- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elavult az iPhone X
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
Jarod1
veterán
Pc-n működik valakinek az outlook? Céges levelezés nem tölt be, onedrive igen, telefonon nincs gond.
Update: végül hosszabb idő után végül betöltöttlehet valami win frissítés töltött le...outlookhoz..
-
zsoltzsolt
addikt
Pc-n működik valakinek az outlook? Céges levelezés nem tölt be, onedrive igen, telefonon nincs gond.
Update: végül hosszabb idő után végül betöltött -
ledgeri
nagyúr
Hiába irok (kipróbáltam), oda küld egy próba-emailt, valami azonosítóval, amit másoljak be ide a bejelentkezéshez.
Van egy mégrégebbi, 1998-as regisztrálású Hotmail-es email-em is, ide azt sem tudom megadni, mivel oda sem tudok ilyenformán belépni.
A májkroszoftos telefonszámuk is egy nagy rakás szar. Használhatatlan a vezetékes és a 80-as körzetszámú is.Megkésve kérdem: van bármi más azonosító megadva, mint a jelszó? Bármi, mint 2fa.
(vagy volt..) -
Aweriot
senior tag
Sziasztok!
A macOS App Store-ból letöltött Outlook app. Az istenért se hajlando bejentkezés után lehúzni a naptárat. De ha létrehozok benne egy eseményt akkor az mobilon megjenik és oda-vissza. Csak azok nem ami az app telepítése előtt is léteztek. Ötlet? -
Jarod1
veterán
Hiába irok (kipróbáltam), oda küld egy próba-emailt, valami azonosítóval, amit másoljak be ide a bejelentkezéshez.
Van egy mégrégebbi, 1998-as regisztrálású Hotmail-es email-em is, ide azt sem tudom megadni, mivel oda sem tudok ilyenformán belépni.
A májkroszoftos telefonszámuk is egy nagy rakás szar. Használhatatlan a vezetékes és a 80-as körzetszámú is.figyu, akkor csinálj 10 perces emailt [link]
ne lépj ki az oldalról megérkezik a microfosos email beírod és utána bezárhatod...
-
Davidkoma
tag
A májkroszoftos telefonszámuk is egy nagy rakás szar. Használhatatlan a vezetékes és a 80-as körzetszámú is. -
Jarod1
veterán
Üdv!
Weboldalon keresztül be szeretnék lépni a saját hotmail-es fiókomba.
Újra telepített op. rendszer, böngészőktől függetlenül elakadok ott a bejelentkezésnél, hogy az email-cím beírása után másodlagos email-címet akar megadatni.Tehát a jelszó begépelhetősége helyett elakadok itt, nincs lehetőség ezt az általam nem kívánt funkciót kihagyni.
Nem kívánok email-kliens programot használni, ~25 éve weboldalon keresztül léptem be és használom a Hotmailt.
A régi op. rendszeren be tudok lépni normálisan, nincs ez a...
Előzzük meg azt a poént, hogy akkor használjam a régit, mert az LMDE 4 erősen outdated, semmiféle javítás, foldozás nincs már hozzá, a friss LMDE 7-t laknám be és használnám.
Másodlagos e-mailt sem szeretnék használni, köszönöm.
Van valami Microsoftos elérhetőség, ahová fordulhatnék?
Köszi!
hát akkor írj oda kamu címet...
-
Davidkoma
tag
Üdv!
Weboldalon keresztül be szeretnék lépni a saját hotmail-es fiókomba.
Újra telepített op. rendszer, böngészőktől függetlenül elakadok ott a bejelentkezésnél, hogy az email-cím beírása után másodlagos email-címet akar megadatni.Tehát a jelszó begépelhetősége helyett elakadok itt, nincs lehetőség ezt az általam nem kívánt funkciót kihagyni.
Nem kívánok email-kliens programot használni, ~25 éve weboldalon keresztül léptem be és használom a Hotmailt.
A régi op. rendszeren be tudok lépni normálisan, nincs ez a...
