Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány kihagyással és elkalandozással végignyomtam a Remasteredet, nagyon jó élmény volt, nemtudomhányadszorra is.
178 óra lett a vége, szóval nagyon nem néztem be minden kő alá, de lenyomtam a főküldit, az összes céhes küldetéssorozatot, mindkét DLC-t, sok városi küldetést, és amerre jártam, ki is pucoltam mindent. 
Jövőre majd még biztosan vissza fogok térni néhány végigjátszással.
-
genndy
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Akkor viszont:
C:\Users\<Username>\AppData\Local\Oblivion\Plugins.txt
Ebben van az a lista amiről raktál be képet. Itt kell helyretenned a sorrendet, hogy a MorroHun.esp meg a magyarjavitas.esp legyenek a legutolsók. Ez egy sima txt, Notepaddal szerkeszthető. Mielőtt babrálnád, legyen róla biztonsági másolatod. -
genndy
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ez vajon a betöltési sorrendet is jelzi? (nem ismerem a Remasteredet, csak a régi alapján ötletelek).
Mert a magyarításnak kell az utolsónak lennie hogy minden előzőre hasson. Ha valami DLC a magyarítás után töltődik be akkor persze hogy angol marad.
De ezt nem tudom lehet-e állítani ebből a launcherből. Ha úgy működik mint a régi, akkor ez valójában egy sima szerkeszthető txt fájl, tehát lehet (érdemes/kell) vele kézzel is mókolni. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Semmilyen modot nem használok. Megvettem a játékot a gog-on offline telepítettem és arra ment fel a ti magyarításotok. A csatornából kijőve már nem magyar a küldik egy része.
-
Menő ez az újonnan bekerült páncél.
Order of the Hour páncélja és íja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- Formula-1
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

NVidia gyári alkalmazása, Alt+Z a GUI és ott lehet konfigolni az OSD statisztikai réteget.