Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Közben a jelen körben én is csináltam hordót és nem én írtam hülyeséget, hanem megváltoztatták ezt is. Régen mindent is a hordóba kellett pakolni, most meg simán a tűzhelyen kell csinálni. Annyi mindent variálnak, pedig az "eredeti" megoldások nagyrészét se tanultam még meg.
Általában a jó helyek mindig foglaltak már, még annyit lehet csinálni végig nézed adott szerveren az összes World-öt. -
donmackó
addikt
Mi lesz akkor ha szerver összevonás előtt nem költözök el a választhatókba? Egy ideje nem játszottam, tegnap még feldobta hogy server merging miatt menjek másikra. De mi van ha a másikon foglalt a hely ahol lakom? Kereshetek másikat? Ez így nem fair, mert ahol jelenleg lakok az a másik kettőn foglalt.
-
donmackó
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Én is északon vagyok, a havas részen. A generátort szerintem javították a 2.-ai frissítéssel, mert már pörögnek (áramot eddig is termelt, csak nem pörgött). Én kicentiztem hogy a ház nincs a szennyezett zónában, de a telek végében a generátorok már igen, így elvagyok és nem kell mindig sört inni. Viszont nagyon elvette a kedvem a játéktól hogy nem bírok gyűjtögetni.
-
Komplikato
veterán
Én nem értem ebben mi az új, egy ismerős miatt az előző hónapot ilyen szerveren töltöttük már és akkor is az volt, hogy inkább leléptek mással játszani, pont azért mert nem lehetett haladni. Meg olyan szennyezett volt a fél térkép, ahol ha nem ittál sört 30 percenként, akkor megölt téged. Az új dreames részen még nem voltam, de gondolom még ilyenebb lett. Viszont frissítés első napjaiban ha elolvastad bárki térképen hagyott üzenetét, csak az újraindítással tudtál kilépni belőle. Apró kis bug.

Viszont a klien programon futó reklám ablakban láttam, hogy jelenleg korai hozzáférésben tesztelik a custom szervereket. Az lehet segítene azon kinek mi nem jön be. Én tök jól elvoltam az északi túlélős részen, hiszen eredetileg túlélős craftolos játéknak volt beállítva, de van aki nem bírta, hogy 2 perc alatt megfagy favágás közben, mert nem sikerült fókabőr ruhát gyártania.P.S. Előző kérdéseidre sem tudom a választ, egyszer volt ilyen generátorom, azt nem én csináltam, és a fent említett szennyezett zónában, az forgott mint a fene. Cserébe hamar meghaltál, ha nem ettél buffolt cuccokat ellene. Sört sem főztem még.
-
donmackó
addikt
Nektek mennyire jött be a frissítés? Gyakorlatilag nem lehet semmit gyűjteni, mert az álom zónák tele vannak szörnyekkel. A térkép nagy része pedig dream zone. Nem tudtam összeszedni 40 db electronic part-ot a mining mashine-hoz sem. El lett ez is lehetetlenítve. Lehet abba is hagyom egy időre a játékot.
-
donmackó
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Mindegy, ki matekoltam hogy elég legyen ami van. Viszont egy kérdés. Láttam másnál hogy a deviation energy generátor forog, viszont amit én csináltam az nem forog pedig szennyezett helyen van. Miért lehet ez?
-
xFreex
aktív tag
Specializációban kaphatsz olyant ami pluszt ad, illetve ami növeli a generátorok teljesítményét.
Generator: Electrical Expert - Maximum Number of Generators +1, and +2w Power Output.
Hydraulic Generator: One with the Tides - Maximum Number of Generators +1. Power Output +0-7w, depending on the speed of water flow. -
donmackó
addikt
Ez hogy lehetséges?
Nekem csak 6 generátorom lehet, másnak meg 8? Pedig kimaxoltam a terület feloldást. És direkt megnéztem, ez 1 játékosé. -
donmackó
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Biztos egyről beszélünk? Én a hordóra gondolok amivel a savat lehet csinálni. Amellé adja a búza sör és a kukorica sör recepetjét, amit meg sima tűzhelyen lehet csinálni. Na az a 2 recept nekem nincs ott az elkészíthető ételek között.
-
Komplikato
veterán
Még nem jutottam odáig vele soha. De kell ugye alapanyag, minden alapanyag mellé meg desztillált víz, tehát kell lennie víztisztítónak. Meg kell neki áram is. A valóságban szerintem egy üveg uborka savanyításához nem kell.

Ja és mocskos lassan csinálja ezt, de ha túl sokáig benne felejted, akkor megromlik. -
donmackó
addikt
Ha feloldottam a brewing barrel-t, miért nem tudok sört csinálni? Pedig ott kellene lennie. Olyan mintha a recept nem lenne meg.
-
Komplikato
veterán
Hát erre nem tudok válaszolni, próbáltam megfejteni, de annyit tudok, hogy "progress"-ért jár ami ott költhető, de nem sokat ad a rendszer. Nyersanyagot szerintem egyáltalán nem éri meg áthozni, se fegyvert. Viszont egy-két hasznosabb deviánst, harcban hasznos, gyógyító, bányász, vadász, stb.
-
donmackó
addikt
Hogy lehet olyan pontot szerezni amivel tudok eternalland-ből dolgokat kihozni? Volt kismillió cuccom, de most fázis váltás miatt 0-án vagyok, a sok cuccom meg ott ragadt. Legalább némi alapanyagot jó lenne áthozni, amit csak nehezen tudtam gyűjteni.
-
Komplikato
veterán
-
donmackó
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy mobilos játékos is írhat/kérdezhet itt?
szerk.: nincs mobilos topikja
-
M.T.
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ha jó a gear mindegy, mindent lenyomtam soloban pro szinten, kivéve Lea lab ot mondjuk azt nem is próbáltam. Pár turret el állítólag azt is le lehet. Hozzá tenném Novice serveren volt ez, most Pve x0018 hard on vagyok na itt már kezd érdekes lenni pl ha meghallanak a mobok már rád startolnak stb. Itt már van ertelme a hang tompitonak Bow nak alacsonyabb szinten jo ha max 1-2 vel kell küzdeni.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen, endgame-ben megszokott, hogy vannak nagyobb mobok, mint a karakter szint, sima területen is vannak 50-esnél nagyobb mobok.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Napost... azt néztem, van egy monolit, amire azt írja, lv.60...de nekem a kari nem megy fejjebb lv.50nél

-
bozont
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Ezt a részét nem értem, hogy van aki már S2-ben van, de azon a szerveren ahová most regisztráltam még csak most jön a második fázis. Nem egyszerre indul az összes szerveren?
Vagy már én is S2-ben vagyok? Hol írja? Lehet átsiklottam felette, de nem látom.
Mondjuk jó lenne másik szerverre migrálni. Novice-on kezdtem, de elég könnyű így a játék, nincs sok kihívás. Az egyetlen hard szerver meg teli van, remélem tényleg indítanak többet. -
**Important Update on Scenario Registration**
<@&1203978368047910923>
Dear Metas,
Since the beginning of the new season, we've received a wealth of feedback. We’ve noticed that the demand for Hard Difficulty servers is far beyond our expectations. Currently, the number of existing Hard Difficulty servers cannot meet our players’ needs.After a brief internal discussion, we've made some adjustments based on your suggestions and needs.
1. Due to high demand for more Hard Difficulty servers, we will monitor online activity in real-time and open additional servers as needed. Announcements regarding these openings will be made on our official platforms, allowing players to select their preferred server and plan their playtime accordingly.We plan to open registration for the following Hard Difficulty servers in advance:
North America:
Registration for PVE01-X0050 begins on August 20, 2024, at 7: 00 AM (PDT), labeled Voidbringer, Regeneration, Hard.
Europe:
Registration for PVE01-X0050 begins on August 20, 2024, at 7: 00 AM (UTC), labeled Voidbringer, Regeneration, Hard.We will continuously update the list of servers that will be opened in advance and announce it on the official accounts of our channels. Please stay tuned.
Ezzel sem vagyunk előrébb, tuti, higy nem ezt kérték a játékosok, hogy a banda másik fele mehessen másik hard serverre....
-
duvi
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Már fixálták és működik, de azt írta ki, hogy fullon a szerver ezért nem lehet már oda regisztrálni. Pár szervert megnyitottak a wipe előtt és úgy néz ki, hogy ezek (vagy többségük) beteltek.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
A meghívó működik, a csapat egyik fele be tudott jönni még S1 vége előtt, de day1 az s2 szerver már meghívóval sem elérhető. Arra nem gondoltunk, hogy seasononként is ezt a szívást kell végig játszani.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Erről van valami hivatalos kiírás, hogy lesz server transfer? Mert most pl. mi rendesen megszívtuk, hogy mentünk volna hardra és a csapat fele kint ragadt, mert megtelt a server, hibába ugyanúgy a server 00005-re mentünk volna, mint ahol voltunk eddig...
-
Komplikato
veterán
Elvileg reset a Phase6 vége után van pár órával. Másrészt szeptembertől lesz lehetőség karakterrel együtt másik szerverre átmenni. Akiket néztem és most indultak S2-ben friss szerveren, ők választhattak és Pro szerverre mentek. Nyilván ha egy csomó jó dolgot összeszedett valaki, akkor túl könnyű lenne nekik az alap. A transfer az az, mikor a szerver reset után bizonyos dolgokat átvihetsz. Ezt leírja a játék micsodák. fegyvert, ruhát és deviánst csak úgy lehet, ha EthernalLandon betárazod, majd kiveszed. Ott fizetni kell érte DreamSand-del. Nyilván nem sokan fogják az összes cuccukat átvinni, csak ami nagyon kell nekik.
-
bozont
veterán
Üdv
Nemrég kezdtem el a játékot. Ahogy nézem az event az első fázisnál tart, de jött üzenet hogy indul a következő és valami transfer lesz? Vagy minden fázis után így működik? PVE szerveren vagyok. -
Komplikato
veterán
Akiket néztem ma élőben, az S2-t már Pro szerveren kezdték. Azért ott voltak olyan meglepetések, hogy random szörnyeken van olyan pajzs, amit csak adott elementális sebzéssel lehet lebontani. Ha nincs nálad, akkor szívás, mert kvázi sebezhetetlen. Meg van pár új állat.
Azért úgy kezdeni a játékot, hogy nem megy egy fél napot a tutoriallal, megvan egy csomó blueprint, megtartasz pár deviánst, már is nem annyira nulláról kezdés. Van aki első nap 20-30-ig szinten van már. A térképre leszek kíváncsi. Hogy vajon ugyan arra nyílnak a területek (északra), vagy pl. nyugat felé? Vagy több területet lehet kinyitni, mint S1-ben? -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
1 nap után: kivettem a pár cuccot, ami még kellett a PS buildhez, hard manibus és gyakorlatilag nincs ellenfél, hullik minden. Megmarad minden modot, fegyver kieged, recepted. Még néhány deviant is átjöhet, ha úgy vagy vele. Igazából szerintem simán sok is, ami így átjött a következőre, fényévekre vagyok azoktól,.akik most kezdik.
Egyedül a solar drillem hiányzik, de az nagyon.
-
M.T.
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
El tudod menteni a bázist plusz mindwn recept megmarad sztori amit edsig megcsináltál questelni csak akkor kell 0ról ha kimondottan azt választod. Legalább is ennyit láttam pár videóban.
-
M.T.
senior tag
-
Ki milyen builddel indul majd a következő seasonben? Hihetetlen, de én még mindig nem találok ilyen build gyűjtő oldalakat a játékhoz, redditen is rengeteg a butaság sajnos.
-
Lmh
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor kaphatna lassan egy steam deck verified plecsnit is
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Jött este egy kisebb update a játékhoz, már működik az ally kontroller támogatás :) bár majd szokni kell :)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ez a kontroller support nem sikerült jól... rog ally-n nem megy

Plusz akad pár teleport torony, ami helyén csak egy fa van, de torony nincs
-
soo277
őstag
egy kis cucc
ONCEHUMANNEWS ONCEHUMAN0815 -
Remekül megoldották, a serverre azt írja, hogy fullon van, nem lehet rá regisztrálni, de kódot meg nem enged készíteni, mert azt mondja nincs tele a server. Eddig f*sza.

-
-
duvi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Most jön be a kontroller támogatás:
"Once Human now supports game controllers! Experience the game in a different way with your favorite controller.
The game will automatically detect your controller's button layout. Currently, Xbox, PlayStation, and Switch Pro controller layouts are available. If your controller is not correctly recognized by the game, please report your controller's model and your preferred button layout to us." -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A fázisok ugye minden szerveren máshol tartanak, emiatt értem a dolgot, de ebben a formában ez így nagyon nem jó. Nekem is van 2-3 ismerősöm, aki nem tud jönni, én meg nem akarnék újra elkezdeni mindent. Legalább seasonok között lehetne átjárás, költözés.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ez a fix szerveres karakter nem is tudom, hogy pattant ki a készítők fejéből...
de egy nagy baromság...
A másik, pve játékmódban mit keres pvp-s event
A kisebb más bugok még elmennek...
De az, hogy 2024ben egy játék nem támogat kontrolleres irányíthatóságot semennyire, ezt se értem...Van egy rog ally-m, nem megy rajta a játékirányítás, próbáltam több leírást,módszert,de semmi... pedig nem egy akció orientált ...
-
duvi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pedig toljuk egy páran a Ph-ról is
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mert a játék pereg.

Nekem 2 problémám van igazán a játékkal: a character progress az server és karakter függő, azaz nincs lehetőség átmenni másik szerverre - barátok meg nem tudnak bejönni, mert állítólag tele van -. A másik, pedig, hogy a PW-k baromi laggosak magasabb szinten.
-
Lmh
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia! Úgy!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Sziasztok... úgy fest nem nagyon pereg a topik :)
-
Amikor a kérdőívnél tudják, hogy a többség csak végig kattintgatja az egészet olvasás nélkül.

-
Srácok, patch óta másnál is előjött az, hogy 1 teljes kör purification után nem ad már semmit? Tehát nem csökkentett a jutalom, hanem gyakorlatilag 0. Nem jelenik meg a Starchrom.
-
Ribi
nagyúr
Ilyet én még nem láttab bazz, elkezdett játékon belül peccselni, mondom addig se pörögjön, leveszem az FPS limitet 10-re. Erre lassabban tölt lefele. Ez mi a makk?
Kiszedtem a limitet erre visszament. -
válasz
scyllafren
üzenetére
Ez oké, de armornál +2-re már kell Stardust source, legalábbis a T5ös armoroknál, az meg arany, így gondolom rare mati. Bár lehet a kisebbeknél nem kellett, nekem nem volt gondom, ahogy írtam T3ról mentem T5re armornál szintezés közben, így fel se tűnt.

Illetve közben rájöttem mit mondasz, igen, ha benne van a random csomagban az adott item, amit akarsz és van plusz 2k matid, akkor jó, mert a végére beadja tuti és jön mellé pár random parts.
-
_drk
addikt
Köszi! Majd akkor utána olvasok mit hogy éri meg.
Egyébként egyelőre bőven elég, ha új területre érve felfejlesztem magam annyira amennyire pont lehet. Most Tier3-as cuccok pár Calibration rájuk megy és bőven elég.
Nehezen halok és minden fekszik szinte.Lategame-re valószínű több kell majd, de meglátjuk.
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Marmint ha a wish machine-en random nyomod? Hát, nekem nem igazán jött be, pont azért, mert random.
-
scyllafren
senior tag
Ha barmelyik gacha csomag S-es cucca az, amit keresel, akkor pont hogy nem
Mivel 10k-ert tuti megkapod, es kapsz plusz tonnanyi random blueprint fragmentet, amit kesobb fel lehet hasznalni.
En igy huztam ki a legendary shrapnel fegyot, es annyi fragment esett, hogy egybol fel tudtam huzni 2 csillagosra. -
HugóBoss
tag
A játék facebook csoportjában már mindenféle brutál házakat villantanak, nekem meg a kétszintes kockán még nincs tető

-
-
_drk
addikt
Lvl30 vagyok, harmadik területen. Nem nagyon nézek még buildeket. Most csináltam meg a Scout armort+2 ami ad még load-ot. Kaptam wish machine-ből egy lila AR-t ami power surge-ot ad(villám sebzés+ bénit).
Dupla csövű shotgun-ból van még lila, de nem jó, hogy csak kettőt tudok lőni az átlagos 5-6 enemy rush ellen.
Kék tüzes sniper van még, az jó messziről mindenkit leszedni egyelőre.A PvP sniper-t meg arra értettem hogy az teljesen megöli szerintem az egészet, hogy kilométerről leszeded a másikat.
Legalábbis Pubg-ben ez volt mikor szórakoztam vele.
Meg hát a camperek, ami egy ilyen játékban hogy ott van 10 ellenfél és darálod őket, nem nagyon számítasz másra. -
_drk
addikt
-
charee
csendes tag
Az ingyenesen játszható Once Human pár hete robbant be Steam-re és azóta is elsöprő sikert arat. Ingyenessége miatt megjelentek azok is akik csaló programmal tolták meg a teljesítményüket. Viszont keményen felléptek ezekkel a játékosokkal szemben, ugyanis akiket ki tudott szűrni a NetEase és a Starry Studios, 10 éves tiltást kaptak a felhasználójukra. Te elítéled ha valaki így próbál előnyhöz jutni? [link]
-
_drk
addikt
Jók ezek a patch-ek. Kinőtt egy fa a házam közepén

-
válasz
scyllafren
üzenetére
Így van, én úgy értelmezem, hogy ahol most vagy ott maradsz, mert a karihoz kapcsolódik a progress. Én 100-asról mentem a 005re és semmi nem volt meg, még a battlepass sem.
-
oke
senior tag
Kérdésem, hogy itt más játékosok is megtámadhatnak vagy csak a szörnyek/idegenek?
-
_drk
addikt
Én egy nappal később néztem a szervert ahová csatlakoztam és már fullon volt.
97esen vagyok. Ha véletlen valaki itt lenne, írjon.
Szerintem majd pár hét múlva restartnál kell közös szervert találni
de akkor is nehéz lesz a később érkezőknek, nem tudom erre lesz-e valami megoldás.
Egyébként a teleport Toweres World kiválasztás mire jó?
Mert szervereken belül meg van vagy 10 másik World.
Vagy lehet elég lenne egy World-ön lenni? -
HugóBoss
tag
Most kezdenénk egy barátommal a játékot, melyik szerverre érdemes menni, ahol már van valami közösség?
-
Nekem a 0100 és a 0005-ös szerveren vannak karaktereim, terveim szerint a 0005 marad az, amit végigviszek a seasonon. Arda van valakinek.valami összefoglalója, hogy mi végül az ultimate cél? Azt tudom, hogy elvileg a receptek megmaradnak majd, de mi a season rewadd amiért küzdünk?

-
soo277
őstag
Játszik valaki a PVE01-00007 es szeron(eu)? bandázhatnánk
-
A szerverek most elég kötöttek sajnos, én se tudok egyik ismerőshöz se menni, talán ha jön még valaki, akkor megyek egy új szerverre. Egyébként régen fogott meg ennyire játék. Bár néha a frászt hozza rám a sötétben pár dög.

Egyedül a random meme spec nem tetszik, az nagyon idegesítő számomra.Jöhetnek a bázis képek.
-
_drk
addikt
Tegnap este a házam tovább vitelével szenvedtem.
Arra már második területnél rájöttem hogy érdemes oda vinni ahol mászkálunk.
De most a harmadik területnél dombok vannak és kilógott a házam alja ami zavart. Tovább vittem és ott meg a vadállatok konkrétan bejönnek a házba
Pedig ott aztán van érc bőven és fa is. -
soo277
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Meg Fruit soda felviszi a sanityit
-
scyllafren
senior tag
Ingyen sanity helyreallitas: aludj az ágyadban

Nameg magasabb szinten, amikor ki tudod nyitni, a fermenting barrelbe, ha teszel kukoricat, akkor olyan sor lesz belole ami 1800 masodpercig nem engedi, hogy a sanity-d csokkenjen. -
-
_drk
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Mindent megtudsz oldani. Rengeteg dolgot dob a játék, meg folyamat ki kell szedni az összes nyert cuccot.
Nekem pont ez tetszik benne, hogy valamit mindig kell matatni benne de nem olyan nehézkes.
Sanity bogyóm pont el is fogyott, hirtelen gondban is voltam, hogy mivel vegyem le.
Aztán elkezdtem ültetvényt csinálni. Gomba, cukorrépa, meg virág.Nagyon figyelni kell azt is hova tesszük a házunkat, közel legyen minden nyersanyag és akkor pár perc alatt meg van a szükséges nyers anyag.
-
Komplikato
veterán
Mivel ez egy túlélős játék, nem szabad elfelejteni MIELŐTT az ember belevág, hogy itt mindent IS farmolni kell. Nem csak a harcról szól a játék. Pont ezért jó pénzért lehet venni mindent is, ami a fejlesztésekhez kellhet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert itt kell fejleszteni, mindent is lehet. A karakterünket, a képzettségeit, a fegyvereit, a fegyver kiegészítőket, a páncélokat, azok kiegészítőit a blueprinteket(!), a járművünket ... és nem utolsó sorban a memetic nevezetű gyűjthető "zsebszörnyeket" is.
Plusz ha már túlélő játék. Az evés-ívás dolgot úgy oldották meg, hogy mindkét státusztól függ az erőnlétünk, attól meg a mozgási sebesség és a közelharci támadás erőssége.
Ott van még a Sanity, azaz a mutató, hogy mennyire örültünk meg, ennek mértéke levonódik a maximum HP-ből(!), így a legszemetebb ellenfelek nem azok akik sokat sebeznek, hanem akik a Sanity-t támadják. Pillanatok alatt leszünk 1HP-val.
Pont ezért már rövid távon megéri beruházni olyan dolgokra, amiből ezt vissza állító.
Az is ide tartozik, miszerint kemény terepen eleve úgy tudunk kezdeni, hogy a max. HP már csak 75, 50 vagy 25%! -
Lmh
őstag
Na ez aztán az időzítés, pont most kerestem rá, hogy van-e topic.
Keresem hova lehet csatlakozni. Ha vannak már kisebb társaságok ahová lehet jelentkezni, akkor szóljatok ;-) -
_drk
addikt
A játékról egy kis beszámoló 15 óra játék alapján.
Teljesen ingyenes, egyenlőre nem playtowin, legalábbis a játék eleje nem az.Elsősorban ez egy Looter-shooter játék egy nagyon esze-veszett világban! Lehet nálunk 2 lőfegyver és 1 közelharci fegyver.
Mellé teljes Gear felszerelés sapkával cipővel, mindenféle stattal, effekttel.Technikai oldalon nem műküdik a legjobban a játék, de működik. Teljesen jól ellövöldözök benne.
Mindenféle dolgot fellehet venni, különböző craft alapanyagok, szemetet, upgrade-ek, a házba dolgokat, tényleg minden is van ebben a játékban.Ehhez jön hozzá a Survival része, hogy a legtöbb dolgot magunknak kell megcsinálni!
Lehet házat építeni és benne mindenféle szükséget dolgot legyártani. Ehhez kell fát vágni, ércet bányászni, vadászni és mindenféle dolgot gyűjteni.
A játék legjobb része, hogy ez nincs túl tolva! Pár küldetés után tök jó kicsit reszelni a gear-en, javítgatni és a házzal foglalkozni.És ez mind egy nagyon elbaszott környezetben! A map nekem tetszik. Az ellenfelek érdekesek, általánosságban mindenféle szörny szerű izével kell megküzdeni és nem is egyszerűen csak lőni őket, hanem rá kell jönni, hogy kell őket megölni.
Ezekhez még temérdek feature és mechanika társul. Lehet speciális idegen segítőnk a házban vagy a harcban. Rengeteg status effect. Lehet buffolni a karaktert kajával stb, stb..
Ajánlani tudom, aki vevő egy ennyire mindent összezsúfolt játékra, ahol semmi se működik a legjobban, de így is teljesen játszható és élvezhető.
-
_drk
addikt
Once Human
A Once Human egy ingyenes multiplayer nyílt világú túlélőjáték, amely egy furcsa, posztapokaliptikus jövőben játszódik. Társulj barátaiddal, hogy megküzdj szörnyű ellenségekkel, fedj fel titkos összeesküvéseket, versenyezz az erőforrásokért, és építsd ki a saját területedet. Egyszer te is csak ember voltál. Most pedig hatalmadban áll újrateremteni a világot.
Hivatalos oldal: https://www.oncehuman.game/index.html
Steamlink: https://store.steampowered.com/app/2139460/Once_Human
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de egy nagy baromság...
Kiszedtem a limitet erre visszament.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)