Előzzük meg azt a poént, hogy akkor használjam a régit, mert az LMDE 4 erősen outdated, semmiféle javítás, foldozás nincs már hozzá, a friss LMDE 7-t laknám be és használnám.
Másodlagos e-mailt sem szeretnék használni, köszönöm.
Van valami Microsoftos elérhetőség, ahová fordulhatnék?
Köszi!
-
Jim74
nagyúr
-
Tails111
aktív tag
-
Jim74
nagyúr
MS fiók/ Ön adatai/Fiók adatok szerkesztése/ email cím hozzáadása.
Arra figyelj melyik lesz az elsődleges, és csak az kapjon fiókbelépési jogot.
Nálam van egy olyan email cím is csatolva amit nem használok levelezésre sem regisztrációra. Csak fiókbelépésre.
Ez az elsődleges cím és kizárólagos belépési joga is csak ennek a címnek van. Fiókvédelmi okok miatt. Két éve használom így tökéletesen működik.Korábban az eredeti fiók cím volt a belépős mint általában mindenkinél. Sok volt a fiókbelépési kísérlet. Az outlook ban ezeket is mutatja a fióktevékenységeknél. Az új beállítások után eltűntek a belépési kísérletek.
Köszönöm.
És amikor venném fel, ellenőrzio, hogy az adott alias nem foglalt fióknév már? -
Tails111
aktív tag
MS fiók/ Ön adatai/Fiók adatok szerkesztése/ email cím hozzáadása.
Arra figyelj melyik lesz az elsődleges, és csak az kapjon fiókbelépési jogot.
Nálam van egy olyan email cím is csatolva amit nem használok levelezésre sem regisztrációra. Csak fiókbelépésre.
Ez az elsődleges cím és kizárólagos belépési joga is csak ennek a címnek van. Fiókvédelmi okok miatt. Két éve használom így tökéletesen működik.Korábban az eredeti fiók cím volt a belépős mint általában mindenkinél. Sok volt a fiókbelépési kísérlet. Az outlook ban ezeket is mutatja a fióktevékenységeknél. Az új beállítások után eltűntek a belépési kísérletek.
-
Jim74
nagyúr
-
Tails111
aktív tag
-
Jim74
nagyúr
Nálam így vannak megoldva.
Példa:
kovacs.zoltan@outlook.com (eredeti fiók cím)
kovacs.zoltan74@outlook.com (alias)
zoltan.kovacs@outlook.com (alias)Bármelyik kijelölhető elsődlegesnek. És külön beállítható melyikkel akarsz belépni a fiókba. Akár mindhárommal is lehet vagy csak eggyel amit te kijelölsz.
Köszi
Ezeket az aliasokat létre is kellett hozni fiókként? -
Tails111
aktív tag
Sziasztok!
Van egy outlook.com-os email címem.
Van arra lehetőség, hogy egy olyan alias-t tegyek mögé, ami mögött fiók, de a meglévő email címemre jönnének a levelek, amik az aliasra lennének küldve?Pl az eredeti meail cím xy_eredet@outlook.com
Alias: xy_alias@outlook.comValami olyasmire gondoltam, mint amikor a gmail-es fióknevek után + jellel tesznek valamit és akkor az a + jel előtti mail címre megy.
Köszönöm
.Nálam így vannak megoldva.
Példa:
kovacs.zoltan@outlook.com (eredeti fiók cím)
kovacs.zoltan74@outlook.com (alias)
zoltan.kovacs@outlook.com (alias)Bármelyik kijelölhető elsődlegesnek. És külön beállítható melyikkel akarsz belépni a fiókba. Akár mindhárommal is lehet vagy csak eggyel amit te kijelölsz.
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Van egy outlook.com-os email címem.
Van arra lehetőség, hogy egy olyan alias-t tegyek mögé, ami mögött fiók, de a meglévő email címemre jönnének a levelek, amik az aliasra lennének küldve?Pl az eredeti meail cím xy_eredet@outlook.com
Alias: xy_alias@outlook.comValami olyasmire gondoltam, mint amikor a gmail-es fióknevek után + jellel tesznek valamit és akkor az a + jel előtti mail címre megy.
Köszönöm
. -
qpakcovboy
őstag
Asztali outlook-ot használok. Ma nyafogott, hogy 50 GB a PST file, ami túl nagy, ezért elkezdtem archiválni. Totál belassulás van már 12 órája. Gyakorlatilag nem tudom használni. Feltételezem a háttérben dolgozik és megértem hogy ez sokáig tart.
Viszont elgondolkodtam, hogy lenne-e valami modernebb megoldás, ahol nem kellene ezzel foglalkozni? Akár webes megoldás is jó lehet. Örülnék neki ha a gmail-hoz hasonlóan lehetne használni, ahol gyorsan lehet keresni és társai. Roundcube a szolgáltató egyébként. Hozzáteszem, hogy kb. alapismeretekkel sem rendelkezem
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Aki használ Desktop Outlook-t (Classic), megnézné, hogy működik-e a fordítás?

OL2024-t használok, uptodate és minden módon (teljes üzenet, kijelölés stb) próbálva a fordítást, mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem sikerült lefordítani, próbáljam meg később... Nem mostanában volt amikor utoljára használtam, akkor még működött.
Számos oka lehet(ne) a problémának (azért a feltételes mód, mert Én biztosan nem állítottam el semmit) és számos megoldása is, de addig nem állok neki a "hegesztésnek", amíg nem tudom, hogy esetleg nem-e globális hibáról van szó... -
Brain75
senior tag
-
Jarod1
veterán
-
Brain75
senior tag
-
Jarod1
veterán
Sziasztok
GMAIL fiókot használok, outlook2021-el. A tegnapi napon az egyik email fiókomnak megszűnt a letöltése. POP3-ként használom a fiókot.Van egy másik és egy harmadik gmail-es email fiók is az outlook-ban , azok hibátlanul működnek.
A nem működő sem ír hibát semmit. Szépen mintha minden jó lenne befejezi a szinkronizálást.
Valaki tud ebben segíteni mi lehet a gond ?
Köszilehet azért mert nem jött új mail....
-
Brain75
senior tag
Sziasztok
GMAIL fiókot használok, outlook2021-el. A tegnapi napon az egyik email fiókomnak megszűnt a letöltése. POP3-ként használom a fiókot.Van egy másik és egy harmadik gmail-es email fiók is az outlook-ban , azok hibátlanul működnek.
A nem működő sem ír hibát semmit. Szépen mintha minden jó lenne befejezi a szinkronizálást.
Valaki tud ebben segíteni mi lehet a gond ?
Köszi -
PapírVilla
aktív tag
-
BigManus
addikt
Kipróbáltam...
Nálad a Gmail-ben ez van beállítva?
-
PapírVilla
aktív tag
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Google (Workspace) fiókot (imap) raktam az asztali Outlook alkalmazásba, de a "Beérkezett üzenetek" helyett, minden új levelet a "Gmail/Fontos" mappába rak. Van arra valami mód, hogy a normál "Beérkezett üzenetek" mappába kerüljenek a bejövő levelek? Állítgattam a Gmail felületén a címkéknél, de semmi hatása...
Szia!
Melyik Outlook? Melyik Office része?
-
PapírVilla
aktív tag
Sziasztok!
Google (Workspace) fiókot (imap) raktam az asztali Outlook alkalmazásba, de a "Beérkezett üzenetek" helyett, minden új levelet a "Gmail/Fontos" mappába rak. Van arra valami mód, hogy a normál "Beérkezett üzenetek" mappába kerüljenek a bejövő levelek? Állítgattam a Gmail felületén a címkéknél, de semmi hatása...
-
Jarod1
veterán
-
hotkar
senior tag
-
Jarod1
veterán
-
Voice24
őstag
-
Jarod1
veterán
-
Voice24
őstag
-
Jarod1
veterán
-
Voice24
őstag
-
Jarod1
veterán
Hali!
Jó pár hete már kérdeztem, de nem jött rá válasz, megpróbálom újra.
Az mitől lehet, hogy édesanyám gépén az Outlookba belépve 2-3 hetente újra és újra kéri, hogy a fiókokba jelentkezzen be? Egy régi t-online-os (ez nem olyan fontos) és egy gmail-es fiók van beállítva. És ha ez nem lenne elég, többször minden előzmény nélkül átvált angolra az Outlook, van, amikor a teljes felületén, de van, amikor csak egyik vagy másik fióknál.
Nálam itthon abszolút nincs ilyen bejelentkeztetős-idegesítős fícsör...Ez akkor szokott lenni ha feissítéseket tölt le a gép...
win 10 es gép? -
Voice24
őstag
Hali!
Jó pár hete már kérdeztem, de nem jött rá válasz, megpróbálom újra.
Az mitől lehet, hogy édesanyám gépén az Outlookba belépve 2-3 hetente újra és újra kéri, hogy a fiókokba jelentkezzen be? Egy régi t-online-os (ez nem olyan fontos) és egy gmail-es fiók van beállítva. És ha ez nem lenne elég, többször minden előzmény nélkül átvált angolra az Outlook, van, amikor a teljes felületén, de van, amikor csak egyik vagy másik fióknál.
Nálam itthon abszolút nincs ilyen bejelentkeztetős-idegesítős fícsör... -
Jarod1
veterán
Sziasztok !
mit kell beállítani az outlookban hogy ha elkezdem írni az címzettet feldobja a címliatában szereplő címet?office 2019
-
BigManus
addikt
-
Đusty
addikt
-
BigManus
addikt
Fájl, Beállítások, Levelek, tekerj lentebb.
Lehet azért nem tudsz Gmail fiókot beállítani, mert alkalmazásspecifikus jelszó kell hozzá.
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
office 2021-ben lévő mezei classik azt hiszem, személyes emailek freemail és gmail vegyesen utóbbiból csak 1 mert többet már be sem sikerült állítanom de azt majd megkérdezem máskor. Azt hiszem csak pop3-at engedett.
-
BigManus
addikt
-
Đusty
addikt
Az outlookban nem látszanak az elküldött üzenetek azokat nem menti sehova. Van erre megoldás? Csoport van beállítva fogadásnál de kimenőként sehova sem ment.
-
Jarod1
veterán
-
Freddy76
addikt
-
Freddy76
addikt
-
Jarod1
veterán
Sziasztok,
Van egy problémám. Outlook-ot használok levélküldésre és a naptáramat is itt kezelem. Az korábban előfordult, hogy egy-egy idegen hálózaton (pl. szálloda, kávézó) nem engedett levelet kiküldeni. Újabban viszont az a gond, hogy a saját telefonomról (iphone) megosztott mobilneten sem enged levelet küldeni. A net működik, levelet fogadni tudok, a gmail levelezés szintén gond nélkül megy, a telefonomon tudok levelet fogadni és küldeni is, de a megosztott nettel nem. És most újabb, eddig gond nélkül használt hálózaton (egyik ügyfél wifi-je) jelentkezett ez a probléma.
Tud valaki esetleg megoldást erre? Előre is köszönöm.
Smtp nek mi van beállítva outlookban?
-
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Van egy problémám. Outlook-ot használok levélküldésre és a naptáramat is itt kezelem. Az korábban előfordult, hogy egy-egy idegen hálózaton (pl. szálloda, kávézó) nem engedett levelet kiküldeni. Újabban viszont az a gond, hogy a saját telefonomról (iphone) megosztott mobilneten sem enged levelet küldeni. A net működik, levelet fogadni tudok, a gmail levelezés szintén gond nélkül megy, a telefonomon tudok levelet fogadni és küldeni is, de a megosztott nettel nem. És most újabb, eddig gond nélkül használt hálózaton (egyik ügyfél wifi-je) jelentkezett ez a probléma.
