- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
szalai112 #113195 üzenetére
Addig örülj, míg megvolt a felvétel, és nem veszítették el "véletlen", mint tették anno nekem, mikor vitába keveredtünk, mert vki tudtom és tájékoztatásom nélkül bekapcsolt vmit, csak egy másik alkalommal elszólta magát az ügyintéző, h mit lát. 5! évig tartott, míg visszaadták a pénzem...
És akkor még istenes körülmények voltak, de újabban már egész konkrétan hazudnak is, csak h lophassák az 50-100 forintokat, és utána még én mondjak pontos időpontokat, h mikor számláztak jogtalanul, mert nekik olyan nehéz előkeresniük, h mikor mit csináltam az adott kártyával... Majdnem szó szt így hangzott el az üfsz-től!... És még csodálkoznak, h nem vagyok velük elégedett...
Ilyen szempontból igenis szimpatikusabb a DIGI, ahol még a hülyejúzereknek is visszaadták a pénzt, mikor a telójuk a tudtuk nélkül küldött sms-t. Fontosabb az elégedett ügyfél. -
4Grider
félisten
válasz
szalai112 #113127 üzenetére
Mindenki úgy határozza meg az eladási árait, ahogy akarja. Az árukeresőn elég sok olyan ajánlat van, amihez a hazai Samsungnak semmi köze nincs (közel-keleti, ukrajnai vagy európai import), ergo bolti garanciás. Ezt nem hasonlíthatod össze a rendes garanciát nyújtó hazai disztribútoron történő forgalmazással.
A drága listaárból hogy jött le az, hogy most is beépítik a tarifába a készülék árát? -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
válasz
szalai112 #112725 üzenetére
Régen minden más volt, bár akkor sem működött minden tekintetben jobban, mert akkor meg nem volt ennyiért Telekom irányban korlátlanság - a családtagok, rokonság, barátok, de még az ismerősök jelentős hányada is Telekom előfizető, így korrekt.
A kollégákat nem írtam, noha sok van, de a céges előfizetés is Telekomos, sőt, jellemzően azt használom már kimenő hívásokra nem céges ügyekben is, ha nem Telekomos az irány - ha már egyszer lehet -, továbbá akkora adatkeret van azon, aminek csak a töredékét tudom elhasználni, így privát már csak azért van, mert régi szám - mindjárt 23 éves - és sokan/legtöbben azt tudják. -
atosan
veterán
válasz
szalai112 #112650 üzenetére
Régi törlesztő marad. Én telefonon intéztem ilyet decemberben telefonos ügyfélszolgálattal. Úgymond összelegózza a kedvezményeket. Nem feltétlen minden előfizetést vesz bele. Nekem egy mobil és az otthoni netből összehoztak annyit, hogy egy 43 collos 4k LG tv-t megkaptam 65 ezerért.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
szalai112 #106171 üzenetére
Az adat keret felhasználási ütemével nem volt semmi gond, teljesen korrektül csökkent a saját felhasználási szokásaimhoz mérten.
A problémám az volt, hogy a tényleges fordulónap előtti napon is azt jelezte, hogy azon a napon használhatom fel a maradék adatmennyiséget. -
radio100jozs
őstag
válasz
szalai112 #106091 üzenetére
Miért akarsz S8-ról S9-re váltani, hisz csak egy facelift az egész, semmi nincs benne, én biztos nem adnák egy forintot sem erre. Akkor már S10 inkább, az S9 szerintem felejtős.
Az meg más kérdés, hogy szolgáltatónál nem éri meg venni már, mert drágább, főleg ha a telefon díjcsomag havidíját is rászámolod. Ha van otthonid, amit meg amúgy is megtartasz még 2 évig, akkor tényleg érdemes azt is megnézni, csak hosszabbítasz, és ugyan úgy ad részletet a Telekom. -
Zeki
nagyúr
válasz
szalai112 #102604 üzenetére
Már nem érdekel a Telekom készülék kínálata és árazása, bementem anyámmal a Mediamarktba, meglátott egy szép barack színű Samsung A3-at, egyből bejövős volt neki. Már csak a kiállított darab volt. Kis alkudozás után 56-ért elhoztuk 2 év garanciával. Patentül működik, semmi karc.
-
-
kory24
őstag
-
taki01
őstag
válasz
szalai112 #97976 üzenetére
Az Otthoni Internet 4G szolgáltatáshoz az egyéb mobilinternet díjcsomagokhoz képest alacsonyabb hálózati prioritás tartozik. A hálózati túlterheltség függvényében a mobilinternet díjcsomagok nagyobb le és feltöltési sebességgel tudnak adatot forgalmazni, mint az Otthoni Internet 4G szolgáltatás.
Gondolom majd így fogják stabilan tartani a hálózatukat a torrent ellen.
-
szalai112
senior tag
válasz
szalai112 #97975 üzenetére
Közben pontosított a Telekom.. DWR118 AC1200 wifi modem + D-Link DWM222 stick. SAT TV Szuper Családi HD csomag mellé, 1 év határozott idejű mobilinternet szerződés vállalása mellett: 8 000 Ft \ hó. 1414-en tudnak információt adni, viszont csak meghatározott T-pontokban lehet előfizetni rá.
-
4Grider
félisten
-
válasz
szalai112 #95639 üzenetére
Egyrészt nem engedi a rendszer, fel sem kínálja már adott intervallumon (hónapon) belül, ha egyszer megtörtént a váltás, másrészt az ászf sem biztosít rá lehetőséget:
A díjcsomagváltás időbeli korlátja, hogy arra egy számlázási időszakon belül egyszer van lehetőség. (1.22)
Díjcsomagváltás havonta csak egy alkalommal lehetséges! (5.2)
Forrás: Link
A számlázási ciklus a naptári hónaphoz igazodik - ezt is megtalálod leírva a linkelt ászf-ben -, adott esetben a hónap első és utolsó napja közé esik.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szalai112 #94312 üzenetére
Szia!
30 napnál régebbi számla (lejárati időt tekintve) ne legyen és akkor nem lesz baj. Postai befizetésnél viszont kalkuláld bele, hogy akár 5-7 nap is lehet a könyvelődés időtartalma... Ez sajnos a királyi posta privilégiumainak az egyike.
Ha a 30 napos határidőből kicsúsznál, akkor tudnak fizetési könnyítési megállapodást kínálni (részletfizetés, halasztás), de ennek ~5200 Ft a fizetési könnyítési eljárási díja (feltétele, hogy az elmúlt 3 hónapban nem lehetett fizetési könnyítésed és ~ kb 4 befizetett számlád legyen az előfizetői szerződés megkötése óta).
A fizetési könnyítés könnyítési díj eljárási díját sem ebben a hónapban kell fizetni, hanem a közvetkező tárgyhavi szla-ban.
Abban esetben, ha több hónapra szóló megállapodást kötnél, akkor a fizetési könnyítési megállapodás alatt szigorúan kötelező az elkészülő szla-kat határidőre befizetni.
Ilyen jellegű megállapodást köthetsz, ha felhívod a 1414-et és a behajtási menüpontot választod.
-
dptrsk
Topikgazda
-
South Velen
addikt
válasz
szalai112 #90270 üzenetére
Ez a 2000 Ft mobilnet kedvezmény a szerződésben látszik?
Én most léptem Magenta 1-be, és sehol nem írnak a szerződésben 2000 Ft-os kedvezményről (pedig azért is léptem be, hogy legyen).
Igazából azt se látom sehol, hogy Magenta 1-es vagyok. De a készülékkedvezményt levonták amikor vettem a telefont, csak ez utal arra hogy akkor én most magentás vagyok
a hűség alatt ez 48 rugó, tehát nagyon nem mindegy...remélem levonják majd a számlából havonta
-
dragon1993
őstag
-
CHIPman
nagyúr
-
Nikaré
őstag
válasz
szalai112 #87481 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel, nekem is kell még olvasgatnom és jó, hogy ki lehet beszélni, olvasni mert nem csak a mi érdekünk.
Amúgy tényleg szégyen az, hogy hoznak egy nemzetközi/eu-s szabályt, de itthon nem képesek egyszerűen átadni a számlafizetőknek. Akár az átlátható csomagokban vagy az erről szóló aszf-ben.
Csak a trükközés a nyakatekert félreértelmezhető leírásokkal találkozunk.
Büntetném azt aki leírja, azt aki jóváhagyja azt is aki alkalmazza!!! -
tsteve
senior tag
válasz
szalai112 #87462 üzenetére
nem üti... nemzetközi ingyenhívásra a mobil xl sem alkalmas..azaz magyar->osztrák hívás 99 ft/perc a mobil xl-ben is... osztrák->magyar vagy osztrák-> osztrák hívás már ingyenes az xl-ben... de pl. az osztrák-> német irány is ingyenes ez esetben.. fura, de ez van..ezért baromi jók pl. a three kártyák.. azok pont a méregdrága nemzetközi díjakat redukálják 11 ft/perc-re
-
Nikaré
őstag
válasz
szalai112 #86567 üzenetére
Kicsit késve tudtam olvasni a fórumot mostanában.
Azért reagálok erre az írásra"Korlátlan nyári adatforgalom
Új vagy meglévő Mobil L vagy Mobil XL hang díjcsomag előfizetők 2017.06.01. – 2017.08.31.
A promóció időszakában a Mobil L, illetve a Mobil XL hang díjcsomagra 24 hónapos határozott idejű szerződést kötő/vagy azzal már rendelkező előfizetők számára elérhető az ajánlat.
A promóció időszakában kötött előfizetői szerződések esetén automatikusan, azt promóció indulását megelőzően kötött előfizetői szerződések esetén pedig az előfizető a Telekom Applikáción történő megrendelését követően tudja igénybe venni.
A mobil adatmennyiség korlátlansága kizárólag belföldi adatforgalmazásra vonatkozik"Ezt a Telekom Applikáción történő megrendelést nem találom az applikációban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged