- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
FrankMonzano #114505 üzenetére
Telefonon ellenőrizni az átirányítási beállításokat, különösképp a nem elérhető esetet.
A +36309876543 számra kell irányítani ebben az esetben a hivast.
-
válasz
FrankMonzano #114123 üzenetére
Gyártó/típus/firmware függvénye is, de jellemzően a hálózati beállításokban.
Egy készülékben a foglaltok között inkább csak akkor lehet adott tekintetben különbség, ha nem egyenértékűek tudás vagy beállítás szempontjából, más esetben nem szabadna.
Nem volt róla szó korábban, de a hívásátirányítás opció aktív adott előfizetésen?
A fiókban vagy az alkalmazásban ellenőrizheted. -
válasz
FrankMonzano #114121 üzenetére
Szia,
Érdemes lehet kipróbálni a SIM kártyát másik készülékben és úgy beállítani az átirányítást,, vagy nyomni egy minden átirányítás törlését (##002#) és utána megpróbálni.
Megnézheted persze a VoLTE/VoWiFi kikapcsolásával is, mert előfordulhat, hogy például bizonyos készülék amiatt nem kezeli le - arra írtam, miszerint nálam aktív VoLTE mellet is működik, hogy ne általánosítson senki magára a VoLTE szolgáltatásra, mint hívásátirányítást kizáró tényezőre, mert úgy nem igaz. -
MadMancs
veterán
válasz
FrankMonzano #114111 üzenetére
Há VoLTE aktív akkor nem.mukodik hívásátirányítás. Kapcsold ki és úgy próbáld.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #114091 üzenetére
Sziasztok! A flottás számomra szeretném átirányítani a privát számomra érkező hívásokat, de nem engedi, egy hibaüzenetet dob rá. Fordítva működik. Mi lehet a gond? Íme az üzenet: "Hiba a hívásbeállításokban. Nem várt válasz a hálózattól."
-
btudos
nagyúr
válasz
FrankMonzano #114071 üzenetére
Nem, a privát számod havidíjas lakossági előfizetés, arról bármilyen Telekomos hívószámra díjmentes az átirányítás.
-
lacib
tag
válasz
FrankMonzano #114071 üzenetére
Szia. Nekem is így van. Nem kell fizetni, ha mindkettő Telekomos.
Én sem akartam 2 telefont hordani és a saját (privát) számomat átirányitottam a cégesre. Én nem fizetek érte, a cégtől nem hisztiztek az elmúlt 2 év alatt. -
btudos
nagyúr
válasz
FrankMonzano #114055 üzenetére
Pontosan, nem kell fizetned az átirányított hívásokért, amíg mindkét hívószám Telekomos.
-
btudos
nagyúr
válasz
FrankMonzano #114047 üzenetére
Havidíjas (előfizetéses) hívószám átirányítása Telekom hálózaton belül ingyenes. Ha a privát számod nem Domino-s, akkor nem kerül semmibe az átirányítás.
-
szalai112
senior tag
válasz
FrankMonzano #114047 üzenetére
Szia
Tudtomal díj köteles -
dptrsk
Topikgazda
válasz
FrankMonzano #61815 üzenetére
ATK esetén nincs többlet havidíj, mivel több telekom szolgáltatást veszel igénybe.
A szolgáltatótól nem érdemes telefont venni, függetlenül többnyire olcsóbb és a későbbiekben használtan többet is ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged