Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki használ Desktop Outlook-t (Classic), megnézné, hogy működik-e a fordítás?

OL2024-t használok, uptodate és minden módon (teljes üzenet, kijelölés stb) próbálva a fordítást, mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem sikerült lefordítani, próbáljam meg később... Nem mostanában volt amikor utoljára használtam, akkor még működött.
Számos oka lehet(ne) a problémának (azért a feltételes mód, mert Én biztosan nem állítottam el semmit) és számos megoldása is, de addig nem állok neki a "hegesztésnek", amíg nem tudom, hogy esetleg nem-e globális hibáról van szó... -
Brain75
senior tag
Sziasztok
GMAIL fiókot használok, outlook2021-el. A tegnapi napon az egyik email fiókomnak megszűnt a letöltése. POP3-ként használom a fiókot.Van egy másik és egy harmadik gmail-es email fiók is az outlook-ban , azok hibátlanul működnek.
A nem működő sem ír hibát semmit. Szépen mintha minden jó lenne befejezi a szinkronizálást.
Valaki tud ebben segíteni mi lehet a gond ?
Köszi -
BigManus
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
Kipróbáltam...
Nálad a Gmail-ben ez van beállítva?
-
BigManus
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
Szia!
Melyik Outlook? Melyik Office része?
-
PapírVilla
aktív tag
Sziasztok!
Google (Workspace) fiókot (imap) raktam az asztali Outlook alkalmazásba, de a "Beérkezett üzenetek" helyett, minden új levelet a "Gmail/Fontos" mappába rak. Van arra valami mód, hogy a normál "Beérkezett üzenetek" mappába kerüljenek a bejövő levelek? Állítgattam a Gmail felületén a címkéknél, de semmi hatása...
-
Voice24
őstag
Hali!
Jó pár hete már kérdeztem, de nem jött rá válasz, megpróbálom újra.
Az mitől lehet, hogy édesanyám gépén az Outlookba belépve 2-3 hetente újra és újra kéri, hogy a fiókokba jelentkezzen be? Egy régi t-online-os (ez nem olyan fontos) és egy gmail-es fiók van beállítva. És ha ez nem lenne elég, többször minden előzmény nélkül átvált angolra az Outlook, van, amikor a teljes felületén, de van, amikor csak egyik vagy másik fióknál.
Nálam itthon abszolút nincs ilyen bejelentkeztetős-idegesítős fícsör... -
Jarod1
veterán
Sziasztok !
mit kell beállítani az outlookban hogy ha elkezdem írni az címzettet feldobja a címliatában szereplő címet?office 2019
-
Đusty
addikt
Az outlookban nem látszanak az elküldött üzenetek azokat nem menti sehova. Van erre megoldás? Csoport van beállítva fogadásnál de kimenőként sehova sem ment.
-
Freddy76
addikt
Időközben a probléma megoldódott, az ezen hozzászólásban leírtak szerint. A segítő szándékot köszönöm.
-
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Van egy problémám. Outlook-ot használok levélküldésre és a naptáramat is itt kezelem. Az korábban előfordult, hogy egy-egy idegen hálózaton (pl. szálloda, kávézó) nem engedett levelet kiküldeni. Újabban viszont az a gond, hogy a saját telefonomról (iphone) megosztott mobilneten sem enged levelet küldeni. A net működik, levelet fogadni tudok, a gmail levelezés szintén gond nélkül megy, a telefonomon tudok levelet fogadni és küldeni is, de a megosztott nettel nem. És most újabb, eddig gond nélkül használt hálózaton (egyik ügyfél wifi-je) jelentkezett ez a probléma.
Tud valaki esetleg megoldást erre? Előre is köszönöm.
-
beers
addikt
Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Az előbbi melé még egy FreeFileSync/RealFileSync ütemezet futtatás naponta hetente x darab előbbi verzió megtartással, és végve vagy...ha
Nem wbes outlookróé írsz alapból, nem egyenként akarod kezelni a mentésben lévő leveleket, vagy csatolmányokat már mentve, vagy nem webes használat melletti, az online helyet érintő az adatvesztés...
-
beers
addikt
Sziasztok!
Sajnos történt egy ki adatvesztés, szeretném újra elmenteni a szükséges file-okat!
Van egy levelezés, ami napi szinten tartalmaz 3-4-5 mellékletet!
Ezeket szeretném 8 hónapra visszamenőleg lementeni! Van erre valami gyors módszer, hogy ne kelljen minden nap lementeni külön a mellékleteket?
Köszönöm!
-
metaldog
senior tag
Sziasztok!
Outlook 2019 indításakor jelenik az üzenet hogy engedélyez-e a forgalmi díjas kapcsolatot? Pedig nem mobil netről meg wifi-ről megy hanem kábeles netről megy minden. Erre van valakinek ötlet hogy ezt az üzenetet hogy letiltani ami minden indításkor megjelenik?
Előre is köszi.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
PunkZoli
üzenetére
Nem tudom, de nagy segítség lenne tisztázni a funció nevét, mert akkor már van mire keresni. (és angolul persze).
(értem, hogy mit akarsz, de annyira nem emaileztem, hogy kapáson kívül találkozzak vele).
Ha thunderbirdben van valami neve sem biztos, hogy az a szabványé technológiáé is! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Tudom- tudom, nem is azért írtam, nincs hangsúly (legalább...)!
Csomószor, máskor, máshol felmerült már hogy hogyan kell ezt,azt letöröltetni az OS-sel, és azért eléggé sűrűn jön 1-2 válasz, hogy jaj a windows-é nem jó, bezzeg X-uninstaller.
Aztán így is úgy is kell a regedit.
Legalább a DDU az ilyen szempontból okés! -
kovy79
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban nem továbbítja a leveleimet a webes felületen beállított outlook.
Azaz a levelek kis részét (~10%) igen.
Van erről valakinek valami infója, ötlete? -
hhgygy
senior tag
Bocs, nem közvetlenül az Outlookkal kapcsolatos, de valaki hátha tud segíteni, hogyan lőhetném le véglegesen a grouppiacról érkező leveleket. Legalább 50-szer spambe raktam már (android telefonon) és mégis újra és újra befogadja, mint legit levelet. Már a böngészőben is leiratkoztam, de továbbra is jön.
-
Keef_Lee
őstag
Felhős (MS365) outlookot használok, mert a telepítettel ellentétben megjeleníti egyben a beérkezett levelekben a válaszaimat is.
De ez tegnap óta már nem igaz, mert itt is csak az elküldöttben tudom megnézni, hogy mit válaszoltam.
Nem lehet ezt visszaállítani? Ez így értelmetlen és használhatatlan is. -
-
andaman
tag
Üdv.
Hogy lehet telepíteni a hagyományos(?) Outlookot W11-re, ahol a W10-ről lementett pst -ket tudom használni?
Köszönöm. -
ledgeri
nagyúr
válasz
zolka95
üzenetére
(nem csak a chatGPT, hanem a millió meg egy yotube videó mutatja , meg cikk írja le részletesen, amiből ez az ai táplálkozik, az is ezt mondja....
)Megoldás a belépkedésre (mert outlooknál meg lehet csinálni):
Adj egy extra alias-t a fiókodnak ami nem "karcsi@outlook.x helyett karcsi2@outlook.x", hanem valami jóval másabb.
Állítsd be ezt mint elsődleges, majd mint kizárólagos belépni tudó emailcím. (A korábbiról vedd el az utóbbi jogot, így aki csak azt tudja már csak egy emailcímet fog tudni, és nem egy belépési infót). A rendszer azt fogja neki írni, hogy ilyen fiók nem létezik, de számodra minden maradhat a régi a belépésen kívül.
Ezután dolgozz azon, hogy a frisset csak a jelszókezelőd tudja rajtad kívül. A régit ugyanúgy használhatod! -
zolka95
őstag
Nincs egy karakter eltérés sem. Többször is megnéztem.
A chatgpt szerint a feladó címét könnyű meghamisítani:
Ez egy ismert trükk a zsaroló e-mailek és spamek világában. Nem azt jelenti, hogy valóban feltörték volna a fiókodat.
A magyarázat a következő: az e-mailek feladói mezőjét (From) technikailag nagyon könnyű meghamisítani. Ezt email spoofingnak hívják. A küldő fél egyszerűen beállítja, hogy az e-mail feladója az a cím legyen, amire az üzenetet küldi — vagyis a te címed. Ez nem igényli a fiókod feltörését, pusztán egy trükk azzal a céllal, hogy megijesszenek: „nézd, magadtól jött az e-mail, biztos feltörtek.”
Ilyennel még nem találkoztam. De más furcsaságot nem vettem észre ezen az accounton.
12 éve nem volt frissítve a jelszó, mert nem volt benne fontos adat. Csak webshopokból való vásárlásra használom. -
zolka95
őstag
Üdv!
Az outlook fiókom spam mappájába érkezet egy angol szövegű zsaroló e-mail. A szöveg sablonszerű viszont az a furcsa hogy ugyanerről az e-mail címről küldték ami az enyém. Mintha magamnak küldtem volna el.Rengeteg sikertelen belépési próbálkozás volt a fiókomba: [kép]
Egy hónapra visszamenőleg tárolja és végig ezzel van tele.
Beléphetettek a fiókomba és úgy küldték?Régi e-mail cím és csak webshopos rendelésekre használtam ezért nem is volt bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás. Most már be van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)