Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz IZON #111354 üzenetére

Nem mobil ugyan, de az itthoni net vezetékes Telekom. Több szinten félretájékoztattak, mikor csomagot módosítottam a 20/1MBitről 50/5MBitre. Szerencsére telefonon ment az egész.

1.
    - A régi az analóg vonal, az új az digitális, fog működni?
    - Igen, Fog.
    Lóf.szt működött, napokig nem voltunk elérhetőek, nem volt net sem, mert a folyamat elindult, befejezni viszont nem tudták valami hiba miatt, a netet meg persze hogy nem tudták visszakapcsolni az analóg-digitális keverés miatt, persze nem tájékoztattak, a reklamációig.

2.
    - Új számot kapnak a digitálisra átállás miatt, de ingyen vissza lehet igényelni a régit.
    Több ezer forintot akartak kiszámlázni a telefonszám visszaigényléséért (első körben ráadásul még azt mondták, ezt már nem lehet), aztán a felvett beszélgetés alapján végül nulla lett.

3.
    - A telefon 3640, a net 4460, így összesen 8100 lesz.
    - Tényleg, valóban?
    - Igen, ennyi.
    Az első pontban jelzett reklamáció alatt derült ki, hogy ez nem annyi, csak a net lenne magában 6900. De mivel lejegyeztem az időpontot, hogy ezt mikor mondták nekem, így visszahallgatás után két évig kb 3000-el olcsóbban kaptam meg, annyiért, amennyit a telefonban félretájékoztatott a hölgy.

Az is érdekes még, hogy neten, online a Telekom oldalon keresztül igényeltem az 50/5-ös csomagot, akkor csak és kizárólag ez volt választható, viszont két-három nap múlva (és azóta is) már csak 30 vagy 100 volt igényelhető, olyan, hogy 50-es csomag, nem is létezik :DDD na és persze ezt egyébként sem lehetne bekötni, mert szinte kereken kétszer olyan távolságra lakunk a központtól, mint amennyire garantálják a sebességet. Ám működik koppon, szerencsére :)

HR24.hu

• Keem1

veterán

válasz IZON #111354 üzenetére

Nem mondom, hogy egyenes út, de ez alapján abszolút reális bevasalni rajtuk a vállalt ígéretet. Legyél talpraesett, kitartó.

Új hozzászólás Aktív témák