Tud valaki esetleg megoldást erre? Előre is köszönöm.
-
beers
addikt
Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos történt egy ki adatvesztés, szeretném újra elmenteni a szükséges file-okat!
Van egy levelezés, ami napi szinten tartalmaz 3-4-5 mellékletet!
Ezeket szeretném 8 hónapra visszamenőleg lementeni! Van erre valami gyors módszer, hogy ne kelljen minden nap lementeni külön a mellékleteket?
Köszönöm!
Az előbbi melé még egy FreeFileSync/RealFileSync ütemezet futtatás naponta hetente x darab előbbi verzió megtartással, és végve vagy...ha
Nem wbes outlookróé írsz alapból, nem egyenként akarod kezelni a mentésben lévő leveleket, vagy csatolmányokat már mentve, vagy nem webes használat melletti, az online helyet érintő az adatvesztés...
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
Sajnos történt egy ki adatvesztés, szeretném újra elmenteni a szükséges file-okat!
Ezeket szeretném 8 hónapra visszamenőleg lementeni! Van erre valami gyors módszer, hogy ne kelljen minden nap lementeni külön a mellékleteket?
Köszönöm!
keresd meg a *.pst filet a gépeden és arról csinálj 1 másolatot.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok!
Outlook 2019 indításakor jelenik az üzenet hogy engedélyez-e a forgalmi díjas kapcsolatot? Pedig nem mobil netről meg wifi-ről megy hanem kábeles netről megy minden. Erre van valakinek ötlet hogy ezt az üzenetet hogy letiltani ami minden indításkor megjelenik?
Előre is köszi.
A géped OS-én belül az adott kapcsolat milyennek van beállítva? Lehet hogy az outlook onnan veszi a hibaüzi alapját!
-
metaldog
senior tag
Sziasztok!
Outlook 2019 indításakor jelenik az üzenet hogy engedélyez-e a forgalmi díjas kapcsolatot? Pedig nem mobil netről meg wifi-ről megy hanem kábeles netről megy minden. Erre van valakinek ötlet hogy ezt az üzenetet hogy letiltani ami minden indításkor megjelenik?
Előre is köszi.
-
kovy79
őstag
Erre valaki?
Az elmúlt 20 bejövő levelemből kettőt nem továbbított az outlook a gmail-es címemre (nem spam-ben voltak, hanem a bejövő mappában).
Egy a biztosítónktól, egy meg az áramszolgáltatótól. Vajon milyen logika van a háttérben?
-
ledgeri
nagyúr
Nem tudom, de nagy segítség lenne tisztázni a funció nevét, mert akkor már van mire keresni. (és angolul persze).
(értem, hogy mit akarsz, de annyira nem emaileztem, hogy kapáson kívül találkozzak vele).
Ha thunderbirdben van valami neve sem biztos, hogy az a szabványé technológiáé is! -
PunkZoli
aktív tag
sziasztok,
megőrülök, hogy nem találom, hogyan lehet azt elérni, mint a thunderbirdben, hogy az én küldő email címem mellett szerepeljen egy eltérő válaszcím is(minden egyes emailnél, amire én válaszolok is).
Tehát kiküldök egy punkzoli@emailt, de ha egyszeri ügyfél csak válaszol, és nem válasz mindenkinek-et küld el, akkor legyen ott mondjuk a nempunkzoli@ email is és arra érkezzen a válasz.
Remélem érthető, a nempunkzoli@ emailt én is látom, meg minden kollégám akinek kell.Kösz
Z.Erre tudtok esetleg megoldást?
Kösz -
ledgeri
nagyúr
Tudom- tudom, nem is azért írtam, nincs hangsúly (legalább...)!
Csomószor, máskor, máshol felmerült már hogy hogyan kell ezt,azt letöröltetni az OS-sel, és azért eléggé sűrűn jön 1-2 válasz, hogy jaj a windows-é nem jó, bezzeg X-uninstaller.
Aztán így is úgy is kell a regedit.
Legalább a DDU az ilyen szempontból okés! -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
hmm... Egyszer sem használtam... pár nappal előtte láttam egy videós ajánlást amiben látom, hogy hogyan működik... ajánlom.... és nem is ér semmit

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
kovy79
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban nem továbbítja a leveleimet a webes felületen beállított outlook.
Azaz a levelek kis részét (~10%) igen.
Van erről valakinek valami infója, ötlete? -
BigManus
addikt
-
hhgygy
senior tag
-
BigManus
addikt
Bocs, nem közvetlenül az Outlookkal kapcsolatos, de valaki hátha tud segíteni, hogyan lőhetném le véglegesen a grouppiacról érkező leveleket. Legalább 50-szer spambe raktam már (android telefonon) és mégis újra és újra befogadja, mint legit levelet. Már a böngészőben is leiratkoztam, de továbbra is jön.
Szia!
Hozz létre egy szabályt... Olvasottnak jelöl/végleges törlés
-
hhgygy
senior tag
Bocs, nem közvetlenül az Outlookkal kapcsolatos, de valaki hátha tud segíteni, hogyan lőhetném le véglegesen a grouppiacról érkező leveleket. Legalább 50-szer spambe raktam már (android telefonon) és mégis újra és újra befogadja, mint legit levelet. Már a böngészőben is leiratkoztam, de továbbra is jön.
-
Keef_Lee
őstag
Felhős (MS365) outlookot használok, mert a telepítettel ellentétben megjeleníti egyben a beérkezett levelekben a válaszaimat is.
De ez tegnap óta már nem igaz, mert itt is csak az elküldöttben tudom megnézni, hogy mit válaszoltam.
Nem lehet ezt visszaállítani? Ez így értelmetlen és használhatatlan is. -
andaman
tag
Szia,
Köszönöm szépen!
Időközben én is megtaláltam a W11-e fórum segítségével.
Outlook (classic) név alatt rejtőzködött.
Megtaláltam, beállítottam.
Még ismerkedek a W11 rejtelmeivel... -
hotkar
senior tag
Melyikre gondolsz ezek közül?

A pst adatfájlt csak az Office Outlook kezeli. Itt most a példa kedvéért 2016 van, de a 2019 is ugyanilyen lehet.
Az első, az Outlook (lánykori nevén: Posta, majd Outlook New)) nem kezel pst adatfájlt.
A Posta már nincs.
-
andaman
tag
Üdv.
Hogy lehet telepíteni a hagyományos(?) Outlookot W11-re, ahol a W10-ről lementett pst -ket tudom használni?
Köszönöm. -
ledgeri
nagyúr
Nincs egy karakter eltérés sem. Többször is megnéztem.
A chatgpt szerint a feladó címét könnyű meghamisítani:
Ez egy ismert trükk a zsaroló e-mailek és spamek világában. Nem azt jelenti, hogy valóban feltörték volna a fiókodat.
A magyarázat a következő: az e-mailek feladói mezőjét (From) technikailag nagyon könnyű meghamisítani. Ezt email spoofingnak hívják. A küldő fél egyszerűen beállítja, hogy az e-mail feladója az a cím legyen, amire az üzenetet küldi — vagyis a te címed. Ez nem igényli a fiókod feltörését, pusztán egy trükk azzal a céllal, hogy megijesszenek: „nézd, magadtól jött az e-mail, biztos feltörtek.”
Ilyennel még nem találkoztam. De más furcsaságot nem vettem észre ezen az accounton.
12 éve nem volt frissítve a jelszó, mert nem volt benne fontos adat. Csak webshopokból való vásárlásra használom.(nem csak a chatGPT, hanem a millió meg egy yotube videó mutatja , meg cikk írja le részletesen, amiből ez az ai táplálkozik, az is ezt mondja....
)Megoldás a belépkedésre (mert outlooknál meg lehet csinálni):
Adj egy extra alias-t a fiókodnak ami nem "karcsi@outlook.x helyett karcsi2@outlook.x", hanem valami jóval másabb.
Állítsd be ezt mint elsődleges, majd mint kizárólagos belépni tudó emailcím. (A korábbiról vedd el az utóbbi jogot, így aki csak azt tudja már csak egy emailcímet fog tudni, és nem egy belépési infót). A rendszer azt fogja neki írni, hogy ilyen fiók nem létezik, de számodra minden maradhat a régi a belépésen kívül.
Ezután dolgozz azon, hogy a frisset csak a jelszókezelőd tudja rajtad kívül. A régit ugyanúgy használhatod! -
zolka95
őstag
Nincs egy karakter eltérés sem. Többször is megnéztem.
A chatgpt szerint a feladó címét könnyű meghamisítani:
Ez egy ismert trükk a zsaroló e-mailek és spamek világában. Nem azt jelenti, hogy valóban feltörték volna a fiókodat.
A magyarázat a következő: az e-mailek feladói mezőjét (From) technikailag nagyon könnyű meghamisítani. Ezt email spoofingnak hívják. A küldő fél egyszerűen beállítja, hogy az e-mail feladója az a cím legyen, amire az üzenetet küldi — vagyis a te címed. Ez nem igényli a fiókod feltörését, pusztán egy trükk azzal a céllal, hogy megijesszenek: „nézd, magadtól jött az e-mail, biztos feltörtek.”
Ilyennel még nem találkoztam. De más furcsaságot nem vettem észre ezen az accounton.
12 éve nem volt frissítve a jelszó, mert nem volt benne fontos adat. Csak webshopokból való vásárlásra használom. -
Jarod1
veterán
Üdv!
Az outlook fiókom spam mappájába érkezet egy angol szövegű zsaroló e-mail. A szöveg sablonszerű viszont az a furcsa hogy ugyanerről az e-mail címről küldték ami az enyém. Mintha magamnak küldtem volna el.Rengeteg sikertelen belépési próbálkozás volt a fiókomba: [kép]
Egy hónapra visszamenőleg tárolja és végig ezzel van tele.
Beléphetettek a fiókomba és úgy küldték?Régi e-mail cím és csak webshopos rendelésekre használtam ezért nem is volt bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás. Most már be van.
ha beléptek volna megváltoztatták volna jelszavad és te már nem tudnál belépni.
Vpn mögül próbált valaki azért ilyen változatos a próbálkozó ország,
biztos a te emailedről küldték? nincs 1 karakter eltérés? -
zolka95
őstag
Üdv!
Az outlook fiókom spam mappájába érkezet egy angol szövegű zsaroló e-mail. A szöveg sablonszerű viszont az a furcsa hogy ugyanerről az e-mail címről küldték ami az enyém. Mintha magamnak küldtem volna el.Rengeteg sikertelen belépési próbálkozás volt a fiókomba: [kép]
Egy hónapra visszamenőleg tárolja és végig ezzel van tele.
Beléphetettek a fiókomba és úgy küldték?Régi e-mail cím és csak webshopos rendelésekre használtam ezért nem is volt bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás. Most már be van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Honda topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg megbukott az oroszok saját irodai szoftvercsomagja
- Nagyon hosszú jótállással jönnek a Gamdias Thor P2 sorozatú tápjai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Olcsóbb SSD-ket eredményezhet a SanDisk és a Kioxia új 3D NAND flash lapkája
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Eladó Windows 11/10 Pro/Home & Office 2024/2021/2019/ 2016 licencek, ESD/COA/DVD kulcsok számlával
- PC-Assassin's Creed Shadows Collector's Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Poco F7 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Add el nekünk!Apple iPhone 17/17e/17 Pro/17 Pro Max
- HP Victus 15 Modern Rtx 4050 teljesítmény játékra és munkára

)