- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
A Cyber November kedvezmény egy online ajánlat, amit 1 db mobil előfizetésre vehetsz igénybe. Ha bevonod a két vezetékes szolgáltatásodat is, akkor a költési szintednek megfelelően kapod a Telekom Készülékkedvezményt, viszont az extra online kedvezményt már nem. A te esetedben most jobban megéri csak a mobil előfizetés mellé vásárolni online kedvezménnyel, mert az összevonással nem kapsz annyi kedvezményt, mint amit a Cyber November ad. Ha később szeretnél még vásárolni valamit, akkor össze tudod majd vonni a maradék 2 vezetékes szolgáltatáshoz járó kedvezményt.
-
glacious
addikt
Ha bejentkezel és a meglévő magentás folyószámlára veszed, alkkor a kedvezményes árakat látod és nincs más teendőd. Ha nem jelentkezel be, még nem vagy magentás, vagy bármi hiba történik, utólag tudsz intézkedni.
A kedvezmény nem a fizetendő havidíjtól függ, hanem a csomagoktól. -
A sztori vége az volt nálam, hogy be kellett menni egy telekom üzletbe. Ott az ügyintéző nagyon segítőkész volt, szóval nem igazán vészes a dolog. Még ő is problémákba ütközött, de végül valamilyen módon sikerült.
Idén online ment elsőre, igaz tavaly mikor csináltam még nem ilyen volt az online adategyeztetős felület. Az idei szerintem sokkal jobb mint a tavalyi, érzi az ember hogy a keze alá dolgozik a felület, nekem nagyon tetszett. -
Nekem a hivatalos telefonszámon sikerült 2x is, mármint azt mondták, hogy sikerült, szerintem ugyanazt a rendszert használják. Aztán majd kiderül, hogy a 2. valóban sikerült-e. Szerencsére az egyeztetés folyamatára két teljesen különböző választ kaptam két ÜSZ-es hölgytől. A második viszont valóban kedves és segítőkész volt. Rajta nem múlik a végeredmény.
Itt is a születési hely volt a főmumus meg a személyim, mindig rákérdeznek, nem járt-e le....egyébként, ha a folyamat befejeztével ők úgy látják, hogy sikerült, akkor nem értem miért nem sikerül mégsem a valóságban.
Azért pár személyes adatot megadni nem annyira rettenetesen ördöngős dolog.Ha holnap reggelre nem lesz működő a szám, be kell mennem személyesen egyeztetni, viszek magammal kaját, mert addig nem jövök el, míg meg nem oldják.
-
Nálam is így volt, képtelen voltam megcsinálni, aztán a chat által megadott számon nagy nehezen sikerült, az App írja is, hogy minden OK, kiírja, hogy 359 napig érvényes, a webes felületen meg ott a sárga csík, mint ha nem is egyeztettünk volna. Az ÜSZ csak nyekergett, hogy sajnos a rendszer kicsit mostanában használhatatlan!
Másik Dominomat külföldre menet előtt feltöltöttem, hogy tudjak adatot venni, ha elfogy, visszaigazolta a Tkom, de az összeg sehol! Többszöri megkeresésemre is hülyének néztek, hogy biztosan rossz számot írtam be! Végül emailben csatoltam a képet a saját visszaigazolásukról és kértem, hogy derítsék ki hol az összeg! Nemsoká kaptam egy levelet, hogy a rossz számra utalt összeget visszaküldték a számlámra!
Egyszóval annyira idióták, hogy hiába nem írtam azt, hogy én rossz számot adtam meg, ott a kép is erről, mégis úgy kezelték a reklamációmat, mintha úgy lenne, ahogy ők próbálják rám erőltetni, hogy én vagyok hülye.
Valami nagyon komoly gond van a Tnél minden szinten.
Gyakorlatilag hiába egyeztettem az adatokat időben, bármikor kikapcsolhatják azt a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged