Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indyke
csendes tag
Sziasztok!
Elő kéne bányásznom egy db emailt 5 évvel ezelőttről. A mentésem OST-ben van. A bajom az hogy nem tudom beállítani a fiókom újra, mert digis volt, és megszüntették ezt a szolgáltatásukat. Van rá fizetésmentes megoldás esetleg?
Köszi -
válasz
ledgeri #9067 üzenetére
Ezek szerint. Azt nem értem, miért karikázik és miért nem ír ki valamit. Van fent 4 fajta böngésző. Miért nem mutat listát, mint androidban, ahol ha nincs alapértelmezett app megadva valami megnyitására, akkor felajánlja a kompatibilis alkalmazásokat és, hogy egyszer vagy mostantól mindig ugyanazzal akarom megnyitni. Ilyet ez a csoda windows miért nem tud,
-
Sziasztok.
Egyik laptopomon windows outlookban nem tudok új fiókot hozzáadni. A live fiók alapból benne van, mert az a windows rendszergazdai fiók, de ha pl a gmail-es címemet próbálom hozzáadni, odáig jutok, hogy "átirányítjuk a böngészős felületre, ott jelentkezzen be". Karikázik körbe körbe, a böngészőt nem nyitja meg. Ha én nyitom meg pl az edge-t és bejelentkezek böngészős felületen, attól még a karikázás folytatódik az outlookban.
Valaki találkozott már hasonlóval? -
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Nagy rendszerezésben vagyok, talán hamarosan végzek.
Van 5 email címem, mindegyik a Mediacenternél van, POP3.
>> Valahogyan ki tudom kapcsolni / el tudom rejteni a Levélszemét, RSS-hírcsatornák és keresési mappákat? Full üresek, zavarnak, mert irtó sok almappábanvan az ügyfelek miatt.
>> A legújabb email címemnél "Draft, Junk, Sent, Trash, mappanevek vannak, hogyan tudom egységesíteni, hogy magyar legyen? (ha már mindenhol ez van?) >> Miért van az, hogy ebből a mappából nem tudok törölni, mindegyik próbálkozásnál azt írja, hogy "nem hajtható végre, mert már törölték az objektumot" (nem töröltem) > > Ami külön baj, hogy ez lenne a hivatalos, könyvelős, NAV-os, Ügyvédes email... ha innen küldök ki egy levelet, akkro az az egyik céges emailcím kimenő üzenetei közé megy, nem az iroda@akármi.hu-ba, ami azért sok év múlva probléma lesz.
Segítsgetek kérlek! -
Simivok
senior tag
Sziasztok,
outlookban meghívtak egy meetingre/értekezlet, el is fogadtam. ha a naptárból ezt a bejegyzést többször nyitom meg akkor arról kap értesítést az illető h mondjuk 8x klikkeltem rá?
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Hülyét kapok és a chatgpt sem segített.Hogyan tudom az olvasóablakban(?) ahol az üzenetek jelennek meg, az egyes üzenetek közötti térköz méretét növelni? A térköz csökkentése gomb szerepel csak, bár hol keresem, akár a menüszalagból hozzáadásban is, nem találom! HELP
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri #9057 üzenetére
OK, pontosítok: a jelszócsere nem árt, ajánlom maxra húzni a karaktereket (100-103-at elbír [van olyan fiókom amihez ilyen van mentve, de lehet, hogy a belépési oldal levág belőle], ha minden igaz, de 64-et biztos, a karaktereket meg kiírja, hogy mi használható)!
Ja meg persze legyen 2fa!
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
t72killer #9054 üzenetére
& #9055
Ne ezt csináljátok! Az outlookban, pontosabban a MS fiók részén az egésznek be lehet állítani, hogy egy adott, új, máshova ki nem adott, adatbázisokból nem lopott, bárki által meg nem osztott, senki más által nem ismert emailcím legyen az egyedüli bejelentkezési emailcím. A másiktól el kell venni a belépésis jogot, teljesértékű marad, mint cím. A próbálkozó meg majd csak annyit lát, hogy ilyen címmel (régi), fiók nem található!
-
válasz
zsoltzsolt #9055 üzenetére
-
hotmail/outlookos email címemre kb óránként próbálnak bejelentkezni "a világ minden tájáról". Nektek is ilyen? (microsoft fiók, security). Gondoltam megduplázom a jelszót, ne unatkozzanak...
-
Tigerclaw
nagyúr
Az outlook csoportok funkciónál ha hozzá akarok adni új tagokat, gyakorlatilag nem lát, nem talál senkit, aki az outlook people szegmensben létezik. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
PunkZoli
aktív tag
sziasztok,
megőrülök, hogy nem találom, hogyan lehet azt elérni, mint a thunderbirdben, hogy az én küldő email címem mellett szerepeljen egy eltérő válaszcím is(minden egyes emailnél, amire én válaszolok is).
Tehát kiküldök egy punkzoli@emailt, de ha egyszeri ügyfél csak válaszol, és nem válasz mindenkinek-et küld el, akkor legyen ott mondjuk a nempunkzoli@ email is és arra érkezzen a válasz.
Remélem érthető, a nempunkzoli@ emailt én is látom, meg minden kollégám akinek kell.Kösz
Z. -
kerepesig
csendes tag
Engem nem enged tovább,
"A MS Outlook nem ismeri fel az elemet (@valami.hu)
Válassza ki a használni kívánt címet
[nincs javaslat]Ha kattintgatok, hogy új megadása, majd mégsem behackelődik:
Szabály alkalmazása üzenet érkezése után a feladó @valami.hu
legyen áthelyezve bla bla blaViszont az üzenteket nem rakja át a mappába.
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt teljesen szétbarmolom az outlook-omat, egy remélem egyszerű kérdés.
Szabályokkal a @valami.hu domainről érkező leveleket akarom automatikusan mappába besorolni, de nem jövök rá, hogy *@valami.hu *.@valami.hu .... hogyan tudom megoldani? -
envagyok
veterán
válasz
sziszi-fuszi #9044 üzenetére
Szóval asszony megkérdi felsöpörtem-e a garázsban, és igent monsok, pedig nem is, akkor csalást követek el, és mehetek sittre?
Mások megkárosítása esetén valid a csalás.
Az ha felmondok, az tegnap, egy hete egy hónapja történik, tök mindegy. -
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
envagyok #9040 üzenetére
Ajánlom olvasgasd a Btk. csalásra vonatkozó szakaszait.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
envagyok #9040 üzenetére
Ha van ilyen későn érkező levélhez hozzáférésed, akkor nézd meg a forráskódját (levél souce/forrás a nézetek vagy megkelenítés körül [webmail alapon mondom]), és abban milyen időpontok szerepelnek.
Ja meg a másik, hogy az, hogy te bizonyítod egy fájllal az igazad az nem jelenti azt, hogy az mással nem lenne mással cáfolható!
-
envagyok
veterán
válasz
sziszi-fuszi #9039 üzenetére
Sokszor előfordul, hogy egy email hetek múlva érkezik meg.
Tudsz linkelni rá paragrafust, ahol ez nevesítve van?
Levegőt hogy szabad venni, hogy ne legyen törvénytelen? -
ledgeri
nagyúr
válasz
envagyok #9037 üzenetére
Ha asztali kliens akkor az .eml fájlokkal dolgozhat (hacsak nem valami egyedit konverzió van), és hash-ekkel, cég informatiukas felkeresési eséllyel, és hozzáértésével bizonyítható, hogy mókolás történt....
Ha webes, és pl képet menteni róla, az meg kb fél perc.
Ha te kívülről küldenéd be, akkor az kb esélytelen, mert a levél teste olyan időpontokat foglal magában amiket te messziről nem tudsz szerkeszteni. Ha neked van belső hozzáférésed, akkor meg passzolom, mert techmnikailag beimportálhatsz fájlokat, de hogy ezt hogyan lehet hitelesen az "érkezett mappá"ba csemészni azt passzolom... (nem próbáltam, nem néztem utána)!Ha elérhető, megoldható, és megéri neked az időt, és a rizikót akkor. nagy eséllyel elérhető a leírása, szóval kényszerhelyzettől függően beindulhat a hacker-léted
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Vállalati outlookban van arra trükk, hogy egy emailt úgy tűnjön, már régebben elküldtem? -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Most tértem át PC-n Outlook-ra, és 5 fiókot használok rajta. A kérdésem, hogy telefonon is áttérnék az Outlook-ra, és tudom e úgy szinkronizálni, hogy áthúzza a címjegyzekeket es beállított aláírásokat is a telefonos applikáciba?
Köszönöm -
sopruk
senior tag
válasz
ledgeri #9032 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ!
Hú, ez jó hír, kevésbé macerás mint ahogy én leírtam/gondoltam
Ki is fogom próbálni...Négy accountnál korábban már változtattam mail címet. Még megvannak a korábbi TOTP adatok az Aegisben. Összehasonlítva az újakkal, nem ugyan azok a kódok futnak, de akkor valószínűleg azért, mert a ki-be kapcsolás miatt új 6-40 karakteres titok kódot generált. De ha nem fogom kikapcsolni, akkor marad a régi, a bármely account mail címének változtatásakor...
Simplelogint egyszer már próbálgattam, számomra bonyolultnak tűnt, de lehet csak jobban bele kellene ásnom magam, hogy jobban átlássam...
-
ledgeri
nagyúr
Amikor TOTP-vel 2FA-zol egy fiókot, akkor a qr-kódban csak azért van benne a szolgáltatás béli neved, meg a szolgáltatás neve, hogy azt el tudd magadnak különíteni a többitől. Ami a lényeg a seed, az alap kód az egyedi dolog, ami kb 6-40 karakter közti véletlenszerű karaktersor.
Az authentikátor appban lévő emailcím az csak az "akkori felhasználónév". Mivel a TOTP-nek nem kell net, nem kommunikál a szerverrel, így az magától sosem fog megváltozni a másik oldal miatt.Ha nem akarod átnevezni a totp bejegyzést az appban, akkor nem kell hozzányúlnod, működik, amíg ki nem kapcsolod az egészet, minden egyéb változtatástól függetlenül!.
Ha akarod, és az app támogatja akkor írod át a neveket az appban, amikor csak akarod.
Ha akarnád de az app nem támogatja az átírást, akkor újra be kell majd -de csak ezért- vezetned egy bejegyzést az appodba... még a régi is maradhat mellette. Ugyan úgy végig kell menni az egészen, de csak az új lesz érvényes (mindez a címátírás után, külön kikapcsolás nélkül)- bár esetleg bizonyos szolgáltatások 2 vagy több TOTP-s 2fa-t is elfogadnak, ez nem kőbe vésett!!Ha belépési-emailcím cserét és bejegyzésnév cserét is akarsz olyan appban amiben nem lehet átírni dolgokat, akkor jobb ha előbb címet, nevet módosítasz az oldalon, majd csak cseréled, és nem kikapcsolod bekapcsolod a 2fa-t. (Utóbbi felakadhat dolgokon nagyobb eséllyel mint a másik, vagy hagyhat nem 2fa védetten egy ideig.)
Törölni meg csak akkor szabad amikor biztos, hogy az ki lett kapcsolva, vagy a frissen beállított másik dolog biztosan működik!
Mint amire válaszoltál most, is tartalmazza: a simplelogin még tud opció lenni, ha még egy kör regelés, 2fa bekapcsolás, működésmegértés -t megér a mielőbbi alias használhatóság!
#9031 Tails111 Mindenhol a fiókhoz csatlakozik, mert azt nyitja, az emailcímek, nevek, csak azonosítók. Ha megesik, hogy az emailes 2fa be van kapcsolva kódküldéssel, akkor az külön kategória! (Adott emailfiók sem a maga emailcímére küld ellenőrzőt..., rá meg más küld. [ok, lehet outlookban egy külsős cím belépési alias, és egyszerre email 2fa, de megint, akkor az külsős]) Sőt proton-nál meglehet, hogy nem emailfiókot tartalmazó fiiók (drive/password/vpn) neve az adott reges emailcím, ami már nem érvényes... mert csak egy név. Az értesítési emailcím az más az módosítható!
-
Tails111
aktív tag
Nálam az MS Authentikator fiók hozzáadása után hónapokkal lett megváltoztatva a belépési emailcím. Igy az Authentikator appban az eredeti emailcímet látom. Miközben a fiókbelépéshez egy email alias lett elsődlegesnek és kizárólagosnak kijelölve. Ennek ellenére működik. A MS fiókban szerintem a fiókhoz kapcsolódik a kódgenerátor nem az emailcímhez gondolom én.
-
sopruk
senior tag
válasz
ledgeri #9029 üzenetére
Ez is egy nagyon régi fiók, bár nem volt sokat használva, de ehhez van megvásárolva az Office 2021 is, ez fut a gépemen...
Pedig terveztem amit szoktál javasolni, hogy ide is hozom át különböző aliasokra a legfontosabb regisztrációimat. De hát így ez elég macerás lesz...Egy kérdés, te már bizonyára nagyon jártas vagy az alábbiakban
Adott egy outlook (vagy bárhol máshol regisztrált (gmail, bitwarden, dropbox stb)) fiók.
Be van állítva a kétfaktoros védelem (authentikátorban futnak a félperces kódok)
Meg szeretném változtatni a belépési mail címet.
Jól gondolom, hogy először ki kell kapcsolni a 2FA-t, megváltoztatom a fiók mail címét és utána újra bekapcsolom a 2FA-t...?
Ha nem kapcsolnám ki, lehet ki is zárnám magam a fiókból, mivel mail cím változás miatt már más kódok fognak generálódni. Bár lehet erre figyelmeztetne a rendszer...
Köszi előre is! -
ledgeri
nagyúr
Nekem egy bajáratott napi belépős fiókon volt, hogy tudtam 2-3-at létrehozni egy munkamenet alatt. Egy ritkán belépősön, amit még máshova is VPN-eztem, kb háromnegyed éve nem enged újat létrehozni.
Az azért benne van, hogy egy új, friss fiók, ami lehet, hogy "csak 5 percre kell" ne legyen képes az alatt az 5 perc alatt 10 féleképpen spammelni még elfogása, felfüggesztése előtt... ha meg valahogy bot akkor, ilyen konnyen 10 címet lenyúlni... ilyesmik. Ha tényleg friss reg, akkor adnék neki egy hetet, pl beállítások átnézegetésével... az elég "humán".
Egyébként borzalom, hogy mindenhol captcha, mindenhol kizárás, és igazán csak a valós user szív, a botot meg 2 napra rá újrahuzzák úgy, hogy képes lesz megcsinálni ugyanúgy ugyanazt, amit el akarnak kerülni! -
sopruk
senior tag
válasz
ledgeri #8568 üzenetére
"Két alias beállítása között el kell telnie bizonyos időnek. Próbálkozzon újra később. "
Hogy több hét? Hát ez elég gáz. Most akartam létrehozni újabb aliast, hogy a legfrissebb regem már rendezett legyen, erre ez fogad
Ezek szerint ha mind a 10 aliast szeretném létrehozni, az több hónapba is beletelhet... -
G@ben
addikt
Bekapcsolom, akkor csak az olvasatlanokat mutatja, a többit nem. Úgy kellene, hogy az olvasatlanok alatt mutassa a többit is, illetve ez legyen az alapértelmezett, ne kelljen mindig újra bekapcsolnom, hogy igen, azokat mutassa, miután rámegyek mondjuk a küldött levelekre, majd megint a bejövőkre.
Tehát pont, mint a gmailnél. Ott meg tudták ezt ugrani elég régen. -
G@ben
addikt
Olyat be lehet állítani az Outlookban, hogy az olvasatlan emailek legyenek elöl, majd alatta az olvasottak, úgy, mint a gmail-nél? Nagyon hasznos funkció, de nem találom.
-
regvoltrossz
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A céges e-mail címem, amiből kettő is van Microsoft Exchange Server alatti. Mobiltelefonon simán beállítottam, beállítom bármikor az exchange server adatait kézileg. (Portszám, tanúsítvány etc.) A win10/11-nél is a gépház/fiókok alatt, aminek révén a Posta alkalmazásban eddig működött is. Csakhogy a Posta alkalmazást kinyírták és azóta nem tudom sem az új Outlookban, sem az Office Outlook2016-ban beállítani ezeket az adatokat.
Azért kellene, mert ez alapján tudok otthonról dolgozni, és eddig ugye simán ment a Posta alkalmazással. Valaki tudna nekem ebben segíteni, vagy outlook helyett valami más programot ajánlani, amivel valóban működik is a dolog? -
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Más nem futott bele, akinek eddig minden outlook 2021 indításkor bejött az ablak amiben a tanúsítványra panaszkodott és mindig le kellett okézni, hogy megbízok a mail szerverbe.
Na ma délután már inaktív az "igen" és csak a "nem" és a "tanúsítvány megtekintése" aktív. -
total90
veterán
Hali
A cégben váltani kell több okból kifolyólag az új Outlookra. Ha nem lenne muszály, nem lenne váltás.
Az új Outlook mint ismert, több sebből vérzik és beleütköztem egy problémába, amit egyszerűen nem tudok megoldani. Sajnos erről a neten sem találok információt, gondoltam megkérdezem itt.
Az Outlook Classicban simán lehetett a naptárba egy csoportot hozzáadni. Pl. a cég összes dolgozója, vagy egy adott részlegben dolgozó személyek...
Na most új Outlookban ezt az opciót nem találom, illetve nem működik. A Microsoft Docs-ban lévő leírásban csak az Outlook Classic van feltüntetve
Ha az Outlookban egy új naptárat akarok hozzáadni, akkor ugyan irja, hogy "személy, csoport vagy forrást" hozzá tudok adni, de ha a csoportot hozzáadom, akkor úgy jelenik meg, mint egy személy. Nem listaként a csoportban található személyekkel, ahogyan a Classicban. Valakinek ötlet? -
Én ezeket hagyom a fenébe. Volt olyan hely, ahol nem fogadták el a outlook levelezőt. Meglepett nagyon.
Havonta egyszer megnézem és kész. A szolgáltató lejáratta magát. A progi is kínosan pocsék. -
Cheesy
őstag
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de a többi outlook-os topik nem tűnt aktívnak.
Már unom, hogy az @outlook.hu-s e-mail címemről érkező leveleket, a jellemzően Gmail-t használó címzettek a Spam mappába kapják. Így 90%-nak nem is tűnik fel, hogy kapott tőlem mailt.
Értem én, hogy a MS az Alphabet konkurenciája, de így szabotálni az e-mail szolgáltatást... Van valami megoldás azon kívül, hogy váltok mail szolgáltatót? -
tototos
addikt
Sziasztok!
Egy olyan probléma ütköztem amire nem tudok megoldást találni. Adott egy atw-nél domain és hozzá e-mail fiókok. Outlook 2007-ben több éve beállítva a fiókok szépen működnek. Géppark frissítés(Win11 és Outlook 2023) történt, az új outlookba beállítva az e-mail fiókok amikből az 1-k tökéletesen működik, a másik viszont semmilyen levelet nem hajlandó letölti. Másik gépen próbálva másik Outlookal ott is ugyanaz a szitu. A régi gépen minden tökéletesen működik. Hibaüzenet nincs, de e-mailek sem. Webmail kliensbe belépve minden levél látszik, amikor felveszem outlookba a fiókot akkor a teszt üzenet is megjön. IMAP-al van beállítva mindkét fiók. Mi lehet a probléma? Ilyet még nem láttam.
-
havri1
félisten
Itt lesz a gond.
Az outlook nem lát egy vírusírtót sem, ezért dobja a figyelmeztetést.
-
havri1
félisten
Helló!
Nem feltétlen Outlook, de kapcsolódik hozzá.
Évek óta használom a Go Sync Contact appot a google kontaktok szinkronizálásra az outlookba.
Pár napja ez fogad, gyakorlatilag 10 perceként..eddig nem volt. ( a Go Snyc akar hozzáférni az outlookhoz)
Hogy tudok engedélyt adni neki állandóra?
Súgóval nem lettem előrébb sajnos. Be sem tölti
Megnézné nekem valaki? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Outlookban IMAP-ként állítottam be céges fiókomat. Az elolvasott vagy nem fontos leveleket minden évben egy létrehozott pl.:2024.pst állományba rakom át. Most szeretném átrakni az elküldött elemeket is, de ha átmásolom a pst állomány sent mappájába a leveleket akkor fejlécben nem a címzett jelenik meg hanem a feladó tehát saját magam így minden levelnél a saját nevem látom. Mit kellene ahhoz beállítanom, hogy a címzett kerüljön oda mint a normál helyen?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Livius
őstag
Sziasztok,
Androidon az Outlookban hol lehet kényszíreteni a bejövő/kimenő levelek szinkronizálását egy beállított IMAP fióknál?
Nagyon úgy néz ki, hogy azóta mióta beállítottam az IMAP fiókot, akkor egyszer szinkronizált, és azóta meg semmit, nem látom az új leveleket amik azóta már biztos ott vannak a fiókban. -
hotkar
aktív tag
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10 alatt az Outlook 2016 egy ideje állandóan jelszót kér (a windows biztonsági ablak ugrik fel). Nem lehet túljutni rajta.
Office újra telepítés és fiók eltávolítás is volt, de nem boldogulok vele.
Amiket a neten találtam tippeket rápróbáltam, de nem sikerült.
Én afelé hajlok, hogy elengedem a témát, de azért itt is rákérdezek van-e más is így és sikerült e valamit.
Előre is köszönöm. -
wéercé
junior tag
Szia!
Ma sikerült kipróbálnom az általad javasolt másik fiókos dolgot.
Sajnos így sem sikerült törölni a Microsoft fiókomat az outlook-ból.
Sőt, így most már kettő fiókom van az outlookban, amelyeket nem tudok törölni, viszont mindkettőbe jelszó nélkül, a bejelentkezésnél a továbbra kattintva be lehet lépni.
Mind a két fióknál a fiók kezelésnél az eltávolításra kattintok, de nem törlődik egyik sem. -
net91
senior tag
Sziasztok,
Évek óta használom az outlookot, de most felmerült néhány probléma.
Ha elküldök egy levelet, az nem jelenik meg az elküldött levelek mappában.
Korábban létrehoztam több könyvtárat a beérkező levelek kategória szerinti szétválogatásához, tárolásához. Ezek az általam létrehozott könyvtárok a bennük tárolt levelekkel együtt eltűntek.
Hogyan tudnám az outlookot visszaállítania korábbi működésre?
A verziószám: Outlook v2410
Egy gmail cím van hozzárendelve. Az eredeti gmail címnél rendesen megtalálhatók az elköldött levelek és az általam létrehozott könyvtárak is. -
wéercé
junior tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Holnap megpróbálom, mert a munkahelyemen hagytam a gépet.
Ha csinálok egy új fiókot, akkor lesz lehetőségem megtalálni a fiókbeállításoknál a profilok kezelése elemet, vagy valahogy másképpen kell törölnöm a jelenlegit?
Mert most is van lehetőség a fiók kezelésére, de ott hiába választom az eltávolítást, az email címem akkor sem törlődik és így ha újranyitom az outlook-ot, akkor jelszó beírás nélkül, a tovább-ra kattintva megnyitja a fiókom.
Szóval így nem sikerült eltávolítanom eddig.
De holnap kipróbálom az általad ajánlott megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black & Decker töltőt keresek
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair H100x RGB Elite Vízhűtés új 6hó jótállással!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest