Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz LógaGéza #56875 üzenetére
________
Más:
Meglévő előfizetésem mellé tavaly decemberben vásároltam egy tabletet Net&Roll XS Csomaggal (3200ft/hó)
Most látom hogy van ennek egy társkártyás változata is 2490-ért. A kérdésem az lenne hogy a netcsomagot át lehetne váltatni a társkártyásra?We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
raziel01
veterán
Holnap lesz szamlazaras. Ha ma rendelek netet move xs melle akkor ma is 5GB-ot tudok elhasznalni meg holnaptol is? Illetve ha lemondom 1 hét mulva akkor csak azt a 7 napot kell kifizetnem a netből es kész?
-
etejedu
őstag
válasz raziel01 #56902 üzenetére
Hogy tudod lemondani?
Nekem csak módosítani engedi pl kisebb csomagra!Amúgy sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy le tudok e mondani egy szolgáltatást súlyosabb következmények nélkül?
A történet a következő:
3 hónap huzavona után ( nem sikerült otthoni szolgáltatásra előfizetnem hálózattúlterheltség miatt) vasárnap bementem egy T pontba és vettem egy társkártyás mobilinternetet 2 év hűséggel.
Erre hétfőn felhív a Telekom, hogy az előtte megrendelt otthoni szolgáltatást nem, de egy xs internetet már tudni fognak biztosítani. Na mondom király!
A monilnetes szerződésben nincs számomra egyértelmű leírás a felmondás ilyen jellegű következményeiről. Javaslatot kaptam, hogy mennjek vissza és beszéljem meg az üzletvezetővel a szerződés semmissé tételét és kérni az otthoni netelőfizetést.
Ez ilyen egyszerű lenne?[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz etejedu #56904 üzenetére
Azért nem lesz egyszerű. Két évet aláírtál. Ahhoz tartozik egy kötbér és egy készülékkedvezmény, amit a szerződésed mellékletének tartalmaznia kell.
Viszont van hivatkozási alapod (remélem az elutasítást írásban is megkaptad).
Én megpróbálkoznék, max. azt mondják, fizesd ki a kötbért, ha pedig nem, máris nyertél... -
-
didros
senior tag
Sziasztok!
Megújítottam a telefon és internet előfizetésemet a telekomnál de a hűségkedvezmények, amiket csomagváltáskor láttam az online felületen, azok most nem látszódnak a szolgáltatásaimnál... Normális dolog ez? A telefon alap díjcsomag 1200ft-al szerepel 320 helyett és a Netmánia S pedig 4320 a 2880 helyett. Remélem a számlán nem így lesz rajta. Szerintetek? (Írják, hogy hűségkedvezménnyel 2017-ig, de nem egyértelmű, hogy az még lejön a feltüntetett árból vagy sem.) -
tomy86
addikt
válasz didros #56908 üzenetére
Szerintem a T vezetékes topikjában jobb eséllyel kapsz választ. De kell majd szerepelnie a számlán olyannak, hogy "előfizetési díj kedvezmények". Illetve a számla elején is kellene lennie olyan soroknak, hogy "hűségkedvezmények", "T-home kedvezmények". Az online felületről nem tudok nyilatkozni, mert már tavaly nyár óta nem tudok belépni az online felületre az átalakítás miatt. Amire inkább nem mondok semmit, mert az nem lenne szalonképes.
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
válasz dptrsk #56906 üzenetére
Nem.
Az más tészta. Az a mobilinternet ami más simen van.
Nekem is a hangcsomagom mellé rendelt internetcsomag ami az online felület szerint lemondani nem, de módosítani lehet.Club01: Sikerült beszélnem az üzletvezetővel aki meglepő módon nagyon jó tájékoztatást tudott adni ezzel kapcsolatban. Mondta hogy nem egyszerű , de méltányosságból el lehet rendezni.
Mindazonáltal javasolta hogy hagyjam a csudába (10megás net lehet max), mert nem biztos, hogy ha kijönnek bekötni akkor is menni fog e. Tehát nehogy két szék közé essek.
Akkor nem vesződöm, marad a társkártya. -
vacs
veterán
Sziasztok.
Jelenleg Mozaik XS díjcsomagban vagyok, ez többé kevésbé megfelel az igényeimnek, csak a benne lévő 200 mb net kevés egy picit. Jó lenne legalább 500 mb-os (vagy több) adatforgalmú.
Ha kell váltok díjcsomagot, de havi 5000-nél ne legyen több az előfizetési díjam.
Aranykártyás vagyok, rendeljek valami plusz netet, vagy váltsak díjcsomagot, mit javasoltok?(^)(>.<)(^)
-
Soulfly842
addikt
Nem kell feltétlenül más díjcsomagban gondolkodnod. Havi 690 Ft-ért plusz 200 MB-t kaphatsz és ha nem használtad ki még korábban a netplusz promóciót, akkor bővül a lehetőségek tárháza.
tárgyhónapig és még egy hónapig 190 Ft-ba kerül a 200 MB mellé +500 MB adatforgalom és a promóciós időszak lezárultát követően 990 Ft-ra jön ki +500 MB adatforgalom. A promóciós időszak után akkor viszont jobban megéri már 1190 Ft-ért 1 GB plusz adatforgalom. Abban az esetben, ha online fizeted mindkét esetben (promóciót is belszámolva mindhárom esetben) 5000 Ft alatti haviköltség alatt tudsz maradni.
Persze, ha nem akarsz a promóciós időszakkal vacakolni, akkor mehetsz egyből a +1GB adatforgalomra.
[ Szerkesztve ]
-
siofok00
tag
Akinek a dominó átált már lte-re melyik csomagot aktiválta? Most vettem egy netplusz 200 megás csomagot, de ment lte a telefonom. A kártya is új, az apn is az új telekom verzió. Lte engedélyezve Note4
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/130124779@N02/sets/
-
polonic
félisten
Ha neten rendeltem új készüléket hűséghosszabbítással, akkor 14 napon belül simán visszavihetem a készüléket és a hűségidő is megszűnik?
És a 14 nap az átvételtől számít vagy az előző napon, mikor a szerződés készült? -
senior tag
válasz Soulfly842 #56910 üzenetére
Értem, gondoltam hogy nem ilyen egyszerű
KösziWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Bailey
senior tag
Létezik az hogy egy domino sim kártya amit most adtak a héten egy T-pontban mint csere kártya nem LTE képes? Mert most lett rá megrendelve netplusz csomag, de nem megy a 4G. Tudom hogy elméletileg majd márciustól fog menni hivatalosan, de más domino előfizetésnél már működik. Az érdekes a dologban hogy ha ezt a simet a telefonba teszem és csinálok egy manuális hálózatkeresést akkor ezeket látja: Telekom 2G, 3G, Telenor 2G, 3G, Vodafone 2G, 3G. Ha a másik már több mint 2 éves dominós kártyát teszem bele amivel már megy a 4G akkor meg ezeket találja meg ugyanazon a helyen: Telekom 2G, 3G, 4G, Telenor 2G, 3G, 4G, Vodafone 2G, 3G, 4G. Gondolom attól hogy azon az előfizetésen nincs még engedélyezve a 4G, még hálózatkeresésnél látnia kellene az LTE hálókat.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bailey #56922 üzenetére
Szerintem ez ennél bonyolultabb, a most kiadott SIMek tuti LTE képesek.
Szerintem szép lassan kapcsolják be a 4G eléréseket(régi SIMek--->új SIMek) nem a tarifa váltáshoz vannak kötve, hanem SIMekhez.
Amelyik SIMen még nincs engedve a 4G elérés addig nem látni hálózat keresésnél sem a 4G hálót, mivel a SIM számára nem elérhető.
Mikor Mozaik XSem volt, s nem volt még benne 4G, addig hálózatkeresésnél nem látta a 4G hálót, de amint megrendeltem egy 1GB kiegészítőt, ami engedte a 4G-t is megjelentek keresésnél a 4G cellák is.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Azért írok most ide, mert szeretném megosztani veletek az esetem, hogyan jártam pórul magentáéknál.
A lényeg, hogy kb. 1 hete voltam bent a győri Pláza Telekom üzletében (ez partner üzlet szóval butított). Dominó egyenlegfeltöltést kértem, univerzálisként. Kiemeltem amikor mondtam neki! A feltöltés pillanatok alatt megtörtént, 10.000.-HUF. Aláírtam a papírt, de nem is foglalkoztam vele mi volt rajt, csak siettem kreszre. Kimentem a Plázából jöttek az értesítések... bónuszpercek: ON, egyenleg: OK, univerzális: habokban...
Az ügyintézőtől DIREKT KÉRTEM, hogy arra töltsön, de nem tette meg, közben egy rohadt szót nem szólt, hogy
a, nem lehet rá,
b, mi nem tudunk,
c, partnerüzletben vagy, itt korlátozott a lehetőség.A lényeg, hogy amikor egyenlegtöltést csináltok inkább egy LOTTÓ automatán tegyétek meg, mert akkor biztos univerzális egyenlegre terhelik és szabadon vásárolhattok vele. Egyik családtagomnak kellett volna autópálya matricát vásárolnom, persze másképp kellett megoldani mégis itt az eredménye, 10.000.-HUF bukó. Még Tippmixpro egyenlegre sem tudom feltölteni. Még aggódtam is, hogy barátom előfizetős telefonjáról oldja meg, hogy akinek kellett volna Debrecenből simán haza tudjon érni Győrbe.
A hölgy Telekom ügyintéző miatt soha többet nem fogok Telekom üzletben csinálni semmit. Ha én ledolgozom a munkaidőm, akkor ő is legyen képes arra, még ha rossz kedve van, pancser a munkájához vagy épp sokan vannak és kivárom a 20-30 perceket normálisan csinálni a munkáját. Most vizsgázott a Telekom, ezzel a mutatvánnyal nem fogom őket többet sehol sem preferálni.
DOMINÓ EGYENLEG FELTÖLTÉSEKOR BIZONYOSODJATOK MEG ARRÓL, HOGY AZ ÜGYINTÉZŐ:
a, megfelelő képességgel rendelkezik munkája elvégzésére (független attól, hogy épp mennyire nagyon a műkörmei, és milyen smink van rajta vagy épp milyen ruhában ül az asztal mögött);
b, KÉRDEZZ rá, hogy van-e lehetőség a kérés teljesítésére;
c, PRÓBÁLJ szerencsejáték terminálon tölteni, jobban megéri és nem baszod el az időd sorban állással;
d, NEM SZÍVOD MEG, MINT ÉN.A kivizsgálás eredménye az lett, hogy az sms értesítés megjött, de az e-mail nem. Tudom, nincs elég kapacitás / sávszélesség az e-mail kiküldésére. De attól még jobb lett volna, ha nem nekem kell utánajárni mégis hogyan döntöttek. Ezúton is gratulálok Magentáéknak!
Kérlek titeket, hogy ne haragudjatok meg, ha bunkó a stílusom, de kicsit felhúztam magam ezen. Legyen megfelelő tanulság mindenki számára és a győri Pláza üzletet kerülni messziről!
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bwin.party #56925 üzenetére
Én kezdő vagyok dominó téren, egy van újabban a családban. Mi a Telekom online felületén töltöttük fel, és az egész feltöltést univerzális egyenleggel felhasználható egyenlegbe tette. Esetleg érdemes úgy csinálni legközelebb.
-
vacs
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
Szerintem itt a domino részre kattintva egyértelmű, hogy hogyan tölthető az univerzális egyenleg, s nincs ott a T-pont...
-
taip
senior tag
Ha már felmerült, lenne egy kérdésem:
Hogyan vásárolhatok Kapcsolat pontokból Lottót? Havi számla terhére sikerült, de nem azt akartam.
Beléptem a Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felületre és ott beállítottam, hogy a Kapcsolat Pont legyen az elsődleges, de azt írja, hogy az egyenleg 0 pont (ezért a havi számlára terhelte).De nekem van kb. 2000 Kapcsolat Pontom, csak gondolom valahogy át kéne rakni egyik helyről a másikra. Na de hogyan?
Köszi.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #56930 üzenetére
Minden T-Pontban csak Univerzális egyenlegre töltenek alapesetben!
(#56931) taip
Itt tudod beállítani!
[link]Itt lehet többek között a nagyösszegű, univerzális egyenleg terhére történő vásárlások biztonsági jelszavát is, ill. ellenőrizhetőek a tranzakciók is.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz Soulfly842 #56932 üzenetére
Itt tudnám, de itt mondja, hogy: Beváltható Kapcsolat Pontok: 0db.
My T-Mobile szerint van elkölthető kb. 2000.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Soulfly842
addikt
Másik szerződésen van?
Ha Igen, akkor vagy Magyar telekom szintű regisztrációval lehet, vagy ha aranykártyás a szerződés, akkor az egyikről a másikra személyesen üzletben, vagy 5 számjegyű jelszavak v. folyószámlaszintű jelszó ellenében áttudják helyezni az egyik szerződésről a másikra.
-
taip
senior tag
válasz Soulfly842 #56934 üzenetére
Ugyanazzal a telefonszámmal lépek be mindkét helyre, szóval nem tudom értelmezni a két szerződés kérdését.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
DBC
tag
sziasztok!
Next M díjcsomagom szeretném nemsokára felmondani, hűségidő lejárta után, tapasztalt már valaki olyat, hogy ügyfélmegtartás miatt engedtek az előfizu árából? (platina, 6év)
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Most a feltöltésekhez jár bónusz vagy net,sms, vagy telefonállás. Feltö l töttem 5 ezerrel a kártyám így van 58 percem 14 napig van arra lehetőség, hogy megnézzem mennyit használtam el belőle?? Ha lebeszélem küldenek smst, de közbe nem lehet valahol megnézni??
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
ForRedGlory
félisten
Meg fogod kapni az e-mailt is ne aggodj.
-
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #56941 üzenetére
Értem. Köszi a választ!
És az baj, ha mondjuk a telefon fóliája nincs meg, amiben a dobozban volt? Ezen kívül természetesen minden megvan.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #56943 üzenetére
Oké.
Mármint, ha postán küldöm. Gondolom. Holnap leadom az Allee-ban lévő T-pontban akkor így.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Van valakinek infója arró, hogy lehet számlával fizetni playen?
Mert, nekem megjelent ilyen lehetőség ha új fiókit regisztrálok.PS5
-
Deck
titán
válasz Soulfly842 #56946 üzenetére
De a jelenlegi fiókomra nem tudom. Csak akkor jelenik meg ez a lehetőség ha új fiókot adok hozzá. És csak annál. Miért?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
15 nap múlva vásárolhatok előrehozott készülékcserével telefont.
Jelenleg Move XS díjcsomagban vagyok. Van arra lehetőség, hogy egyidőben online felváltsak Move M-re és részletre rendeljek mobilt?A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
Erik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elden Ring
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Medence topik
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen