Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok. Az óra által becsült/mért kalória mennyire pontos? A Huawei Health appban vezetem a napi bevitelt, nem mondanám hogy keveset eszem, viszont edzés nélkül is simán ír ilyen 1000+ deficitet.
-
lorinho
tag
[kép]
Ez írja ki az óra ha indítok egy szabadtéri sportolást. Ezzel mit lehet kezdeni? -
PACSA75
őstag
Nálatok is megszűnt a "Bizalmas értesítés" hibajelenség? Csak most tűnt fel, hogy egy ideje nem találkoztam vele. Borzasztóan idegesített. Állítólag telefon oldali Android 15 bug volt. Pixel telefonom van, talán a legutolsó frissítéssel oldották meg😊.
-
scyllarus
veterán
válasz
marina2419 #603 üzenetére
Az előző Amazfitem sem tudta. Az Outlookot viszont mindegyik meg tudja. Mondjuk a Gmail mindig is szar volt.
-
geotom
tag
válasz
marina2419 #603 üzenetére
Se nem az óra, se nem a gmail, hanem a google hibája ugyanis le van a Huawei tiltva róla! Tudtommal.
-
scyllarus
veterán
válasz
marina2419 #600 üzenetére
Akartam írni, nem az óra, a gmail hibája.
-
PACSA75
őstag
válasz
marina2419 #596 üzenetére
A Gmail valóban nem jön át teljes egészében, de áthidaló megoldás lehet, ha használsz másik email apkt erre a célra (pl Outlook). Azon keresztül látszik az email tartalma is.
Amúgy én is Redmi Watch 4 ről váltottam erre. Az is meglepően jó óra. Az értesítéseket jobban kezelte, azaz, ha olvasottba tettem az órán, telefonon is eltűnt az értesítési sávból. Ezt hiányolom erről. De a HWF3 szebb, jobban hasonlít az Apple Watchra, amit nagyon szerettem, de az üzemidő miatt, valamint androidra váltás miatt elengedtem. -
marina2419
csendes tag
Van egy amazfiz gts4 órám. Imádtam, viszont telefont váltottam (Xiaomi mi11i-ről xiaomi 14t pro-ra), és sajnos az új készülékkel nem kompatibilis az óra. Amikor hívást indítok az óráról, akkor a telefon nem kapcsol át automatikusan az óra mikrofonjára, így a hívott fél nem hall engem. Mindendféle supportot már megkerestem, de senki nem tudott segíteni. Ezért keresek a gts4-nek alternatívát, mert nekem elég fontos ez a funkció, az email olvasás mellett...
-
pgonzy
tag
válasz
Sajnos a levél tartalmát nem jeleníti meg, de még a nagytestvér, a GT sorozat sen.
-
geotom
tag
válasz
Nem jeleníti meg ! Bár nagyon szerettem ezt az órát, de többek között ezért is váltottam vissza Amazfit -re. A beállított kedvenc névjegyek hívhatók óráról.
-
marina2419
csendes tag
Nagyon szemezek ezzel az órával. Meg tudnátok mondani, hogy a Gmail értesítések teljes egészében átjönnek-e az órára vagy csak a feladót és a levél tárgyát látom? Sajna a Redmi Watch 4 órával emiatt nagyon befürödtem.
Valamint az óráról is indíthatok hívást? Több Yt tesztvideóban is az volt, hogy csak fogadni lehet. -
scyllarus
veterán
Azt miért csinálja, hogy hiába írom át a kalóriacélt akár az órán, akár az appban, másnap mindig visszaáll a saját defaultjára?
-
scyllarus
veterán
Frissült az óra, a semmitmondó "bizonyos helyzetekben optimalizálja a rendszer stabilitását" changeloggal.
-
zodo
nagyúr
Szerkesztés szerintem nincs meg hát ennyi adatot mi alapján szerkesztenél.
Max. (iPhone-on) törlés lehetőséget találatam.Nekem még új az óra mert 5 napja érkezett és eddig 2 biciklizést nézetem az app-ból indítva de fura volt hogy nem áll le azonnal hanem + hosszan is kell nyomni mert különben mér tovább.
Nem hiszem hogy erre bármilyen formában figyelmezett hogy állítsd le mert végeztél.
Esetleg (csak tipp) ha valami célt adsz meg az edzéstervben akkor talán rezeg vagy bemondja hogy elérted mert amúgy honnan tudná hogy befejezted. -
unravel
őstag
Biciklizés után elfelejtettem kikapcsolni az edzést az órán.
Most ugye fals adat van mentve. Át lehet írni?
Hogyan lehet ez ellen védekezni? -
unravel
őstag
Nektek szokott fals esőt írni?
Aszongya zápor , de igazából semmi ilyesmi.
[kép] -
unravel
őstag
Le lehet nemitani, hogy ne beszéljen ? Vörkáut sztartid.
-
MLA
tag
-
Hát ez jó őskövület. Amúgy meg volt még ilyen km órám a 90-es évek elejèn, a kerékmérethez kellett kiválasztani az órát. Aztán ahogy fejlődött a technika vezetékes, vezeték nélküli, gpses, most meg már az okos óra méri. A szoba bringa egyszerű öntött acél kerekes feszíthető szíjal? Még meg lehet próbálni vezeték nélküli km órával de okos órával szerintem nem lehet.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megtudni, hogy víz fogysztásra emlékeztető lehetőség van az órában? Az még jobb lenne, ha lehetne írni, hogy mennyi vizet fogyasztottam.
-
MLA
tag
A biciklin most is van kilométeróra. Nyilván nem pontos, arra jó, hogy követni lehessen a fejlődést. Persze ha füzetbe vezeted a számokat. Azt gondoltam fejlődött annyit a technika, hogy kapható olyan amivel az órára vagy a telefonra átvihetőek a számok.
[link] -
A megtett kilométerhez tudni kellene a kerék kerületét, ami egy szobabiciklinél nem igazán jellemző. A pedálszenzor sem igazán jó megoldás erre, mert mennyi az áttétel? Ezt sem tudni egy szobabiciklinél. Pedálszenzor szobabiciklin csak a tempó tartását segítené. A "megtett km" nemcsak mérhetetlen, de még meg sem lehet becsülni. El kell fogadni, hogy szobabicikli esetén inkább a pulzustartományra figyeljen. Hosszabb idejű tekerésnél pedig a folyadékbevitelre is. Megtett km. helyett nézze az elégetett kalóriákat. Az az egyetlen teljesitménymutató ami korrekten mérhető szobabicikli esetén. Egyébként a választható sportok között van szobakerékpározás is, és épp ezt a két értéket méri: pulzus és kalória (GT4-en készült kép)
szerk
Egy esetben lehetne szobában km-t mérni, ha a rendes bringáját a szobában görgőre téve tekerne. -
Exian
addikt
Én is ezen gondolkodtam, hogy honnan tudná szegény óra (bármelyik, most nem csak a mienkre gondolva), hogy mégis mennyit tekerek egy full analóg szobabicajjal?
Egy dolgot tudok elképzelni, de ahhoz pont nem kell az óránk: létezik pedálszenzor, nem is drága, igaz nem is olyan pontos nyilván, de esetleg én ebben gondolkodnék a kérdező helyében: azt a szobabicikli pedáljához is rögzíteni lehet és igaz csak annyit csinál, hogy a pedálfordulatokat számolja, abból kalkulál úgy saccperkb, nem túl pontos önmagában, de kb-ra jó.
-
MLA
tag
Kaptam egy szobabiciklit. Gondoltam használatban veszem, a tavaszi biciklizés előtt nem árthat egy kis bemelegítés. A gond az, hogy ez még az az ősi típus, tudjátok, amin még bovdenes a kilométeróra és tekerős a nyomaték szabályozó. Létezik erre valami kütyü amit az órához lehet kapcsolni, hogy nyomon tudjam követni a fejlődést? Nem kellene sokat tudnia, csak hogy hány kilométert tettem meg mennyi idő alatt. Kerestem ilyet, de ami megfizethető azok csak rendes biciklihez valók és ahogy láttam leginkább GPS szerint működnek és nem kapcsolódnak se órához se telefonhoz.
-
-
Exian
addikt
1. Ez egyedi bug lehet nálad, nekem megjelenik az órán minden telefonon beállított ébresztés is, nem csak amit az órán állítok be. És persze le is tudom állítani. Ezzel sosem volt ilyen gondom.
2. Ez szerintem ilyen, az órán kitörölt értesítések a telefonon megmaradnak, lehet, hogy be lehet állítani, hogy ott is törölje, ezt nem tudom. Nem találtam, igaz nem is kerestem ilyen beállítást eddig, nekem ez nem hiányzott. -
PACSA75
őstag
Régóta szemeztem már ezzel az órával, mivel a legjobban ez hasonlít az Apple Watchra, amit nagyon szerettem, mikor még iPhone - om volt. Most végre vettem egyet. Egyébként Redmi Watch 4 - ről jövök, ami meglepően jó óra, de nem tetszett a nagy és sík kijelző, valamint a kevés (és csúnya) óraszámlapok. Működésben viszont brutál jó, éppen úgy működött, ahogy én szerettem.
A HWF3 órán már tapasztalok is néhány dolgot, ami nem tetszik:
1. Ha a telefonon megszólal az ébresztő, nem jön át az órára, így természetesen le sem tudom állítani óráról.
2. Ha bejön egy értesítés (email vagy bármi más) és azt órán olvasom és/vagy törlöm, a telefonon marad az értesítési sávban.Ezeket eddig szinte minden órám jól kezelte, még a féláron vásárolt Redmi Watch 4 is.
Persze lehet, hogy ez csak beállítás kérdése, ezért léci, ha tud valaki megoldást, ne tartsa magában. Köszi. -
bjames
aktív tag
Sziasztok. Frissen vásarolt órahoz felraktam a Huawei Health alkalmazást a Huawei oldalán keresztül.
Xiaomi 13-am van Android 15-el. Nem tudom rajta engedélyezni megfelelően az ertesítéseket, így nem is mennek azok át az órára. Hiába kapcsolom be a teló beállitasainál a Huawei Health app-nál, az app maga is panaszkodik rá hogy nincsenek engedélyezve.
Olvastam olyat hogy Android 15-nel sideloadolt appoknál van ez a tiltás.
Tudja valaki, hogy lehetne megixálni?
Illetve megy valakinek sideloadolt appal A15-el? -
-
Exian
addikt
válasz
Micsurin #552 üzenetére
Nézd, valószínűleg ez most egy véletlen szerencsétlenség volt és lehet, hogy olyan erejű érintkezés volt egy jóval erősebb anyagú (vagy éles) tárggyal, ami megkarcolta. Lehet, hogy a korábbi óráid is ettől simán karcolódtak volna. Fene tudja, alapvetően ahogy láttad, többen úgy használjuk, hogy nem kímélve és nincsenek karcok. De lehet, hogy eddig egész egyszerűen szerencsés voltam és lehet, hogy még ma kap az én órám is egy olyan anyaggal érintkezést, ami végigszántja, ez szerintem benne van a pakliban mindig.
-
Micsurin
nagyúr
Néha nekem is elfelejtkezik magáról... (15Pro)
Kapcsol ki be a BT-t és észhez tér, ~5-6 naponta adja elő.---
Karcok: szerintem tőlem kevesen vigyáznak jobban a cuccaikra... ~2 éves telefonokat karc nélkül szoktam tovább adni.
Továbbra sem értem, hogy tudott ilyen hamar 2 aránylag erősebb hajszál karcot begyűjteni... még a MiBand-ek sem voltak erre képesek ~2-3 év alatt.
-
Bella80_
tag
Sziasztok! Amikor üzenetet kapok az órán pl. email, messenger akkor nem jeleníti meg hanem az érzékeny adatok elrejtve jelenik meg és nem tudom leolvasni hanem telefonon kell megneznem az értesítéseket. Eddig működött minden megejelent most meg már nem, semmit nem állítottam át. Hogyan tudnek ezen változtatni?
-
Exian
addikt
Nem, ilyet nem tapasztaltam. Pedig minden hétköznap van fixen egy oda-vissza utam (munkahely), ami mindig centiről centire ugyanaz az út (~2 km oda, ~2 km vissza), szabadtéri séta edzésfunckióval szoktam követtetni, sétánál jóval gyorsabb, amolyan lassú kocogás tempóval, de ez most mellékes.
Szóval, ilyet nekem nem szokott csinálni. Nem lehet, hogy véletlenül pont mindig ott megnyomod a gombot?
Vagy nem lehet, hogy valahol az applikácóban esetleg véletlenül beállítottál valami ilyesmit, hogy ha odaérsz, akkor szüneteltessen? Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy egyáltalán lehet ilyet beállítani (nem néztem meg), csak tipp. De majd ránézek, hogy van e ilyesmi opció.
-
MLA
tag
Amúgy ez az edzés szüneteltetés nektek nem tűnik úgy hogy tanul? Van egy gyaloglás edzés ami mindig ugyarról a pontról ugyanarra a pontra megy. Mostanában ha megérkezek a célba pár pillanat múlva már indul is a szüneteltetés. Máshol vár egy-két percet csak itt nem.
-
Exian
addikt
-
lorinho
tag
Sikerült beszereznem nekem is egy ilyen órát.
Nálatok is van hogy nem jelzi az értesítéseket? Ez mitől lehet? Továbbá akkor már a Huawei Health Europe appot ajánlott hasznalni? -
MLA
tag
-
unravel
őstag
1. Lehet.
2. Petal térkép (ingyenes): Nyíl jelzi hogy pl. 130 M múlva jobbra. ... Vagy a Google navigáció ami fizetős: két rezgés = balra, három rezgés = jobbra.
3. Ha jól tudom a tekerőgomb szünetelteti/megallitja az edzést.
4. Szerintem sincs. Nekem fekete van, ebben nincs. -
bjames
aktív tag
Vásárlás előtt, lenne pár kérdésem az órával kapcsolatban:
1. Az óráról lehet vezérelni a telefonon futó zene és podcast lejátszást, hangerőt, androidos telón (spotify vagy podcast app)?
Ahogy olvasgattam igen, de egy megerősítés még jólesne.
2. A navigáció milyen szinten látható az órán? Gondolok itt elsősorban a telenfon indított google maps-es navigációra.
3. Kültéri futást indítva, hogyan lehet megállítani, folytatni a futás track-elést? Gondolok itt pl. mikor futás közben az ember zebránál várakozik. Gombot nem lehet erre beállítani, csak képernyőről megy?
4. Gondolom nincs esély rá, hogy megoldják a közeljövőben a fizetést az órával, ill. az igaz, hogy nincs is mindegyik változatban NFC?
Köszi előre is a válaszokat -
-
unravel
őstag
Nem tudom melyik a jobb navigáció, a Petal vagy a Google.
Kar, hogy Locus nem támogatott. Vagy igen? -
Exian
addikt
válasz
Micsurin #533 üzenetére
Nekem sincs rajta még csak hajszálkarc se szinte, pedig június eleje óta használom. És nincs kímélve, 0-24 rajtam van, melóban is, ami sokszor elég poros, koszos környezetben zajlik, meg gépekben turkálok, szerszámokkal, egyebekkel sokszor. Mondjuk próbálok is vigyázni rá, de már írtam korábban, hogy volt néhány olyan eset, hogy úgy nekicsaptam vagy végighúztam falon, korláton, akármin, hogy nem mertem ránézni, gondoltam ennek tuti annyi, vagy minimum rohadtul megkarcolódott. De semmi. Persze, nyilván az üveglapjánál van keményebb, élesebb anyag, ha azzal találkozik, akkor tuti meg tudja karcolni. Szóval azért nem sérthetetlen, de ha az ember minimális odafigyeléssel használja, akkor azért bírnia kell, én legalábbis úgy tapasztaltam eddig.
-
Micsurin
nagyúr
Akkor nem tudom
Másik tippem az ing ujjakban a fém patent belső feles esetleg. Mindegy... csak meglepő, még a MiBand8-am sem tudtam ilyen hamar megkarcolni de talán a MiBand5 / 7-eim sem.
-
Micsurin
nagyúr
...na megvan az első 2-3 karc. Nem tudom, hogy szedte össze.
Két dolgot tudok elképzelni, ágyneműn a műanyag cipzár vagy hozzáért a HyperX fejes szárához mikor fel vagy levettem. -
unravel
őstag
Üdv!
Megjöttem én is.
Sima watch fitről váltottam hármasra. (A kettesre nem volt értelme váltani)
Ami tetszik, hogy kiférnek az üzenetek, értesítések.
Vicces volt, hogy még a napi lépésszámot is megjegyezte. -
S@c@
őstag
Sajnos most tapasztaltam, h az ora pont a sielest nem tudja trackingelni :/ mivel nincs sieles a sportok kozott. :/
-
l!nk87
aktív tag
válasz
littlelion21 #522 üzenetére
Mindkét gomb egyidejű megnyomásával, vagy a funkció gombra is beállítható ha jól emlékszem. Bezzeg a némítás
-
gyuri2008
veterán
válasz
littlelion21 #522 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/huawei_watch_fit_3_zoldalma/hsz_485-485.html
Olvasd el. -
Micsurin
nagyúr
Popup view eddig is volt? Pl matatok beállításokban és az alsó negyedben ugrik fel az értesítés. Nekem ez új
-
Taci
addikt
A rendszerbeállításoknál az alkalmazáshoz kapcsolódóan megadtam minden engedélyt neki, a mikrofont is, az nem volt valamiért benne, de így sem működik.
Redditen ezt találtam, ez pont ezt az engedélyt mondja, de így sem működik: [link]
A Huawei Health alkalmazásban semmi más ide vonatkozó beállítást nem találok. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Vettem édesanyámnak egy ilyen órát karácsonyra. Korábban már kipróbáltam a saját telefonommal (Galaxy S24 Ultra), működött tökéletesen minden. Most az ő telefonjára (Galaxy S10e) csatlakoztatva a BT-kapcsolatoknál nem tudom bekapcsolni, hogy a hívásokat is kezelni lehessen. Pontosabban bekapcsolni be tudom, csak pár másodperc múlva önmagától lekapcsol, így nincs hívásértesítés az órán.
Csináltam FW frissítést, újraindítást telefonon és órán is, leválasztást, újracsatlakoztatást, de semmi sem oldotta meg.
Ti hátha tudjátok, hogyan lehetne ezt megoldani, mert a hívások nélkül számára nem megfelelő így ez az óra.
Köszönöm.
Most néztem, most már az enyémen is ezt csinálja...
-
BenQhunria
tag
Köszönöm a válaszokat
-
Exian
addikt
válasz
Black_Raven #502 üzenetére
Ja ja, nekem is
-
Black_Raven
veterán
Szilveszterkor jött az 5.0 frissités!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnéztük, hogy tényleg okosóra lett-e a Huawei fitnesz karperecéből.
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Ultra 2 Titanium 49mm Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, magyar számlás, 100% akku
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest