Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
Balerian
friss újonc
Hello!
Feltelepítettem a win11 26200.5518-at, és a szolgáltatások (services) között találtam egy olyat, hogy ZTHELPER
Tudja valaki, mi lehet ez? Rákerestem itt-ott, de semmit nem találtam róla.
Illetve ami fontosabb, másnak is ott van? Friss telepítés, szóval gondolom, hogy nem szedtem össze valami vírust, úgyhogy megnyugtatna, ha más megírná, hogy ott van neki is -
westlake
félisten
-
AssAssynn
őstag
válasz
King Unique #3255 üzenetére
Heh, igazad van, tényleg benéztem.
-
King Unique
titán
válasz
AssAssynn #3250 üzenetére
"A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd."
Ezt benézted, mert az eleve egy másik hozzászólásra adott válasz volt.
Ha nem Insider Preview verziót akarsz telepíteni és használni, akkor ahogyan már javasolták, eleve a Windows 11 topikban kellene érdeklődni, ott megvárni a válaszokat. -
AssAssynn
őstag
válasz
westlake #3253 üzenetére
Hidd el, az elején még nem volt lehetséges frissíteni, aztán egy ponton túl jött be, és kínálta fel, hogy már lehet. Talán először egy fél éve, vagy éve... nem emlékszem már. De az kérdésem nem is ez volt, ha megnézed.
"A kérdésem, hogy ha felfrissítem 11-re, akkor lassabb lesz a gépem? Melyik a gyorsabb op rendszer a 10, vagy a 11?" -
-
AssAssynn
őstag
válasz
westlake #3249 üzenetére
Pár éve amikor jött a hír a 11-ről, magam futtattam le a tesztet, és kiírta, hogy nem lehet frissíteni majd. El is engedtem. Aztán jött a cikk, hogy a Microsoft változtatott, és azóta rendszeresen, amikor indítom a gépet bedobja, hogy frissítsem 11-re, szóval az első állításod nem igaz.
A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd. -
westlake
félisten
válasz
AssAssynn #3248 üzenetére
Ha nem volt kompatibilis, akkor nem is lett az és nem is lesz soha. Egyébként pedig: a téma ide tartozik.
-
AssAssynn
őstag
Van egy 4-5 éves laptopom, ami amúgy elég gyors. Korábban nem volt Win 11 kompatibilis, de egy ponton túl ugye azzá vált. A kérdésem, hogy ha felfrissítem 11-re, akkor lassabb lesz a gépem? Melyik a gyorsabb op rendszer a 10, vagy a 11?
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 27823 (Canary Channel)
#3246: Az nem Beta, ami Dev is.
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26200.5510 (Dev Channel)
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26120.3585 (Beta Channel)
Igen, már 24H2-ből is van Beta, a Dev meg már 26200-as.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Releasing Windows 11 Build 26100.3321 to the Release Preview Channel
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
válasz
Gamer011022 #3227 üzenetére
Nálam is okozott anomáliákat, RuntimeBroker.exe hiba, Gépház összeomlás.... inkább újra húztam a gépet.
-
Gamer011022
újonc
Sziasztok!Ezt a frissítést telepítette a Windows 11 Szombaton:Windows 11 Insider Preview 10.0.26120.3073 (ge_release_upr)Az lenne a gebasz,hogy azóta a Win 11 -es "gyári"intézője nem műkszik.Vajon mi lehet a probléma?A válaszokat előre is Köszönöm!
-
westlake
félisten
-
vlevi
nagyúr
Az szerintetek mennyire normális, hogy a legújabb insider preview (dev cannel, 26120.373) egy kicsit túlságosan lefoglalja a gépet.
Ma este telepítettem, azóta így néz ki a task manager.Ami ezt okozza, az a DCOM szolgáltatás indító.
Ez egy miniál telepítés, szinte semmi nincs rá telepítve, csak néha-néha meg szoktam nézni, hogyan is néz ki a legújabb Insider verzió.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 27766 (Canary Channel)
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22635.4660 (Beta Channel)
2025-ös buildet akarok! Mivel ezek is 11-iek, simán lehet, hogy még a következő kiadások is 2024-esek lesznek.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest