- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Eddig teljesen jó, csak arra nem jöttem rá hogyan lehet a google calendart szinkronizálni a karkötővel. Egyébként az akku jól bírja folyamatos pulzusmérés mellett is.
-
hevepapa
senior tag
válasz
Pepeninho #20 üzenetére
Mind a két kérdésedre igen a válasz.
Kikapcsolható hogy kapjon értesítéseket hívásról vagy bármilyen másból - pl. sms
Legegyszerűbb beállítani az iskolai időre a DND-t. De nem is igazán kell ezzel vacakolni, mert esélyesen amikor leadja a telefont utána nem lesz úgysem bluetooth hatótávon belül - szóval nem kapja meg a hívást, üzenetet.
A mikor meg megkapja a telefont akkor leszinkronizálja és meglesz minden aznapi adat. -
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Nagyobbik lányomnak vennék ilyet vagy a 9es szériát. Két dolog merült fel. Az egyik, hogy hívásokat automatikusan kezeli vagy kikapcsolható ez a dolog. Általános iskolában ugye nem lehet telefonálni ezért jó lenne ha deaktiválható lenne a funkció. A másik is az iskolával kapcsolatos. Telefont leadja reggel, az óra maradhat. Délután ha megkapja a telót akkor szinkronizal a karkötővel. Lépésszámláló, vérnyomás stb. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
David_DD
tag
Én is berendeltem alzáról, ez a "Kérés esetén megrendeljük" mit takar pontosan? Mert a rendelésem leadásánál azt írja holnap 8tól már át is vehetem...Akkor ezt ne vegyem biztosra?
-
jackooo84
tag
válasz
grizlisandor #16 üzenetére
Akkor jó mert már temurol berendeltem párat
-
jackooo84
tag
Ahoy! A 8-9 es szíjai jók lesznek rá?
-
hevepapa
senior tag
válasz
Freddycom #13 üzenetére
Már nem rémlik mi volt az app neve - de még a Zepp Life előtt volt. De arra emlékszem hogy teljesen jó volt és sok szempontból még jobb is mint a mostani Mi Fitness.
Azért az fura hogy maga a hardver a MB9-nél is frankó, de a Mi Fitness meg sok sebből vérzik még most is. Pl. nincs mérleg támogatás benne - a kínai verzióban meg van. A google fit/Health Connect szinkronizálás is bugos. -
-
Sofian
őstag
Alzáról berendelve, 6-ost vált. Látottak és olvasottak alapján jónak ígérkezik.
-
-
Emlékszem még az első generációs Mibandet 3000 Forintért vettem vmi kínai oldalról, ahol minden 3000 forint volt. Gyűljetek körém gyermekeim, Freddy papa mesél egy kicsit milyen jó volt régen miden!
-
hevepapa
senior tag
Ahogy én látom: ha valaki 9-est használ akkor kb. semmi értelme nincs a 10-re váltásnak. Apró ráncfelvarrások vannak csak benne, a nagyrésze olyan ami átlag használatnál kb. tök lényegtelen.
MB 6-7-ról (és régebbiről) megfontolható a váltás, de arra fel kell készülni, hogy az ezekhez való Zepp Life-ről a Mi Fitness nagy visszalépés lesz. Ráadásul sokan használnak régebbi Xiaomi okos mérleget amit a Zepp Life simán kezel - na ez nem fog menni a Mi Fitness-ben. Sőt... abban semmi mérleg támogatás sincs. -
grizlisandor
veterán
Az nagyon jó ár, mert 30k-ért is láttam több webshop-ban.
Mondjuk a 9-et ilyen 13 ezer körül találni, így akinek nagyon régi Band-je van, kis felárért a legújabb terméket veheti.Várom a teszteket, mert a 6-osomat még nem nyilvánítottam csereértettnek, de a családban már pedzegették, hogy az 5-öst le kellene cserélni.
-
Nem lett rossz, sőt!
-
Gabci77
csendes tag
23 ezer lett az ára a simának, ezért elég húzós már
-
Tesztet várok róla milyen lett volna ha kezdetű mondat. Kezd az ára elszállni. Lassan olyan drága lesz mint egy használható okosóra.
-
Drughi
addikt
A Pro változat mikor várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest