Hirdetés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Vajon nem attól teszik függővé a fizetős SIM cserét, hogy náluk van-e a készülék is vásárolva, vagy saját?
Én karácsonyra "leptem" meg magam egy Lumia 625-el, két év hűségidő vállalással, futár hozta ki. Előtte egy normál SIM-es E52-m volt. Két ünnep között mentem be T-pontba, és ingyen cserélték a SIM-et mikro-sra.
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
StSanya
senior tag
Szerintem is adja olcsóbban azoknak, akik papír nélkül, elektronikusan kezeltetik az előfizetésüket, de akkor ez minden csomagra legyen elérhető! Mostanában, ha felhívtam a 1430-at, állandóan ezzel bombáztak, hogy váltsak, mert így elektronikus, meg úgy, csakhogy nekem flottás csomagom van, semmit nem nyerek vele, így mondtam, hogy bocs, szeretem [wc-n ülve ] átnézni a számlaleveleket, híváslistákat...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
StSanya
senior tag
válasz vwpolopg #43249 üzenetére
Én aranykártyásként kaptam egy évig 1000 Ft kedvezményt a társkártyás Fun-ra... Mondjuk én azért is voltam kiakadva, mert ez a júniusi lesz már a 2. áremelés a hűségidőmben. 2012. decemberi ugyanis a csomag, 1725 Ft/hó-ról indultunk, 2013. november 1-el lett 1825 Ft/hó és +2 Ft ment rá a percdíjakra. Akkor nem is balhéztam. Most pedig 1990 Ft/hó és szintén +2 Ft jön a percdíjakra...
-
StSanya
senior tag
-
StSanya
senior tag
válasz cris78 #43264 üzenetére
Nem tudom sajnos, fel kell hívni őket. Olyan ügyintéző intézi ezeket az ügyeket, aki lát sok mindent, mióta vagy ügyfél, egyáltalán milyen ügyfelük vagy, stb., ha meg akarnak tartani, megegyeztek szerintem.
-
StSanya
senior tag
válasz St3ven #43265 üzenetére
Hivatalosan nem kell vállalni semmit, ahogy nekem se kellett; csak szépen megkértek szóban, hogy lehetőleg ha már kapom egy évig a kedvezményt, ne mondjam le az előfizetést. December közepéig úgyse tudnám, addig köt a hűség, így is, úgy is.
Cris78-nak az a kérdése, hogy ez a kedvezmény át vihető-e más csomagra.
-
-
StSanya
senior tag
válasz Bazsee71 #44892 üzenetére
Flottás nem kaphatja ezt a csomagot, sajnos...
Ugyanebben a cipőben járok, két hónapig kedvezményes 500 MB-om volt, most visszalépek a 200 MB-os S-re, ha nyáron kell, havonta egyszer lehet ugye csomagot váltani, akkor felváltok egy nagyobbra, majd vissza...
[ Szerkesztve ]
-
StSanya
senior tag
válasz St3ven #44896 üzenetére
Úgy értettem, hogy a NetPlusz S lesz alapból (200 MB 1090 Ft), s azokban a hónapokban, amikor kell a több mobilnet, akkor felváltok, majd vissza. Mondjuk nyaraláskor 30 napra NetPlusz XL pl.
A kedvezményes M csomag játék az csak egyszer van, igen...
-
StSanya
senior tag
válasz M.A.Z. #44937 üzenetére
Azért ez a T mindig tud meglepit okozni...
Mondom, én is rendelek egy ilyen 32 GB-os Samsungot magamnak. Mivel 950 a futár, és a lányomnak se ártana egy kártya, kinéztem neki ezt:
Nah, a két kártyát nem lehet egy kosárba rakni...
A videó call centeres elhajtott, most a chat-es még időt kért, ha elhajt ő is, felhívom már őket...
-
StSanya
senior tag
Egészen pontosan:
"A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
-
StSanya
senior tag
Megszólalt Tompika is: Deutsch: nem lesz netadó 2015-ben
-
StSanya
senior tag
Be tudtok már lépni a shop-ba?
Úgy látom, másokat is ki kéne rúgni: Több felsővezetőt is elbocsátott a Telekom
-
-
StSanya
senior tag
Ez megy nektek?
-
StSanya
senior tag
-
StSanya
senior tag
Elmesélem a sztorimat: December 19-én rendeltem online egy Ace3-t, előfizetés hosszabbítással. Meg is jött 22-én. Karácsonykor volt nagy öröm, a lányom kapta. Pár nap használat után sajnos a kijelzője bekattant, akkor is jelzett érintést, ha a közelben nem volt semmi, s folyamatosan, így ugrált magától, még kikapcsolni is alig lehetett, gyári reset, stb. semmi nem segített rajta.
Ma vittem be, egy (partner) T pontba. Gondoltam, online van minden már ugye a T-nél, majd "kiveszik a rendszerbű..." Hát sajnos nem, vinni kell papír alapon, így nem foglalkoznak veled... Mondjuk fura, mivel ok, hogy online rendeltem, van számítógép, meg internet, de nyomtatónak nem kötelessége hogy legyen... Azt meg, hogy a T nem küld semmit se papír alapon, nem én kértem, a T vezette be.
Szóval, ha garit akartok intézni online rendelt cuccnak, jobb ha kinyomtatjátok a gari jegyet + számlát.
-
StSanya
senior tag
Gondolom, nem akartak dolgozni. A főnök a szomszédos pultnál dolgozott, ő is hallotta a dolgokat. Sőt, mikor mondtam, hogy bár nem is helyi lakos vagyok, s így még nagyobb a probléma, de "i'll be back", akkor közölte, hogy nem kell sietnem, csak január 6 - 7 körül lesz szerviz szállítás.
-
StSanya
senior tag
válasz honda 1993 #54635 üzenetére
De igen, készlet erejéig jár új előfizetés, vagy előfizetés hosszabbítás mellé: [link]
Szerk: Házhoz vagy PickPackra szállításkor bent is lesz a csomagban...
[ Szerkesztve ]
-
StSanya
senior tag
válasz honda 1993 #54637 üzenetére
Akkor nem lesz a csomagban, ha T-pontban veszed át a telefont, akkor: "Üzletben történő átvételnél a töltőt január 15 után szállítjuk ki."
-
StSanya
senior tag
válasz smileismarci #59191 üzenetére
Igen, én kaptam, kettőt is. Március 28-án és 29-én (elfelejtettem, hogy a tabletben is van egy feltöltős mobilnetes) rendeltem meg őket, és április 1-én mindkettőt hozták.
-
StSanya
senior tag
Üdv, kérdezem a szakikat, Fun Aranytárskártya havi díja akkor 1990-ről 2190-re emelkedik ugye? S a percdíjak nem változnak? Mert akkor végül is, ha lebeszélem, akkor 200 Ft pluszom volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sorozatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elden Ring
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen