmek miatt), de semmi.
Erősen műanyag, de megfelelőnek tűnnek, az illesztések és a fém villa jó. BT-n nem csatlakozott, dongle-val PC-re instant "párosodott". Hangerőben szerény, nagyon. Flat EQ-val pc 100, YT 50-60 hangerő hozza, amit a másik fülesemen PC 35-40, YT 25-35 tud. Ez meglepő volt.
További tesztelgetésre nem volt időm, fiam gondolom beveti játékra délután, majd utána meglátjuk. Kínai szöveg végülis mindegy, az angolra sem figyelek
EQ-t még állítgatjuk majd, meg ugye mi lesz elég játékra, mert a másik fülessel a játékokban is le kellett húzni a hangerőt, szal. lehet ez a normális. Egy kis drum and bass-t hallgattam (igen, bejáratás és bármi állítgatás nélkül -ettől a hifisek most kereszteket dobálnak, de ez van
), meglepődtem, mert rosszabbra számítottam.Worst case csere a TB 600-ra, de majd az ingame hangja dönt úgyis a fiamnál.
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Parádés teszt, mint mindig.
-
Elydan
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
köszönöm még egyszer a segítséget
Cloud III S-t rendeltem meg. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
Elydan
üzenetére
A C3220 nyilván egy belépő call center fejes, mindegyik óriási előrelépés lesz ahhoz képest

Ha dinamikusabb hangzást preferálnád, akkor azt mondom, jobb lesz számodra a Nova 7 Gen2. De a természetes vonal miatt inkább a Cloud III S-t javasolnám, kiegyensúlyozottabb, lágyabb hangzású, mint a Nova V-karakteres, erőteljesebb, ropogós hangzása.....de ha tennél vele egy próbát, szerintem az egyik legjobb középkategóriás fejes a Nova. De a Cloud is kiváló ennyiért, precíz az fps-ekhez, nagyon jó a térábrázolása, nyers hangminősben nem sokban marad el a Nova-tól, maximum dinamikában, és kevébé karakteres. Nova kicsit kényelmesebb, bár a Cloud is az, a Nova jobban szellőzik a szövet párnák miatt de nem is izolál olyan jól. Mikrofonban, üzemidőben viszont jobb a Cloud
Ha a III S-t választod, annyi, hogy ne a Beta szoftvert rakd fel hozzá, az még nem az igazi, hanem az eredeti, régebbi HyperX NGENUITY szoftvert 
-
Elydan
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm.
Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2 és a Hyper Cloud III S maradt a csőben.
Előbbi nem éri meg a +15-20k felárat? Vagy amire én használnám bőven elég vagy jobb szerinted a Hyper Cloud III S?
Jelenleg egy plantronics c3220-at használok, gondolom ahhoz képest bármelyik sokkal jobb lesz. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
Elydan
üzenetére
Ha nincs szükség extra funkciókra, akkor a HyperX Cloud III S-t javasolnám. Precíz a térábrázolása FPS-ekhez, elég immerzív egy story game-hez vagy RTS-hez, úgy EQ-zod, ahogy szeretnéd, de flat EQ-val elég természetesen tud szólni a kellő dinamizmus megtartása mellett. Extrémhosszú üzemidő, kiváló mikrofon, és nagyon kényelmes, bár pár óra után már kissé tud fűteni a párnákkal. Most sok helyen van 46 ezer körül.
Amennyiben még naturálisabb, Hi-Fi-sebb hangzást szeretnél, akkor nagyon jó választás a Sennheiser-EPOS H3 Pro Hybrid, ami most hasonló áron van

-
Elydan
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Hangzásban természetesebb vonalat preferálom. Csak PC-hez használnám, se telefon, se konzol, se TV-hez nincs rá szükségem.
Multi játékban pedig CS, Age of empires 2. -
Elydan
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Rendben. Tudok még várni. (bocs, közben látom már itt is a teszt
) Nem használom sokat, ezért is gondoltam első körben vezetékesre, de úgy látom abban jóval kisebb a választék.
Nyitott nem jöhet szóba, mert próbálnak mellettem aludni amikor nem csapatban játszom
-
tomee007007
Topikgazda
Logitech Astro A20X / G522 teszt
Sokat gondolkoztam az A20X beszerzésén, de mára az 55 ezer forint környéki árával (megjelenéskor 75 ezer körül nyitott) erősen megfontolandó vételnek tartom, az sem utolsó szempont, hogy itt a topikban is ez az árkategória az egyik leginkább népszerű, és mivel előszeretettel használom az A50X (Gen5), A50 (Gen4), és A30-as modelleket, így a legkisebb testvért sem szerettem volna kihagyni. De kezdjük az egyik legfontosabb kérdéssel, ami talán felmerül: mi a különbség a Logi G522 Lightspeed, és az Logi Astro A20X között? Minimálisan eltérő adatokat ad meg a Logi a hivatalos honlapján, pl töltési időben 5 perc differencia, leginkább szembetűnő talán, hogy a G522-höz G-membrános drivert, míg az A20X-hez biocellulóz drivert ad meg a gyártó. Ám ez a kettő valószínűleg egy és ugyanaz, mivel maguknak a fejhallgatóknak a cikkszáma azonos az terméktámogatásnál. A fejpántok színein kívül azonban a leginkább fajsúlyos különbség a vevőegység: a G522 USB-A csatolófelületű Lightspeed dongle-el, míg az A20X egy Playsync-es, kvázi "mini-DAC"-al rendelkezik, ami PC-n képes 24 bit/48 kHz mintavételre, ezt valószínűleg nem tudja a G522, valamint az Xbox kompatibilitás is az A20X privilégiuma.
Kicsomagolás
A mára már tradicionális fekete alapú, piros kontrasztos feliratú Astro dobozt kapjuk, nyitást követően a szokásos Logi logós selyempapír, alatta szépen behelyezve a fejes, a DAC, boom mikrofon és a két tartozék kábel egy kettéosztott fehér dobozkában...semmi flanc, csak ízlés és praktikum. Eddig jók vagyunk.Anyagminőség, kényelem
Először kézbe véve a fejest rögtön érezni lehetett, hogy viszonylag könnyű, és jó a súlyelosztása. A fejpánt szövete elég rugalmas, jó tapintású, de a csatlakozása egyedi, érdekes kérdés lesz a pótlása, ha már nem lesz gyári támogatás. Méretben viszont nincs sok állítási lehetőség, mindössze két szint. A kialakításról rögtön a RiG fejesei jutottak eszembe; van egy rugalmas fejpánt, amire a fejhallgató házak csatlakoznak, csak itt éppen fixen. Van minimális mozgás minden irányban, de nem ez a leginkább ergonómikus fejes, az biztos. Mindemellett a kényelemre nem lehet panaszunk, hosszú órákon keresztül is jó érzés volt viselni. A párnák gélszerű anyaggal vannak közepesen megtömve, amik a hőt jól elvezetik, de sajnos nagyon gyenge a passzív hangizolációja a fejesnek. Ami érdeksség, hogy számomra ujjal tapintva a párna szövete nagyon kellemes, sejmes tapintást adott, viszont fejre téve, a fülem körül már nem feltétlenül ezt éreztem, ott volt egy kis "műszál-érzet". Az anyagminőség azért alapvetően rendben van, a műanyagok tartóssága a kialakítás miatt nyilván kulcsfontosságú lesz. Azért valahogy kézbe véve, használva, nem volt meg az az érzet, hogy ez igen, ez egy nagyon minőségi, "örökdarab" fejes; ha teljes áron vettem volna, azt mondom, csalódtam, de ebben az 50-60 ezres sávban hozza a minimumot. A gombok, tekerő rendben vannak, itt is kapunk egy középkategória átlagot, egyedül talán a BT kapcsolója ül mélyebben a kelleténél.Szoftver
Nem kell bemutatnom a Logitech G HUB szoftverét, ami az idei évben elég sok és nagy frissítést kapott, bár szerintem még mindig van bőven hova fejlődni átláthatóság terén. Ami nagyon jó hír, hogy az A20X kompatibilis a G HUB mobilappal, így telefonunkról is elérhetünk szinte minden beállítást. Ami viszont óriási pirospont, az, hogy mindkét platformon kapunk parametrikus EQ beállítást, bár azt meg kell jegyezni, az átlagnál kissé kevésbé hat az EQ az alap hangszínre. Van On-board EQ, ami ismét piros pont, nálam 8 db-ot biztosan tudott tárolni, és gond nélkül átvinni a PC-s appból a mobilappba. Mindemellett a szokásos EQ, mikrofon, power saving beállításokat kapjuk, talán ami nem megszokott a fejeseknél, az a 80%-ig töltő aksikímélő üzemmód, ez mindenképp dícséretes. Az RGB PC-ről elég sok módon állítható, személyre szabható, mobilappról visszafogottabb az állítási lehetősége.Funkciók
Előnye az A20X-nek az egy-két extra funkció. A mobilapp támogatást már az előző pontban említettem, stabil, mint a többi Astro modellnél. Kapunk még csilli-villi, 4-4 zónás RGB világítást, ami alapvetően nagyon jól néz ki kb 40-45%-os fényerőnél, vagy a felett, de a gyermeki énünk buksisimogatása után úgy is kikapcsoljuk, tekintve, hogy a papíron 90 órás üzemidőt legalább a felére viszi le. Kapunk ugye bluetooth kapcsolatot, ami konzolokkal történő használat esetén aktív a 2,4 Ghz mellett, de nincs szimultán lejátszás (viszont mobilappról játék közben állíthatjuk pl. az EQ-t). Ez a kettős kapcsolódás viszont jelenleg nem működik automatikusan, ezt remélem javítják szoftveres oldalról. PC-s kapcsolat esetén nálam nem ment a BT kapcsolat, csak ha átváltottam. Ami viszont a fejes legnagyobb aduásza, az a Playsync mini-DAC: 2 db USB-C bemenettel rendelkezik, és mindkét bemenetnek van módváltója: egyik esetében Xbox/minden más, másik esetben PC/minden más. A hangforrások közötti váltásra van egy dedikált gomb a fejes jobb oldalán, amit megnyomva kb 4-5 másodperc alatt átáll a kis DAC mondjuk Xbox-ról PS5-re. Az A20X-nek ez talán a legnagyobb selling point-ja, jó pár ember keresi ezt a megoldást, de eddig ez a felsőkategória kiváltsága volt. A teszt során egyébként nem volt probléma a kapcsolattal, illetve meg kell jegyezni, maga a DAC meglepően kicsi, láttam már nagyobb öngyújtókat is.Mikrofon
Kapunk egy flexibilis, gumírozott, fel-le csatolható minijack-es boom mikrofont, aminek a foglalata azért egyedi kialakítású, így nem igazán pótolható mással. Nem vagyok túl nagy mikrofon guru, de a saját teszt-hangfelvételeimmel összehasonlítva egészen elképesztő teljesítményt nyújt. Nem alap nélkül hirdeti a Logi, hogy a kategória legjobb mikrofonját kapjuk, igazából a gamer fejesek egyik legjobb mikrofon-teljesítményét kapjuk, jó, ha 4 felsőkategóriás fejes előzi csak meg a jelenlegi mezőnyben, de azok sem sokkal.Hangminőség
Lássuk hát a medvét; viszonylag hamar, kb 3-4 óra alatt bepuhultak a membránok, így gyorsan el tudtam kezdeni az éjszakai tesztelést, ami Xbox Series X, PS5 Pro és PC platformjain zajlott. Pár tesztben olvastam, hogy túlhangsúlyos a basszus, ezt abszolute nem tudom megerősíteni, én egyes helyzetekben még hiányoltam is, főleg a szubbasszus tartomány erősségét. A középbasszusok határozottak, kontrolláltak, és mindenképp jó szeparáció mellett adták le a közepes-erős teljesítményt. A középső frekvenciák érezhetően a ropósabb vonalat képviselik, nincsenek a háttérben, és szépen elkülöníthetőek. A felső-közép és magas hangok viszont számomra kissé lomhának, erőtlennek tűntek, főleg a kategóriatársakkal összehasonlítva. A hangtér átlag feletti, a pozícionálást és a térábrázolást sem érheti kritika egyik platformon sem, valamint a bonyolultabb harci szituációkat is torzítás nélkül adta le. Itt teszem hozzá, ugyanazt a játékot játszva PC-n 24 bit-en, majd konzolon 16 bit-en nagyon kicsi volt a különbség a hangminőség tekintetében, nagyjából 5-10% a részletességben, ezt az átlag júzer nem biztos, hogy érzékelni fogja, sajnos ez a driver kevés ahhoz, hogy érezhetően leadja a 24 bitet. A konzol vs. PC hangzás esetében itt is tapasztalható volt a plusz dinamika a konzolokon, illetve PC-n a nagyobb kiegyensúlyozottság ugyanazon EQ beállítások mellett. Meg kell jegyezni, mind a PS Tempest 3D, mind az Xbox Dolby Atmos hangzásával jól teljesített.
De nézzük mit tud a kategória két ászához, a TB Stealth 700 Gen3, és a Steelseries Nova 7 Gen2-höz képest?
Az A20 hangzásvilága a Nova-hoz áll közelebb; szellősebb, tagoltabb, és kevésbé meleg vonalat képvisel, mint a 700. Basszus és szubbasszus tartományban érezhetően kisebb teljesítményt, erőt produkál mint a Nova, vagy a 700, kiemelten a szubbasszus tartományban. Az A20 jóval lágyabban kezeli a baszust, de valamelyest finomabban, texturáltabban is, mint a kategóriatársak. Középfrekvenciák tekintetében az A20 nem sokkal marad el a Nova-tól, a 700-nál viszont érezhetően több finom részletet jelenít meg, teszi mindezt naturális jegyekkel. A felső-közép és magas hangok tekintetében az A20 inkább a 700 meleg tónusait üti meg, de valamivel szeparáltabban, viszont kevesebb mikrodinamikával, és lustább kezeléssel, a Nova hidegebb, tiszta magashang kezelését viszont nem tudja megközelíteni. Bármilyen FPS játékkal játszva pl. egy lövésnek, a földre eső töltényhüvelyeknek ereje, súlya van a Nova-val, ezt az élményt azért az A20 nem tudja visszaadni, dinamikában utolsó helyen áll a hármasban. Hangszínpad méretében talán az A20 nyújtja a legnagyobbat, de a Nova-t éppen hogy megelőzi. A hangtér a Nova és az A20 esetében szellősebb, szeparáltabb, a 700 egy immerzívebb, tömörebb élményt nyújt. A térhatás, térbeli elhelyezkedés is ehhez hasonló, ebben a 700 a legerősebb, mögötte az A20, és a Nova, és a pozícionálás precizitásában, valamint távolságérzékelésben is ez a sorrend, de óriási különbségek azért nincsennek. Zenei teljesítményben a Logi fejese nem tud előremutatót letenni az asztalra; BT-on, és 2,4 Ghz-es dongle-el is az átlagos gamer szintet hozza. A fentiek alapján úgy hiszem, mindenki el tudja dönteni, melyik hangzásvilág áll közelebb a szívéhez/füléhez, a magam részéről továbbra is a Nova 7 Gen2 a nyertes az 55-65 ezres ársávban.Verdict
Nehéz mindig a következtetéseket levonni, de teszek rá egy próbát: kapunk egy közép-erős, kiegyensúlyozott, de semmiképpen sem kiemelkedő, senem karakteres hangzást, amivel úgy érzem nem voltak elég bevállalósak. Szinte minden téren hozták a kötelezőt, de nem mertek igazi karaktert adni neki, nem kapott a fejes olyan hangolást, ami miatt emlékezetes maradna, és hivatkozási alap lehetne az elkövetkező pár évben. Persze sokaknak ettől lesz jó választás, mert nem mindenki az egyedi karaktert keresi egy fejesben, hanem a megbízható teljesítményt; az A20X-et választva az ember kap egy tényleg becsületes hangzást, parádés mikrofont, mobilappot, és nagyon jó kényelmet. De az igazi egyediséget, az a tényleg multiplatform-kompatibilis DAC jelenti, amivel csak egy gombnyomás a források közötti átváltás. Hangzásban ennyiért van bőven jobb választás, de ilyen áron ezt a csomagot csak az A20X tudja. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
Elydan
üzenetére
Ha vársz egy kicsit, hamarosan felrakom az Logi A20X tesztem, az jó kiindulási alap lehet

G PRO X-et engedd el szerintem.
De alapvetően:
Cloud Alpha, Cloud III S, Steelseries Nova 7 Gen2, Turtle Beach Stealth 700 Gen3, TB Atlas Air (ha félig nyitott is szóba jöhet).
+1 Logi A20X/G522 -
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni mikrofonos, vezetékes fejhallgató vásárlásában.
PC-n játszom, kb. heti 1-2 alkalommal barátokkal CS-vel. Jelenleg egy call centetes fülessel tolom azt cserélném le.
Alapvetően 50.000 Ft-ig mennék el, de ha megéri a felárat a drágább termék, akkor tudom emelni a keretet. (mondjuk 70k-ig el tudnék menni)
Elsőre a logitech G PRO X-t néztem, de elég vegyesek az értékelések, ezért elbizonytalanodtam.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Gomez1984
aktív tag
Atlas Airt próbálgatom az EQ-t beállítani, SWARM II tényleg picit jobb mint az Atmos.
Viszont nem tudom eldönteni hogy játék alatt melyik lehet a jobb, pl pozicionálásban.
Swarm szoftverrel pl nem engedi BF alatt a 3D térhangzást. -
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Ennyi. Picit olcsóbban lenne, tökéletes streamer fejes lenne.
-
Gomez1984
aktív tag
Ez az Atlas Air jó kis füles.
Még szoknom kell hogy mindent hallok magam körül, de legalább hallom a gyerkőcöket ha roaszalkodnak.
Azaz ha nem hallom, akkor rosszalkodnak.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
F.B.I.
üzenetére
A mikrofon előtt le a kalappal, bár ebben nem vagyok nagy guru, de szerintem simán benne van a TOP5-ben...
Mobilapp, PC-s szoftver a szokásos G HUB, de parametrikus az EQ, nagy pirospont.
A kialakításról rögtön a RiG jutott eszembe; rugalmas pánton a házak, kényelmes, bár a tömés lehetne kicsit jobb, passzív zajszűrés nem nagyon van....
A hangzás viszont egyre jobban tetszik, ahogy járatom, de az EQ-val el fogok még játszani, az biztos, mire meglesz a számomra ideális hangzás
Jó a téralkotás, szeparáltak a frekvenciák, de még tesztelgetem bőven.....azért valóban nincs nagy WOW érzésem, de tisztes iparos munka ez a Logi/Astro-tól.... 54 ezerért sikerült elhoznom, ez pont az a kategória, amit a legtöbben keresnek... fő ellenfél a TB 700 Gen3 és a Nova 7 Gen2 lesz, hangzás stílusában közelebb van így elsőre a Nova-hoz, de szerintem nem éri el azt a szintet...na de majd a fej-fej melletti tesztben kiderül 
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Elájulni nem fogsz. Mikrofon akinek viszont számít....na az igen.
-
Gomez1984
aktív tag
Nos
Futár meghozta TB Atlas Airt.
Gyors felupdételtem, második nekifutásra ment fel.
Egyenlőre csak zenére próbáltam, swarm II flat EQ val, picit megsegítettem a Dolby Atmossal, eddig engem megvett kilóra.
Este próba játék alatt. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
zefran
üzenetére
A TB 600X olcsóbb szokott lenni a hivatalos eu-s honlapon, én anno 21 ezer körül vettem meg. A Nacon és a TB is bluetooth-os, de nem ezen keresztül csatlakozik az xboxhoz, hanem egy licenszelt 2,4 Ghz-es usb dongle-ön keresztül.
Vezetékesekkel nincs nagy tapasztalatom, de pl. egy Hifiman R9 jó választás lehet, ha szereted a basszust és a melegebb hangzást, de inkább egy Atlas 200-al tennék próbát
-
zefran
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Megnéztem mindegyiket, árban a Nacon van közelebb a kerethez. Xbox-hoz csak bluetooth-os fejhallgatót lehet csatlakoztatni vagy vezetékest is lehet? Ha igen, ajánlanál 1-2 vezetékest is? Előre is köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
Rog Pelta: nincs meg, de a nagytesója, a Delta II igen, és elvileg a driver ugyan az a kettőben, csak a Delta kapott egy plusz légkamrát. A Delta természetes, részletes, de nagyon sokat kell babrálni az EQ-val, hogy jól szóljon, szubbasszus még csak-csak, de középbasszus nem nagyon van benne. A Pelta ezekben az alsó tartományokban még gyengébb. Immerz, tágas, szellős hangtér jellemzi, nagyon jó térábrázolással, de nem igazán precíz.
HS80: a fentihez hasonló, csak még kevesebb szubbasszussal, de nem próbáltam, csak a frekvenciagörbékből és a tesztekből tudok követekeztetni.
Razer Barracuda: felejtsd el, túldigitalizált, mondhatni "sáros" hangzású. A Barracuda Pro viszont nagyon kiegyensúlyozott, természetes hangzást nyújt, itthon most sok helyen 58-59 ezer ft, ennek a duplájába került eddig, nálam az egyik kedvenc fejes, ezt jó szívvel ajánlom.
Logitech Pro X-et nem hallgattam, a Pro 2 X megvolt, de a leginkább basszusnehéz fejes volt, amit valaha próbáltam, nem igazán jött be. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
dzsi23
üzenetére
Pedig a Skullcandy PLYR 720 is fantasztikus fejes, haptikás, de tavaly óta nincs igazán akcióban, akkor 55 ezer körül el lehetett csípni az eu-s webshopban, idén szerintem nem nagyon volt még 75-78 ezer alatt. Viszont jelenleg nincs más nyitott/félig nyitott gamer fejes

Még az előző hozzászólásodra is reagálva a Theatre U egyébként nagyon jó kis cucc, én nagyon megszerettem, kényelmes, hallok magam körül mindent, és elég erős a hangzása, és a térhatása, szinte alig van késés a hangban, itthon 60 ezerre szokták leárazni.
Igen, a clip-eseket ki kell fogni..a Bose-nak pl nagy a késése...a Soundcore AeroClip-et a füles fórumban is dícsérik sokan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk a 700 Gen3-at szerintem nagyon rossz irányba vitték a frissítésekkel megjelenés óta, nem is a megbízhatóság/stabilitás, hanem a hangzás, ami nekem mára már túl meleg, sötét lett 

Creative hangkarimon tizedes pontossággal lehet variálni és van egy plusz gain is, nem egy kategória, anno majdnem annyi volt, mint most ez a füles.
de nem bt fogjuk használni. Gyereknek továbbra is bejön, anyjának nem. Ez még zártabb, mint a korábbiak, már tetlegességgel fenyegetőzött, amiben említette a füleseinket és szerintem az ánusz-rózsánkat is, de csak szájról olvastam, mert szólt a zene éppen.