- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lugosi #120717 üzenetére
Steve Jobs egyik legnagyobb húzása volt, hogy a szolgáltatókat becsicskáztatta és megmondta iPhone esetében carriertől függő OS késlekedés szarakodás nem lesz, hanem user rögtön telepítheti kiadáskor az új iOS verziót. Nincs is fragmentáció.
A Telekom jól teszi régóta független készüléket adnak, nem is értem a kisebbségben lévő másiknál miért van még ilyen módszer, miért nincs náluk eSIM... -
vasi89
addikt
válasz lugosi #119684 üzenetére
volt igen de nem ez a lényeg hanem hogy a cyber november miatt a csomagokhoz járó kedvezményeket szinte a felére csökkentették de kiegészítették azzal a 44 ezres kedvezménnyel, mostmeg maradtak a csökkentett kedvezmények az online extra kedvezmény nélkül. ez így bárki szerint teljesen korrekt?
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz lugosi #119639 üzenetére
Persze, de akkor az iphone sem került 500 ezerbe, meg olyan percdíjak voltak a 10 ezer forintos havidíj mellé, hogy bőven kifizetted vele a telefont. Szerintem jobb így, én annyira nem rajongok az egyéb szolgáltatásba elrejtett árakért, legyen világos, hogy mi a szolgáltatás és mi a készülék ára, legfeljebb nem a szolgáltatótól vásárlom a készüléket, de nem is lesz a percdíjaimba beépítve.
-
-
martonl
senior tag
válasz lugosi #119224 üzenetére
Hát, ha vámpírfoggal mondod, akkor tényleg olyan lesz a hangzása (bocs, de az avatarodat néztem és eszembe jutott). Amúgy meg ha nyeklik egyet a hang a vonalban, az is bőven elég. Céges csomagokhoz szoktak lenni ilyen belföldi adatcsomagok hasonló áron, azért gondoltam erre.
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz lugosi #119184 üzenetére
2019-es portfólióban volt ez az opció bizonyos díjcsomagokhoz, hogy havi 1x lehet az olcsót beaktiválni
"Az Extra Net 2GB eseti adatbővítő 2GB adatmennyiséget biztosít az aktiválásától számítva az Előfizető fordulónapjáig 200 Ft-ért. A 2 GB adatmennyiség belföldön és EU roaming helyzetben egyaránt felhasználható. A fordulónap végéig el nem használt adatmennyiség elveszik, a fordulónapot követően nem használható fel. Az Extra Net 2GB akcióban foglalt adatmennyiség MultiSIM kártyákkal megosztható. A szolgáltatás csak Telekom alkalmazáson keresztül aktiválható, fordulónaponként egyszer.
2019 április 26-tól bevezetett és jelenleg is értékesített Mobil L és Mobil XL díjcsomagokra érhető el. A korábban lezárt Mobil L 2017 és Mobil XL 2017 díjcsomagokkal nem elérhető.
Amennyben szeretnéd ezt az opciót elérni válts az új díjcsomagokra."[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
válasz lugosi #118803 üzenetére
Ennek akkor lenne értelme ha a hely, útvonal is meg lenne jelölve a beszámolóban, esetleg a szolgáltató.
A nyáron jártam Erdélyben, nem volt térerő gondom, sőt kellemesen csalódtam,
lehet Arad-Nagyvárad-Kolozsvár és környéke már nem Románia======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
-
Winne
nagyúr
válasz lugosi #118659 üzenetére
Ráadásul nem csak összeadódnak a kedvezményei a csomagjaidnak, hanem bizonyos összegenként plusz kedvezményt is kapsz, így ha be tudsz vonni többet is egyszerre, akkor menj be üzletbe sztem, kérdezd meg mennyi az annyi. Egy hátránya lehet, csak az utolsó/élő csomagokkal tudsz kooperálni, ha be akarod őket vonni, akkor váltanod kell minden régit újra.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
m1lan
őstag
válasz lugosi #118657 üzenetére
Ennél azért összetettebb a történet. A legnagyobb csomagra 91.300 forint készülékkedvezmény jár, ami ugyan volt már több is (2018-ban pl. 110.000 forint), de akkor egyrészt drágább volt a fullos csomag listaára 1-2.000 forinttal, másrészt nem volt 50% kedvezményes korlátlan net sem 3+ mobilos Magenta esetén. Tavaly november óta nem csak havidíjat tekintve járnak jobban az integrált ügyfelek, készülékkedvezményt is többet kap(hat)nak.
Ha van 3 mobil előfizetésed + 3 otthoni szolgáltatásod, mind a 6-ra köthetsz egyszerre 2 év hűséget, a csomagokra külön-külön járó fix kedvezmény összeadódik, és bizonyos költési szintenként extra kedvezményt is rádob a rendszer. Ugyanez működik egyébként akkor is, ha csak mobilos/csak otthonis ügyfél vagy. Év elején még a Telekomnál dolgoztam, és volt olyan ügyfelem, aki 5 vagy 6 Mobil S + 2 vagy 3GB előfizetésre (2200 forint kedvezmény járt volna darabonként) 90.000 forint készülékkedvezménnyel vásárolt végül telefont. 2018-ban még online rendelve is csak 121.000 forint jöhetett le az iPhone XS árából, most meg akár össze lehet matekozni úgy is a csomagokat meg a kedvezményeket, hogy ingyen legyen az iPhone 12...
Az egy mobilosoknak ez nyilván nem opció, nekik online szoktak jó kedvezmények lenni, csak nem mindegy, hogy mikor és mit vesznek. Az iPhone SE (2020)-ra például volt extra kedvezmény a megjelenésekor, korlátlan csomag mellé 60.000 forint körül volt az ára, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
B.i.L
senior tag
válasz lugosi #117543 üzenetére
Valaki (bocsi) megjegyezte,hogy a inaktív neki.Mondom is magamnak,hogy te’ nézd már meg a sajátodat! Éppen dolgoztam,a céges átirányítva a sajátra.Se kimenő,se bejövő.Karbantartást megnéztem a területre vonatkoztatva: de nem írta,hogy aznap a térségben lenne.Telefon,watch restart,hátha megoldás.
1.esim nemmegy /i11
2.esim nemmegy /w3
3.esim nemmegy /w3
4.sim nemmegy /i8
5.sim csak internet /ipadpro(ugye nincs telefon funkció)
Ok,akkor Üfsz.felhív/na,mert ugye se ki,se be nincs semmi.
Gondoltam,akkó’wifi hívást megpróbálom,sikerült is,rögtön kapcsolta Wandát,aki kapcsolta szőrÜfszt,aki mindent rendben talált,persze!
Újraindították a szolgáltatást,és 1.percen belül helyreállt a rend.
Mivel reggel 6.-tól forródróton lógok,kell a telefon,az,hogy másnál mitörténik,ok..az Üfsz is látta,hogy ok...de mégse volt vonalHorgászni mentem...B.i.L
-
Micsurin
nagyúr
válasz lugosi #117228 üzenetére
...
FedEx-es hölgy: én ne mondjam már neki nem kaptam meg az ajánlott levelet, mondom se nem írtam alá se nem mentem be a postára. Boríték sem stimmel. Közli ezek alapján ugyan én nem fogom tudni ajánlva volt e vagy sem.
De még mindig jobb mint a Microsoft és a kicsiny indiai aki törni magyartul.
mod.: asztal verés után hirtelen kaptam egy számlát, módosult kiszállításra vár státuszra, 20 perce pedig szállítás alatt címkét kapott.
A véletlenekben nem hiszek...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #116851 üzenetére
"megéri" ha több vezetékes vagy hálózaton belül telefonálsz már 12 percnél elköltöd hiszen 25 forint helyett 9 forintért telefonálsz azaz 16 forintot spórolsz 16x12=192 forint és akkor még nem számoltunk a 6 forintos külső hálózatos hívásokkal.
Tetszik vagy sem még így is megéri.[ Szerkesztve ]
-
válasz lugosi #116851 üzenetére
Szia,
Az 30perc+ amitől megér(het)i bekapcsolni
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
clon
aktív tag
válasz lugosi #112862 üzenetére
Valójában amit nem értek, ha valaki vesz kedvezményesen részletre készüléket akkor miért akar vele "nyerészkedni" mert akkor számít a tulajdonjog kérdése amúgy semmi jelentősége saját használatnál.
Én büntetném a részletfizetés alatt eladott készülék tulajdonosát, hiszen "neki" adtak kedvezményt és nem azért, hogy üzleteljen vele. A szolgáltató azért nem egyértelműsíti a szerződésben könnyen értelmezhetően a tulajdonjogot, mert akár kifizetik akár nem a telefon nem kerül vissza a szolgáltatóhoz DE van lehetősége jogszerűen az IMEI letiltására. -
-
félisten
válasz lugosi #112303 üzenetére
Értelek és köszi a javaslatot, de megint a megszokást említeném.
Amúgy, valahogy felesleges pluszmunkának érzem a linuxot torrentről tölteni, mikor ott van minden disztro hivatalos oldala, ahonnan kényelmesen és biztonságosan, plusz kliens nélkül tölthető.
Gyakorlatilag a kliens fenn van és kb ugyanannyi kattintás a torrent letöltése is, mint ha ftp/http-s letöltést csinálnék. De ha már említed, kizárólag a hivatalos oldalakról szedem le ezeket, mivel ott is ott van mindkét letöltési forma, a kevésbé biztonságos épp a normál letöltés, legalábbis 1.2 eset volt az elmúlt 5 évben, de lehet, hogy tévedek. Szóval nekem ez így alakult ki az évek alatt párszáz ilyen iso letöltése alatt.
Amúgy azért is akartam a végére járni, hogy miként is van ez a korlátozás, mert egy héten 2-3x ez rendszeres lesz a jövőben, hogy ott ténykedek a belvárosban és sajnos hiába van korlátlan netem Digi SIM-mel, csak az utcán hajlandó működni, az itt jószándékkal az otthoni kábel magammal húzása mellett ajánlott flotta sem megoldás, mivel amiket láttam és jók lennének, mind Telenorosak, ami az épületben szintén nem működik. Lenne egy 2TB-os csomag amúgy 6800-ért, ami egy biztonságtechnikai cég szolgáltatása, jobban tetszene, mint ezek a flottás dolgok. De az is 20-as sajnos.
(#112307) csako
No de három különböző sem tudja/akarja megmondani? Aki védi őket, elmehet a búsba, miközben nekem ajánlgatják az ÁSZF-et, az talán az ÜSZ-es kötelessége lenne, hogy ismerje jobban, mivel azért tartják, hogy telefonon annak alapján is járjon el. Ilyen marhaságot, hogy nem tudja!? Könyörgöm, akkor tanulja meg, azért fizetik. Nem?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz lugosi #112297 üzenetére
Dehogynem, csak mindig torrenten szoktam, mivel ez is az egyik lényege az open szörcs-nek, igaz az összes torrentnek ez lenne persze. Általában fenn hagyom a verziókat a kliensben, míg nem avul el a kiadás.
Szóval megoldható a dolog, mint az is megoldható volt, hogy minden weboldal csak a 4. kattintásra volt hajlandó már megnyílni, csak rohadt kényelmetlen, főleg ha az ezt megelőző pár hetet veszem alapul. Ezért is telefonáltam, hogy képbe legyek, van-e korlátozás, de tagadták. Anno a Digivel volt hasonló tagadós ügyem, ott a hazudozásaik miatt 3 napig tartott, mire kiderült, hogy NAT-oltak! Ha nem hazudik az az inkompetens valami az ÜSZ-en, pár óra alatt megoldódott volna a probléma, most is csak azért telefonáltam az ÜSZ-re, hogy tudjam, nem nálam van a hiba. Sok esetben nem a reklamálás az oka, hogy az ember kérdezi a szolgáltatót, hanem csak egyszerűen a hiba/jelenség okának lokalizálása.
Mondjuk az itteni hsz-ek is hasonlóak, mert egyrészt egyetértek maximálisan azzal, hogy ne terheljék a torrentezők a mobilnetet, másrészt azzal az értelmes hsz-szel sokat nem tudok kezdeni, hogy kössek kábeles szerződést, mivel otthon van olyanom, de ahová x napot megyek havonta, ott nem akarok. Ráadásul váratlanul jött a dolog, mert nyilvánvaló, hogy mindent otthon töltök le és viszem magammal, de ha már van ez a napi befizetős lehetőség, miért ne használjam?
Ami tetüség volt szerintem, hogy amikor már letöltöttem a nagy állományt, kizárólag csak pár weboldalt használtam, egész nap rossz volt, mindig csak a 4-5. frissítésre jött be az oldal. Ez se volt máskor, szóval direkt csinálják, előzőleg csak napi 1GB-ot raktam Dominora és ott érdekesmód nem volt ilyen meg az előfizetéses netemmel sem.
Na mindegy, szóval utálom, amikor intézményesen hazudnak a felhasználónak.
(#112296) czlvbt
Ugyanezen a napon 6 órát használtam az előfizetéses netemet, pont a 3GB-ot nem akartam leharcolni, emiatt fizettem napi Dominot! Szóval 3-400MB-ot elhasználtam a strick programja szerint, de azóta is az app 3GB-ot mutat! Szóval lehet, hogy sok mindent nem számolt aznap, mint ahogy a korlátlanság is még 3.-án reggel is működött.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
orsib78
tag
válasz lugosi #111827 üzenetére
Na orulok, hogy nem egyedi a problema. A kerdes mar csak az, hogy hol a hiba, mert ennek nem igy kellene mukodnie. Kellene meg tesztelni mas simekkel is, mondjuk 2 telekom, telekom + telenor, telekom + voda, hogy lassuk ki bombazta el a dolgot mert esetemben lehet az Apple, a Telekom es a Digi hibaja is. Sajnos nekem a hazban csak Digis simek vannak a telekomos eSIM melle. Te milyen felallasban hasznalod?
-
-
-
veterán
válasz lugosi #109852 üzenetére
Én ezeket konkrétan letiltanám az összes közösségi hálóról. Ráadásul a gyereket is veszélyeztetik, úgyhogy a gyámügy helyében simán el is venném tőlük (a gyereket), ha többszöri figyelmeztetésre se hajlandók lemondani erről a függősegről. Ebben a témában vasszigort kellett volna bevezetni már évekkel korábban.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
félisten
válasz lugosi #109852 üzenetére
Múlt héten láttam, amikor anyuka tolta a babakocsit és közben a Fb-ot is tolta. Hiába, az fontosabb lehetett. Csak remélni tudom, hogy a zebrán kiszakad a Fb vonzásából.
Ilyenekre gondolok, sajnos nem fog kiszakadni belőle, de tévesen anyukának hívtad az említett személyt, de nem az. Később ő majd az autóban is úgy viszi a gyerekét, hogy nem tudja lerakni a FB-ot.
Játszótereken, boltokban, mindenütt ez megy, csoda, hogy ezek a gyerekek épségben megérik az óvodás kort!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz lugosi #109363 üzenetére
Nekem nem jelzett frissítést a Store, de kézzel rákeresve látom, hogy van hozzá. Mindjárt próbára is teszem, frissítés után.
Szerk.: szokás szerint feljött a hibaüzenet, de kinyomtam (X) és simán végig tudtam menni a feltöltésen. SMS is megérkezett róla, hogy sikeres volt.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz lugosi #109363 üzenetére
Vagy nem...
Nekem még folyamatban van a fejlesztés ezt írja az alkalmazás felúgró ablakban.
UI:
Android...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Renwick
őstag
válasz lugosi #108999 üzenetére
Friendly user teszt volt, illetve van is, az év elején valóban úgy tűnt, hogy elstartol rövidesen, de gondolom találtak valami no-go bugot, amit azóta debugolnak vagy egyszerűen csak hátrébb sorolták a fejlesztési listán - ez egyáltalán nem szokatlan egy ilyen méretű cégnél.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
-
senior tag
-
törölt tag
válasz lugosi #107241 üzenetére
"végre nem kell voippal bohóckodni mikor a külföldön élő családtagokat hívogatom. "
Eddig sem kellett. Gondolom a családtagoknak is van mobilinternetjük. Szerintem a Whatsapp nem bohóckodás....
Akkor fogok nemzetközi irányba "GSM" hívást indítani, ha a másik fél ismeretlen ember/üzleti jellegű a hívás.
(fél korlátlan csomagom van, nekem ez elégséges- hálón belül ingyenes, csak azért nem fizetek elő full korlátlanra, hogy külföldre felár nélkül hívhassak)[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz lugosi #107050 üzenetére
Nem arról beszélek, hanem hogy családi csomagot családi csomaggal hasonlítunk, egyénit meg egyénivel. Azért a T-nél nincsenek akkora családi kedvezmények, mint a konkurenciánál, ezért volt "jó ötlet" rosszul párba állítani a kettőt
Konkrétan: harmadik eu korlátlan előfizetés 1 giga nettel 3990, harmadik eu korlátlan csomag korlátlan nettel 9990 forint.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
legenda
válasz lugosi #106935 üzenetére
Szerintem kilövi a rendszer automatikusan NetPlusz opciót/csomagot váltáskor, mert:
A hang díjcsomagok nem működnek együtt a következő kedvezményekkel, szolgáltatásokkal: Családbarát opció, NetPlusz opciók/díjcsomagok, Korlátlan tematikus adatopciók közül a korlátlan böngészés és e-mail opció, a korlátlan közösségi oldalak opció és a korlátlan navigáció opció. Jelenlegi díjcsomagjáról a jelen pont szerinti Mobil díjcsomagra váltás után a fenti szolgáltatások nem vehetők már igénybe.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thomas77
senior tag
válasz lugosi #106933 üzenetére
Na, közben megtaláltam:
A Magyar Telekom a fenti változást 2019. május 1-jétől alkalmazza.
2019. május 1-jétől a belföldről (azaz Magyarországról) EU irányba:
- indított nemzetközi hívások díja a továbbiakban 75,6 Ft/perc,
- a belföldről EU irányba küldött SMS díja pedig 23,8 Ft/ db.
A csökkentett percdíj a lakossági vezetékes és mobil (havi díjas és Domino) díjcsomagokra, illetve a Vállalati dolgozói konstrukciót igénybe vevő ügyfelekre érvényes.Ez megint érdekes. Ha nincs Most opciód, akkor 25 Ft egy sms küldése magyar mobilra. Ha bármelyik másik EU-s országba küldesz sms-t, akkor 23,8 Ft...
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz lugosi #106931 üzenetére
Érdekes, hogy 35 Ft-ért még el lehet adni egy percet...
Persze lehet olyan szitu, hogy az előfizetés jobba megéri. 2018-ban nekem is volt 1 éves hűségem Mobil M-re, de nagyon idegesítő volt, hogy hálózaton kívülre nem telefonálhattam. Inkább hordtam magamnál egy Domino kártyát is az ilyen esetekre. Meg voippal is küzdöttem.
Ha megnézzük a mostami Mobil M és Mobil L csomagokat 1GB nettel, az árkülönbség 2450 Ft.
2450 Ft-ért kaphatunk 90 percet, ami 27 Ft-os percdíj. Ha a 90 perc elfogy, meg megint jön a 35 Ft. Ez egészen elképesztő.
Aki nem a drágább csomagokra pályázik, annak a feltöltős még mindig jobb alternatíva lehet.Az EU-s nemzetközi hívások jóárasítása úgy tudom nem opciós jellegű. Mintha EU-s szabályozás eredménye lenne. Ez a Domino díjcsomagokban is érvényesülni fog? Vagy ott marad a 180 Ft-os percdíj?
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Gitáros topic