Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
Hirdetés
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Az összes, a Telekom rendszerén keresztül vásárolt sim kártya (nem quickes), automatikusan aktiválásra kerül! Ezeknek a névre történő regisztráció eleve automatikusan lezajlik (nem az a kérdés, hogy milyen egyedi statátuszban van, hanem, hogy mennyi lehet maximálisan a neveden).
Deaktiválással értelemszerűen csökken a kártyák száma is...
Minek neked ennyi? Mit spekulálsz velük?
-
veterán
akkor mi van, ha elhasználtam a kártyáról az alapból járó 40 percet, 500MB netet és 5db smst? (nem töltöttem rá pénzt) Követelheti-e rajtam ennek költségét a szolgáltató ilyen elállás esetén?
Nos, ha nem követeli rajtad a szolgáltató a lebeszélt 40 percet és a felhasznált 500 MB netet, akkor feltétlenül tedd majd itt közzé, mert akkor ez lenne az évszázad üzlete nekünk
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
legenda
Az elállás a szerződés megkötése előtti állapot visszaállítását jelenti, tehát hivatalosan mindent vissza kell adni - már amikre él az elállás -, ha pedig valami a szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenést szenvedett, akkor azzal felelősséggel tartozik a vásárló a vállalkozás irányába.
Nem tudom, hogy miként abszolválja a Telekom a fentieket, de legrosszabb esetben kiszámlázza a Domino SIM kártyát és megtartod.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Ez a felmondás inkább a külön és/vagy hűséggel megkötött előfizetéseknél mérvadó.
Készülékkel együtt rendelt előfizetésnél, a havi díjas előfizetést is simán megszüntetik elállás esetén - a számlát persze rendezni kell, ha adott ideig használva volt -, vagy ha a hűség hosszabbítva lett, azt törlik.
A Domino kapcsán nem olvastam még senkitől, hogy elálláskor mi a helyzet, ha az X Ft ellenében adott keret leforgalmazásra kerül, ezért írtam a korábbiakat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Aranyosabban és elégedettebben fognak viszont ránézni, ha a papírmunka rád eső részét elvégzed
(hiszen ők csak a postázás részében segítenek a belső postázásással jófejségből - bár azért ált. szívesen teszik ezt (főleg, ha ezt a papírt is előkészítetted ))
[link][ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Mindenhez van hozzáférésem, csak a bankkártya nem él már bankváltás miatt. Igen, az icloud jelszót nem tudom.
Azért működik a telefon, csak kilépni nem tudok a fiókból (ehhez is jelszó kell), és belépni másik fiókkal.
Nem is tudtam, hogy van ezeknek telefonszámuk.[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
Ha egy tétel, akkor együtt kell visszaadni, akkor is, ha egyébként 2 tételben is lehetett volna rendelni.
Az egyetlen lehetőséged, h közvetlenül megkeresed a webboltot, és elmondod, h mi a helyzet, és akkor lehet, h úgy dönt a kereskedő, h ezt a vásárlást sztornózza, és új számlát állít ki a "fél" tételre, és nem kell visszaküldened. De erre nem kötelezhető, és vele kell megbeszélned. Ebben ő fog dönteni, itt felesleges ezen rágódni. Őt kérdezd. Legfeljebb nemet mond, és megveszed külön.
Mondjuk, nem értem, miért egy tételben vetted, ha külön is lehetett volna, 2 tételben. Olcsóbb volt együtt? Akkor nyilván a kedvezmény bukva a módosítással.Ja, és nem árt az ilyenekkel igyekezni, mert egy csomó webbolt be fog zárni az új adatkezelési feltételek miatt. Igen sokba fog ez kerülni, és nem mki fogja tudni kifizetni. A kisebbek bele fognak bukni, uúgy, mint anno, mikor az új pénztárgépeken sokan elvéreztek.
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
rétisün
veterán
még semmit, egyelőre nem telefonálgattam ezügyben sehová, hátha járt már így más is.
de holnap úgyis járok arra, lehet bemegyek rákérdezek, jobban szeretem az ilyent személyesen intézni. persze egy telefont megérhet, köszi a tippet!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
az ügyfélszolgálatos telefonról.
felhívtam másik számról, kiderült hogy a kb. 2 hónapja elvégzett adtaegyeztetés mégsem volt olyan sikeres, plusz online nem tudom elintézni, mert nem fogad el valami adatot, ami nem egyezik a nyilvántartásukkal.
telefonon nincs türelmem sz***kodni ezzel, úgyis járok arra, elintézem személyesen.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
nyikszi
őstag
Pontosan, még azt se tudta megmondani, hogy ki töltötte fel! Tiszta röhej Mindegy, írok neki, hogy hívja fel az ÜFSZ-t, én adok neki nyilatkozatot, hogy levonhatják arról az egyenleget. Mivel a vásárlás nálam semmire nem lehetőség. Láttam a ticketportal.hu-t, hurrá van mozi, ja csak fekvő és persze majd 4000 az ára. Még egy gyerek előadás sincs ami beleférne az 1500-ba.
Staker!
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
4Grider
nagyúr
Itt az lesz a gond, hogy rendeléskor az akció vége utáni időpontot jelöltél be szállításra, így az lett a teljesítés (legkorábbi) időpontja.
Persze nem érdemlik meg hogy védjem őket, ha egyszer az akciórészletezőben olyan dátumot (aktiválási) írnak határidőnek, amire a megrendelőnek nem igazán van ráhatása. -
kchris78
veterán
ez annyira tipikusan T-s válasz... mint anno matáv/azelőtti hivatali ügyintézők... ÁSZFben webshop rendelési időpont van, ő meg aktiválásról beszél... szerintem mikor kitalálták ezt az akciót a lejárati határidőpontba (hogy akkor mi történik majd) egyáltalán nem gondolt bele...
-
-
8
senior tag
Június 12-én tettem panaszt, hogy az 5-én online vásárolt SIM kártyára nem írták jóvá a 60 napig felhasználható 10GB ajándék adatforgalmat.
27-én kaptam 3221225472 byte + 3221225472 byte + 3221225472 byte + 1073741824 byte feltöltést.
Korrekten precízek és milyen kedvesek, hogy byteban adják meg!Ugyanaznap kaptam egy emailt, hogy postai úton válaszolnak. Július 3-án érkezett a postai levél:
Az egyenlegemben azóta sem jelent meg a kapott adatforgalom, ha használok adatot az az eredeti 1GB-ból megy, tehát hiába a jóváírás, nem tudom használni. Ez azért problémás, mert az 1GB 1 évig érvényes, a 10GB meg elvileg 60 napig.
Az ügyfélszolgálat látja a 10GB-ot de nem tudja megmondani, hogy pontosan meddig használhatom fel, érvényességet nem látnak hozzá, és fogalmuk sincs, hogy miért nem látszódik nálam, illetve miért nem a 10GB-ból megy először az adat, ahogy az akcióban működnie kéne.
Az ügyfélszolgálatot akárhányszor keresem, minden ügyintéző mást és mást mond, sokszor teljesen fals infókat (pl hogy az 1GB 30 napig érvényes...).Összefoglaló: Tehát a panaszbejelentésem eredményeképpen közel egy hónap múlva megkaptam az erdetileg akcióban járó adatot, de használni továbbra sem tudom, az egyenlegemen nem látom.
30 napos írásbeli panaszbejelentéssel élhetek, hogy kivizsgálják a fentieket.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. Ajándék 500Ft PARKL meghívókód kupon parkoláshoz. Revolut regisztrációhoz 11.000Ft(!). Privát üzenetben küldöm
-
legenda
-
legenda
Akkor nem értem a problémát, mert x idejű hűség és x Ft vállalt minimum költési szint van aláírva, a hűséget csak a havi díjas hűség felmondásával lehetne ilyen tekintetben megszegni, a vállalt minimum költési szin alá lépésre meg előzetesen figyelmeztet az oldal, de azt magától is tudja az előfizető, szóval ezek miatt nincs itt mit telefonálgatni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Írta, hogy milyen díjcsomagja van, többen és többször is leírtuk korábban is - akkor még Telekomos illetékes is -, hogy annál mennyi a vállalt minimum - ezt olvasná el a szerződésében, más kapcsolódó nincs -, meg azt is, hogy az új díjcsomagoknál miként kell számolni, így nyitott kérdés nincs.
Vagy akar olyat is hallani az ügyfélszolgálatostól, amit itt majd esetleg kijavítunk, mert nem úgy van? (Nem szívesen poénkodnék ilyesmivel, ha nem történt volna meg többször is...)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen